Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

'Neatza!

Felicitari lui ANGI si A_DEJU pentru crestinarea micutzilor!

CRISTINA_L, daca tipa o singura data si gata, nu prea cred ca e din cauza unei dureri, poate viseaza ceva ori deschide ochii, vede intuneric, exclama si se culca inapoi. Zic si eu. Cat despre saliva, ros maini si jucarii, pare-se ca se pregateste vreun dinte sa apara. Gingia cum e?

KIKINEATZA, DIANOCICA, tare indesat va pup. Mersi pt flori!!!!!!!!!!!!!!!! mai vreau! KIKINEATZA, citesc ca Sara Maria s-a pus pe mancat, tare ma bucur pt voi, pisi a mea de 4 zile refuza marul ras, piureul de supa...n-are afte in gurita, nu rosu in gat...medicul mi-a zis ca multi copii au toane cand refuza sa pape altceva inafara de lapte. Cica sa fac pauza de-o saptamana...asta e, mi-s trista din cauza asta, dar n-o pot forta, o las in pace si nu insist.

TEUTZ, ma mine ma ingrozeste inconstienta unor mame ( si-s multe la nr ), poate ca nu e treaba mea dar imi vine sa le iau de cap pe proaste, in parc super cald, lumea la maiou, una isi tinea copilul imbracat in costum de lana si caciula impletita. Eram cu al meu sot, ne-am ingrozit, pur si simplu imi venea sa urlu la ea sa-i zic cat de "mu" este. Cat despre alimentatie, tind sa cred ca majoritatea nu citesc ( nu se intereseaza, nu pun in balanta, nu au indrumare, nu medici buni ) si se iau dupa bunici, mamici..., altele-s comode, unele chiar cu un singur neuron inghetat....Ma las pagubasha....

DIANOCICA, inca din timpul sarcinii am renuntat la sucuri din comert, mancare de fast food, kkturi la punga ( chipsuri, pop corn, etc..), prajeli, grasimi,...Si ma simt bine, arat bine!

DONIA, citesc despre unele dintre noi cum ca se trezesc des noaptea, majoritatea sunt obosite....eu m-as declara fericita, inafara datzilor cand are dureri de dinti, Ana Maria doarme de la 21.30 pana la 7.30 fara sa se trezeasca, foind de papa la 5.30-6.00. Deci noaptea ma odihnesc....mai mult sunt obosita psihic decat fizic, caut explicatii la tot ce se intampla cu bb, lumea din jurul meu e plina de rautate pana-n gat, lucru care ma scarbeste, vad prostie la tot pasul si inca n-am invatat sa dau ignore, problemele zilnice par uneori sa ma depaseasca...cad, ma ridic, cad iar....

Gata cu tristetea, afara e super frumos, iesim in rochita, palariutza si piciorutzele goale.

O zi minunata sa aveti!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Am intrat si eu putin sa va spun pasurile mele. Am fost ieri cu puiul mei la spitalul de copii din Brasov pentru ca ii curgea nasul si nu dormise toata noaptea si surpriza: Otita si rosu in gat.
Spre seara a inceput si febra, iar toata noaptea l-am pazit cu termometru. Ajunsese la un moment dat la 38.6javascript:insertsmilie(''), acum i-a mai scazut are 37.9, sa vedem daca mai urca. Respira greu, am impresia ca respira pe gura pentru ca nu prea vrea nici sa manance. Trebuie sa ii pun niste picaturi in urechi, dar si in ochi. Este greu de tot cu cele din ochi.
Ce credeti pot sa il scot maine putin afara?
Spuneti-mi daca puiutii vostrii au patit asa ceva. Oare in cate zile va trece? Sambata treebuie sa ma prezint si la o nunta, care este cam departe.

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna mamici de fulguleti frumosi
Imicer scuze ca de mult timp nu am mai postat nimic dar am avut o problema cu PC mi se bloca daca tastam ceva mai mult de citit zilnic deci sunt la curent cu toti.
Kokorino vazut pozele super arati si tu si sandokanii tai
Laura ce bine iti vine culoarea aia de la cununie esti tare frumoasa
Bambotico uite ca ai bafta la iarba verde distractie placuta
Kikineato tare multe ai indurat saracuta de tine si de bebelina ta sper sa mergeti bine in continuare.

Despre noi: am avut cateva zile crze cu mancarea schimbasem formula si a fost jale renuntasem si la diversificare pentru cateva zile dar acum suntem bine cateva poze cu noi

Am uitat la multe lunisoare la toti sarbatoritii

Miro pe unde umbli fata ai disparut?

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Marani , gingia nu e alba si nici tare, iar despre tipat noaptea, nu poate fi din cauza intunericului pt ca de cand s-a nascut doarme la noi in camera (in patutul ei) si cu o lumina de veghe (asta e mai mult pt mine ca sa o pot controla mai bine, mai ales la inceput , stii cum e cu neomamele... )

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

ZIGGY, pisica nu a avut nici rosu in gat, nici otita. Parca bb lui A_DEJU avu otita, din cate imi amintesc. Poate te ajuta ea. Eu pe pisi n-am scos-o niciodata cu febra afara, insa racita da. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

inca o mare intrebatoare: ce castronele aveti pt diversificare? si de unde. si cat. si cum si in ce fel . am vazut azi in carrefour o chestie, un fel de ventuza universala, pt pus intre castronel si masa. erau foarte tari, culori misto, ideea super si designul incredibil. da' erau vreo 200 si ceva de mii....

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Aelita
Porumbito, mama, dar ce a crescut Mario, e un adevarat barbatel! Si ce scump e!
Dianocica, ma bag si eu la putina detoxifiere saptamana asta, dar nu ca sa slabesc, ca n-am ce sa mai dau jos, ci pentru sanatate. Fara sa fac absolut nimic am ajuns la greutatea de dinainte de sarcina, 50 kg, desi eu speram sa pastrez 2-3 kg, dar s-au dus toate fir-ar sa fie! Detoxifiere la mine inseamna sa nu mai mananc ciocolata (mancam si eu o ciocolatica de-aia mica cu rom pe zi). Junkfood si sucuri din comert nu mai servesc din timpul sarcinii, imi place mult mancarea gatita (ciorbite, supite, tocanite etc). Din spirit de solidaritate cu voi nu voi mai manca nici inghetata saptamana asta. Daca vreti, eu va fac galerie!
Dolores, bine ca se rezolva problema lui David doar cu atele! Sanatate multa puiutului mic si felicitari tie pentru kg pierdute!
Ziggy, Alexia a avut rosu in gat de trei ori (o data mai serios si de doua ori mai usor). Atunci cand a fost mai rau dr ne-a dat antibiotic, Panadol, Ambroxol si picaturi pentru nasuc, iar atunci cand a avut doar putin ne-a dat Panadol si Ambroxol. Sanatate multa lui Calin si -ici de la noi!
Donia, eu ma simt obosita, dar nu din cauza copilului sau a treburilor pe care le fac prin casa, ci din cauza spatelui meu, care ma doare si nu ma lasa sa dorm cum trebuie. Daca dorm 5 ore legate, ma doare spatele de mor si trebuie sa stau in fund vreo doua ore, ca sa ma mai lase durerea si sa ma pot culca la loc. De cand am venit de la maternitate nu am avut absolut nici o noapte nedormita din cauza Alexiei. De doua saptamani, iubita de ea doarme intre 9 si 12 ore pe noapte, neintrerupt. Daca nu ma durea spatele si puteam sa dorm ca lumea, eram boieroaica! In timpul zilei nu pot sa dorm.
Cristina_L, pentru a pune poze cu bebica ta trebuie sa intri pe mail-ul comun (mami_nov_dec_06), sa-ti creezi un album (din pacate nu stiu cum se face chestia asta, si mie mi l-a facut o mamica mai priceputa), si incarci pozicile in albumul respectiv. Poate te ajuta si pe tine o mamica mai experimentata.

La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Ana-Beatrice de Saftoiu Gina
Beatrice Maria de Chinico
Christian Gabriel de Donia
Sa creasca mari si frumosi, sa fie sanatosi si norocosi!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dianocica, noi am primit cadou doua castronele inca dinainte de a se naste Alexia. Sunt dintr-alea din plastic, cu desene haioase pe fund. Deocamdata, daca mananca doar cereale, astea doua ne sunt de ajuns, dar cand vom incepe si cu alte alimente, voi mai cumpara cateva. Lingurite am trei: doua din plastic si una cu cap de silicon. Alexia mananca cel mai bine cu cea cu cap de silicon. Cred ca si ventuza aia, de care spui tu, e buna, daca ai scaun de masa si ii lasi copilului castronul in fata. Ma gandesc si eu.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Teutzmerci de pareciereia zi si noua reteta de dat jos kg. Ca mai am 2kg de dat jos si nu reusec, de papat nu pap asa mult dar kg alea asa si stau pe loc. Am renuntat la dulce ce pentru mine inseamna o mare pedeapsa

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dorm baietii mei de rup pe canapea. si eu..bantui pe forum...ca am incercat sa ma intind in dormitor, dar la primul zgomot eram in picioare, sa nu se suie unul peste altul, sa nu se trezeasca al mic si sa chitzaie ca e pe burta ... si pic de sooomn.......

ati vazut noul meniu? vedeti ce dragut e admin....ne da chestii noi.... am vazut ca s a intamplat si minunatia cu pozele....foooarte frumos!
mai e cineva care bantuie? o punem de o sezatoare, ceva? o barfa mica...

aaaaaaaaa. cristian. si sefa

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput