Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Porumbita, n-am nici o reteta, pur si simplu s-au dus kg in plus, desi eu nu m-am abtinut de la nici un fel de mancare. Eu seman cu tata, care e un slabanog si nu cred ca am sanse sa ma ingras vreodata, desi as vrea si eu 2-3-4 kg in plus fata de cum sunt acum. Ce zici, imi dai mie alea 2 kg de care vrei sa scapi?
Dianocica, si eu mai bantui putin pe aici, cat doarme Alexia. Care nou meniu si care minunatie cu pozele? Eu n-am observat nimic. Cred ca nici nu aveam cum sa observ, pentru ca, de obicei, intru direct la Fulguleti, nu ma mai uit in jur.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cristinaL CUM SE PUN POZELE:

deschizi yahoo. clic pe YAHOO / PHOTOS / Upload Photos (langa welcome) / step 1 all my photos (aici alegi albumul,numele ) / step 2 select photos (si selectezi pozele din pc-ul tau ) / Start Upload / Continue / Save / Share / Permission / Public / Save .

deschizi pozele la yahoo,sa le vezi.dai COPY sus la adresa.inchizi.mergi la forum si deschizi sa raspunzi cu un mesaj,chiar unde scrii,deasupra ai un buton cu un plic alb si sageti albastre circulare.clic si se deschide o fereastra mica,scrii in ea "poze" sau ce vrei ,dai ok,se deschide alta,acolo dai PASTE si lipesti adresa pe care o copiasei de la poze,ok.(poti da TRIMITE RASPUNS de acum,dar nu iti va ramane la semnatura).
acum,DACA VREI SA AI LA SEMNATURA ,tot ce ai in mesaj,dai COPY pe tot scrisul si mergi acum la PROFIL PERSONAL din stanga de la pagina forumului.acolo ai in dreapta SEMNATURA,dai PASTE in casutza aia,dai VIZUALIZARE ca sa vezi daca iti convine cum iese,si apoi dai TRIMITE.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
noi am fost la iarba verde , i-a placut lui dani, numai ca, cu atatea lucruri noi in jur, nu prea a vrut sa pape. in schimb a ras un bibe de ceai... cred ca i-a fost sete tare. e o caldura in iasi si desi l-am tinut la maneca scurta si la umbra..... cred ca s-a facut simtita caldura. acu' trage un pui de somn.
apropo de ceai: cam cat as putea sa ii dau pe zi? ca acu' vad ca ar bea si eu nu stiu cat sa ii dau.
dianocica draga mea.... eu am fost de acord cu sapt pasnica, dar cu noua tema propusa pt sapt asta m-ai dat gata. pai stii tu.... tigarile.... nu promit nimic. castronele am unul pt cereale, am unul in care storc sucul (dupa aceea vars sucul in bibe) si am cump de la primii pasi un set de 4 castroane de plastic, cu capac, ff faine pt pus mancarea la frigider (pt cand ne-om apuca de supita), au fost chiar ieftine: 6 ron toate 4.
teutz am si eu multeeee kg de dat. cine mai primeste???
multumesc pt laudele aduse puiul meu si mie... parca mi-a mai venit inima la loc, ca atunci cand ma uit in oglinda imi vine sa ma dau cu capul de ea!
hai ca fug si eu sa ma imbaiez... daca tot doarme puiul!
sarbatorilor zilei!
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Sunt super fericita dar si super obosita.
Gargarita mea mananca laptele made in Germany. Uraaaa! Si cu ce pofta si trage cu ambele maini de biberon. Mica de ea parca i-a lipsit ciocolata.
Donia, azi m-am uitat din nou pe cutii si compozitia e la fel, scuze dar eram asa mult prea obosita aseara. Nici nu mai stiu ce sa zic dar e adevarat ce zice Dianocica cu produsele pt. Europa de est si celelate destinatii. Eu stiu asta de la masini. Dar uite ca doua sapt mi-am chinuit puiu si pe mine ingrozitor. A mancat aseara 160 si azi dim 180. Of Doamne multumesc ca mi-ai ascultat ruga. Eu pur si simplu am facut corelatia cu Pampers dar nu ma asteptam ca gusturile sa difere atat.
Ieri a dormit o repriza 2 ore juma si seara de la 7 la 10 apoi a papat somn pana la 6.30 papa si iar somn pana la 8.15.
Donia, doar eu sunt cretina ca gargarita doarme dar eu m-am culcat la 12 si la 5.45 -6 nu mai pot sa dorm. Sunt rupta de oboseala, lucreaza si psihicul cu atatea lucruri neprevazute ba lapte, ba aia, ba cealalta, sterilizeaza, curata, spala, calca, fa mancare...nu ai cum sa fii odihnita si eu n-am ajutoare. Uneori mi-e greu sa ies sa o plimb simt cum adorm pe banca si alta prostie..eu nu pot dormi ziua. Mai bine dormeam cand era mica in trei reprize de 3 ore adunam 8 -9 ore tb neaparat sa ma culc la 9 - 10 cand se culca ea ca altfel ma adun de pe jos.

KIKINEATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

si help si la mine ! mi-a venit bucuria ...ciclul si vreau sa stiu daca pot folosi tampoane interne,tinand cont ca e prima data dupa nastere,ca eu nu le sufar pe celelalte.

citisem pe la voi ca atnci cand vine ciclul,bebe nu mai suge ca laptele isischimba gustul.a mea nu mai vrea sa mai suga de o saptamana-doua.e posibl sa fie dinc auza asta? si daca da,isi va reveni?
suge acum doar noaptea,probabil nu s eprinde de figura,cand se trezeste ea la 1,la 3,la 6...
de cateva zile nu mai suge decat la masa de la 3-4 .la 6 e destul de treaza ca sa mai accepte siii dau biberon.
asa ca am ajuns la biberoane....si eu scot lapte cu poma(acum scot o data pe zi 180,cat sa nu imi explodeze sanii,nu mai scot ca pe vremuri mult,sa nu inceapa iar sa fie cantitate multa.dar pricuum e destul ,cat sa ii dau lapte de san exclusiv,dar nu mai vrea.)
tot sper sa o ia de la cap...de aceea nu renunt.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Aelita, nu stiu ce sa-ti spun despre tampoane, ca mie nu mi-a venit CM inca. Am citit si eu in Mama si copilul ca se poate schimba gustul laptelui odata cu venirea CM. Poate Sofia se obisnuieste cu el pana la urma, e bine ca nu renunti. Bafta multa si rabdare!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianocica, castronele am de fapt unul cu ventuza si capac si 3 pahare cu capac tot cu ventuza de la Mothercare de unde am si babetici de musama cu buzunar..unde poate sa mai cada papa
In astea si stochez la firgider si din ele mananca. Mai am si set de 10 pahare de la avent bune si pt. lapte si pt. hrana. Folosesc cu succes biberoanele de la Avent si Bfree deasemenea...ca nu au avut succes ca biberoane si asa vad si cat mananca cantitativ. Lingurite vreo 4. Si arsenalul: Braun pasator, Steamer Tefal, Storcator ructe Moulinex, vreo 3 oale pt. branza, legume, carne.

KIKINEATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aelito una la mana sper ca tu ai salvat undeva mesajul ala cu pusul pozelr. ca daca il scrii de fiecare data asa detaliat eu iti dau premiu . cu bucuriile, da, e posibil sa nu mai suga de aia. dar nu e nimic grav, se redreseaza treaba de la sine. eu zic sa n-o mai ametesti cu biberonul ala...stiu ca la mine pare mai usor, ca d e bine facut (ca s-o spun elegant) dar si io intrasem tare rau in panica cand nu mi-a mancat vreo 3 zile. dar in a patra l-a apucat o foame...de manca la 2 ore cu o pofta si tragea cu o sete...las-o cateva zile. nu mananca, nu mananca. daca chestia asta dureza 4-5-5zile, atunci poti sa te ingrijorezi. dar las o putin, sa faca si ea nazuri o data...eu m-am prins tarziu ca la un moment dat d nu mai voia sa manance la 3 ore, voia si el la 3jumate, 4. si sa vezi ce scandal aveam la masa...hai te rog eu, las-o un pic.... cum zice si laura, poate e si de la agitatie. si noi am fost ieri si azi cu alex prin plimbari si a mancat d la....5-6 ore !!! eram terminata, ma uitam la ceas din 10 in 10 min, copilu' nu cerea de mancare. nici noaptea nu se trezise...dupa 5 ore i-am dat tz, a luat vreo 5 guri si gata. asta ieri. azi noapte a dormit buba de la 10 la 6. si n a vrut tz cand s a trezit....a mancat pe la 8 la insistetele mele, caluase doar cateva guri. si la 13. si sa vedem acum cand s o trezi ce zice... il mai las doua zile si dupa promit ca ma panichez. dar da la bicla non stop. ceea ce bine si va dorim si voua. sa faceti picioare frumoase

teutz, pe fiecare pagina, sus, sub desprecopii, e o banda orizontala neagra, noua. si ai si 'contul meu' cu album

kikineata bravo, nu i mai da porcarii made in romania/polonia/rusia.... eu tocmai am avut o surpriza neplacuta cu servetelele de la sanosan care mi se pareau f aspre si, da, scrie in rusa(sau bulgara?) pe ele . si nu mai gasesc altfel .

lauraaaaaaaa pai nu ai zis tu cand ai venit din spital ca te ai lasat?!?!?!?!?! am innebunit eu?!?! sau scot biciul si te-ncing un pic....

setul ala de la primii pasi l am vazut si eu si mi a suras dar voiam sa stiu daca l a folosit cineva, cum sunt capacele alea... de fapt, la banii astia, cred ca pot sa mi iau oricum.... recipientele de la avene mi s au parut totusi nejustificat de scumpe. ca si servetelele de fata de la mustela de care am fost incantata dar nu atat de incantata incat sa iau si a doua oara...

am zis la multi ani cristinel? n-am zis. am zis sa cresti mare? n-am zis. am zis ca o pup pe mami? n am zis. i am dat o lui mami? nu i am dat. a? a? recunoasteti modelul? hai ca mai e putin pana la referendum, voi exersati nu-ul.

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aruncati un ochi si aici, la alaptatul help line. acum e si facut frumos, cu ideile principale pe prima pagina . mie mi s a parut util pe ici pe colo..

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dianocica scoate mama biciu, m-am lasat, aproape 4 luni nu am pus tigara in gura. si dupa aceea am aprins una... rstul e istorie. nu fumez ff mult, dar scoate biciu, poate ma ustura. si asa m-am ars la iarba verde asa ca sigur ma va ustura. chiar azi vorbeam cu florin sa ne lasam si cu banii pe care ii dadeam pe tig sa ne facem o rata la banca sa ii luam o bucata de pamant lui Dani.
dar fetele... va rog scoateti si rosiile... ca am o intrebare: cum e cu portocala? maine face dani 6 luni. pot sa ii dau? mai ales ca e constipat si chiar nu stiu ce sa ii mai fac. nici cu supozitor, nici cu termometru, nici cu nimic. si parca nu m-as apuca din nou cu lactuloza. astept pareri si daca e cazul dati si cu rosii!
aelita la mine inca nu au venit rusii si chiar nu stiu ce sa zic de tampoane. sorry. cat despre supt... aprob parerea dianocicai, poate isi va reveni sofia. chiar cum mai stati cu kg?
donia... dani e un copil super cuminte. doarme bine noaptea, doarme si ziua, nu plange nemotivat, sta singurel si se joaca. asa ca seara PIC LATA! nu ma intreba de ce... si eu ma gandeam daca e ceva in neregula cu mine. dar tu cu doi copii cum sa nu pici lata?!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput