*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)
Raspunsuri - Pagina 23
Qamar spune:
aaa, apropo de tuns![]()
eu sunt pentru CONTRA
adica, una e sa il egalizezi (ceea ce vreau sa ii fac si eu Biei, sa aiba suvitele la acelasi nivel), dar asta cu tuntul zero, e mit; stii care e faza? dupa ce e ras in cap, firele cresc egale, la acelasi nivel si de aici iluzia optica cum ca parul ar fi mai des.
Daca e des sau rar, asta e stabilit genetic![]()
Cat despre fetite rase/tunse scurt de tot, my humble opinion e ca e pacat de zulufii lor; mie imi plac tare mult titzele cu par mediu, lung
si asa am de gand sa i-l las si Biei.
P.S. or fi traume din copilarie, ca ai mei m-au tuns mereu ca pe o oaie creata, pana pe la 16 ani
cand am pus piciorul in prag![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
Polixeni spune:

LA MULTI ANI ELENELOR,CONSTANTINELOR SI CONSTANTINILOR!!! 
Multumesc fetelor pt urari!!![]()
Roxi Si Nick tot 6 dinti are si inca nu se vede ca ar mai iesi si altii.Mie nu mi-a zis nimic pediatrul de fluor.Am vazut si pozicile...Doamne ce ochisori frumosi avem!!!!
Ada
stii tu pt ce!!
Tina welcome!!
Asteptam pozici si povesti despre voi!!!!
Micaalsa tunde-o scurt ca parul creste repede.Nici eu nu sunt de acord cu rasul pe cap.Oricum se va vedea ca e fetita doar poarta cercei,nu? Pupam nasucul julit!!
t-celen
sa ai parte de tot binele din lume si sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai!!
Multa sanatate si putere sa treceti peste hopurile astea!!
Tili felicitari pt kg-mele pierdute! Imi pare rau ca nu ati petrecut asa precum te-ai fi asteptat,insa bine ca si-a revenit micutul de la indigestie.Sarmale nu i-as da nici eu deci pediatrul mi-a dat verde sa-i dau orice.Apropo de calatoria cu trenul...noi ne gandeam acum vreo 3 luni sa venim in Ro cu trenul.Pai iti dai seama cum ar fi fost pt Nick??Numai cand ma gandeam m-apuca damblaua si eu am fost cea care am zis :O lasam pe alta data!!
sa treaca supararea!
Simona nu fi trista!Exact ca tine am simtit si eu..ca nu sunt folositoare in casa,singuratatea ma naucea..si noi mai avem si soare,dar sa te tot plimbi de una singura parca iti vine acru.
Da aveam si eu compania lui Nick dar simti nevoia sa vb si cu cineva de varsta ta.Incearca sa gasesti ceva de lucru acasa macar...Uite eu am acceptat aceste job mai ales pt ca flexibil ..de platit nu sunt platita cine-stie-ce dar macar fac si eu altceva in afara de scutece,cratite si smotru,apoi il obisnuiesc si pe Nick cu alta lume si toata lumea are de castigat.Dar daca vrei si bebe 2 esti sigura ca vei putea face fata??
Mariana bine ca s-au facut piticii bine.Insa imi pare rau sa aud ca esti racita tu...
Sanatate iti doresc!! Vaii sa nu mai aud nici eu de motociclete!!!!!Si eu i-am propus sotului sa o vanda dar nu vrea.
Probabil barbatii astia considera ca o motocicleta le gadila orgoliul...
Nici eu nu sunt de acord ca Nick sa mearga cu motocicleta...nici macar pe locul din fata in masina.
Serj imi pare tare rau sa aud prin ce ai trecut.Suntem alaturi de tine!!
Noutati despre noi nu prea avem.Azi vreau sa mergem pana la bazin sa vedem poate il inscriem pe Nick la inot.
Va pupicesc pe toti si toate si va doresc o zi placuta!
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/
Filmuletze:
www.dropshots.com/gpe_ro
Qamar spune:
Poli,
, sarbatorito
, sa stii ca io am circulat cu Bia cu trenul, de 2 ori: o data la 6 luni (si mai mult a dormit) si o data la 11/12 luni, de la Buc la Hunedoara, cam 8 ore. A fost ok, ne-am plimbat, a si dormit in caruciorul sport, uitat pe geam, etc. Dar era si maica-mea sa ma ajute si ne-am luat bilet mai scump, asa ca am prins un compartiment gol. Deci, depinde. Eu m-am simtit mult mai relaxata pe distanta asta decat cu masina, ca in masina la un moment dat nu mai are rabdare, dupa cateva ore si tb sa facem pauza![]()
succes la inot!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
Qamar spune:
a, gagici, v-am spus?
luna viitoare ma vopsesc bruneta
sper sa ma mai recunoasteti
oricum o sa fie mare soc, ca din clasa a 12 sunt roscata, adica de ....6 ani
, muama, ce baba sunt
micaalsa spune:
Vreau sa spun in primul rand La Multi Ani!! Tchelen desi cu intarziere
. Si de asemenea, pentru astazi La Multi Ani toturor mamicilor care poarta numele Elena si taticilor Constantin 
mariana, sanatate multa iti doresc, bine ca si-au revenit copiii ... noi o mai tragem cat de cat dar cand ii vedem pe ei bolnaviori nu ne mai arde de nimica. N-am reusit sa vad poza cu Magda de la botez
, tare rau imi pare. Cred ca n-am fost pe faza in ziua cand ai postat-o si dupa ai sters-o. Te rog trimite-mi pe PM metoda ... noroc cu tine ca ai salvat-o ca eu tare mi-s aeriana 
Serj, ti-am scris si pe Mess dar vreau si aici sa te incurajez, sa nu mai fii necajita pentru ca DD asa a vrut sa fie. Cred ca e greu dar ai doua comori de copilasi si pentru ei trebuie sa zambesti si sa incerci sa uiti.
si asteptam vesti de la voi
Noe, nu-mi da idei ca poate ma 'negresc si eu
... sa vezi atunci soc
. Cu tunsul m-am hotarat si eu ca la 0 n-o pot vedea asa ca am inceput sa tai din varfuri, atat cat ma lasa gagica ca tine tare mult la pletele ei ![]()
Poli, asa de mic poti sa-l inscrii la inot? Si eu vreau neaparat s-o inscriu la inot si dansuri de societate dar astept sa se tina bine pe cele 2 picioruse.
carmenpitt, si noi de vreo 2 zile tot de 2 ori pe noapte ne trezim ... ce mai, boierie curata. Sper sa inceapa sa se linisteasca si a mea acum ca i-au iesit cele 4 maselute, desi doctora m-a pus in garda ca-s la orizont caninii 
tania, ohoooo ... hainutele lui Iulia le-ai admirat? Ca asa greu gasesc cate ceva in oraselul asta. Mai nou s-a deschis un magazin si cu marca RABITTO ... acum cat de cat pot sa iau ceva de calitate.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
catrinutza spune:
Sccurt....
La multi ani Costeilor si Leanelor...et co.
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Qamar spune:
quote:
Originally posted by catrinutza
Sccurt....
La multi ani Costeilor si Leanelor...et co.
------------------------------------------------------------------------catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

cin' te fugareste, Catrinutza?
de fapt, am eu asa o banuiala

Goooo, Atomika!
nshiro spune:
LA MULTI ANI Elenelor si Constantinilor!
LA MULTI ANI Tcelen, sa ai parte de multa sanatate, fericire si cat mai multe bucurii alaturi de familia ta. Sa va fereasca Doamne Doamne de cele rele ca ati trecut si voi prin atatea...
Gata! Am ajuns cu cititul si vizionatul pozelor la zi! Multumim celor care le-au vazut si laudat si pe ale noastre.
Kim multumim pt urarile de casa noua si pt aprecierile la adresa pozelor. Da asa e, tati e topit dupa Maria... in pozele in care era imbracata in kimonoul rosu era vorba de ziua fetitelor care e in aceeasi zi cu ziua ei de nastere, pe 3 martie. Era in pachetul cu papusile din fundal. Si eu am vazut-o si admirat-o pe Alicia la joaca, in parc, la pescuit, tare dulce si fotogenica mai e!
Irina vazut si filmulet cu Andrei la papadii! e haios tare in costumul cu codita. A plecat mama ta? Cum te descurci? Tortul Mariei a fost cu frisca si capsuni de dinauntru (si pe dinafata numai frisca)
Delia mult noroc surorii tale. Casa de piatra. Asteptam poze din Florida cu Rudy cel frumos!
Loranda si eu am vazut-o pe Anda dansand. E bestiala!!!!!! Mai vrem! Si peisajul din poze e SUPERB! Mi-a venit in minte melodia "Iarba verde de acasa"
Adar ceva poze cu Maia? ca nu am vazut-o de multisor...
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
carmenpit77 spune:
Intru repejor sa va spun ca Ali a dormit azi doar o ora dupa ce am laudat-o ca a dormit azinopte

micaalsa spune:
Nu gasesc niciunde filmuletul cu Anda dansatoarea ... 
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)