*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)
Raspunsuri - Pagina 9
aalina2003 spune:
Tili, cat lapte, cata carne si de care..si mai important, cat slabesti in 3 zile?Tu ai mai incercat?
roxivan spune:
Va mai amintiti de noi???
Va multumim pentru urarile de ziua lui Darius si pentru cele de ziua mea, pupam toti bebeii si toate mamicile si va uram sa aveti parte de tot binele din lume. Darius a crescut si, pe zi ce trece, nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut si cate lucruri noi invata. Mi-e tare dor de voi si imi pare rau ca nu am mai trecut pe aici, dar cum le-am prins, pe Tania sau pe Simona, "le-am luat la intrebari" despre voi. Noi suntem acum la Bucuresti, trebuia sa facem vaccinul, dar am racit si l-am amanat. Weekendul asta am fost la mare si sa stii Irina ca m-am gandit la tine, mai ales ca ne-am plimbat prin Constanta, dar cine stie, poate data viitoare ne intalnim.
Azi am vorbit cu Simona si am spus ca o sa intru si eu sa va salut.
Mihaser, daca Darius e bine si reusim sa facem vaccinul, la inceputul lunii viitoare venim la Timisoara si neaparat vreau sa ne vedem.
Imi cer scuze ca mesajul e asa scurt dar strengarul meu s-a trezit si trebuie sa pape, iar tati "nu prea face fata", sper ca in curand sa reusesc sa pun si cateva poze.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
Delia21 spune:
Pup lumea!
Catrinel ai o dulceata de fata.Spune drept caci jur sa nu te spun,ai muscat-o vreodata de obrajorii?Ca mie asa imi vine cand vazui poza cu mustata de iaurt.MIHAela,.....mei,bine ca ai prins cupilu.ATENTIE MARITA!!!!Si eu cand se loveste Rudy ma simt ca un rahat....imi vine sa ma bat singura.Carmenpit,of....ce citi.Cred ca eu ...as muri si as invia,asa am si patit de 25 decembrie cand copilul nu putea sa respire din cauza tusei ....de am sarit cu el in maasina si ajunseram la urgenta.BRRRR!!!Fereasca domnul!Dar totusi de la ce a plans,s-o fi intepat copilu in ceva,o fi fost ceva ascutit in carut?TILI,bravo pentru dieta!!Si eu am cu 4-5 kile in plus fata de cum eram dupa nastere....si musai sa le dau jos pana la nunta sora-mi din 30 iunie....deci am 6 saptamani si e posibil.Doar ca am o lene...uite azi e marti si tot nu m-am apucat de exercitii,fac precum elevul cel lenes care lasa pe MAINEE sa inceapa ce are de facut.Dar...macar la papat ....sunt ok,chiar pot sa-ti dau cateva idei bune:salata de castravetii cu sare si pipe e tare gustoasa si cu putine calorii,fasolea verde fiarta la fel putine calorii sisunca .are proteine si nu grasimi si nici calorii.Spor la slabit!!Noi suntem bine,...ma pot sincer lauda cu sofatul,deja ma simt.....bine de tot la volan si stapana pe mine,caci conduc in fiecare zi.....repetatul e mama invataturii cum se spune.Rudy e tare cumintel cand aude ca ne pegatim de apa,adica sta nemiscat la dezbracat-imbracat.....pre deosebire cand nu mergem la apa si trebuie sa-l fugaresc toata casa,....Am fost si la ocean si tare i-a placut cum venea apa si il uda caci am stat doar pe mal...De mancat el manca tare bine,....si acum mananca des,dar foarte putin....dar isi bea totusi cele 3 sticle pline de laptic,noi inca suntem pe lapte praf,....am auzit ca e mai bine asa pana la 2 ani...si desi e cam sumpicel...asa am de gand sa-l tin pana la anu.A....trebuie sa va spun o treaba tare haioasa cu nepotica mea,fata sora-mi a carei nasa sunt,o cheama GIULIA si are 2 ani si 9 luni.Mergea ea cu maica-mea,adica mamaia ei prin sat si vede un om stand la poarta cititd ziarul si fetele lui si nevasta muncind de zor in gradina la doar cativa metrii de el.Il intreaba ea cu voce tare pe om de ce el sta sifetele muncesc.Acesta raspunde"pentru ca eu sunt sefu".Bon...deci in capusorul ei....sefu nu trebuie sa munceasca.Si o intreaba ea pe maica-mea:"mamaie dar ce a facut omul ala ca sa fie el seful?";Maica-mea:"....pai....a invatat.....carte",nu a stiut ce raspuns sa dea si a vrand sa faca din trebusoara asta o chestie educationala.Giulia:"dar care carte a invatat-o?", maica-mea "a invatat mai multe carti cand s-o dus la scoala.Dar tu de ce vrei sa stii care carte?"...Giulia"pai vreau sa iu si eu sefu la fatele mele",Maica-mea"care fete ca tu nu ai fete?",Giulia"ba da,la fetele mele,Ani si Victor(Ani fiind mama ei si Victor tatal)"...Nu mai e nevoie sa va spun ca istorisirea va ramana in ...cartea de amintiri a familiei si...am ras cu totii,ei acasa,eu la telefon,.....FUG la pui acasa acum
tania2 spune:
sal,
Wow, Roxi, ai reusit sa intri! Ma bucur tare mult ca sunteti bine. Nici noi nu am facut vaccinul, poate saptamana asta sa vb cu dr.
Fetelor am incheiat petrecerile, Bia a fost super incantata de toata nebunia din jurul ei, a plans un pic dupa cele trei suvite de par. A ales de pe tava pixul, cheile de la masina lu je si cheile de la casa nasei. Nu stiu ce sa zic ca se face, sper sa-i mearga bine!
Duminica am fost la tara la bunici, acolo Bia s-a impiedica si a dat cu fata de pamant, are un cucui in frunte si obrazul julit. Vad ca nu este singura, pupam Bia de Noe si Eva & Luca de Ciuf.
Astazi am reusit sa o tund la coafor, nu prea a stat asa ca nu a iesit prea grozav.
Hai pupici,
am pus pozici de la turta
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
tcelen spune:
MULTUMESC FETELOR CARE AU INTREBAT SI SE GANDESC LA NOI
am veni de la spital,mai vesela putin,ptr ca pana la urma iulian nu are numic la inima,dar.......are ASLO foarte mare,ceea ce inseamna reomatism,infectie in organism,ia dat sa faca moldamin mai multe luni ,ia mai dat sa ia calciu,are si anemie,dar inca nu am terminat,maine iar,alt control,la ORL SI OFTAMOLOGIE,ca azi nu s-a putut
anei,iar i-a schimbat tratamentul,ia dat iar antibiotic,panadol,ambroxol si nu mai stiu ce,m-am saturat ,saptamana de saptamana il schimba si peste doua saptamani ar trebuii sa-i faca encefalograma ca sa vada daca acea criza a avut efect asupra ei
MULTA SANATATE PUIUTILOR VOSTRII
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
kim spune:
Ciuf, ai dreptate, socrella imi va fi de mare ajutor, pt sorella tb mai mult entertainement, uite si acum e in vizita in Israel, toata ziua se plimba si viziteaza ceva. Dar ea a renuntat in favoarea bunicii Aliciei, plus ca n-ar fi putut sa stea cat soacra-mea (care in cazul asta se pensioneaza).
Catrinel, dragalasa s-a facut Oana, chiar si asa Adolfita. dupa cum sta in casa imi dau seama ce cald e la voi. Bine faceti ca vreti sa mergeti in vacanta numai voi 3, nu mai sta pe ganduri, go!
Poli, ce bine de voi sa aveti acolo marea atat de aproape! E grozav pt Nick! cum se joaca el si pune jucariile in galetuta! Vrem si noi la mare, plaja, nisip...
Mihaser, ce spaima ai tras cu scarile! am asistat si eu o data la o scena din asta (un alt copil), a traversat vreo 10 trepte (adevarat ca erau imbracate in mocheta groasa) si n-a patit nimic, nici macar n-a plans. Spor la treaba si bafta mare cu lucrarile!
Alinaalex, da, sper si eu la anu' sa ne vedem la mare! Ce slaba esti! si mie imi tot spune lumea ca sunt slaba dar eu nu ma vad deloc asa, la talie nu sunt multumita, nu m-am cantarit de mult, dar sigur am pus cateva kg de cand am intrerupt alaptatul (am o pofta de mancare... numai prajituri as manca, aviz Adei!)
Tcelen, ma bucur ca Iulian nu ae nimic la inima, asta e f important. Tie ti-a trecut luxatia? Multa sanatate la toti!
Sa-mi zic si eu oful: Am gasit loc la o gradinita pt septembrie, sunt cu actele aici, nu stiu daca sa semnez sau sa mai astept. E una dintre cele care imi plac, de aceea am si insistat cu telefoane, vizite. M-am pus pe multe liste de asteptare, la cele de stat (mai ieftine) nu am sanse, se asteapta in jur de 2 ani, asta e privata, ma costa 400 cad pe luna, e la 5 min de aici. Nu-mi da mana sa semnez atata vreme cat nu lucrez, dar in ideea ca din sept. voi lucra, pt ca nu vreau sa pierd locul, e f greu sa gasesc altul. As mai avea 2 gradinite care ma intereseaza cu adevarat (putin mai ieftine), dintre care una mi-a placut ca e cladire noua, totul modernizat, tot privata. Asta unde am gasit eu nu e asa noua si frumoasa, dar au multe activitati, jocuri, educatoare dragute si copiiilor le place, ii vad mereu cand trec pe acolo, plus ca si cunosc cativa. Voi ce ziceti, sa semnez acum si apoi mai vad eu?
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
simona_toma spune:
Diana, bineinteles ca am intors patutul imediat.Si i-am luat si salteaua.Sa-l invat minte pe nazdravan.
Roxiii bravo.Hai, ca daca te straduiesti un picut reusesti sa intri mai des.Stiu eu
Miha, ce intamplare urata!Copiii astia sunt de groaza, numai surprize ne rezerva.Mult spor la invatat
Alina, aia nu mint prin carti, chiar exista copii ca la carte, dar nu avusei eu parte de asa ceva.Si se pare ca nici tu, dar la tine e mult mai bine, asa ca...ciocu' mic!!Uite, am o vecina a carei fetita care face peste 3 zile un an doarme dusa de la 8 seara pana dim.Si asta de foarte micuta.Super bebe.DAr lasa, mai, sanatosi sa fie bebeii nostri, ca or dormi ei toata noaptea...cand s-or duce la scoala, poate.Nici nu mai e mult pana atunci, nu?
Tcelen, si eu am avut reomatism cand am fost mica, am facut multi ani de moldamin, cred ca vreo 5.Si dooor, ca naiba.Multa sanatate micutilor tai
Mai, dar Monicuta ce mai face?E iar plecata de nu mai scrie??Stie cineva de ea?
Kim, eu zic sa semnezi.Nu conteaza ca nu e noua cladirea, cred ca nu e chiar in paragina, nu?Conteaza ca se simt bine copii si au multe activitati, invata multe.Si mai conteaza si ca e asa aproape de casa.Dar poti sa dai inapoi daca semnezi acum?
simona_toma spune:
Tania, tu si Bia sunteti niste frumoase!!Si asa frumos imbracate!!Vreau si eu o fetitaaaa!!!Ma aude cineva??Si Edutu a plans la taiatul motului.
ciuf spune:
KIm, daca conditiile de siguranta sunt indeplinite, peretii in stare buna, nici urma de mucegai, semneaza. Conteaza cel mai mult cum se simte mica ta acolo. Daca iti plac educatoarele si activitatile ce se fac, nu mai sta pe ganduri.
Fa ce iti dicteaza inima, tu sa te simti linistita.
Aseara am vorbit cu sotul meu, asa cum nu am mai stat noi la taclale de hathat, despre copii. Incotro sa o apucam.
Tot ma bate gandul sa angajez bona. Aseara am vazut cat e de greu sa o integrez pe Eva. Mi-a urlat ca din gura de sarpe la sala. S-a dus naiba antrenamentul meu. Dar pentru mine asta a fost un semnal de alarma ca Eva se integreaza mai greu. Vom mai incerca, nu vrem sa abandonam, dar mai lasam sa treaca un pic timpul ca sa uite.
Dar eu, in sufletul meu, ma simt mult mai linistita daca am un job part-time care sa imi permita sa stau cu copiii. Macar pana face si ea doi ani.
Maine am un interviu la Bibl. pentru un job de 16 ore. Lucrez serile de la 6-9 si sambata. Ar fi nemaipomenit.
Acum cum o vrea Dzeu.
Tcelen, vai de tine, biata de tine, prin cate treci cu piticii tai. Am trecut si eu printr-o perioada cand se vindeca unul si incepea celalalt, de ajunsesem sa imi fie teama sa nu gresesc dozele de medicamente. Sanatate maxima.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
claudia_d spune:
Raport de activitate:
Subsemnatu' Vlad D,alias Vladutzu,sunt bine si am un chef nebun sa alerg toata ziua,spre "fericirea" mamei si a bunicului.Mi-am facut prieteni noi in parc si sunt o mica vedeta in randul pensionarilor care stau seara pe banci si imi admira progresele in ale mersului.Merg singurel de cateva zile,dar dupa catava pasi imi pierd curajul si ma apuc de degetelul mamei.Ador vremea asta ,pentru ca pot sa hoinaresc cat vreau,dar seara abia mai am energie sa fac baie si sa beau lapticu'.Daca cu mersu' nu am excelat,in schimb am devenit si mai vorbaret ca inainte.De azi repet continuu:"haidii,haidii..." si sunt foarte incantat sa le spun celor din jur cum face vaca,cu toate ca e cam rusinos la varsta lor ca nu stiu.
Luni merg sa fac ultimul vaccin pana la doi ani,dar mama mi-a spus ca n-o sa ma doara si o sa ma joc in casuta cu povesti din sala de asteptare.Intreb ceilalti ghiocei care au facut vaccinul:pe bune doare?
Am pus si cateva poze facute sambata cand am iesit cu ai mei la masa in oras http://community.webshots.com/album/559055717TgEoBD
Acum o las pe mama sa citeasca din urma ,ca eu sunt doborat de somn.
Va pup dulce si sper sa ne revedem cat mai curand.
Noe,am primit mesajul tau sambata si te-am sunat de doua ori, o data de pe telefonul meu si o data de pe telefonul sotului,dar probabil ca n-ai auzit.
Noi sambata si duminica dimineta am fost cate doua ore in parcul Carol si ne-am uitat dupa voi,dar nu v-am zarit.
Pupam Bia.
POZE