*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Buna dimineata!
Noi am fost la tara incepand cu sambata dupa-amiaza pana aseara. Nu a fost mult, dar pentru mine a facut mult. Am stat cat am putut de mult afara, iar ieri am urcat cu totii pe dealul din spatele casei, care e si gradina, si am facut gratar.
Matei a adormit cu greu si sambata seara si ieri la pranz pentru ca era scos din mediul lui. I-am luat saculetul in care doarme si ursuletul cu care doarme, dar nu era obisnuit sa ma vada pe mine in pat cu el. Cand ziceam ca adoarme, atunci deschidea ochii mari si incepea sa vorbeasca cu mine. Sambata seara l-am adormit pana la urma in brate, lucru ce se nu se mai intamplase de mult, dar tehnica asta nu a mai tinut si la ieri la pranz. Pana la urma a reusit singur sa adoarma, pentru ca eu m-am dus in camera alaturata, urmarindu-l prin usa deschisa. Mi-era teama ca vrand sa se dea jos din pat, o sa cada de pe patul inalt de tara. Mititelul a adormit imediat.
Am mare noroc ca s-a invatat sa adoarme singurel, dar a fost nevoie de o rutina.
Cel mai greu a fost drumul, pentru ca neavand masina, a trebuit sa mergem cu trenul. Pana la gara am mers pe jos, iar la tara de la gara pana acasa la socrii mei a mai fost destul de mers. Dar amandoi copiii au rezistat eroic pe caldura de sambata, Matei pe umerii tatalui, iar Mihaita de mana mea.
A fost nemaipomenit.

Matei cere atentie. Revin mai tarziu.

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza, ghiocei!
ati baut cafeaua si lapticul?
io deja ma topesc de cald...cred ca emigrez la pinguini

vazut poze noi

Ciuf, bine ca nu a fost mai rau!

pup si fug la joaca....o zi faina!!!!!!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

micaalsa, ti-a stat suuuuper ca nasica !!

ciuf, sper si eu ca raul a trecut si nu veti avea parte de incidente niciodata de acum incolo. Foarte faine peisajele pe acolo. Eva suporta palaria pe cap ? Ca Andrei al meu numai chestii innodate sub barbie ... sepcile si palariile le azvarle cat colo.

Mariana, zic asa : fericite acelea dintre voi ai caror copii (inca) nu stiu sa apese pe clanta !! Andrei m-a innebunit, aseara de ex, a intrat la WC si mi-a luat periuta de dinti si mi-a aruncat-o in WC ...

Mai nou are boala pe carut : il plimba, nene prin toata casa, l-am gasit si pe balcon ...

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Tili, ce bine ca v-ati calatorit in week-end, macar te-ai mai odihnit si tu! Am vrut sa-ti mai zic ieri, in msg. anterior, dar n-am mai apucat, ca eu asa ma mai relaxez, circuland toata ziua. Noi stam f. putin in casa, socializam la greu (e bine ca avem si cu cine) si macar am si io la cine ma plange

Carmen, vai de mine, multa sanatate lui Ali si sa ne spui ce a zis dr.!

Kim, chiar ne asemanam la multe chestii. Cam acelasi program, la fel cu organizarea, copii mancaciosi, amatori de calatorii si naneala... Nici mie nu-mi place sa las pe maine ce pot face azi, chiar daca ma culc mai tarziu. N-am mai vazut un film de nu mai stiu cand, pt. tot timpul am cate ceva de facut. Mai nou ma bate gandul sa-mi iau o femeie sa ma ajute un pic, macar sa-l scoata dimineata pe Marc afara. Sper sa si gasesc pe cineva potrivit.
Tare m-as bucura sa ne intalnim in concediu. Exista posibilitatea sa veniti la Hajdu anul asta? si eu sper sa inca sa mergem totusi la mare, mi se pare mai benefica, mai ales pt. Marc. Sau sper sa ne intalnim chiar la mare!!! Am vazut pozele cu Alicia. E o scumpa!!!

Ieri am fost in Felix, a fost f. cald si am stat pana seara. Super. Era plimn de lume, mai ales la stranduri.
Noi de ieri am schimbat programul, in sensul ca iesim acum dimineatza, un pic dupa-masa mai tarziu si seara. Deci santem mai mult afara, exceptand nanelile si cele 2 mese. La noi e f. cald, canicula chiar! Nu mai putem iesi la amiaza. Azi Marc s-a trezit la 9 si 10, la 9, 30 eram deja afara. La 10 trebuia deja sa ne adapostim la umbra. A obosit de atata alergat. Acum doarme, sa vedem cat tine naneala.
Ma apuc si eu sa ma uit la pozele lui Micaalsa si Ciuf.
Pa!
O zi buna tuturor!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by ile77

quote:
Originally posted by alinaalex

Tili, draga mea, eu te inteleg perfect! mi-e greu mie cu un singur copil, daramite tie cu doi! dar trebuie sa gasesti o varianta mai buna decat sa iei extraveral, asa cum te-au sfatuit si fetele. Eu trag o portie buna de plans daca sunt cu nervii la pamant. Ajutor n-am. Sotul e mai mereu plecat, bunicii...desi sunt in oras, aproiape de noi, maica-mea lucreaza si ma ajuta destul de rar, soacra-mea vine o data la 2 luni si sta 5-10 min. , atata cat sa vada cat a mai crescut Marc...asta e...
Uite, vineri de ex. trebuia sa ajung la dr. ginecolog si nu am gasit pe nimeni sa stea cu Marc. E a nu stiu cata oara cand ma programez si nu ajung. Mi-e si rusine de asistenta de la cabinet...sdi chiar voiam sa ajung... Am plans o juma de ora pe chestia asta, dar m-am linistit.
Ce pot sa-ti spun...sper sa depasesti starea asta si sa reusesti sa-ti gasesti echilibrul...
va pupam!

tre sa fug...pe seara sper mai intru.
pa.
o

pozele noastre

Dar de ce nu-l iei pe Marc cu tine?
Sa nu-mi spui ca nu e voie ca
Eu cind treb sa ajung la dr o iau pe viv cu mine.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Nu stiu daca ne da voie. Dar ce ma fac cu Marc, ca el nu vrea sa stea decat cu mine??? il sui pe "capra" si pe el???
chiar nu am cum, mai ales ca acum el nu mai sta o secunda locului si vrea sa-l tin de manutza sa se plimbe.
Pai nici acolo sa nu ma duc singura?
ca-n rest, il duc peste tot pe Marc cu mine!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Draga alinaalex iti multumesc pentru incurajari. De fapt tuturor fetelor care mi-au ridicat moralul. Datorita voua am avut curajul sa deschid subiectul cu sotul meu si spre surprinderea mea a fost de acord ca de ori de cate ori voi avea nevoie de o pauza, va sta el cu baietii. Nu stiu daca o sa fac lucrul asta vreodata, dar numai gandul ca sotul meu ma sustine si ma intelege imi da putere.
Mi se pare un lucru nemaipomenit, avand in vedere ca lucreaza pana seara tarziu si are un job solicitant.
Si eu am planificat sa ma duc la ginecolog, pentru ca sunt 3 luni de cand nu mi-a mai venit CM. Luna trecuta dr. prin telefon mi-a recomandat sa iau Utrogestan si in cele din urma a venit, dar a tinut doar 2 zile, cand la mine 4 zile sunt batute in cuie. Luna asta a intarziat deja 10 zile. Asa ca ar fi necesara o vizita la ginecolog. Singura problema ar fi ca nu e aici, ci la Moinesti, unde l-am nascut pe Matei, fiind singurul medic in care am incredere la ora actuala. Iarasi, neavand masina, ne e mai greu.

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

IRINA, nici Oana nu suporta palariutze si alte alea, daca nu i le ancorez de cap. Uaaaa, deschide usile… Brr!! Noroc ca noi la baie avem o clanta ciudata, veche, cu cheie, pe aia abia o deschidem noi…
Cum mai e cu piciorul? Cum te descurci singura?

CIUF, doamne, ce groaznic!!! Te doare spatele? Nu am apicat sa ma uit la poze, dar ma uit diseara.

MIHASER incapi si tu in hainele vechi? Si eu!!! In blugii de dinainte sa raman gravida!!! si incep sa-mi fluture si aia… mai rau e cu burta, la talie zau ca a ramas o gramada.

CAMELIADA, esti grozava! Nu trebuia sa faci asta pt mine…. Dar zau ca mi se parea asa vesela semnatura

MICAALSA, iti scrisesem ca doctorita mea zicea ca atunci cand ies dinti, sistemul imunitar e mai slabit si e aproape normal sa se lase cu raceli, viroze, infectii, etc. te pup pe dupa canapea

CATRINUTZA, pe bune asa mi.a zis doftoritza….

NOE, tu ce mai zici nou?

MARIANA cum se cheama siropul? Aconitum am auzit ca e tare bun pt tuse. Mi-am comandat niste carti “tratamente homeopatice pt copii”

TILI, ufff…. Cred ca ajungi la un moment dat la o limita cand ai impresia ca nu te mai ajuta decat extraveralul… trebe sa recunosc ca si eu simt asa. Mai iau niste chestii naturale, se cheama baldrian. Dar atata. Sau fac un dus, sau plang juma de ora, ca multe din noi… Trece.

ALINAALEX, io am ajutor… dar frede-ma ca nervii nu-s mai putini. TOTI se baga, TOTI stiu mai bine, nu ma asculta, si e frustrant de numa’. Am fost si singura, era nasol de tot, dar mai mult pt ca nu aveam cu cine sa vorbesc, etc, dar crede-ma ca si atunci cand e cineva care sa ajute – permanent – pot fi neintelegeri cat casa…Ii zic sa ii faca mancarea intr-un fel (gustarea de la 11) si ea o face cum vrea ea. Si ii pune., nene, o gramada, ca ii place ca baloteaza. (pe copii ei ii indopa de numa, ca au dezvoltat reactii de respingere la mancare…) eu pe Oana nu am fortat-o niciodata si pe chestia asta are o relatie buna cu mancarea (in afara de cand e racita, sau ii ies dintii). Asa ca de multe ori nu primeste bine pranzul, ca o indoapa cu: jumate de portocala, un mar intreg, o banana, jumate de kiwi, cereale si biscuiti pt “gustarea” de la 11.
Azi asa de tare m-am enervat pe chestia asta, am sofat aiurea, am parcat ca idioata, nu am tras bine frana de mana si a alunecat masina in mijlocul parcarii. In spate – un AUDI de 20000 de euro. Fetelor, am avut noroc cu CARUL ca nu am lovit masina aia. De la fereastra biroului am vazut masina in mijlocul parcarii. Aproape am capiat…

V-am zis ca Oana mi-a bagat cheile de la casa in aspirator? In gaura aia in care intra furtunul, deci chiar in punga de gunoi!! Daca nu o vedeam, ma ducea vreodata gandul sa le caut acolo???
E mai bine, muci mai putini, nu mai tuseste aproape deloc. Acuma sper si huzband sa fie bine si sa nu-l ia alta raceala….

Mai e vreun ghio care nu merge decat tinut de manutza???

Aaaa, pt ANDREEA, programul de masa la noi e asa:
8 – 300 ml lapte
9 ciuguleste paine cu branza de la micul nostru dejun
10 gustare de fructe (mamanca de obicei 1 mar cu jumate de kiwi si portocala, dar mai merge si jumate de banana si biscuite, variatii de-astea)
14 pranz (carne cu legume, spaghetti, spanac, peste cu sos de rosii, sfecla, ardei copt (i-am mai dat si a fost OK)
17 gustare – daca ii e foame chiar si gris cu lapte, iaurt cu fructe, sau numai fructe, biscuiti, etc
20 300 ml lapte cu cereale

Cam asta ar fi…

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Salutare!!Intru rapid, sa nu ma dati uitarii!!Noi suntem muciosi, amandoi.Nu stiu cum naiba am racit, dar e tare naspa sa-ti sufli nasul pe canicula.Cine a mai pomenit??In rest, suntem asa cum ne stiti.Edutu cand papa, cand nu papa, de trezit noaptea se trezeste de 4,5,6....n ori, depinde de doleantele dansului.Are 8 dintisori si 4 maselute si acum ii iese caninul din stanga-sus.Ma asteptam sa faca mult mai urat la canin, dar nu e asa de speriat.
A ramas vreo fata insarcinata?Alinaalex?Mihaser?Numai cu gandul la voi stau, ca mi-o luati inainte.Noi nu ne-am apucat inca, pe la sfarsitul lunii abia.Mi-e groaza cand ma gandesc cum o sa fie cu doi, adica cu zapacitu' de Edutu si cu inca unu' mic de tot care o sa planga de colici si de mai stiu eu ce.Cred ca o sa innebunesc de-a binelea, dar trebuie sa o fac si pe asta.Nu pot sa las baiatul singur.Pe de alta parte de abia astept sa simt bebe mic in mine, mi-e dor de burtica mare si miscatoare.In fine, va tin la curent.
Acum o sa incerc sa citesc despre voi.Sper ca sunteti cu totii bine.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

micaalsa, arati suuuuper.
Nu vreau sa te intreb cit ai stat la coafor pt a-ti reusi o asa freza super misto.

ciuf, bine ca nu s-a intimplat mai råu.
Sigur ati tras o sperietura de milioane.
Ce super subtirica esti.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Salutare,
Scriu repejor ca doarme Nick.Nu de alta dar zau ca nu apuc cand e el treaz.Cum prinde pc-ul deschis hop pe el.

Catrinel NOI MAI SUNTEM ASA!!Mergem numai daca ne tinem de degetul lui mami! Singuri facem vreo 2-3 pasi dar dupa aia in 4 labe ca-i mai comod.In schimb avem manie cu scarile :hopa-sus hopa-jos.Daca s-ar putea sa urcam un bloc de 8 etaje ce bine ar fi....Dupa ce am vazut toti ghioceii plimbareti chiar am intrat la idei de ce al meu nu merge singur...

Simona sanatate va dorim si spor la bebe 2!!

Ada chiar deschizi o cofetarie??? Nu de alta dar sa stiu de unde sa-mi comand praji ...

micaalsa moamaaa ce frumoasa!!!!!Si ce freza interesanta!!!De rochie nici nu mai zic...insa sa stii ca te-a eclipsat pitica! Mai vrem poze!!

alinaalex atata m-am tinut sa-ti zic de tricicleta!Exact aceeasi tricicleta am vrut sa i-o luam lui Nick dar era rupta si de aceea am ales alta.

carmen ce v-a zis doctorul??

ciuf ce fain e pe la voi!Vointa sa ai,ca in rest sigur iti gasesti o activitate!E foarte bine mai ales pt copii.Eva e o scumpica cu tricicleta ei iar Luk un smecheras si un viteaz!!Eva chiar pedaleaza singurica?Ai fost la doctor pt nodulii aceia?

Irina imi imaginez ce trafic e la voi in casa cu soferul Andrei!

loranda am vazut-o pe micuta dansatoare!

t-celen multa sanatate copiilor si tie curaj!Ne gandim la voi!

Rocsana am vazut pozele...m-am amorezat!!Doamne si ce rochita superba!Zici ca e o papusica de portelan!Maria vorbeste?In ce limba vorbesti cu ea?

Tili ce baieti frumosi ai !!Imi plac tare mult pozele cand sunt ei printre flori!Hai curaj ca o sa treaca!Sa stii ca uneori iau si eu extraveral cand sunt pe muchie cu nervii...te pupicim cu drag!

Am si eu cateva intreabari:voi le dati ghioceilor carne in fiecare zi?Rosie,kiwi, capsuni si ce au seminte le dati?Eu de ex ii pun in mancare bulion de rosii din comert.
Aaa si pt mamicile care vorbesc mai multe limbi...voi in ce limba le vorbiti copiilor?
V-am pupat pe toate dar mai ales pe ghiocei.Cred ca mergem la plaja.

Mergi la inceput