Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 19
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
va propun o noua tema a saptamanii. un fel de a spune, ca nu e chiar asa...hai sa incercam sa avem o saptamana sanatoasa. (e inspirata de semnatura cuiva, da' nu mai stiu a ciu...[barcap]) pt ca trebuie sa fim in forma pt copiii nostri, sa fim sanatoase ca sa ne putem bucura cat mai mult de ei, si ei de noi. deci: saptamana fara porcarii. fara ciocolatzuri, fara sucuri naspete, fara junkfood. ce ziceti, ne bagam? la o cura de dezintoxicare? plus ca sunt caldurile astea...o sa ne fie si mai usor, ca nu ti mai vine sa mananci fursecuri si pizza la 30 de grade. parca mai bine merge o rosie. hm? ce ziceti? mai bag texte motivante? poate mai scapam si de o suta-doua de grame cu ocazia asta....haide fetili, unu-doi/ unu-doi/ faceti toti la fel ca noi/ unu-doi/ unu-doi/ suntem toti soldati vioi. care mananca mancare sanatoasa. n-aveti timp? nu-i problema....curatam de dimineata( sau seara) cinci morcovi si trei castraveti, si cand ne vine de rontzait...pac. a? a? ne bagam?
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Hip-hip-hoooray!

Eu ma bag. Nu promit ca voi reusi 100%, adica in tot ce fac, dar imi propun sa ma culc seara mai devreme ca sa fiu cat mai odihnita dimineata si sa nu mai umblu prin casa ca o gaina cu capul taiat. Si o sa mananc mai multe fructe... o sa ma mai inspir si din mesajele voastre.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
Fetelor, inainte de toate ce parere aveti sa va bucurati si voi de culturismul canadian si sa va urez "La multi ani" de Ziua mamei?
Aici mamicile sunt serbate azi si de cu dimineata Roxana a decretat ca ma incoroneaza regina, mi-a pus o coronita de-a ei, m-a umplut de bijuterii de printese, mi-a dat si o poseta de-a ei plina cu restul bijuteriilor (cu mentiunea "mama, sa nu uiti ca totusi sunt ale mele"
), asa ca mi-am facut aparitia la micul dejun aratand foarte eleganta, va imaginati... Toate astea dupa ce in pat mi-a adus cadoul pe care l-a facut la gradi, cadou din care mi-a spus cu generozitate ca pot sa ii dau si ei sa guste (printre altele era o floare facuta din acadele).
Chiar m-am simtit speciala azi, ceea ce va doresc si voua!
Ma duc sa mai citesc ce ati scris ca mai am putin timp liber pana termin cafeaua.
Donia spune:
danutz, tu alergi dimineata! Bravo! Wow!
Si eu sunt intepenita dimineata, intr-un fel e bine sa stiu ca nu sunt singura... desi nu cred ca am puterea sa urmez modelul tau.
madaluta, iau uneori vitamine, dar uit si de astea... probabil ar trebui sa imi scriu biletele prin toata casa ca sa-mi reamintesc.
ziggy, ar trebui sa-i treaca pana sambata, ba chiar mai repede. Acum mananca mai prost si pentru ca il dor urechile de la otita. Ii dai Paracetamol sau Nurofen? Astea scad si febra si calmeaza si durerile. Sanatate va doresc!
Teutz, te pup ca mi-ai remintit ca azi Cristinel face 5 luni! 
Vai de mine... daca m-am trezit regina de cu dimineata am uitat de restul casei...![]()
Dar e groaznic ce spui tu cu spatele. Ai fost la medic? Sa stii ca si eu am avut probleme la primul copil si am rabdat ca fraiera. M-am dus la medic dupa ce a facut Roxana 1 an si dupa 3 injectii cu dexametazon mi-am revenit complet! Neaparat mergi si tu la un reumatolog, poate exista un remediu si pentru tine, esti tanara si sigur nu e ceva foarte serios.
A, si ciocolata aia cu rom poti s-o mananci in continuare, acum multe surse spun ca o portie mica de cioco pe zi e benefica.
kikineata, ai dreptate, trebuie sa ne culcam mai devreme.
Uite, eu ma folosesc de prilejul ca dianocica a propus saptamana curatirii si daca ma mai vedeti postand aici cand la voi e 7 dimineata, inseamna ca la mine e 12 noaptea asa ca va rog sa-mi ziceti vreo doua.
dianocica, la cat mai multe nopti bune!
Si pupici de la regina mama si de la printisor! Ups, azi e zi de tort... e voie? E voie, ca saptamana incepe de cu luni dimineata, asa ca pana atunci termin tortul sa nu mai fie ispita in frigider.
Laura, si tu pici lata? Hai ca imi mai revin, aseara eram chiar ingrijorata, acum vad ca intram in normalitate.
Mar ii dai lui Dani? Ca stiam ca mai normalizeaza scaunul.
Dar chiar, Mirona pe unde e? Vad ca Timisoara absenteaza in grup... si-or fi facut vreun forum special unde se intra doar pe baza de buletin...![]()
Hopa ca si nordul tarii trage chiulul azi, roxanica, alexandra... trageti la gratare? Ardealul... no, stiu eu cum se misca lucrurile in Ardeal, dar chiar asa... Brasovul, Sibiul, Targu Mures, Oradea...tz, tz, tz! Iasiul a trimis reprezentanti, Constanta la fel... Moldova sta binisor, sudul tarii la fel, diaspora subtire... hai ca azi mai stam, dar maine strigam catalogul.
Va pup si va doresc o zi faina cat a mai ramas din ea, la mine greul de abia incepe, ca ma tarasc astia ai mei la plimbare. Dar vorbind ca de la o regina la alta, stiti cum e, nu? Trebuie sa mai faci si pe placul supusilor, asa ca ma duc sa ma plimb daca vreau sa-mi pastrez coroana.
pup iu! 
oradeanca spune:
buna seara pentru cele care s-au intors de la gratar/iarba verde s.a.m.d. - iar am ramas super in urma cu cititul pana citesc eu o pagina, uite ca deja sunt vreo 12 si in + viroza celui mic s-a luat si la mine si am zacut 3 zile lata, lasand toata responsabilitatea pe umerii lui tati ; bine macar ca a fost week-end
va multumesc celor care mi-ati urat bun venit si ati vazut pozele cu gandacelul meu: eu le-am facut, am un aparat semi-profesional si mai ales un munte de rabdare pentru ca domnisorul model nu coopereaza intotdeauna, cred ca asteapta intai salariul 
pot sa va spun oricand despre fotografii, intrebati in detaliu, pana atunci, sper ca de data asta reusesc sa postez ca lumea un link, in engleza:
www.best-family-photography-tips.com/baby-pictures.html" target="_blank">http://www.best-family-photography-tips.com/baby-pictures.html
alexandra_25 spune:
Buna seara....azi am tras chiulul...a avut dreptate Donia....am fost pe plaiuri maramuresene....a fost o zi superba cu mult soare....!
In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspunsuri...Laura,Dianocica,Asiza,Teutz,Ktrinel,Donia,Danutz,Cristina_l,...
..i-am dat azi cereale de la Milupa....a mancat fara sa respire....ii plac tare mult...si dupa aia a supt si se pare ca e mai bine!
Aici dovada plimbarii noastre
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
alexandra_25 spune:
Am uitat sa va spun ca la ultima poza pe masa era meniul de azi al lui Mark...acum ca am inceput diversificarea...ce rea sunt...
...sa nu sariti pe mine...glumeammmmmmmmm!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
vreau si eu sa strig pe cineva lavyada!!! (carla stii ceva de ea?)
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Nu, nu stiu nimic, ma uit la bebici din Pitesti sa vad daca a mai intrat pe acolo!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006Alexuta
cristina_L spune:
quote:
Originally posted by aelita
si help si la mine ! mi-a venit bucuria ...ciclul si vreau sa stiu daca pot folosi tampoane interne,tinand cont ca e prima data dupa nastere,ca eu nu le sufar pe celelalte.
citisem pe la voi ca atnci cand vine ciclul,bebe nu mai suge ca laptele isischimba gustul.a mea nu mai vrea sa mai suga de o saptamana-doua.e posibl sa fie dinc auza asta? si daca da,isi va reveni?
suge acum doar noaptea,probabil nu s eprinde de figura,cand se trezeste ea la 1,la 3,la 6...
de cateva zile nu mai suge decat la masa de la 3-4 .la 6 e destul de treaza ca sa mai accepte siii dau biberon.
asa ca am ajuns la biberoane....si eu scot lapte cu poma(acum scot o data pe zi 180,cat sa nu imi explodeze sanii,nu mai scot ca pe vremuri mult,sa nu inceapa iar sa fie cantitate multa.dar pricuum e destul ,cat sa ii dau lapte de san exclusiv,dar nu mai vrea.)
tot sper sa o ia de la cap...de aceea nu renunt.S.
Aelita , multumesc pt ajutor in legatura cu pozele, si acum despre "bucurie" , mie mi-au venit la o luna dupa ce am nascut, in prima luna mai putin si apoi din ce in ce mai mult. Bebica mananca, doar ca mai des. Eu credeam ca s-a subtiat laptele dar pediatrul mi-a spus sa nu intrerup alaptarea pt ca laptele este mai putin dar mai concentrat.
Cris mami de Alessandra
(26.12.2006)
Laura13 spune:
alexandra cerealele obligatoriu dupa ce ii dai sa suga!!!!! daca vrei sa mai ai lapte. el fiind satul de cereale va suge mai putin, automat vei face si mai putin lapte!!!!!!
fug la baita!
astept rosiile!!! sau macar pareri!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
asiza spune:
quote:
Originally posted by aelita
si help si la mine ! mi-a venit bucuria ...ciclul si vreau sa stiu daca pot folosi tampoane interne,tinand cont ca e prima data dupa nastere,ca eu nu le sufar pe celelalte.
citisem pe la voi ca atnci cand vine ciclul,bebe nu mai suge ca laptele isischimba gustul.a mea nu mai vrea sa mai suga de o saptamana-doua.e posibl sa fie dinc auza asta? si daca da,isi va reveni?
suge acum doar noaptea,probabil nu s eprinde de figura,cand se trezeste ea la 1,la 3,la 6...
de cateva zile nu mai suge decat la masa de la 3-4 .la 6 e destul de treaza ca sa mai accepte siii dau biberon.
asa ca am ajuns la biberoane....si eu scot lapte cu poma(acum scot o data pe zi 180,cat sa nu imi explodeze sanii,nu mai scot ca pe vremuri mult,sa nu inceapa iar sa fie cantitate multa.dar pricuum e destul ,cat sa ii dau lapte de san exclusiv,dar nu mai vrea.)
tot sper sa o ia de la cap...de aceea nu renunt.S.
Aelito, asa eram si eu ca si tine cu tampoanele interne, dar nu te-as sfatui sa folosesti inca dintr-acelea...pune tampoane normale, cu aripioare, sa vezi consistenta scurgerilor, cheaguri si alte cele, deoarece, ca si exemplu, menstruatia mea s-a schimbat simtitor dupa nastere...nu mai e la fel de fluida precum inainte. Poate e doar temporar pana la curatarea definitiva...nu stiu ce sa spun...
Cat despre laptic...da, e adevarat ca-si poate schimba gustul datorita nu stiu carui hormon eliberat in timpul menstrei si care patrunde si-n lapte...cu Denis n-am avut probleme...a mancat ca de obicei de fiecare data cand am avut ciclu...Pupici tie si Sofiei

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.