*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

FELICITARI, MARC!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by Noe

FELICITARI, MARC!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Merci!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Salutare!
Am reusit in sfarsit sa mai citesc si din urma, chiar daca nu tot si inca mai am restante la poze.

Mihaser, acuma am citit ce-ai patit cu Cristian, bine ca l-ai prins la timp... intr-adevar, trebuie atentie maxima non-stop.
Spor la invatat si bafta la examene! Diana, bafta si tie in sesiune! Ce studiati?

Poli, am vazut pozele si filmuletele de la plaja, ce fain ca sunteti la mare! Nasol ce-ati patit cu tricicleta, dar e bine ca acuma stim la ce sa fim atente cand luam o trici de-asta... si eu caut pt Sara. Bafta cu noul job!

Catrinel, am vazut si pozele cu Oana, e tare scumpica! Sper sa reusiti sa aveti o vacanta cat mai placuta doar voi trei!

Kim, eu in locul tau as semna... daca spui ca le place atat de mult copiilor, ca au activitati ca lumea si conditiile sunt ok... eu n-as risca sa pierd un loc bun si sigur. Dar tu stii cel mai bine.

Tili, felicitari pentru kilogramele pierdute, spor in continuare cu dieta!

Mariana, ma bucur ca v-ati facut bine. Am vazut si poza de la botez, chiar daca e asa de mica se vede ce familie superba sunteti.
Cat despre exercitiile cu canite, lingurite... eu am mai incercat de cateva ori s-o obisnuiesc cu tacamurile, dar nu face altceva decat sa se joace cu ele, indiferent daca sunt goale sau cu mancare. E drept ca nici n-am insistat.

Ciuf, cum a fost la interviu?

Noe, iti dai seama ca tot ma simt vinovata... buna ideea cu culcatul in patut :). Oricum, acuma tin mai tot timpul usa de la camera inchisa, just in case, ca sa nu mai evadeze copilu' nesupravegheat, camera fiind destul de bine baby-proof-izata.
Pupici Biei!

Alinaalex, felicitari lui Marc pentru primii pasi! Iar tie multa sanatate, sa te faci repede bine si sa ne dai vestea cea mare!

Noi am facut azi ROR-ul, desi Sara habar n-a avut ce-a patit. Ii daduse doctorita mai multe jucarii, cu care era foarte ocupata si nici n-a stiut cand a venit asistenta si a intepat-o... doar a vrut sa-si traga manuta, fara sa se opreasca insa din joaca.

Pupici tuturor si noapte buna!

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Multumesc fetelor care m-au ajutat sa ma hotarasc cu gradinita, am tot chibzuit si azi am semnat toate actele, cecurile si le-am dus, mi-am luat o piatra de pe inima.

Mihaser, multumim pt gandurile lui Octabian Paler, atat de pline de adevar.
Loranda, ce bine ca are Anda unde sa zburde! e f frumos la voi! sunt poze din Cj? am incercat sa va localizez dar n-am reusit.
Alinaalex, felicitari lui Marc pt primii pasi singurel!
Carmenpit, nu cred ca ti-ai fi dorit jobul acela, era probabil unul care-ti lua pielea de pe tine, cu siguranta vei stii sa dai replica la urmatorul interviu daca vei simti ca merita (ca mai ramane loc si de o farama de umanism).
Mariana, imi place si mie conceptul Waldorf, fratele meu a fost la scoala Waldorf, si e f practic si deschis la minte. Iar gradinita asta nu e departe de asa ceva. Se vede ca se lucreaza acolo, e vie, animata, se fac activitati interesante pt copii, le place, atmosfera e f placuta. Probabil ca acolo unde e totul neclintit din loc ceva nu e in regula. Eu a trebuit sa ma conving pe mine si apoi pe sotul care e un fel de Toma necredinciosul, deci munca multa, bine ca am incheiat capitolul, pt moment.
Noe, mersi ca ti-ai facut timp si pt pozicile noastre. bine ca mi-ai amintit ca tot am vrut sa te intreb: ce tot zici acolo in germana pe messenger? ca eu nu pricep.
ups... gata s-a trezit galushca... byeee

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

am nevoie de consultanta bineinteles dam in schimb multumiri mii! Sunt in proces de schimbat laptele, de la Humana la Milumil, pentru ca Bia papa extra mega super cantitatea de 50ml la masa. Vad ca pe Milu il vrea, astazi a papat 250ml (doamne ajuta), acum in combinatie cu Humana, dar milu este mai gros si nu stiu ce tetina sa folosesc.
Hai ca m-am lungit, sper sa ma fi facut inteleasa, intrebarea este ce tetine sa-i pun sa curga bine. Fara Avent ca este prea tare si nu o vrea si fara Chicco ca cele pentru hrana groasa curg prea repede iar cele cu flux reglabil nu curg.
Multumim fetelor care s-au uitat la pozicile noastre, Simona toma, noe, poli.
Noe, puiul de infiniti arata k! Da si bmw-ul ma. Na, ca te-am bagat in ceata!

Bia primeste 2 picaturi de vigantol desi fontanela s-a inchis de mult (pe la 9 luni), cred ca este primul ghiocel cu fontanela inchisa, fier nu a primit doar calciu in lunile 3.4. si 5 si multisanostol in luna 6. Dr a spus ca nu este nevoie cat timp papa formula si are o alimentatie echilibrata.

Am pus pozici cu tunsulica in albumul turta, am senzatia ca Bia acum seamana cu un baietel.

Salutam pe Mister Cheliutza de Poli, noua ne plac tare mult cheliutele!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Tania,si NUk are tetine pt hrana groasa, speciale pt copii sub si peste 6 luni.Sunt marimea L si au orificiul suficient de larg pt Milu3, zic eu.Sunt si de latex,si de silicon (sunt mai moi decat Avent),dar cred ca merg doar la bibele de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Bravooooo Tili!!!Tinem galerie in continuare Si sa stii ca nu esti egoista deloc.Cel mai important e sa te simti bine in pielea ta, iar daca nu te placi tu... asta e primul pas spre deprimare.Noaptea rontaie si tu mere, sunt bune si nu ingrasa.Sau pufuleti.Eu asa faceam cand tineam cura.
Bravooooooo Marc!!!!Tine-o tot asa, alearg-o pe mami!!!
Sunt super deprimata.Ma simt cam inutila, in sensul ca nu aduc si eu bani in casa, in afara indemnizatiei.Trebuie sa strangem bani sa ne facem si noi casa noastra.Si nu stiu ce as putea face,ce as aputea lucra. As vrea sa ma ocup si de copil sa castig si niste bani.La serviciu nu ma pot intoarce, castig mai putin decat indemnizatia.
Naspa zi!E urat si afara si in sufletul meu.
Ati fost la vot?Noi am fooost
Va pup, sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Ameera, Kim, Simona, Marc va multumeste pt. felicitari!!! azi de dimineata am iesit la plimbare si a mai facut pasi singurel . Incet-incet intram si noi in randul ghioceilor bipezi!

Ameera, ce cuminte e Sara ta! si dulceee...nici noi n-am avut parte de show-uri la vaccin, la nici unul. Pe Marc l-a ajutat ceaiul.

Kim, bine ca ai semnat si ai rezolvat o treaba.

Tania, eu i-am dat Milu cu tetina pt. cereale de la Baby Nova, au o gaurica mai mare , is si f.ieftine. La fel ii dau acum lapticul din comert, chit ca nu e asa gros ca Milu. Tot cu alea ii dau cerealele. Culmea e ca pe tetinele de la Nuk sau suzeta Nuk nu voia sa puna gura!

Simona, pai du-te cauta si tu ceva de lucru, mergi pe la vreun interviu, chestii de genul. Eu am mai multi bani la servici decat acasa, dar prefer sa stau acasa! eu zic ca mai utila esti stand cu copilul. Iar daca vrei bb2...mai bine astai acasa! acuma faci tu ce vrei, tu stii cum e cel mai bine!

pozele noastre

Mergi la inceput

P.S.: NOI AM FOST DE DIMINEATZA LA VOT!
MARC A PUS STAMPILA!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Si noi am fost la vot!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc tuturor fetelor care m-au incurajat in legatura cu fetita mea si cu interviul.
Noe si eu am auzit ca plansul ac tine pana la varsta gradinitei.
Delia corect mai bine rasfatata si sanatoasa
In legatura cu interviul vreau sa va spun ca dupa ce mi-au dat ei vestea ca bla bla bla, le-am spus ca eu ma simt pregatita sa fac fata, la care ei mi-au raspuns ca ei nu sunt pregatiti sa incerce cu cineva dc nu sunt absolut siguri(de chestiile pe care le-am scris).
Ma rog si ca sa fie situatia si mai naspa m-am intalnit cu o prietena din Buc careia i-am pov oful meu si ea mi-a replicat ca a trimis un CV acu ceva ani si in urma inreviului au sunat-o ca este cea aleasa. At ea le-a spus ca a aflat acum cateva zile ca este insarcinata iar eu au spus: Si ce daca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da no comment

Mergi la inceput