*Ghiocei de Martie-Aprilie 2006* (35)
Raspunsuri - Pagina 11
carmenpit77 spune:
Buna fetele
am fost ieri cu Ali la med de fam si mi-a spus ca are boala plansului la bebelus. Nu stiu prea multe despre ea dar am sa caut. Am vazut ca si Catrinel mi-a scris ca a auzit de ac lucru. Oricum sambata suntem programati pt analize la dr. luca, iar azi mergem la spit de copii pt un control la inima si la neuro. Vreau sa elimin orice suspiciune.
De sambata de cand s-a intamplat sunt f stresata sa nu planga prea tare sa nu patim iar. Si pe afara as vrea sa o tin mai mult singura ca sa nu se certe cu copii pe jucarii dar de nu pot nici sa o izolez.
Va mai scriu dupa ce ma duc la spital.
alinaalex spune:
Rocsana, ce bine ca ne-ai scris, sper sa fie totul in regula la urmatorul test!!! Vai, dar ce frumusica e Maria, mi-a placut mult rochitza de la ziua ei !!! si tu arati foarte bine!
Poli, ce chestie , se gasesc in Grecia triciclete ca la noi??? Ce figura e Nik cu nisipul!![]()
Aalina, pai sunt bibe si de 350 ml. Eu ii mai dau si in din ala de 250 ml, dar il umplu "cu varf" si asa consider ca-s 300.
Aida, ce frumos papa Alexandra! Si eu ar trebui sa incerc sa-i dau asa lui Marc sa pape, mai ales ca el mesteca bine mancarea, ii dau bucati mari si nu se ineaca, desi are numai 4 dintisori (2 sus, 2 jos)!
Catrinel, ce fain de voi ca va puteti odihni dupa ce adoarme Oana! Marc se culca mai tarziu. Pe la 10,30 mai nou, pt. acum stam pana tarziu afara, chiar si pana la 9,30 seara! Eu din pacate nu apuc sa ma odihnesc ziua deloc, si nici n-apuc sa ma culc decat f. tarziu. Iata programul meu zilnic:
-8- ma trezesc, fac ceaiul, laptele, mancare, beau cafeaua, dus
-9-9,30- se trezeste Marc, il schimb, imbrac, papa laptele si iesim afara
-12- venim acasa- il culc, intru pe forum, mananc si mai fac cate o treaba prin casa
14-14 si ceva- se trezeste Marc, ii dau sa manance, daca nu e prea cald iesim iarasi afara cu caruciorul sau cu masina, la cumparaturi sau mergem in oras (nu chiar zilnic), daca nu , ne facem de lucru prin casa
17- doarme iarasi Marc, cam 40 min.- o ora, ii pregatesc papa
18- papa Marc si iar iesim afara pana la 21-21, 30
21,30 - baitza, 10,30 - naneala
22,30 - spal vase, mai adun de prin casa, treburi
23,30 - mananc in fata calc., cand intru pe forum
00-00,30- ma duc la naneala.
So, eu nu am timp sa respir.
Tati e iarasi plecat. M-ar ajuta daca ar putea.
In w-e il scoate el pe Marc afara, macar la prima tura, iar eu raman sa fac curatenie si mancare.
Totusi, sunt fericita ca reusesc sa le fac pe toate.
Ref. la kile...ma bucur ca ma intelegi, asa eram si eu inainte de sarcina, toata lumea se mira ce slaba sunt, asta in loc de buna ziua ma intrebau toti daca nu sunt cumva bolnava. Bine, eu n-am fost niciodata nici macar mai plinutza, asa e felul meu...Acuma , culmea, nimeni nu se mira, ba chiar toata lumea ma intreaba ce dieta am urmat sa slabesc asa!!!![]()
![]()
Da-mi voie sa-ti spun ca tu arati superrrr!!! mai ales in poza "io tot incerc"!!!
Si Kim, la fel! pai, arati numai bine! exact asa sunt si eu, de cand nu mai alaptez am o pofta de mancare....in special dulciuri, pe care inainte nici nu voiam sa le vad. Si culmea ca pe mine nu se pune nici un kil!!!
Dr. a fost dragutz ieri, mi-a zis ca i se pare ca am mai slabit de cand nu m-a vazut, de luna trecuta, si cica normal e sa te ingrasi dupa ce nu mai alaptezi! A zis ca lui ii se pare ca arat mai bine asa, adica omul mi-a facut un compliment, sa nu ma simt prost...
Ieri am fost si eu in sfarsit la dr. ginecolog. N-am vesti bune, din pacate. Am anexita bilaterala, ma tot doare burta. Dr. mi-a rec. sa iau antibiotic (Zanocin), numai asta imi lipsea la stomacul meu cu probleme...dar daca e musai...Asa ca proiectul bb2 se va amana pana luna urmatoare, daca bineinteles voi fi ok pana atunci... 
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Tili spune:
alinaalex, sanatate multa! 
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
alinaalex spune:
quote:
Originally posted by Tili
alinaalex, sanatate multa!
mersi!

Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)pozele noastre
cameliada spune:
salut, fetelor
tudor doarme de doua ore, probabil se va trezi curand
aalina2003, sambata am fost la o petrecere de motz
si tel a ramas acasa, asa ca am vazut mesajul abia tarziu, seara. Da, mai sunt copii care beau laptic la 4-5 dimineata- noi! si chiar doarme mai bine.
alinaalex, 300ml de laptic??? nici in cele mai bune zile Tudor nu a baut atata lapte. Bravo voua! si cu mancarea solida tot asa bine stati? Succes la tratamentul cu antibiotice si sa auzim vesti bune peste doua luni!
Tudor merge foarte bine singurel, bate toate delusoarele din cartier si e tare incantat de iarba, drept pentru care toata ziulica rupe fire lungi de iarba si mi le ofera sau se duce glont la cate un copilas si ii umple manutele de iarba. La fel face si cu pietrele. II place sa se dea in leagan, adica in fiecare leagan
, pe rand- si sunt cate 4-6 leagane in fiecare loc amenajat pentru copilasii din cartier. E atent la furnici pe care le urmareste cu degetelul pe asfalt si chiuie cand vede catei sau pasarele.
Luni ne-a chemat dr. de familie la bilant si sa-l asculte la inima- lucru pe care nu l-a putut face pentru ca Tudor incepea sa planga cand o vedea cu stetoscopul- si avem 12kg si 80 cm. M-a certat ca am intrerupt vigantolul la un an
, ca cica pana la 2 ani se da obligatoriu.
va pup ca s-a trezit puiul!
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
alinaalex spune:
Mihaser, nu va da ROR de la medicul de fam.? Noua ne-a dat gratuit!
Claudia, ce m-am distrat de faza cu " mica vedeta in randul pensionarilor care stau seara pe banci"!!!
Felicitari lui Vladutz ca a inceput sa mearga singurel!!!
Tcelen, multa sanatate lui Iulian, bine ca nu are pb. cu inima! Aveti grija de voi!
Carmen, sa ne scrii cand vii de la spital!
Alina si
pozele noastre
alinaalex spune:
Cameliada, multumesc!
da, noi stam bine si la capitolul mancare solida. si somn. asta e norocul meu ![]()
sper sa vin cu vesti mai bune macar luna viitoare...mi-as dori mult sa fiu din nou gravidutza...
Si Marc face la fel, ar sta numai in iarba, el inca nu merge singurel, ma trage pe mine dupa el, de manutza.
pupam pe Tudorel 
Alina si
pozele noastre
Tili spune:
Am pus cateva filmulete din februarie. Le gasiti www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici.
aalina2003 spune:
Cameliada,si noi am fost plecati duminica in afara orasului,la Murighiol si eu am primit mesajul tau de-abia seara. Cu alta ocazie ne vedem sigur.
Carmenpit, de boala asta n-am auzit, dar sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav.Sa ne tii la curent!
Tcelen,cum au iesit celelalte controale?
Catrinel,bucati mari sau mici nici eu nu-idau Anei, am incercat si pare ca vomita, desi biscuiti sau paine mananca fara probleme.Asa ca la blender carnea si legumele pasate cu furculita.
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
MICAALSA, au iesit caninii? Eu atatea povesti de groaza am auzit cu caninii…ca e groaznic, ca daca nu au fost probleme cu dintii pana atunci, sa vezi la canini, brrr! I-ai dat Imunobaby sau asa ceva? Eu stau cu frica-n san sa nu raceasca si a treia oara, ca o iau razna. Cum doarme Iulia acuma?
Nu, nu au iesit inca doar ca e foarte inflamata gingia si pediatra mi-a zis ca mult nu mai e pana iasa. Acum ce sa zic ... crize mai mari ca alta data nu face, e agitata cateodata in somn (ceea ce si inainte era) asa ca manifestari mai aparte nu vad. Acum avem 8 dinti, 3 maselute si asteptam alti musafiri
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)