*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)
Raspunsuri - Pagina 18
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by simona_toma
[brown]Mai fetelor, cred ca Edutu are polipi.Toata ziua sta cu gura deschisa, de m-a innebunit cu niste balute care vesnic ii curg din gura, noaptea mai mult cu gura deschisa doarme si mai si sforaie.Cand a auzit pediatra,a zis ca are proape sigur, mi-a dat trimitere la ORL.Voi stiti cam de la ce varsta pot fi operati copii?Si eu am facut asemenea operatie, dar eram la scoala.Mi-e si frica.
VA pup, sa aveti o zi excelenta!!
Pediatra ce a zis despre polipi???? ca si eu am ridicat problema mai de mult (avea vreo 8-9 luni cred) si mi-a zis ca e prea devreme sa apara asa ceva...poate are doar o rinita ceva, ca a inceput vremea pufului si a prafului....
Merci ca intrebi de mine...din pacate am avut niste probleme de familie urate de tot care m-au cam tinut departe de alte preocupari, dar atomica e ok...saru'mana de intrebare....si iti fac galerie si astept vesti bune
...pe mine ma viseaza toata lumea gravida din nou 
...cred ca se apropie plecarea la mare, unde de altfel a fost conceputa si Mariuca 
si stimuleaza neuronii...------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Tili
simona, multumesc pentru galerie. Da, cred ca m-am mai linistit. Dieta asta ma face sa nu ma uit pe mine insami, sa nu simt ca ma neglijez. Toata starea aia cred ca era si din cauza faptului ca nu ma simteam bine in pielea mea. Daca vrei sa fii respectata, incepe prin a te respecta pe tine insati.
Am inceput sa fac ceva pt. mine si numai pt. mine. Suna egoist, nu?
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
Brava...nu suna deloic egoist, ba din contra e super ca te gandesti si la tine...au fost destul mamele noastre mame eroine si sa stii ca nu e deloc o atitudine sanatoasa...asa iti inveti si baietii ca respectul de sine e important ...gata ma opresc ca pot sa iti tin colocviu pe tema asta

------------------------------------------------------------------------
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by micaalsaquote:
Originally posted by simona_toma
Micaalsa, Edutu isi tine cateodata biberonul singur si noaptea.Il las cu el in gura si ma mai duc in pat, dar nu pot dormi, ca tre' sa ma duc sa i-l scotImi vine sa-mi dau pumni cateodata ca i-am luat suzeta.Daca avea suzeta putea sa suga la ea toata noaptea si asa poate dormeam si eu mai mult.Dar ma gandesc ca totusi aveau de suferit dintii...Oricum, e ca naiba.Auzi, tu te mei duci la Praid?Ca zicea Roxi ca vrea si ea sa se duca cu Darius.POate va intalneati pe acolo.
Sa stii ca si eu regret ca n-am insistat mai mult cu suzeta. Poate o accepta si cat de cat aveam pace noaptea. Ca nu-i e foame clar, trage cateva guri de lapte si gata, se intoarce pe partea cealalta si somn. Eiii ... dar eu pana adorm ...
Nu-s hotarata cam in ce perioada sa merg la Praid. As vrea pe la mijlocul lui Iunie. Roxi cand merge? Merge cu familia sau doar ea cu Darius? Ca eu cam singurica cu Iulia as merge. Chiar mi-ar place sa mai fie cineva cunoscut ... trece vremea altfel.Pozele mele
Anamarialui
Iulia (23.03.2006)
Dragutzele, ce va face sa credeti ca daca ar fi acceptat suzeta ar fi fost mai bine????!!! nieeeeeeeee...ce daca noua ne mai place suzi cateodata???? tot mai avem parte de urlete nocturne si plansete si mutat in alte paturi incomode pentru mami...
Asta ca sa nu va mai faceti procese de constiintza prea multe...
Simona...stii ca ti-am mai zis ca nu cred ca dintutii ar fi avut de suferit din cauza suzetei...problemele cu dintii sunt de la suptul degetului sau poate alte din alte cauze, inclusiv congenital...daca ar fi asa, cati copii n-ar fi trebuit sa fie acum cu dintisorii strambi???!!!
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
catrinutza, si a mea ciuguleste tot de pe jos. Daca va spun ceva ziceti ca-s nebuna ... in perioada cand nu manca mai nimica, vreau sa spun ca-i puneam farfuria cu bucatelele in ea pe jos si manca fata mea de acolo. Ce sa fac ... bine ca si-a revenit cu mancarea cat de cat ca altfel se lua la intrecere cu Mica (catelusa noastra). De pe-afara, preferatele ei sunt mucurile de tigari... cum nu-s atenta cum isi umple gura de ele. Imi vine sa si mor cand o vad ...nu pot s-o scap 2 sec. din ochi.
Poli, si a mea-si bataie picioarele in toate directiile. Mie nu mi-a placut niciodata tipul asta de tricicleta dar n-am avut ce-i face ca ii trebuia sa se urce pe toate de la magazine, pe ale copiilor ... asa ca i-am luat sa am pace. Dar prea safe nu-s, itr-adevar.
simona_toma, mie mi-a zis dr. pe la vreo 6 luni ca-i suspecta de polipi desi eu n-am auzit-o sforaind, nici n-am vazut-o dormind cu gura deschisa. Din cate stiu, se opereaza cam dupa 2 ani ... dar 100% nu-ti pot zice.
alinaalex, ploua marunt de dimineata si e un friiiggg. Am iesit si noi pana la piata dar am fugit repede acasa ca s-o pus pe ploaie. Pe la gerla, imi zicea o prietena ca a plouat cu gheata, adunau oamenii cu lopetile gheata de pe strada.
Mie Vigantolul mi l-a oprit, mi-a zis ca de la 1 an mai mult rau face decat binePozele mele
Anamarialui
Iulia (23.03.2006)
Credeam ca numai io ii dadeam mancarea pe jos...de fapt pufuletii se papau la "coltu' vesel"...ii amenajasem un coltisor cu o paturica si cu ursii de plush aia mari si dupa ce ma ducea de mana la masa ca sa imi arate ca vrea pufi fugea la coltul vesel...ca trebuia sa pape si fetita si ursuletii...din pacate coltul vesel s-a desfiintat pentru ca nu ii mai dau pufuleti in speranta ca o sa manace mancare

catrinutza spune:
quote:
Originally posted by cameliada
Hristos S-a Inaltat!
Kim, Micaalsa- chestia cu vigantolul chiar trebuie discutata, pentru ca eu citistem pe ici pe colo ca daca copilul mananca echilibrat si este scos la aer/soare, nu mai este nevoie de alte suplimente de vitamine sau minerale. Voi le mai dati la pui fier? ca eu nici fier nu i-am mai dat si dupa ce i-am spus doctoritei ca nu-i mai dau nici fier nici vigantol, imi spune ca chiar i se pare Tudor palid..... m-am cam speriat si imi era ciuda pe mine ca am luat decizia de capul meu, fara sa o intreb, dar acum ma gandesc ca noua parintii nu ne-au dat nimic, ca sa nu mai spun ca si eu si sora-mea nu prea ne omoram cu mancarea dar nici bolnavicioase nu am fost, eu cel putin, pana sa raman gravida nu am facut injectii, in afara de vaccinurile obligatorii la scoala...
Chiar m-a facut sa ma simt mama iresponsabila... ma rog, acum am inceput sa i le dau pe amandoua, dar as vrea sa mai aud si alte opinii legate de subiectul acesta.
Mariana, sanatate multa la puii bolnaviori!
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
Intr-adevar, expunerea la soare si aer e mama sanatatii, dar nu e suficient...
Chestia cu vigantolul e discutabila in sensul ca daca expui copilul la soare in mod sistematic nu ar mai fi nevoie de vigantol (si noi primeam vitamina B pimpotriva rahitismului si fier, dar si mancarea era mai sanatoasa decat acum), dar pentru ca nu e foarte sigur cat e necesar pe zi ca un copil sa fie expus la soare ca organismul lui sa fabrice vitamina, atunci se ajuta cu suplimentul...alimentatia nu e intotdeuna suficienta....dar noua ne-a zis pediatra, desi problema cu piciorusele e inca in floare, sa sistam vigantolul pe perioada expunerii la soare...fierul noua ni l-a dat de la 9 la 12 luni si a zis gata...
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Ameera
Buna seara!
Imi pare tare rau, dar n-am apucat sa citesc decat ultimele 3 pagini, si pe-alea in diagonala.. sper sa reusesc diseara sau maine sa mai citesc si sa vad pozele din urma.
Eu ii dau Sarei in continuare vigantol 3-4 picaturi, desi sta la soare destul de mult, insa ea are o problema cu asimilarea vitaminei D... si fontanela e inca destul de mare. I-am dat pana de curand si fier, dar din nou asta a fost cazul nostru, pt ca s-a nascut cu o luna jumate mai devreme si nu a avut cand sa-si faca rezervele de fier. Maine mergem la dr. pt ROR, sa vedem ce ne mai zice.
Ce de bebei cu 7-8 dinti... noi tot la 4 am ramas, desi au fost niste nopti de jale mare acum cateva saptamani, cu plansete si ros si muscat tot ce se putea, de credeam ca o sa-i iasa vreo 4-5 dinti... dar nimic. Alinaalex, parca tu ziceai ca Marc stie sa mestece bucati de papa cu doar 4 dinti? S-a prins el singur cum se procedeaza? Ca Sara mea e cam natafleata la capitolul asta, se ineaca foarte usor, eu inca ii dau mancarea prin blender.
Tot la capitolul papa, Sara n-are nici cea mai vaga intentie de a tine ea lingurita sau biberonul... pe de-o parte e bine asa, ca mancam foarte "curat", nu e nevoie nici macar de baveta, pe de alta parte imi fac probleme ca-i lipseste copilului initiativa :)
Eu incep sa nu mai fac fata oboselii... Ieri dupa-masa am facut greseala sa ma intind putin si, in ciuda celor 2 cafele, am atipit cateva minute, timp in care copilu' a circulat nestingerit prin casa, m-am speriat ingrozitor cand m-am trezit si n-am vazut-o... era in bucatarie si maruntea niste servetele... of, m-am simtit ca ultima mama denaturata... e drept ca de sperietura mi-a si sarit somnul pe tot restul zilei.
Va pup, pa!
Vigantolul ca vigantolul, dar calciu nu ti-a recomandat pediatrul??? ca ala e baza pentru inchiderea fontanelei...
Si Mariuca mesteca banana, legume fierte in 4 dinti...si mie imi era teama ca o sa se innece, uneori chiar se inneca dar perseveram si eu si ea...daca ai timpul si nervii s-o lasi singurica s-ar putea sa ia initiativa...daca nu iti trimit la pachet de la noi, ca noi avem prea multa

Nu te mai invinovati, se mai intampla si accidente...poate cand simti ca mai esti asa obosita o inchizi cu tine in camera sau o pui la ea in patut sau unde crezi tu ca e safe si daca se mai intampla incidente asemanatoare nu o sa fie probleme...
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Polixeni
Fetele am intrat sa va zic ca mi-am tuns baiatul!!L-am facut Mr.Cheliutza!!Ei bine nu l-am ras (Doamne fereste!!) dar l-am tuns cu masina de tuns.SI culmea!!!!A stat ca mielul!!!Chih n-a zis!!E adevarat ca i-am pus dvd-ul cu copilasii care canta!!Am pus si poze!E asa de dragalas acuma...imi tot vine sa-l pup pe cap!!
Am pus si un filmuletz cu tricicleta buclucasa.
Pupicei si o seara placuta!
Cheliutza e un scump si juma'...cat despre bicileta buclucasa cunoastem cat de periculoasa e, mai ales ca mandra mea nu suporta sa stea cu cadrul de protectie iar cand ii vine pe chelie se ridica si se azvarle din mers....cat despre cazaturi cu ea nu mai povestesc....
Ameera spune:
quote:
Originally posted by catrinutza
Vigantolul ca vigantolul, dar calciu nu ti-a recomandat pediatrul??? ca ala e baza pentru inchiderea fontanelei...
Si Mariuca mesteca banana, legume fierte in 4 dinti...si mie imi era teama ca o sa se innece, uneori chiar se inneca dar perseveram si eu si ea...daca ai timpul si nervii s-o lasi singurica s-ar putea sa ia initiativa...daca nu iti trimit la pachet de la noi, ca noi avem prea multa
------------------------------------------------------------------------catrinutza - mamicutza ... de mariuci
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
Ba da, luam si calciu, uitasem de el ca acuma suntem intre reprizele de tratament... de pe la 6 luni le tot repetam periodic.
Eu oricum am 2 pediatri pe cap care se tot intrec in recomandari... pe langa doctorita de aici, mai e si maica-mea ...tot pediatru.
Pe Sara chiar mi-e frica s-o las sa incerce sa mestece... se ineaca rau de tot, chiar si cu bucatele mici... m-am speriat rau de cateva ori si am zis ca nu mai incerc.
Ameera si
Sara"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)
roxivan spune:
Salut fetelor!
Sunt tare suparata, Darius are 4 dintisori sus care stau sa iasa din care 2 se vad prin gingie negri, aseara am observat, ca nu ne lasa sa ne apropiem de gurita lui. Luni incerc sa ajung la doctora, sa vad daca obtin o programare, sa-mi zica care e situatia. Am cautat si pe net si s-ar parea ca ar fii vorba de o lipsa de fluor... Acum imi vine sa

ca nu i-am dat si calciu
(ai avut dreptate Simona), poate l-ar fi ajutat...
Va pup si sa auzim numai de bine!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
roxivan spune:
Am pus si 5 poze mai recente cu Darius, dar cum n-am mai intrat de mult timp, nu mai stiu ca fac linkurile, asa ca le puteti vedea in adresa de la semnatura.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Imi vine sa-mi dau pumni cateodata ca i-am luat suzeta.Daca avea suzeta putea sa suga la ea toata noaptea si asa poate dormeam si eu mai mult.Dar ma gandesc ca totusi aveau de suferit dintii...Oricum, e ca naiba.Auzi, tu te mei duci la Praid?Ca zicea Roxi ca vrea si ea sa se duca cu Darius.POate va intalneati pe acolo.
lui