*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Sper ca ati petrecut un w-e frumos. Noi am fost la tara, dar in loc sa ne fie bine, am ajuns sa regretam iesirea noastra. Am ajuns la concluzia ca nu e deloc benefica copiilor calatoria cu trenul si apoi drumul de la gara la mama soacra. E mult prea obositor.
Am inceput prin a lua proasta hotarare sa luam carutul-sport cu noi ca asa Matei nu mai sta incomod pana la gara, poate chiar reuseste sa adoarma. Nu a fost asa; mai mult, am fost nevoiti sa luam taxiul din cauza ploii care s-a oprit imediat ce ne-am urcat in masina. Asa ca la gara a trebuit sa mai asteptam pana la venirea trenului, iar copiii nu prea aveau rabdare.
Apoi sotul s-a chinuit sa il duca si pe Matei pe umeri si carutul, care nu se descurca pe drumul de tara. Si ca sa fie totul si mai "frumos", cand am ajuns la destinatie, am descoperit ca nu mai aveam bara din fata a carutului. O pierdusem pe drum... . Eu am fost responsabila de caratul ei.
Dar cireasa de pe tort a fost a doua zi, cand Matei de la ora 11 a inceput sa vomita tot, asta dupa o noapte in care nu prea a reusit sa doarma. Mititelul nu se mai oprea din vomat, ca la un moment dat nu prea mai avea ce. I-am dat ceai de menta si l-a vomat si pe acela, dar dupa aceea s-a simtit mai bine si nu a mai vomat.
Am mai asteptat putin si i-am dat sa manance supa de pui pe care nu avea rabdare sa i-o dau. Am stat cu teama ca ar putea sa o ia de la cap, dar nu a fost asa.
Si drumul de la intoarcere a fost cu peripetii, dar ce a fost mai rau trecuse si restul e prea putin important.
Se pare ca totul incepuse de cu o seara inainte cand soacra i-a dat sarmale (din carne de vita), iar a doua zi dimineata dupa ce i-am dat out cu painica si rosii, ea i-a dat cateva bucatele de cozonac. Ele au pus capac. Cand am sunat-o pe dr. noastra pediatra (a trebuit sa ma urc pe deal sa pot vorbi cu ea, ca jos nu avem deloc acoperire), mi-a zis ca nu avem voie sa le dam cozonac si genul asta de produse pana la 3 ani, pentru ca e o mancare foarte grea pentru ei. Nu i-am spus soacrei, pentru ca s-ar fi simtit vinovata si nu merita pentru ca stiu ca daca as fi fost de fata, nu as fi oprit-o, pentru ca nu mi se parea periculos.
Bine ca acum e bine.

revin mai tarziu, ca Matei s-a suparat.

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Tili

Sper ca ati petrecut un w-e frumos. Noi am fost la tara, dar in loc sa ne fie bine, am ajuns sa regretam iesirea noastra. Am ajuns la concluzia ca nu e deloc benefica copiilor calatoria cu trenul si apoi drumul de la gara la mama soacra. E mult prea obositor.
Am inceput prin a lua proasta hotarare sa luam carutul-sport cu noi ca asa Matei nu mai sta incomod pana la gara, poate chiar reuseste sa adoarma. Nu a fost asa; mai mult, am fost nevoiti sa luam taxiul din cauza ploii care s-a oprit imediat ce ne-am urcat in masina. Asa ca la gara a trebuit sa mai asteptam pana la venirea trenului, iar copiii nu prea aveau rabdare.
Apoi sotul s-a chinuit sa il duca si pe Matei pe umeri si carutul, care nu se descurca pe drumul de tara. Si ca sa fie totul si mai "frumos", cand am ajuns la destinatie, am descoperit ca nu mai aveam bara din fata a carutului. O pierdusem pe drum... . Eu am fost responsabila de caratul ei.
Dar cireasa de pe tort a fost a doua zi, cand Matei de la ora 11 a inceput sa vomita tot, asta dupa o noapte in care nu prea a reusit sa doarma. Mititelul nu se mai oprea din vomat, ca la un moment dat nu prea mai avea ce. I-am dat ceai de menta si l-a vomat si pe acela, dar dupa aceea s-a simtit mai bine si nu a mai vomat.
Am mai asteptat putin si i-am dat sa manance supa de pui pe care nu avea rabdare sa i-o dau. Am stat cu teama ca ar putea sa o ia de la cap, dar nu a fost asa.
Si drumul de la intoarcere a fost cu peripetii, dar ce a fost mai rau trecuse si restul e prea putin important.
Se pare ca totul incepuse de cu o seara inainte cand soacra i-a dat sarmale (din carne de vita), iar a doua zi dimineata dupa ce i-am dat out cu painica si rosii, ea i-a dat cateva bucatele de cozonac. Ele au pus capac. Cand am sunat-o pe dr. noastra pediatra (a trebuit sa ma urc pe deal sa pot vorbi cu ea, ca jos nu avem deloc acoperire), mi-a zis ca nu avem voie sa le dam cozonac si genul asta de produse pana la 3 ani, pentru ca e o mancare foarte grea pentru ei. Nu i-am spus soacrei, pentru ca s-ar fi simtit vinovata si nu merita pentru ca stiu ca daca as fi fost de fata, nu as fi oprit-o, pentru ca nu mi se parea periculos.
Bine ca acum e bine.

revin mai tarziu, ca Matei s-a suparat.

Tili, bine ca ati ajuns acasa cat de cat bine
cat despre mancare, eu nu cred ca ar trebui sa iti fie jena sau rusine sa ii spui...pana la urma e vorba de sanatatea copilasilor, nu? eu daca as sti ca maica-mea sau soacra i-ar da sarmale Biei, le-as face un scandal monstru Cat despre cozonac, sa stii ca si eu i-am dat cam jumatate de feliuta, de Paste, insa intre mese, probabil ca la Matei i-a picat mai greu mai ales ca mancase ou inainte, nu?
ideea era ca, daca e vorba de bb, nu am nicio jena de a le spune (oricare ar fi ei, mame, soacre, socrii) ca nu au voie sa faca un anumit lucru sau nu e bine cum procedeaza

LA MULTI ANI, ELENE, CONSTANTINI SI DERIVATZI!

revin, revin

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Noe, ai dreptate, dar o sa ii atrag atentia data viitoare. Acum chiar nu am inima sa ii zic ceva. Am vazut ca iti doresti un Nissan Quashqai. Nu ma pricep la masini, dar arata foarte bine. Sper sa fie a ta cat mai repede.
Ciuf, sper din tot sufletul ca postul va fi al tau, dar daca nu va fi asa, inseamna ca ei vor pierde. Ce-i al tau e pus deoparte, asa ca nu-ti fa probleme.
Mariana, chiar daca nu am vazut mare lucru, se pare ca sunteti o famile foarte frumoasa. Imi pare rau sa aud ca ai racit. Sanatate multa! Ma bucur pentru copilasii tai ca sunt bine. si pe ei.
Tcelen, LA MULTI ANI!!! si tot binele din lume alaturi de familia ta. Sanatate multa copiilor!
Tina, bine ai revenit!
Serj, ce greu cred ca ti-a fost... DD stie de ce s- intamplat asa. Ne-ai lipsit...
Adar, ma ucizi cu prajiturile de pe mess...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Serj, iubita, imi pare asa de rau pentru bebe ....
Dar ... capul sus, fii optimista, gandeste ca dupa rau, urmeaza bine !

LA MULTI ANI !!! pentru Elene si Constantini !!
Deocamdata nu-mi vin in minte decat ile si aileana ....

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

La multi ani, Ile si Aileana, multa sanatate si fericire!!
Irina, cumva tu l-ai operat pe Andrei din cauza de unghii incarnate la picioruse?Baietelul unei prietene are aceeasi problema si mamica lui vrea sa-l opereze, dar vrea sa stie mai multe.
Vai, Tili, saracutul Matei!Eu nu stiam de cozonac ca le face rau.Bine ca nici nu i-am dat mult lui Edutu.
Serj, ma ingrozii cand citii ce ti s-a intamplat.Capul sus!Si mai intra si vorbeste cu noi, sigur iti face bine.Iti ridicam noi moralul
Mariana, multa sanatate.Of, racelile astea, cum se tin lant!
Ile, nu inteleg de ce iti e teama.Ai avut probleme?Scuze, dar nu imi amintesc.
Diana, ce efect a avut vaccinul la voi! Bravo, acum sa te tot tii dupa strengar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Simo, pai nu stiu ce e de zis ... trebuie vorbit cu doctorul care il opereaza, si-i spune el TOT ....
Eu tin minte ca nu am avut voie sa-i dau sa manance nimic de dimineata de la ora 6 si pana la ora operatiei (12 !). Chestia asta m-a stresat foarte tare, caci daca se punea copilul pe plans de foame ? Noroc ca nu s-a pus, saracutul. Si am facut si o radiografie la plamani inainte de operatie. Operatia s-a facut cu anestezie totala (altfel nu se poate la copil asa mic, le e teama la doctori sa nu urle si sa-i distraga) si a durat cam o jumatate de ora. Pe urma l-au scos pe targa si l-au adus in salon, unde a mai durat o ora pana si-a revenit. A plans putin, apoi a adormit. La ora 14 eram cu el acasa. I-am dat sa pape laptic si l-am scos afara la plimbare ca si cum ar fi fost o zi obisnuita. Nu i-am facut insa baie 3 zile, caci era bandajat. Dupa aia am mai fost o data la schimbat bandaje si gata. Acum e OK, macar nu-i mai coc degetele mari, ca asta era problema. Crestea copilul, avea nevoie de pantofi, ori el nu suporta incaltarile, ca facea puroi la degete !!
Noi l-am operat la 9 luni, am zis ca mai bine mai devreme .... cat inca nu paseste ... si a fost foarte bine !!

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

La multi ani Elene si Contantini!

Roxi, pana la urma, cand ne intalnim tot te bat. Du-te cu Darius la dr si nu-ti mai face ganduri negre. Poate dintosii se vad inchisi la culoare din cauza unui chegulet de singe ca s-au tot chinuit saracii sa iasa! Parerea mea, ca nu ma pricep, da, mai stii! Daca citesti poti sa ma suni pe RDS ca mobilul l-am uitat aseara la nasi si nu cred ca-l recuperez pana maine. pup

Noe, mii de multumiri, astazi dau o fuga la 2NA. Vad ca Bia papa din ce ince mai bine Milu, sper sa o tina tot asa1

Tili, nu-i mai lasa pe altii sa faca de capul lor cand e vorba de copilul tau fie ei bunici sau chiar tatal copilului. la mine e lege, inainte de a i se da ceva Biei sunt intrebata. Daca nu fac scandal.
Intr-o zi i-am facut socroseniei cafea si i-an adus bolul cu zahar sa-si puna ea cat doreste. Ea ce sa vezi, ia degetul Biei incercand sa il bage in zahar siapoi in gura.noroc ca am fost pe faza! Am tipat la ea si i-am spus ca pana la 3 ani sa nu o prind ca-i aduce ceva dulce si ca nu sunt proasta daca-i da pe ascuns copilul o sa ceara si atunci o sa stiu sigur cine a invatat-o. Asa ca de atunci ma stie de frica mama, mama si vine cu fructe in plasa.

aalina, mii de multumiri, o sa iau si tetine NUk.

alinaalex, o sa cumpar si Baby Nova. Uite asa,o sa fac colectie!

Micaalsa, multumim ca ai avut timp si rabdare sa te uitila poze. Pupam mult , ce noutati mai aveti in materie de hainute ca tot timpul am admirat-o pe iulia.

Ile, eu zic sa stai linistita! De ce nu-ti faci eco de
sin?

Ciuf, daca nu primesti raspuns pozitiv astazi eu zic ca aia sunt niste incuiati sinu stiu ce pierd!

Mariana, sanatate multa, am ramas datoare cu un raspuns. La noi actele in general sunt valabile 10 ani, probabil din cauza taxelor. Mai este posibil sa schimbe modelul si atunci musai toata lumea tre sa aibe d-ala nou. de, asa-i pe la noi!

hai pupici

revin

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Irina, operatia a fost cu laser?Saru-mana de raspuns

Mergi la inceput

Elene si Constantini si derivate din aceste nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

La multi ani pt sf Constantin si Elena
Catrinuza pai se apropie sezonul estival care zici ca e benefic la tine pt bb 2. Pai ce sa-ti urez spor la traba sau nu?
Tina Welsh bine ai revenit , de cand postez eu la ghiocei nu am reusit sa vb dar poate s-a ivit acum ac posibilitate ce zici?
Micaalsa eu zic sa-ti tunzi fetita macar unu pt simplu fapt ca la vara o sa-i fie cald. Si eu am tuns-o pe Ali in aprilie si sa sti ca ii sta f bine cu rochite.
Tcelen of mai poti mamico? Cate ai mai patit si tu, dar ai sa vezi ca D-zeu are grija de toata lumea.
Serj mi-a parut foarte rau sa aud de inimioara care nu mai bate dar mult curaj in continuare si sa ai parte de clipe minunate alaturi de familia ta.
Ile77 multa bafta joi. Sa ne dai vesti bune.
Tili ai avut o zi foarte plina. Citeam si nu-mi venea sa cred ca ceea ce vi s-a intamplat este real sau o particica rupta dintr-un film. Bine ati ajuns acasa.
Fetelor cred ca am o saptamana in care ma mai trezesc de max 2 ori pe noapte. Este extraordinar ca pot sa dorm.

Mergi la inceput