Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by cristina_L

Sper ca de data asta am reusit sa va arat poze cu noi....

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra

Ai reusit, ai reusit!!!! Sunteti frumoase foc si voi, ce sa mai....Pupici de la Cluj!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Cristina_L, Alessandra este o frumoasa, dulce si delicioasa! Bine, vad ca are si cu cine semana!

Acum chiar ma duc la culcare! Pupici pentru mamici si bebici!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

TEUTZ,MULTUMIM
ASIZA,esti soada,am ras putin,ce mancam maine!!!pai ce zici de niste chinezesc...ca e tare bun ,u bag in mine ca sparta ...de toate!!!
CristinaL,,f draguta micuta ta,sa.ti traiasca!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Tot eu nu am somn si am zis sa mai trag un ochi sa vad ce fac fetele

Adinazot-frumoasa dovada voastra

Cristina_L-am reusit sa vad pozele ai o fetita f frumoasa la fel ca mami

Asiza,Teutz-multumim

eu propun sa mancam salate (cum eu azi am mancat numai frigarui)de maine ma trec la legume si fructe
ce bine ar fi daca as manca asa dar nu rezist din cauza sotului,el vrea numai carne asa ma corupe si pe mine

gata acum chiar fug la somn

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

kikineata,ma bucur ca ati rezolvat problema cu lapticul .
teutz,dianocica,laura,cristinaL,oana-asiza,,va multumesc pt raspuns.
sa vedem daca reziast sa o las cu foame..cand eu sunt cu ochii pe cantar.am lasat-o asa cand a inceput acum vreo doua saptamani,si am lasat-o si am lasat-o si plangea,si iar incercam si plangea si mai rau si a stat la inceput si 10 ore nemancata,am zis ca era constipata si de-aia...manca doar in somn ,dar nu mereu ...usor a inceput sa manance doar noaptea,de vreo trei ori,acum a ajuns sa manance doar o masa noaptea,iar in rest cand se mai trezeste refuza si plange ,roade la suzeta de o innebuneste si o tot incerc si mai rau plange ,deja numai cand isi vede pozitia de supt se incapataneaza sa nu o intorc spre mine.

ea e acum bine cu kg,a facut 6400.

eu nu stiu daca ea nu mai suge cu 2 saptamani inainte de a-mi veni ciclul....
sau ciclul vine ca nu mai suge ea...

cristinaL,o vad pe Alessandra! e o frumusete si o grasuna.si tu esti frumoasa !! aici e misto de tot.si in alea unde rade..in TOATE! arata foarte bine,si tu la fel.

eeeeei,antonia si bamboletta sunt manechine de moda!din ce in ce mai frumoase si mami mai supla.
adinazot,nici tu nu esti mai prejos: tu slaba,Alessia grasuna,amandoua frumoase!

oradeanca ,v-a trecut viroza?
alexandra,mai mai ,ce frumosi sunteti !

laura13,prunele sunt cele mai bune pt constipatie.chiar si ceaiuri sunt,din prune,pt asta.
sucul de portocala,daca ii dai,sa ii pui apa in el sa ii ia din aciditate.
cu fumatul,eu am un an si ceva de cand nu mai fumez.de cand am aflat ca sunt gravida .

bamboletta,taci cu salatele tale ca numai fortat mananca,la gandul ca deh,trebuie si ceva verde dinc and in cand (pe langa friputra)

Ce-i fac sa suga iaaaarrr???nu vreau sa se opreasca de la 4 luni...

nu am mai urat de mult...
SA CREASCA MARI !:

Calin Constantin (roxanaC)
Tudor Matei (bebita)
Delia Ana-Maria(lory32)
Adina Andreea (raluca_u)
Daniel (laura13)
Alexia Iarina (teutz)
Alessia Elena (miraco)
Sebastian (Anateo)
Ana Beatrice (saftoiu gina)
Christian Gabriel (donia)
Darius Cristian (madaluta)
Rares Andrei (danutz)

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hop sa preiau scutecul, da' uite l de unde nu i. nici donia, nici chris...dar:buna dimineata!
la multi ani fulguletilor daniel, naparstoc () si rares
va mai amintiti cand au inceput nasterile? si cand, in fiecare zi aveam majorete si nebune din astea ? ce vremuri.........

aelita of, va tin pumnii, sa i vina cheful soficii...sa ne tii la curent
asizoiu inceput cu lapte cu fulgi (nici dulci, nici dietetici, la mijloc...). si niste suc de mere. sa vedem ca mai am niste cioco in frigider. care pe care o fi ?am reusit si eu sa dorm ziua cu d, ca de cand cu caldurile astea stam mai mult in casa, iesim doar dimineata devreme si seara tarziu. si asa m aia un somn ziua, ca adormim amandoi la tz si e supeeeeeeer. decat il intorc pe burta, ca asa ragaie singur, si gata. amandoi.
laura pt ca imi esti foarte draga si pt ca l as manca pe hawaianu' asta de chick magnet aka bb daniel, o sa ti spun ce urmeaza. si tu o sa intelegi ca nu e din rautate, ci de drag pt voi. (asizu simte te libera sa citesati ca si cum ar fi pt tine ) cum se poate asa ceva? te uiti in ochii lui si ii spui ca il iubesti, ca esti topita dupa el, ca e cel mai frumos lucru din viata ta, cea mai importanta persoana ever. nu i dai suc de portocale pt ca sti ca, desi acum l ar ajuta, i ar putea fi rau mai incolo. te gandesti la viitorul lui si vrei sa fi alaturi de el cat mai mult. si totusi, zi de zi, iti expui copilul unui factor muuult mai daunator. il pui sa inspire fumul ala odios, sa-ti miroasa mainile dupa fumat, sa ti simta respiratia in cele mai tandre momente ale voastre, atunci cand il alaptezi. si ce simte de fapt? tutun. si cel mai grav este ca alegi sa faci asta. sti ca poti sa renunti, ca se poate si fara, ca e mai bine fara dar...alegi sa i dai si lui sa fumeze. in fiecare zi. gandeste te la cum te simti dupa ce ai fumat muuuult intr o seara. si te trezesti dimineata si ai gerata aia infioratoare de tigari. si nu vrei sa mai vezi/auzi de asta. (ca pana la pranz o iei de la capat e alta poveste...) gandeste-te ca poate el asa se simte in fiecare dimineata. copilul tau e satul de tutun. si tu ce faci? ii mai dai un pic. nu sunt prea in forma in dimineata asta, dar promit ca pe parcursul zilelor ce urmeaza o sa va fac cu ou si cu otet. poate poate. da, a deju si despre tine e vorba....

vazut poze super tari cu
*bambo si antonia - e clar ca sta fata in fundulet ca la carte daca ai gasit o asa de dimineata....ptiu, ce scumpete. mananc o un pic si din partea mea ca mi ai facut o pofta
* cu nesuferita asta slaba de adinazot. mama ce ma enervezi...ma oftic de mor. iar alessia e super dulce , cum nu vrea ea sa se uite la aparat...gata, unu-doi/unu doi/ dati si voi burta jos cu noi. n are ritm da' rimeaza, se pune?
*cu cristina si alexandar care raaaaade non stop, e super dulce, iar poza din landou mi a placut tare. pfua ce dor m a luat de italia.... roma dragostea mea....

cum de scriu eu mesaje kilometrice la ora asta? pai domnisoru' mi s a trezit la 4, 5 si 6. pana mi a pierit tot somnul. si saracutzu' nu facea scandal, voia sa adoarma si nu reusea....s a intors singur pe burta intr un semi somn, pana a ragait de vreo 4 ori de s a trezit iar...in fine, acum baietii dorm in pat si io, evident, pe forum.

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

BAMBO,AELITA,DIANOCICA

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza......
O noua saptamana pe care o incep un pic racita.... adica inca nu stiu daca e alergie sau raceala, dar cred ca e totusi raceala ptr ca ma dor si oasele... ma simt ca o batranica..
Am vazut pozele cu iesencele.... super frumoase...
deeA, admirat pozele..
Kikineata, DA, muncesc si sambata.... o sa imi iau o sambata libera/luna... asa este in constructii.... vara nu ai vacantza, se munceste si sambata (partea buna e ca sintem platiti ptr orele suplimentare)...
Aelita, pupici de la noi
Alexandra, cam asa imi doream si eu.. sa stau bot in bot cu el... dar fiind racita nu am putut sta; asa ca l-am scos la terasa unde l-am lasat sa stea la soare cu piciorushele goale....
A_Deju, felicitari pentru botez.... pupam pisica si motanu'
Dianocica si Madaluta, eu ma ingras... cum slabiti voi??? Oricum voi erati slabe.... eu ca o minge de cand ma stiu
Madaluta, nu stiu ce sa zic despre iritatie... noi nu am avut asa ceva..
Laura, Bambo, Crykett, Chris, Teutz, Miro, Flore, Asiza, Dolores, Dianarus, Raluca, Ralumat, Roxanica, DeeA, Donia si tot asa.... ca imi este dor de multe fete... as sta eu sa le insir, dar trebuie sa ma apuc de treaba ... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

laura pt ca imi esti foarte draga si pt ca l as manca pe hawaianu' asta de chick magnet aka bb daniel, o sa ti spun ce urmeaza. si tu o sa intelegi ca nu e din rautate, ci de drag pt voi. (asizu simte te libera sa citesati ca si cum ar fi pt tine ) cum se poate asa ceva? te uiti in ochii lui si ii spui ca il iubesti, ca esti topita dupa el, ca e cel mai frumos lucru din viata ta, cea mai importanta persoana ever. nu i dai suc de portocale pt ca sti ca, desi acum l ar ajuta, i ar putea fi rau mai incolo. te gandesti la viitorul lui si vrei sa fi alaturi de el cat mai mult. si totusi, zi de zi, iti expui copilul unui factor muuult mai daunator. il pui sa inspire fumul ala odios, sa-ti miroasa mainile dupa fumat, sa ti simta respiratia in cele mai tandre momente ale voastre, atunci cand il alaptezi. si ce simte de fapt? tutun. si cel mai grav este ca alegi sa faci asta. sti ca poti sa renunti, ca se poate si fara, ca e mai bine fara dar...alegi sa i dai si lui sa fumeze. in fiecare zi. gandeste te la cum te simti dupa ce ai fumat muuuult intr o seara. si te trezesti dimineata si ai gerata aia infioratoare de tigari. si nu vrei sa mai vezi/auzi de asta. (ca pana la pranz o iei de la capat e alta poveste...) gandeste-te ca poate el asa se simte in fiecare dimineata. copilul tau e satul de tutun. si tu ce faci? ii mai dai un pic. nu sunt prea in forma in dimineata asta, dar promit ca pe parcursul zilelor ce urmeaza o sa va fac cu ou si cu otet. poate poate. da, a deju si despre tine e vorba....

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Beeey....eu primesc felicitari, nu critici ca am deja 1 an si o luna de cand n-am mai fumat...so....waitiiiiing.......

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

neata!mancarea e in cuptor,calcai o tura si urmatorul pe lista e ...forumul,daca nu scriu acum nu stiu cand mai am timp.
dianocica,eu voi folosi castroanele teodorei,care sunt din plastic cu desene pe fund.si eu vazusem castroanele cu ventuza,am vrut sa iau dar nu am mai apucat.si bine am facut pt ca teo(probabil si seba) cred ca ar fi tras de ele pana le dezlipea.spun asta pt ca i-am luat o rata cu ventuza,eu ff vericita pe asta nu o va mai arunca,si principala activitate era sa traga de ea pana o desfacea si arunca pe jos
eu nu promit ca pot manca doar light,dar voi incerca.
doinaLa multu ani! pt Cristi si pt ziua mamei
si eu sunt obosita,dar surprinzator mult,dar mult mai putin decat eram cand era teodora mica.desi acum nu dorm niodata la pranz si noaptea are grija seba sa o fac semi alba.nu pot explica fenomenul,cred ca prezenta lor imi da putere.
bambolettanu stiu ce sa iti raspund,eu ii pregateam mancarea zilnic teodorei,dar banuiesc ca nu-i rau.si felicitari pt realizare.
aelitaimi pare rau ca sofia nu mai suge,eu as incerca si as insista.
ma duc sa vad poze

Mergi la inceput