*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)
Raspunsuri - Pagina 16
Catrinel_17 spune:
TILI, vrei sa mor??? de 300 de ori pana la un an? asta inseamna de 3 ori pe luna, IN FIECARE luna! si cum o raceala dureaza 10 zile, asta inseamna sa fie racita INTR-UNA pana la 7 ani!!!!
![]()
CARMENPIT, asta e discriminare, zau. daca exista o lege in sensul asta, ai si putea sa ii dai in judecata!!!!
KIM, poate un pic sunt exagerati... chiar mocheta in loc de iarba in curte....
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Tili spune:
Fetelor, ce mi-a zis dr. in legatura cu cele 300 raceli nu e batut in cuie, dar avand in vedere ca Mihai a fost mai tot timpul racit, tind sa o cred. Sper ca Matei sa fie mai rezistent. Dealtfel toti ghioceii. 

Sanatate multa tuturor!
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
Tili spune:
Am dat jos 3 kg.
Insa stiu ca nu am fost corecta cu mine. Azi-noapte nu m-am putut abtine de la rontaiala. Eu am mania asta. Rezist pana culc copiii, dar dupa aceea simt nevoia imperioasa de a rontai ceva, nu conteaza ce. Poate saptamana viitoare o sa fiu mai puternica si ma pun si pe miscare. Am facut rost de un CD cu o ora de aerobic. Nu sper chiar la o ora, dar macar 5-10 min., ca tot e mai mult decat nimic.
Maine dimineata plecam la tara si stam 2 zile. E hramul. Presimt ca o sa fie tare frumos.
Pe mai tarziu, caci Matei trebuie schimbat.
toti ghioceii si mamele de ghiocei
Tili spune:
Catrinel, de 300 de ori pana la 7 ani!
Tili spune:
Carmenpit, ar fi meritat inregistrat interviul tau pt. job, dati la Stiri si dati in judecata. Dar cum traim in Romania, nu ar avea nici un efect. Traim in tara nimanui.
Si mie mi-e teama ca atunci cand o sa ma intorc nu o sa mai ocup vechiul post. O sa ma interesez din timp, caci daca e asa, chiar nu mai merita sa ma intorc si va trebui sa-mi caut din timp in alta parte.
adar spune:
Miha, ce are ROR-ul gratuit??? CA si eu trebuie sa-i fac Maiei ROR-ul si ... m-ai bagat in ceata!!!
La SIbiu nu vii ????? CA la Bucuresti ... e cam greu sa ajung!!!
Tili, eu fac Pilates, si vad ca pot face mai mult de 10 min, am reusit chiar si 55 min, ceea ce a fost ZUPEEEEEERRRRR!!!!! Ti le poti lua de pe net sau comanda de la teleshopping ...
PUP GHIOCEII SI MAMICILE LOR 

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
micaalsa spune:
mariana, cred ca nu ti-e pe public albumul pentru ca nu pot vedea poza. Dupa ce ca va vedem asa rar ...
. Dar tu ii ceri de fiecare data parerea sotului tau daca sa pui o poza sau nu? mai, ce sotie model esti ... eu mi-s tare denaturata, le cam fac de capul meu
.
Mersi mult de laude .. tre' sa le transmit coafezei ca ea s-a omorat cu capul meu.
Faza nasoala e ca mi-am pierdut mesajul tau in care-mi spuneai de metoda de adormit. Am copiat-o ca PM-urile trebuie sterse la un moment dat si al meu a facut ordine in calc. si mi-a sters doc. Cred ca de disperata o sa aplic o metoda odata si-odata ca deja ne exploateaza. Ori o las sa urle pana nu mai poate ... ca zau de mai stiu ce sa-i fac.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Qamar spune:
hallo![]()
am culcat pitica si sper sa am timp sa scriu si eu cate ceva..ce buna o fo' ploaia asta din Buc, as fi iesit afar sa ma balacesc prin balti
, dar tocmai incepuseram baitza de Bia..eh, data viitoare
Ciuf, ti-am tinut pumnii astazi!sper ca ai primit o veste buna, daca nu, sunt sigura ca vei mai incerca!
vazut poze cu Ciufarinii mici si scumpi
Dr e vegetarian 100% si cand poate mananca "fara foc"; insa de cand e Bia si nu mai prea am eu timp sa ii gatesc asa (funny spus "gatesc"), mai mananca si mancare normala, dar fara niciun strop de carne. NU, el nu isi gateste nimic, daca ar fi dupa el, ar uita sa manance. Masina inca o astept, ca acum suntem in dubii, intre BMW seria 1 si o noua aparitie care imi place mie mult, Nissan Quashqai (sau www.masini.ro/stiri-detalii,3154,2,Nissan-Qashqai---drive-test-Lansat-anul-trecut-la-Salonul-Auto-de-la-Paris,-Nissan-Qashqai-este-o-creatie-a-NDE- Nissan-Design-Europe ,-un-concept-nou,-unic-in-lume,-care-doreste-sa-imbine-confortul-si-eficienta-compactelor-clasice-cu-abilitatile-4x4-ale-unui-SUV..htm" target="_blank">aici). Oricum , abia astept sa am si eu masina...Catrinutza stie de ce
Vineri ne-am dat intalnire in parc; imbrac Bia, ma pregatesc si eu, fac bagaj, carucior etc si la h16:00 incep sa sun dupa un taxi. La ora 16:45, dupa ce si eu si Dr -de la firma el, ca nu era casa- sunaseram in continuu, abia abia am gasit un taxi. Care sofer a mai si speriat-o pe Bia de a plans tot drumul
Oricum, Atomica a mai inveselit-o pe suparicea mea si vad ca a luat exemplu de la Mariuca si a inceput sa mearga si ea singura pe afara
Polixeni, pare rau pentru intamplarea cu trici, oricum, merci ca ne-ai spus ca si noi ii cautam trici Biei. Pupam pe Nick!
Mariana, ma bucur ca sunt ceva mai bine cei mici, sper sa le treaca de tot raceala
Vazut poza cu voi, sunteti niste frumosi, vreau mai multe si mai mari
...dar daca nu se poate,asta e, inteleg cum e, ca nici Dr nu e prea vesel ca tot pun poze pe net
Sanatate maxima!
Catrinel, merci pentru reply la mail
Credeam ca te sperii si nu mai zici nimic
O sa incerc sa iti raspund in seara asta, daca nu adorm (cu ce merge cel mai bine o pizza ingrasatoare?..cu un pahar de vin rosu
)Sanatate multa Oanei! (a, si Bia a avut mucisori vreo 2-3 saptamani
, luase un fel de raceala de la mine si dupa ce i-a trecut, i-au ramas uritii de muci. Eu i-am mai pus apa de mare in nasuc..dar cam atat si au trecut de la sine..)
Mari, ne citesti, daaa?
Pup maxim fetele!
Tili, sper ca esti mai ok cu psihicul
...zic io, care nu vreti sa stiti in ce hal sunt
Super ca te-ai apucat de dieta, io nu mai am energie pentru asa ceva (nu fizica, ...)Eventual pot sa zic ca fac sport, adica fug dupa Bia prin casa![]()
Miha, nasoala patanie cu puiul mic
vorba Catrinutzei, cele mai rele cazaturi si faze le patesc cu noi langa ei
asa mi-a picat si mie cu fata in suportul de TV de am zis ca si-a rupt ceva pe la obrajor...Atentie maxima tot timpul...Abia astept sa ne vedem![]()
Micaalsa, ai fost f frumoasa la nunta!iar Iulia e o dulceata, chiar ca nu pare ca ar fi in convalescenta
Pup!
Diana, spor la invatat! eu anul trecut in august am avut licenta si numai noaptea puteam sa invat, ziua deloc...chiar daca era mai mica Bia si nu alerga prin casa...Asta e, trebuie sa tragi tare inca un pic....
Delia, felicitari pentru progresele in driving!
si eu incerc sa conduc cat mai des, dar zilele astea, cu cccursa lor tampita de masini (au blocat o gramada de strazi pe la Casa Poporului), traficul e mult mai rau ca de obicei...Ceva poze noi cu Rudy?
Tania, vazut pozele de la turta, ce party mare ati avut
f frumoase fetele amandoua!
Tcelen, sanatate maxima si voua!
sa stii ca si eu am facut Moldamin, o data in clasa a 7a, dupa 2 saptamani de penicilina
-tot streptococ- si inca o data in anul 1 de fac- tot raceala urata. Faza nasoala e ca dor destul de rau injectiile astea cu moldamin, dar am inteles ca e f bun...
Kim, vizionat ultimele poze din statusul de messenger. F haioasa si simpatica Alicia
Succes cu gradinita!
Claudia, super Vladutul
in poze! am vazut mai tarziu ca m-ai sunat, de obicei nu aud telefonul, Andreea stie
ca il las pe silent sa nu deranjez bibilica daca cumva adoarme. O sa mai trecem prin Carol, poate vorbim sa ne intersectam intr-o zi. Haidii, da?![]()

Aida, merci pentru poze
are niste ochi superbi Alex
Cat despre papa la gradi, cum a ramas?tot cu bucatele?poate intr-un fel e bine, mai ales daca invata de la ceilalti copii..Si Bia mai mananca bucatele, dar numai cand are ea chef...Pup!
Carmen, sa stii ca si verisoara mea facea asa cand era mica si plangea...Ea lesina si cand era mai maricica (4-5 ani) si se enerva...Pe parcurs, i-a trecut si eu oricum nu tin minte sa fi patit ceva de la "enervarile" astea...Cat despre faza cu jobul, no comment. 
Alina, ai gria de anexita aia, sa ii vii de hac cat mai repede!Pup!
Ameera, sa nu te simti vinovata ca ai adormit, ca nu ai de ce
si mie mi se intampla sa simt ca pic de somn/oboseala si ea sa fie in forma maxima...Intr-o zi am amenintat-o ca ma urc cu ea cu tot la ea in patut si eu ma culc si ea, sa stea pe langa mine
Si Bia mai ia Vigantol si Fier din cand in cand..Lingurita nici ea nu si-o tine, las' ca mai e timp
Pup si sper sa ne mai vedem
Adaaaaa, iti trimit adresa mea, da?![]()
Pupa Maia din partea noastra si nu mai fi Bizi pe messenger![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
Delia21 spune:
CARMENPIT,chiar am vazut o emisiune la TV aici despre mamicile care aleg sa stea acasa cu puiutii si apoi chiar si aici sunt foarte greu acceptate la un loc de munca pentru acelasi motiv de bla bla,....lipsa din campul muncii,...etc,dar tot ei spuneau ca la interviu persoana/mama sa spuna tare si raspicat ca este foartee motivata sa ia jobul si sa-l pastreze/impresioneze in bine angajatorul.Iar referitor la rasfatatul copilului,....nu-i asa ca mai bine o stii pe micuta rasfatata si fericita decat.....suparata si....of,dar eu cred ca rasfatul asta in primii 3-4 ani are un efect pozitiv,il face increzator si optimist.
NOE,pozici voi pune cand ajungem acasa,adica pe 30-31 mai caci acum ma conectez la net de la o biblioteca si....nu vreau in general sa stau mai mult de 30-50 min la cateva zile.dar las ca recuperez acus cu pozele.Cu sofatul aci e fain de tot ca nu e traficul nebun din NY , strazile sunt mai goale si deci am loc de intors....cum se poate spune.POLI,si pe aici sunt rechini...dar noi nu mergem decat pe plaja,in apa numai ce punem piciorele si atat.Nici Rudy nu e prea entuzismat de nisip,imi arata ce are el pe picioare,dar nu plange.Tili,mi se pare cam mult 300 de raceli in primi 7 ani.Eu ca si copil raceam de 3-4 ori pe an.....si i se parea mult maica-mi,care are si niste studii medicale.Ca sa nu mai spun de fata sora-mi cea mare si ...ne-alaptata la san care racea o data la 2-3 ani,fara gluma.....acuma stiu ca depinde de sistemul imunitar al fiecaruia......dar nici chiar in fiecare luna...sa fie racit copilul nu mi se pare normal zau.
alinaalex spune:
Carmen, oare de ce nu ma mira ceea ce ti s-a intamplat la interviu???
. Din pacate cam asta e mentalitatea la noi, mai ales in vanzari...discriminarea e la ea acasa
. Am patit si eu ceva asemanator, dar inainte de a avea copil, si chiar mi s-a intamplat la mai multe interviuri...toate in domeniul vanzarilor. In CV scria ca sunt casatorita, fara copii, automat eram intrebata daca vreau sau urmeaza sa fac copii, ca lor nu prea le convine sa ma angajeze si apoi eu sa ma duc in concediu de maternitate...si chiar mi s-a spus intr-un loc ca ei prefera barbatii, ca-s mai harnici
. Ah, si-n alte locuri imi spuneau ca sunt "prea calificata" pt. job-ul respectiv
. Asa ca am ramas deocamdata asistenta la spital, cu un salariu destul de decent, unde pot sa ma intorc cand vreau, fara sa ma tem ca cineva "mai capabil" imi va lua locul.
Kim, exact asa e si la noi cu suzeta!![]()
Mariana, sunt sigura. Eu am mai avut probleme de genul asta si in trecut, adica inainte de sarcina. Si am incredere deplina in medicul gine al meu, datorita lui il am pe Marc, merg la el de cativa ani si m-a tratat cum trebuie intotdeauna.
Noe, da' Nissanu' ala e tare de tot, masina mare, oau, mie astea mari imi plac! 
Tili, felicitari pt. cele 3 kg date jos!!!
succes in continuare cu dieta!
Fetelor, Marc a facut azi PRIMII PASI singurel, de la canapea pana la TV. Sunt tare fericita pe chestia asta! ![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre