*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)
Raspunsuri - Pagina 21
adar spune:
Tcelenutzo ....... la multi ani mama, sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii, ca frumoasa esti, copii frumosi ai ....
HAi sa ne traiesti si la maimare ;)

(poate dai si tu ceva de baut!!!)
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
adar spune:
alinaalex, asa o fi, numai ca daca ma gandesc ca e vorba de aceeasi dr care a diagnosticat-o pe Maia cu hidrocefalie .... mai ca-mi vine sa nu cred varianta asta :D
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''
adar spune:
Ciufuletz ... sa nu uit ... ce-ai bre???? Nu ti-e bine? PAi la cat de talentata si de mumoasa, si de desteapta si de toate alea esti tu ... stai linistita, ca sigur vei gasi ceva super bun.
Capul sus si tie, si Simonei si mie ...

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''
dianad spune:
Doc fam a noastra a avut in aprilie, cand Alex avea fix un an, Priorix ambalat intr-o fiola din care se extragea doza necesara pt a vaccina 10 copii si am refuzat vaccinarea. Luna asta avea priorix in doza unica, asa ca joi l-am facut si nu a mai fost nevoie sa i-l cumpar. Mi-a fost tare teama de vaccinul ROR si slava Domnuluim, am trecut foarte bine de el. Ba dupa ce si-a luat intepatura si-a dat si drumul la mers. De la 2-3 pasi, acum se plimba prin 4 camere.Tcelen, la multi ani! Multa sanatate tie si puilor tai !DianaD & Alexandru
Irina71 spune:
tcelen, LA MULTI ANI !! 

SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII !! 

Cum intrasi tu azi, tiptil, de ziua ta, sa vezi, se prinde careva ca e ziua ta ?
Si noi .... tocmai pe seara ... 
Noroc cu Simona.
Sunt aici, Simo, citesc tot, dar cand sa scriu asta mic mai face cate o boacana (cel mai adesea, imi inchide calculatorul, care dupa ce il redeschid isi face o reinventariere a fisierelor care dureaza un sfert de ora
, timp in care iarasi se intampla ceva). Eu tot aveam probleme cu amigdalele
de zece ani si mi le-am scos in martie 2005, cu 3 luni inainte de a ramane gravi ! Si acum cred ca exista o legatura intre fenomene, nu-mi era bine cu infectia aia in organism, de aia cred ca nu puteam ramane gravi .... Si, am mancat ca proasta inainte de operatie (nu si-a inchipuit nimeni ca nu stiu ca inainte de operatie nu trebuie sa mananc !) si am vomat tot timpul cat a durat operatia, iti dai seama saracu' doctor ....
Tinaaaaa, bine ai reveniiiiit !!! 
Andreea, ce faci ??? Mai da si tu pe la noi ! 
Deci ROR se face in manutza ? Ca nu stiu daca v-am povestit, lui Andrei nu i-a prins vaccinul BCG facut in maternitate. Ala care cica sparge la varsta de 3 luni. Ei, lui nu i-a spart nici acum.
E un nodul mare, umflat, negru si tare in umarul stang. 
Pediatra zicea acum cateva luni (cand nodulul era mic cat un bob de mazare) sa-l lasam asa, poate sparge. Sa vedem ce va zice acum, ca e deja cat o nuca de mare. 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
mariana_1976 spune:
Nu-mi vine sa cred:iar sunt bolnava si cu rosu + dureri in git si astia nu dau penicilina V asa de usor!!
Bine ca macar ceilalti membri ai familiei s-au insanatosit.
CRISTINA/GALATI
LA MULTI ANI, ITI DORESC MULTA SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIE !!

Tina
bine ai revenit! Te asteptam cu drag cit se poate de des!
Roxivan stai linistita cu dintisorii aceia "negri".
Poate ca or fi doar mai slab mineralizati sau ai vazut doar in gingie o gropitza intunecata ?As dori sa-ti spun ca si mie mi-a aparut o gropita mai intunecata inainte sa-mi erupa molarul de 18 ani(de "minte").Oricum bine ca la Darius sunt doar dintisorii temporari...![]()
Chestia cu flourul este un pic controversata si cel putin aici nu se da daca in apa se considera ca exista suficient.
Anamaria/Alba iti retrimit pe Pm "metoda".Din fericire am avut buna inspiratie sa o salvez pe computer dupa ce am tradus-o.
Mihaser tu mi-ai cerut cumva la celalalt subiect linkul cu discutiile despre sexul bebelusilor ?Scuze,sunt atit de imprastiata ca am citit mereu pe fuga...
Irina pina anu asta aici se facea BCG la copii la citeva zile dupa nastere in piciorus.Acum se face in antebrat si deocamdata tot asa umflat este si la Magda...Pe 22 mergem la doctor si voi mai intreba dar sotul meu zice ca e okay...
Ciuf hai nu fi ca mine si nu pune raul inainte...Daca iti spun ca mie mi-au trebuit aproape 4 ani sa obtin un job stabil in Suedia!
Pe unde or fi Serj,Cat,Biuta?
Sunt cam suparata ca sotul a cistigat o motocicleta la o licitatie ieri si mai aveam una...
Mi-e atit de frica de accidente si mai vrea sa ia si baietelul mai mare pe ea in plimbari scurte prin zona...Cred ca o sa fac urit de tot daca il ia pe copil in ciuda rugamintilor mele sa nu.
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Serj spune:
Buna mamici!
am lipsit multisor si de cate ori am vrut sa va scriu, nu reuseam sa leg 2 cuvinte...![]()
ce sa va spun... noi am trecut o perioada destul de tulburata, pentru ca pana la urma acea intarziere pt mine s-a dovedit a fi o sarcina. am ramas socati amandoi pt ca nu ne asteptam, nu eram pregatiti, si mai ales nu ar fi trebuit ssa mai vina... cateva saptamani de gandit ce vom face si cum vom face.... apoi ne-am hotarat ca daca a venit sa fie cu noi, sa ramana. dar din pacate nu a fost asa, dupa ce am ridicat toti medicii in cap, pt ce terapie sa pot urma si sa duc sarcina cat mai aproape, la eco s-a vazut ca inimioara nu mai batea
, din pacate nu a fost sa fie.
asta a si fost motivul pentru care nu aveam nici suport moral ca sa va scriu, ce puteam sa va spun....
in rest, ca sa nu fie toate bune, am copii amandoi raciti, iar Ambra nu mananca bine de ceva zile... si ma lupt cu ea asa, si incerc sa ma abtin sa nu o fortez, dar nu stiu ce sa-i mai fac, accepta doar lapte, nici macar fructele (care ei ii plac foarte mult).
eh.... scuze ca am revenit doar cu vesti proaste, poate ca ar fi trebuit sa mai astept si sa vin cand vor fi lucruri frumoase de spus...
imi pare rau ca nici de citit nu am reusit sa tin pasul, si nu pot spune cateva cuvinte la nimeni.
scuze daca am fost incoerenta...
am vazut doar ca este ziua lui Tcelen, la multi ani!!!! sa fii sanatoasa, sa fiti fericiti cu toata familia, si tot ce ti doresti sa se implineasca!!! sa ai parte numai de bucurii din partea copilasilor 

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
Qamar spune:
Mariana, 
Serj, 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
ile77 spune:
CIUF, bafta pt luni.Eu zic sa nu te stresezi prea mult pt ca pina la urma traiesti in state, unde posibilitatile sint nelimitate. Ce sa zic eu de norvegia ,unde mai intii norvegienii si pe urma noi restul.
TINA, waz up?![]()
MARIANA, eu sa nu aud de motociclete. Ma ingrozesc cind citesc zilnic in ziare citi tineri sint raniti in asemenea accindente. Si in norvegia este f populara motocicleta printre tineri.
Eu prefer
Am si eu programare la spital pt mamaografie joi.Sint f stresata si numai cind ma gindesc simt un gol enorm in stomac.Sper sa fie totul ok.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
ciuf spune:
Tcelen, la multi ani. Fericire si sanatate alaturi de familia ta.
Serj, ce rau imi pare de inimioara care nu mai batea. Pacat. Deh, asa a vrut Dzeu sa se intample. Fruntea sus. Sanatate la micii tai si vreau sa ai moralul ridicat. Tu esti o fata puternica, care nu se lasa doborata. Ai aici un sprijin moral ca sa iti fie mai bine.
Ile, tinem pumnii pentru joi. Imi cam imaginez ce e in sufletul tau. Hai ca trebuie sa fie bine. Cand primesti rezultatul?
Mariana, oyoyoy, urasc motocicletele. Al meu sot tot bate apropos-uri de motociclete, imi mai vara cate o revista sub nas, sub perna, doar-doar le-oi admira corpul de albina
.
Pup ca tocmai ce ne intorseram de la o nunta si sunt cam obosita. Detalii maine.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele