*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by catrinutza

quote:
Originally posted by adar

Miha, ce are ROR-ul gratuit??? CA si eu trebuie sa-i fac Maiei ROR-ul si ... m-ai bagat in ceata!!!
La SIbiu nu vii ????? CA la Bucuresti ... e cam greu sa ajung!!!

N-are nimic ROR-ul gratuit...dar cica alea de cumparat (noi am facut Priorix) nu dau efecte secundare de nici un fel...si la noi n-au dat...dar la noi n-au dat nici atunci cand le-am facut pe cele gratuite...asa ca e o chestie de optiune pana la urma, zic io...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Pai si noi tot Priorix am facut si a fost gratuit!!!
Da' la Bucale medicii de fam. nu primesc gratuit acelasi fel de vaccin? ca nu-nteleg...
Noi n-am cumparat niciodata vreun vaccin, dr. a primit de la stat din alea scumpe de care ziceti voi ca le cumparati din farmacie. De aia ma mir...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Roxivan, poate fluorul ar fi ajutat, dar ar fi trebuit sa i-ldai zilnic timp de cativa ani (parca5),altfel faceai mai mult rau decat bine.Calciul ajuta si el, dar pediatrul ti-arecomandat si tu nu i-ai dat sau de ce zici ca iti parerau? Din cate stiu eu,problema este mostenita de la unul dintre parinti.Am dreptate?

Mergi la inceput

Ciuf, oricare ar fi raspunsul luni...un NU te-a facut pe tine? Nu e nici o paguba, desi sentimentul poate fi cam nasol..mai sunt joburi pe lumea asta,adica aia, a vostra,si stii tu..un sut in f...e un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Tina, bine ai revenit!!! Abia astept sa ne spui mai multe despre puiutz

CAtrinutza, oare cum faci tu mama de ne raspunzi asa, fiecareia in parte ... draga de tine ... pentru tine. Si multumesc de lamurire. Pe noi trebuia sa ne sune tanti dr. de la inceputul lunii, insa nu a sunat, ca deh, are probabil chestii mai importante decat vaccinurile bebelusilor, nu?
O sa merg sa il cumpar daca ma ajutati voi cu denumirea exacta si o sa-l vacem in alta parte.

_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adar

Tina, bine ai revenit!!! Abia astept sa ne spui mai multe despre puiutz

CAtrinutza, oare cum faci tu mama de ne raspunzi asa, fiecareia in parte ... draga de tine ... pentru tine. Si multumesc de lamurire. Pe noi trebuia sa ne sune tanti dr. de la inceputul lunii, insa nu a sunat, ca deh, are probabil chestii mai importante decat vaccinurile bebelusilor, nu?
O sa merg sa il cumpar daca ma ajutati voi cu denumirea exacta si o sa-l vacem in alta parte.

_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

poate tanti dr. inca nu a primit dozele de la minister...
io stiu ca ROR se face pana la 15 luni, deci timp ar mai fi.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Of, Roxi, ce rau imi pare de saracu' Darius.Las' ca treceti voi si peste asta.Si data viitoare poate ma asculti si pe mine!!Ce bine imi pare ca ai pus poze, le-am vazut si pe ale noastre, o sa le salvez.
Tinaaaa, uraaa!Bine ai revenit.Asteptam povesti multe, multe
Alina, nu vreau un job full-time.Vreau sa fac ceva in paralel cu cresterea lui Edutu.Si vreau si bb2.UIte asa, cum face Micaalsa, dar eu n-am terminat conta, am terminat dreptul.Ce naiba pot face?Catrinuto, ce ne facem??
Tcelen, bravo, intrasi cu vesti bunicele.Eu mi-am scos amigdalitele cand eram la generala parca si a fost o experienta traumatizanta.Mi-au facut anestezie locala, dar nu cred ca a prins bine, ca am simtit rau de tot si am urlat si am ciupit asistenta care ma tinea de am invinetit-o.Urat de tot.Opteaza pt anestezie generala.
Ahaaa, azi e ziua ta!!Stiam eu ca se apropie.LA MULTI ANI!!Sa-ti dea Domnul multa sanatate si putere sa le induri pe toate, sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie.Si macar azi incearca sa uiti de probleme.
Ciuf, hai nu te lasa doborata!Sunt o mie de posturi bune pt o fata desteapta ca tine!
Irina, ce faci, de ce nu mai scrii?S-a intamplat ceva?
Of, in ultimele 2 zile am stat mai mult in casa.Urata vreme.Si Edutu se plictiseste si se agitaaaa si eu nu stiu ce jucarii sa-i mai dau si ce jocuri sa mai inventez.Naspaaaaa!!!Vrem soare!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI
TCELEN!!!!

MULTA FERICIRE , SANATATE, BUCURII ALATURI DE FAMILIE SI NU IN ULTIMUL RAND SANATATE MULTA PUIUTILOR TAI!

pozele noastre

Mergi la inceput

Tcelen,la multi ani,multa sanatate,putere si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salut fetelor!

Tcelen, iti doresc tot binele din lume si sa ai parte numai de bucurii si impliniri!!!

Aalina, noi mergem pe la vreo 4 doctori, dintre toti numai unul ne-a recomandat calciu si fier, iar eu am considerat ca nu trebuie sa-l indop cu vitamine si i-am dat numai fier. Am deschis subiect la"Parintii intreaba, parintii raspund" si unele fete au spus ca s-ar putea sa fie de la fier si o sa dispara sau doar o iluzie optica...sa vedem ce zice pediatra.

Simona, abia astept sa ne vedem !

Tania, sper sa ne vedem saptamana viitoare! Am vazut pozele cu Bia, mama ce mare s-a facut si tu ai slabittttttt!

fetele si bebeii!!!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani, Tcelen!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput