*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)
Raspunsuri - Pagina 30
Ameera spune:
Salut!
In primul rand, pupici si multa sanatate puilor bolnavi, Iulia si Maria! 
Si felicitari tuturor vorbaretilor, vad ca majoritatea stiu deja o multime de lucruri!
Adar, vreau si eu sa vad pozele... dar nu stiu cum.
Ciuf, si eu am avut o discutie asemanatoare cu maica-mea, nu pricepe de ce nu pot s-o las pe Sara in vacanta la ea.. si n-ar fi vorba decat de vreo 2-3 saptamani, dar eu abia suport cand trebuie uneori sa stau fara ea 7-8 ore.
Catrinutza, multumesc pentru sfaturi. Intr-adevar, am observat si eu ca atunci cand sta si se joaca singura descopera si prinde multe lucruri, uneori chiar ma mir... iar cand are chef de mine stie ea oricum sa ma anunte.
Gabi, noi inca n-am inceput operatiunea olita... ma gandeam insa sa fac o tentativa cat de curand.
Pupici tuturor! 
Ameera si
Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)
Tina_Welsh spune:
Micaalsa bineinteles ca in vremurile bune!Am promis ca voi intra mai des..Aveti deja 4 maselute?Felicitari...noi avem doar 8 dintisori!Micaalsa...hm...cat despre somn iubita mie asa imi facea David cand nu primea indeajuns mancare solida ziua...ar trebui sa ii scoti laptele noaptea...parerea mea..David doarme ptiu sa nu imi fie de deochi de la 8 seara la 7.30 dim...dupa care doarme somnul de dupa-masa de la 11.30 la 13.30.Sper sa ramana asa ca tare bine e!
Cameliadabine te-am regasit!Sunteti bine atunci...ies si maselutele...al meu e mai incet..lasa ca laptele nu-i bai!La varsta asta deja 400 de ml sunt de ajuns!SI sa stii ca mananca foarte bine..
Serj O sa ai prilejul!

Catrinutza Promit ca nu o mai sterg...Ma bucur ca am reusit sa mai vb azi pe YM dar din pacate am primit telefon si-a trebuit sa o tai la o traducere!
Fetita ta e un geniu!
Nshiroce faci?Lucrezi?Tot asa mult?Maria ce face?
alinaalexo sa mai intru..povesti chiar ca nu prea am.David e un baietel cuminte..model uneori pot spune..intotdeauana cand mergem undeva e cumintel..mai are bazdac din cand in cand dar ii trece..pasiune pentru prize...si chestii d-astea care cred ca le stiti si voi.Voi ce mai faceti?
Gabi_ferBine ai venit.Vad ca intre baietii nostri sunt 8 zile diferenta. Aici gasesti poze noi cu David
claudiadsper sa isi revina vlad cu mancarea.eu cand merg in parc,iau cu mine orice fel de mancarica are pt ziua respectiva si o pun intr-o geanta de la avent care tine mancarica rece( e de fapt design pt sticle dar merge si pt mancarica)
Pup la toate fetele!
Catrinel_17 spune:
Mey, io am scris asa la gluma, daca ar fi dupa bunica, Oana ar avea deja premiul Nobel. Exagereaza de numa’, si ne “traduce” noua ce vrea sa “zica” Oana, ca ea “o intelege cel mai bine”. ![]()
CLUAUDIA, si Oana are acuma treaba cu mancarea… cred ca e perioada in care incep sa faca ifose la masa… de ex ieri nu a vrut fructe DELOC. Nici la 10 si nici la 5. Vrea numai sa roada uscatele – coji de paine, covrigei…. Si daca i-am dat jumate de mar sa roada la el, l-a aruncat cat colo. Uffff… alalteieri nu a vrut pranzul… si tot asa. Ma tot gandesc sa reduc la 4 mese? De fapt am citit ca in al doilea an de viata copilasii nu mai papa asa mult , ca nu se mai dezvolta fizic asa mult/repede
O mangaie pe sub rochita!!!!
ce dur, doamne, imi si imaginez faza. Auzi, mangaie minore pe sub rochitza!!!!!!!! ![]()
CATRINUTZA, asa e cu lasatul copilului sa se joace singur. Eu duc lupte cu bunica, si chiar cu tati cateodata, sa o mai lase in pace… si Oana se joaca asa de fain singura!!
GABIFER, si Oana e asa, la fiecare dinte, hop si muceii. E sistemul imunitar care e mai slabit (fetele, stiu c-am mai scris… dar mai scriu daca trebe!!)
TINA
welcome back!!! Vad ca ai revenit in fortza!! Oana e OK, in mare… inca ii mai curge nasul si haraie, ma dispera mucii astia, tin de o luna… 
CIUF, cum esti?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Irina71 spune:
Am facut si noi ieri Priorix-ul. Gratuit. A plans Andrei de cand am intrat pe usa cabinetului si pana am iesit. Printre urlete l-a cantarit (avea 15,300 kg imbracat !) si l-a masurat - are 90 cm !
S-a uitat pediatra la nodulul din umarul lui (de la BCG-ul din materitate) si a zis ca din pacate, va trebui sa-l operam. 
Offf, ar fi a doua operatie, dupa aia cu unghiile incarnate la picioare, din decembrie. Mi-e groaza. 
Asa, Tina, imi place ca scrii mai des.

Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
aalina2003 spune:
claudiad,si eu iau uneori mancarea in parc,chiar si gatita,desi prefer borcanele.Aia gatita o pun tot in chestia in care pune alinaalex
,sau Tina sio tin 2-3 ore.Nuamavut probleme niciodata, dar nici foarte des nu am facut asa. Mai iau branzica Danonino sau am descoperit ceva piureuri de fructe si iaurturi de la Nestle care nu trebuiesc refirgerate,sunt in recipiente de plastic, mai ieftine(cam jumatate de pret) decat borcanasele.
Nshiro,(si Loranda?)parca tu spuneai ca Maria are masa deseara solida. Lace ora si in ce consta? Ca si Ana chipurile tot asa o are,dar mananca asa deputin ca iar a inceput sa planga pe la 3 si pe la 6-7 dupa lapte. Mai nou: i-lfac, i-l pun in manute si eu incerc sa dorm in continuare.
Pupici muciosilor!
dianad spune:
Nshiro, e examenul de titularizare in invatamant. De invatat am timp seara, 10-20 de minute pana adorm cu nasu'n carti. ROR este vaccinul anti rujola, oreion si rubeola.Irina, felicitari pentru 15 kg si 90cm ! Cat despre operatie, o sa treceti cu bine si scapati de problema. Oricum nu suna prea bine sa fie acel nodul in manuta. Cu cat scapa mai repede de el, cu atat mai bine. Ideal ar fi fost sa nu fi aparut acel nodul.DianaD & Alexandru
Polixeni spune:

Am reusit si eu sa citesc din urma...
Delia multumesc frumos pt urari!!
Imi pare rau de ce s-a intamplat chiar inaintea nuntii sorei tale.Condoleante!
Si vb lui Ciuf,important e sa se inteleaga sotii intre ei.
Tu pe Rudy l-ai tuns un picut?
Ciuf
sa treaca supararea cu biblioteca.Ce-am mai ras la faza cu lesinatul in reprize al d-soarei de onoare.Parca o si vad la gag-urile de la America's most funny videos!!
Ai vazut ce balamuc curat cu nuntile grecesti???Si exact ca in filmul de care ziceai.
Mi-a mai placut si faza cu Eva si cu "furatul" prajituricii din mana lui Luk.
Ei,ia-o si tu asa...Luk e un gentleman si un frate adevarat!!
Aaa si chestia cu rusinatul,mai stim noi pe cineva....al meu copil!!Am fost intr-o vizita la un alt copilas ,mai micut decat Nick,si cand l-am lasat pe jos asa si-a ascuns capul in poalele mele si nu se dadea dus deloc....zau,parca era o fetita asa facea.Insa dupa ce s-a obisnuit cu atmosfera sa vezi ce mai patrula prin casa si bolborosea in limba lui....
Mariana moooooaaaama carutul e un adevarat jeep 4x4.Insa banuiesc ca e foarte practic pt tine.Insa nu ti-e greu sa-l tot sui ba sus ba jos pe trotoare??Eu asa ma enervez cand tb sa cobor eu pe sosea pt ca aici masinile si le parcheaza lumea pe trotuar si pietonii tb sa mearga pe sosea.
Nici eu nu am apucat sa vad poza...si asa as fi vrut sa va vad si eu!![]()
Claudia ai incercat tetinele de la Chicco?
Noe si eu tot roscata te vad.Dar care e faza cu brunetul ca eu am pierdut-o....blondul e tare greu de intretinut.Eu tocmai de aceea am ales sa-mi fac suvite,sa nu fiu nevoita sa merg din 20 in 20 de zile la coafor.
Ada am vazut pozele!!
Mai are rost sa-ti mai zic ce-ti seamana Maia?????
Andreea io nu-mi revin...Bubu papa si felul 1 si felul 2!!Bravo Bubu!!Si cam ce cantitate din fiecare?Care e faza cu cerealele???Ca vad ca toate mamicile dau cereale...sunt ca si corn-flakes??
micaalsa cum se simte Iulia??Sanatate va dorim!!
Ile chiar am vrut sa te intreb..In poza de pe messenger Viv poarta costum national??E ca o papusica vie!!
Tina ce dulce e David!!Si-ti seamana!!!E nasol cu vremea la vi...cred ca ploua intr-o veselie!!V-ati mutat??(parca asa tin eu minte ca tb sa va mutati)
Rocsana multumim pt aprecieri!
Referitor la papica...i-am facut ciorbica de perisoare,in care am ras morcovul si restul legumelor.Perisoarele i le-am zdrobit cu furculita si painica i-am taiat-o soldatei micuti...si le tot scuipa.Poate nu i-o fi placut ca era si mai acrisoara.Ieri insa i-am facut tocanita de cartofi cu pui si i-am facut-o in blender si deschidea singur gura.Of-off tare mi-e teama ca s-a invatat cu mancarea -pasta.Insa daca ii dau grisine,biscuiti,paine,chiar si chiftele sau felie de paine unsa cu ceva le papa asa intregi/bucatele,chiar musca din ele.
Sanatate Mariei-san!!!
Kim parca tu m-ai intrebat...eu vb cu Nick in romaneste,dar cand sunt si altii de fata (greci) ii vb in greaca.Chiar Tina , Ile , Catrinel voi cum le vb puilor?
Kim, ce ai mai facut cu gradinita??
alinaalex si unde mergeti toata ziua?E foarte bine ca stati asa mult afara!!
gabi_fer Da si lui Nick ii curge nasul cand ii ies dintii.Asa cum zicea si Catrinel cand le ies dintii sistemul imunitar le e scazut si imediat prind vreun virusake.La fel mi-a zis si pediatrul.Felicitari lui Alex!!Stie multe cuvintele!De facut la olita nici noi nu facem...si noi urlam de parca ar avea pioneze olita aia.
Irina of dragii de voi!!!
Dar ce nodul are?
Mihaser pe unde sunteti?
aalina2003 spune:
Fetelor,o intrebare:foloseste cineva lapte humana junior lichid?
..si inca una: in afara de inlocuirea laptelui de noapte cu ceai sau apa, mai exista vreo metoda sa o fac sa renunte la el? Ma gandeam
sa-i dau din ce in ce mai putin,oricum ea bea cam 100-150..a avut perioade bune cand nu cerea nimic noaptea, "dar acu'..dar acu' s-a ispravit"(asta e din rapsodii de toamna)..si cand imi amintesc cum mi se parea greu ca setrezeste la 6 pt lapte..nu la 8, ca Marc, sau la 9- 10!!),mai bine taceam,ca io cred ca odii de toamna)m-a auzit cum ma plangeam...![]()
alinaalex spune:
Tinutza, asa te vreau, sa ne scrii in fiecare zi! ne-a fost dor de voi!!! noi suntem bine, Marc , tot asa, e cuminte si el, papa bine, cred ca are acum vreo 13 kg
ca nu prea ma ma tine spatele sa-l iau in brate, alta data il duceam si aduceam sus cu carucior cu tot, acum las caruciorul in portbagaj si urcam impreuna scarile, de manutza
...in rest, ce sa-ti spun, suntem ok, crestem. Aaa, si el e mare fan prize si cabluri si masini...baietzel adica
Ma trage de manutza cand iesim afara si ar vrea sa pipaie toate masinile de pe strada ![]()
Irina, wow, da' mare e Andrei! 15 kg, 90 cm??? oau! un barbat adevarat!!! imi pare rau ca tre sa mai faceti o operatie (iar!)
las' ca a trece si asta cumva! ziceai de unghiile incarnate, cred ca si noi avem problema asta...i se tot coc degetelele mari, nu prea des, dar suficient sa intru la idei
...vad ca paseste bine, dar totusi o sa ma duc cu el la medicul pediatru sa ne trimita undeva, poate ca si el va trebui operat...
Aalina, eu nu prea iau mancare gatita cand iesim. Ca de asta mananca in gen. la amiaza. Dupa-masa papam ceva mai usor. Cateodata doar ii mai fac cate un piure de conopida sau spanac, cu branzica. Dar acum e prea cald.
Marc papa laptic noaptea doar cand il alaptam (pana la 9 luni). Dupa aia am trecut pe ceai, dar fiindca bea mult si dimineatza era plin de pishu si el si patutzul, am trecut la apa. Pe asta o bea in cant. mult mai mici, cateodata deloc, daca se trezeste cumva ii dau suzeta si adoarme la loc.![]()
Poli, noi am gasit un loc umbros f. fain, cu multa iarba, unde Marc e liber sa faca ce vrea. De fapt e curtea unui liceu privat, foarte curat, ne lasa aia sa stam acolo, unde vin mai multi copii de varsta lui Marc. Iti dai seama veselie!
In parc nu prea stam, ca e mult soare si groapa cu nisip si nu-mi convine sa-l las in nisip, plus e murdar, plin de mizerii pe jos pe care Marc e tentat sa le culeaga...
am pus niste poze noi, in albumul 1 anisor, de la semnatura!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Au venit analizele lui Ali si din fericire sunt bune. M-am mai linistit. In rest suntem bine si multumim tuturor mamicilor care au intrebat de noi. Si inca un lucru notabil: dormim noapteaaaaaaaaaaa si sper sa ne tina D-zeu obiceiul.