*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Kim,

eu zic sa semnezi. asa am facut si eu, cind am gasit cresa si am fost cit de cit multumita. am semnat, ca oricum nu mi-o tine nimeni acolo cu forta, daca vreau s-o mut. intre timp, poate se elibereaza vreun loc la alta cresa, unde ai zis ca ai trecut-o pe lista de asteptare. si eu la fel, am trecut-o pe lista de asteptare si... astept :)

la cresa de acum e ok, numai ca nu-mi place ca amesteca grupele mici de virsta (0-18 luni, cu 19 luni - 3 ani), chestie care e ilegala, le-ar inchide imediat gradinita, la un control. ideea e ca - din cauza ca - virgula - copiii de pina la 18 luni sunt mai sensibili, mai lenti, mai inapti in a se apara sau lupta cu copiii mai mari pt a obtine o jucarie, de exemplu, nici nu e normal sa stea laolalta cu copiii mari si mai "versati", deci. eu am trait frustrarea de a o vedea cum i se iau jucariile din mina (de catre copii de 2 ani si ceva), si nu mi-a placut. sa-si masoare, nene, puterile cu cineva de virsta lor, si gata . asa ca acum am reinceput sa caut alta cresa. tot e bine ca pot fi la servici si am unde o duce, insa. de-aia am si semnat cu astia de acum.

nici la cresa curenta nu e rau, dar stiu ca se poate mai bine. si ma mai deranjeaza ca nu au camera separata pt a culca copiii, practic daca un copil pica de somn, ceilalti au acces la el si-l pot deranja. Alexandra are si ea problema asta, drept pt care acasa e obosita de abia sta pe picioare. culmea e ca m-au sunat de la alta cresa, cu o saptamina inainte sa inceapa Alexandra sa mearga aici si... i-am refuzat, pt ca nu am stiut exact cum va fi locul unde deja o inscrisesem. dar cu timpul descoperi nereguli, si poti ajunge, ca mine, sa decizi ca trebuie sa faci o schimbare.

na, ca taman ce mi-au trimis poze cu Alexandra, cei de la cresa (mi-au cerut adresa de email si permisiunea de a-i face poze, pt parinti, cind am inscris-o). vad ca meniul de azi nu e din cel mai sanatos (cartofi feliati si copti, cu pui pane... in romaneste suna mai frumos, in engleza sunt baked fries cu chicken nuggets). hai sa va arat si voua: aici.

trebuie sa ies, mai am mult de lucru si e musai sa plec la 4, sa o iau pe Alex de la cresa (eu lucrez aproape de cresa, pe cind tati ar trebui sa traverseze orasul pt a o lua).

va pup

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Aida, Alexuta papa bucatoaiele alea de mancare? Eva mi s-ar ineca cu ele. Eu tot ii fac mancarea bucatele ca la pasarel.
Ce scumpa e mica ta cum sta ea singurica si papa ca un om mare. Auzi, dar educatoarele ii mai baga in gura papica? Ca daca mananca singurica cred ca nici nu se satura.
Nici mie nu mi-ar placea ca a mea fata sa fie la un loc cu copiii mai mari, dar cred ca asa le e mai usor educatoarelor.
Pe ce doarme mica? Pat sau salteluta? Ai poza cu asa ceva?
Fug la treaba.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Aida,Alexandra are culoarea ochilor tai? Sunt verzi sau albastri-gri?..uneori mi s-au parut asa, uneori altfel, oricum..frumosi rau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Alina,
Alexandra are ochi verzi, uneori verde cenusiu. Niciodata la fel, oricum :)) E o culoare interesanta, mostenita de la fratele si sora sotului meu. Multumim frumos pt compliment

Ciuf,
Dorm pe saltele, le tin intr-un raft si le scot cind e ora de nani (fiecare copil are cearsaful si salteaua lui). S-ar putea sa am si poza, iti trimit daca gasesc. Si da, nici eu nu-i dau acasa asa bucatzoaie. Ceea ce inseamna ca azi voi avea alta discutie cu cei de-acolo, ai simtit tu ceva :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

aalina2003 si eu tot la aceeasi chestie m-am gandit...ca daca ar fi fost altcineva sau altundeva sigur nu as fi aflat de cazatura..si te trezesti cu copilul suspect de epilepsie sau cine stie ce si habar nu ai cum s-a ajuns acolo.
Si eu am aflat de mai multi copii care au trecut prin asta...insa tot nelinistita sunt...o sa ii fac un eeg...am sunat azi sa-l programez insa era plin pana in 30 mai.
L-a vazut azi dr si mi-a zis ca e ok...maine il duc la analize si la vaccin. In sfarsit am gasit printr-o cunostinta!

Rocsana ma bucur ca ai aparut! Multumiri Marianei! Sa stapaniti sanatosi noua locuinta!

Roxi pai in iunie cand sunt la mama la Targoviste vii tu in Timisoara? Eu pana pe 20 si ceva iulie nu mai vin in Timisoara...il ratez si pe Julio Iglesias, dar asta e...

Va pup si sper sa nu mai aveti probleme cu bebelusii!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

aida, eu daca i-as pune in fata lui Matei tava aia cu mancare, ar scutura-o imediat. Am incercat sa ii pun in fata farfurie cu papica bucatele sau fructe taiate cubulete, sa ii fie mai usor sa manance singurel, si mi le-a revarstat de fiecare data.
Asa ca am mai amanat momentul in care ar trebui sa manance singur. Ma intreb ce ar face cu piureul. Cred ca l-as vedea pe tot pe pereti.
Voi cum ati facut ca puiul vostru sa nu rastoarne mancarea?

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
aalina daca stiam ca vrei sa stii exact dieta, ti-o postam din start. Pot sa zic ca eu am cules-o de pe net si cine a incercat-o zice ca ea a dat jos 5 kg in prima saptamana, dar media ar fi intre 3 si 4 kg. Eu personal o incerc acum prima data. Dar nu cred ca o sa rezist. Cu toate ca tine doar 3 zile, e greu de respectat intocmai programul, pentru ca la orele respective nu sunt acasa sa pot bea ceaiul fierbinte cum zice acolo.
In fine,iata dieta :

Prima zi: de la ora 12 nu mai mananci nimic. In momentul acesta incepe dieta.
- la ora 17 bei 2 cani de ceai neindulcit (de orice fel) fierbinte si o cana de lapte facut din o lingurita de lapte praf cu apa rece
- la ora 20 , 100 g carne fiarta

A doua zi:
- la ora 8, 2 cani de ceai fierbinte si una de lapte
- la ora 10, o cana de lapte
- la ora 12, o cana de lapte
- la ora 17, 2 cani de ceai fierbinte si una de lapte
- la ora 20, 100 g carne fiarta si 100 g fructe

A treia zi:
- la ora 8, 2 cani de ceai fierbinte si una de lapte
- la ora 10, o cana de lapte
- la ora 12, 250 g legume fierte
- la ora 17, 2 cani de ceai fierbinte si una de lapte
- la ora 20, 100 g carne fiarta si 100 g fructe

Sper sa reusesc. Iti dau vesti.

Mergi la inceput

aalina, am uitat sa-ti spun ca daca ai destula voita o poti tine o luna. Adica in prima saptamana sa o tii luni, marti si miercuri, in a doua saptamana, joi, vineri si sambata, in a treia ca in prima si in a patra ca in a doua. In restul zilelor nu se precizeaza ce trebuie sa mananci, dar banuiesc ca trebuie sa mananci in asa fel incat sa contribuie la aceasta cura.
Mult succes daca te hotaresti sa o incepi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

SIMONA T, da, saraca mea mucioasa… azi mi-a si vomitat dis de dimineata mucei. Si de fapt nici nu mai are asa multi si nici nu mai tuseste, nu stiu ce sa zic. Abia astept sa merg acasa.

TILI; bafta la cura! Si rezsiti? Si eu am slabit tare o luna 2 dupa nastere, dar dupa aia am pus o gramada. Acuma am dat jos, de cand se misca Oana atata.

MIHASER, imi inchipui prin ce ai trecut, trebe sa fim chiar cu ochii-n 20!

MICAALSA, au iesit caninii? Eu atatea povesti de groaza am auzit cu caninii…ca e groaznic, ca daca nu au fost probleme cu dintii pana atunci, sa vezi la canini, brrr! I-ai dat Imunobaby sau asa ceva? Eu stau cu frica-n san sa nu raceasca si a treia oara, ca o iau razna. Cum doarme Iulia acuma?

ALINAALEX, atata aveam io in Ro. 44-45. la 1,68 inaltime. Toata lumea casca ochii la mine si nu era unul sa nu exclame “ce slaba esti!!” asa ca stiu cum e….ai grija de tine. Incearca sa te odihnesti cat mai mult… daca poti.

AALINA, las ca vine si vremea aia. O sa dorma bine, ai sa vezi. Pacat ca la unii bebei dureaza asta mai mult….

ROXIVAN, de dupa canapea!!!! bine ca ai mai dat un semn de viata!! Mai zi ce mai faceti!!

DELIA, hmmm, abia ma abtin sa nu o musc intr-una. bucalata lui mama … si e slabutza de fapt!!!
Bravo cu sofatul!! Ai citit ce mi s-a intamplat mie cu frana de mana? Buna faza cu sefu!!!!

TCELEN multa sanatate, prin ce treci si tu, saraca de tine….

KIM, eheeei, ERA cald, acuma-s 16 grade. Sper sa se faca iar frumos, cat de curand, ca tot prin casa stam mai nou. Oana se bucura asa de tare cand iesim afara ca sta ploaia cate un pic!!!
Eu zic sa semnezi, eu asa as face. Sunt mule avantaje, din cate ai zis! Ce daca nu e asa moderna si aranjata, pana la urma nu asta e important (atata timp cat e curat, totusi, dar nu ma indoiesc ca asa e)

CLAUDIA, pup Vladutzu, cred ca e mega haios si jmekeros!

AIDA, chiar asa, cum e cu bucatelele? Eu inca pasez carnea, mai ales pe aia de vita!

Fetelor, voi ati inceput sa dati bucati serioase la copilasi? La pranz ii lasati sa pape cu mana? Si daca da, atunci cum e cu piureul??

Ieri m-am dat pe tobogan…cu Oana! Se urcase pe niste scari (destul de abrupte, asa ca i-am stat in shale) si cand ne-am vazut sus, Oana (evident!!) avea chef sa se dea, ce, degeaba urcase pana acolo? Si pt ca eram singure si nu avea cine sa o prinda jos, am luat-o in arte (cu proteste, ca trebe sa faca totul singura!!) si ne-am dat!!! De 3 (TREI) ori! nu m-am mai dat de 30 de ani pe tobogan!!! nici nu mai stiam bine cum se face

ANDREEEAAAAAAAA!!!! Ce faci?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

ssalutare tuturor,
Sunt iar la munca si acum ca nu am treaba am zis sa scriu si sa recuperez cititul din urma.

Ciufulet da ,lucrez.Mai nou mi-a propus huzband sa lucrez de luni pana joi tot 4 ore,iar in weekend sa fiu libera sa puteam merge si noi la plaja.DAca la inceput ma simteam complexata si inchisa in mine,acum asa de mult imi place.Deja m-am obisnuit!Chiar uitasem ce satisfacator este sa ai banii tai,castigati de tine,drept pt care ieri am fost la shopping pt mine.L-am lasat pe Nick cu tati si eu m-am dus cu o prietena pe la magazine.Nu de alta dar hainele nu-mi mai vin....imi sunt largi!!!!!Acum sunt mai slaba decat eram inainte de sarcina!!
Referitor la poze...eu cred ca Nick este un mixt reusit,a luat si de la mine si de la sot.Oricum vad ca e un cameleon veritabil .
Sotul incepe maine serviciul si sunt sigura ca ii va fi destul de greu dar si mie ca o sa fiu iar singura.Noroc ca lucrez si mai uit.
Faptul ca locuim intr-un oras cu mare e tare bine mai ales vara...cand nu ai ce face hop iti iei colacul si galetusa si faci baia.
Of of prin ce ati mai trecut si voi.Bine ca nu te-ai lovit nici tu prea tare la spate.
Acum vei lucra si dimineata si dupa-amiaza??Doamne ajuta!!
Auzi,dar de ce nu mai incerci sa o duci pe Eva pe la locurile de joaca sau chiar acolo la sala.Poate a 2 a oara va fi mai bine si asa o vei putea da la gradi fara sa mai anagajezi bona.
Si eu ma gandeam ca din toamna sa-l dau pe Nick la gradi dar soacra-mea "nuuu ca e prea mic si la gradi de stat nu ti-l ia asa mic,numai la privat si la privat e scump".Nu stiu voi mai vedea....

catrinel ce dulcica e Onuta.Chiar asa cum ti-a zis si Ciuf sa nu o tunzi!!Eu ador cordelutele si bentitele la fetite!
Eu zic sa mergeti in excursie toti 3.O sa va prinda bine!
Sa stii ca eu inca ii fac la mixer mancarea,ca altfel nu mi-o mananca.Paine cu branza sau grisine sau biscuiti le papa asa .DAr daca la mancare prinde vreo bucata mai mare se face ca vomita.Sut sigura ca o sa-mi fie greu sa-l dezobisnuiesc de mancatul -pasta...

Tili apropo de stransul jucariilor...cand i-a mzis lui Nick "si acum strangem repede jucariile" sa vezi ce m-a mai certat...

aalina exista biberoane si de 350 ml la Chi..o.Eu biberoane dintr-acelea am luat chair din Romania.

Simona Edutzu-Nazdravanul inca mai papa noaptea?

Miha vai ,bine ca nu ati patit mai rau!!!Dragii de voi!!Cred ca te-ai speriat rau de tot!!Stii ce am auzit aici...ca daca pui unt proapspat pe locul unde s-a lovit copilul nu face cucui nici vanataie.Ia incearca si asa !!Bafta la examene si spor la invatat!!

Delia Ce dulce a fost Giulia!! Voi la ocean acolo nu aveti rechini???Ca p-aici tot stiri d-astea dau...

tania ce poze faine!!Are cu ce se mandri tati vostru:are 2 fete frumoase foc!!!

t-celen bine ca nu e nimic in neregula cu inima!In rest va doresc refacere rapida si sanatate maxima!Curaj ca Dzeu le aranjeaza pe toate!!

Kim eu zic sa semnezi hartiile,atata timp cat esti multumita.Daca e sa apara ceva,vezi pe parcurs.Vezi si tu cu mse acomodeaza Alicia acolo.Mergi fara sa anunti si vezi cum o gasesti pe micuta.

Claudia l-am vazut si eu pe Vladutzu smecherasul.Ce dragalas e el cu palarioara pe cap!!

Aida draga de Alex cum papa ea singurica!!Pai eu cred ca Nick ar fi ramas flamand daca r fi sa pape singurel.Chiar asa,educatoarele nu ajuta copilasii sa pape??Eu cand eram educatoare le dadeam in gurita piticilor mai ales celor care nu puteau papa singuri.Nici eu nu sunt de acord cu grupele mixte pt ca nu te poti imparti mai ales pt copiii mai mici.Dar probabil acolo nu au nr. minim pt a forma 2 grupe separate.

Acum tb sa inchei aici ca au navalit clientii pt jocuri.Pupicei!!

Mergi la inceput