*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by carmenpit77

Buna fetele
Au venit analizele lui Ali si din fericire sunt bune. M-am mai linistit. In rest suntem bine si multumim tuturor mamicilor care au intrebat de noi. Si inca un lucru notabil: dormim noapteaaaaaaaaaaa si sper sa ne tina D-zeu obiceiul.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Fetelor,o intrebare:foloseste cineva lapte humana junior lichid?
..si inca una: in afara de inlocuirea laptelui de noapte cu ceai sau apa, mai exista vreo metoda sa o fac sa renunte la el? Ma gandeam
sa-i dau din ce in ce mai putin,oricum ea bea cam 100-150..a avut perioade bune cand nu cerea nimic noaptea, "dar acu'..dar acu' s-a ispravit"(asta e din rapsodii de toamna)..si cand imi amintesc cum mi se parea greu ca setrezeste la 6 pt lapte..nu la 8, ca Marc, sau la 9- 10!!),mai bine taceam,ca io cred ca odii de toamna)m-a auzit cum ma plangeam...

Noi nu avem probleme cu trezitul noaptea, dar am auzit ca daca se trezeste copilul noaptea cel mai bine sa-i dai apa, pentru ca nu e interesant ca si gust si treptat poate sa se trezeasca mai putin.

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Noile istorisiri la capitolul 36.
Ileana, spune-mi ce facusi azi la control. Ca azi-noapte te-am visat si zic eu de bine. Da un semn.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

... din pacate nu vin cu vesti prea bune. Iulia iarasi are infectie-n gat, azi a venit pediatra s-o vada ca am avut o noapte de pomina, cu temperatura mare si urlete, si se pare ca dupa 1 saptamana de la ultimul tratament iarasi a facut aceeasi treaba. Eu una-s terminata, nu mai stiu incotro s-o apuc. Iarasi antibiotic, deja luna asta e a doua tura de antibiotic, si deja-i la cele ff puternice ca la alea usoare nu mai reactioneaza.
Pe miercuri mergem la Cluj, avem programare la un dr. ORL-ist ... sa vedem ce-o zice. Dr. mea a zis ca ea n-a vazut in toata cariera ei un caz asemanator, sa faca asa des infectie-n gat cum face Iulia.
ma tot intreb daca am gresit eu cu ceva, ce se-ntampla, de ce atat de des ...
oricum, de-abia astept ziua de miercuri sa mai aud o parere. Pediatra mea zice ca sigur o sa-mi recomande operatie de amigdale ... dar totusi, copil asa mic se opereaza de amigdale?
Asa ... trebuia eu sa vin cu vestile proaste pe ziua de azi

Tinutza, l-am vazut pe Davidutzu, e copia ta fidela Poti fi mandra, ai un flacau de nota 20 . Si ce tricicleta smecheroasa aveti In poza asta e cumva mama ta?
Ce sa zic, poate ca nu se satura ziua dar n-am ce-i face, mananca fff rau. Sa-i indes cu forta nu pot. Asa ca dupa cate-o zi ca ieri sau azi in care n-a bagat mancare solida deloc in gura (scuze, a bagat o lingurita de gris cu lapte, l-a invartit pe toate maselele si a scos-o afara ... si atat pe azi) .. bea un pic de lapte si clar ca-i e foame noaptea si-i trebuie iarasi lapticu' Nu stiu cand ne-om reveni si noi la normal, acuma nu pot sa am nu stiu ce pretentii ca-i si bolnavioara, sa speram ca dupa ce rezolvam toate astea o sa doarma si o sa manance mai bine ... speram, ca speranta moare ultima.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput