Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca bafta pe maine. tinem pumnii sa fie bine la nou job.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Deci tot am avantaj ca e Diana mai pitica ,inca nu pleaca singura de-acasa ca altii Dar usa de la intrare se deschide f. greu la noi,trebuie sa apesi tare pe clantza,toti care vin cred ca e inchisa cu yala,asa ca de-o grija am scapat.Mie mi-e frica sa nu se blocheze in debara,ca deja se cam baga,acolo avem ceva probleme cu clantza aia
GIO casa e la cca 30 km de Arad,in directia Oradea,la SIMAND.
Desi nu pare deloooc e din vaiuga ,dar facuta tzapan cu tencuiala groasa,are 3 camere bucatarie mare,baie,debara,hol mare si terasa. Au luat-o acum vreo 2 ani cu 35000 euro! Au avut una super de super (cu demisol si mansarda ,cu 5 camere mari etc.,la HORIA la 8 km de Arad,dar au vandut-o ,ca vara-mea a divortzat si au trebuit sa il "rasplateasca" pe ginere (ca fraierii pus jumate pe el si vara-mea,desi el a contribuit doar cu o masina Dacia la cumpararea ei ) Acum el e in Spania,vara-mea asistenta medicala in Italia si baiatul a ramas cu bunicii
Si mai nasol e ca si sora-sa mai mica din Germania e divortata ,dupa ce s-au separat,impacat,separat,impacat Si ea are o fetitza de 9 ani Vanessa,tare frumosa si imi place la nebunie ca stie perfect si romana si germana.
Curtea e mai faina ca dincolo ca e si nucul ala acolo,e multa iarba si au o gradina imensa.Plus sunt in lateral de sosea,nici urma de praf!
Chiar a zis mami ca de-acum tot la 2 saptamani ne urcam in masina cu carne de mici,de gratar si bere si aterizam acolo,ca e muuult mai fain decat la padure!!! Plus ca ei sunt singuri si abia asteapta musafiri! Ei tot zic sa venim de sambata pana luni,dar o duminica de dimineatza pana seara e suficient,eventual o mai trimit pe mami cu Diana cateva zile,daca o fi canicula.
Si noi am putea face fain la socru-meu dar ala cum vede un fir de iarba (" buruieni " ) cum le pliveste Numai flori si beton si zarzavaturi.Daca am vrut sa punem iarba in gradina sub un pom a sarit de in sus.Cel putin cand i-a zis Ghitza,ca la mine nu comenta Ca sa nu mai zic ca am avut si noi in curte un nuc d-ala ca la unchiu-meu ,dar i s-a pus pata soacra-mii pe el si l-au taiat Era super fain vara la umbra ,acolo invatzam pentru examene la faculta . Acum via aia e ghiveci cand e canicula,nu tine deloc racoare . Eu nu mi-am bagat nasul atunci din cauza ca era cam aproape de casa si nu prea facea bine la fundatie,plus ca daca voiam sa extindem casa,oricum trebuia taiat ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni nu e asa departe, e fain oricum, casa e casa.
Poate la anul ne ajuta D-zeu sa luam si noi o bucata de pamant.

Am pus 5 filmulete in filmulete marco (2). cel din 2 mai e din Italia, dar am uitat sa-l pun. 4 sunt de azi de la iarba verde.

va si eu, merg la somn, maine incepe o noua sapt..

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

BIANCA tin pumnii pe maine! Daca are net,baga repede nasul si p-aci! Dupa ce povestesti e tare cuminte Dani,chiar cand nu e cuminte
GIOVA ai si tu un strumf,gen uragan spre tornada Lasa-l cu papa ca isi revine el.Va sa zica v-ati si balacit! Si eu vreau
Diana are o noua pasiune,datul peste cap,puteti vedea o mostra in filmuletzul de azi.Deci e clar,ca pe mine seamana De cand ma stiu ,cand e vorba de cum eram cand eram mica,pe primul plan e cum ma dadeam eu peste cap in iarba non stop
Azi m-a luat de mana de doua ori de la birou si m-a tarat in dormitor sa ne tavalim prin pat,odata azidimineatza,odata acum seara Si azi dupa ce-a scos un bilbioraft cu acte din biblioteca si l-a trantit pe jos,am strigat la ea sa treaca in pat in dormitor : s-a executat,iar dupa 30 de secunde s-a intors,gudurandu-se si zicand "moami moami" ,lingusitoare mica
Cand o cearta Ghitza vine fuga la mine "mama mama" ,dupa care mi-l arata pe Ghitza si zice "tata"!
Cuvinte noi a mai zis azi cateva da sa mor eu daca mai tin minte ce ,a zis vreo doua si in masina pe drum .
Era sa uit, la plecare a cantat la greu pe masina "la la la" ,iar la intoarcere abia am tinut-o locului ca era deja maraita de oboseala.
Plus ca s-a speriat de caini,au sarit repede unul sa o linga si cand l-a simtit pe picior a inceput A contribuit mami care e lesinata de frica de caini si cred ca s-a speriat cand a auzit-o cu vocea panicata O vreme a plans cand se apropiau de ea,desi erau pasnici si s-ar fi jucat.Pe urma a tot strigat dupa ei,cand erau la distantza si in final nu i-a mai fost frica,a trecut si pe langa ei lejer.
Vad a tot mai putina lume pe DC,se vede ca e vreme de strand.Eu pana nu am iesit afara azi nu mi-am data seama ce cald e,ca in casa e super ok.

Mergi la inceput

GIO unde erati la iarba verde? vad ca sunt ceva umbrele p-acolo,si ce rau e ala? Vad ca si Marco e pasionat sa bage suzeta in gura lui taica-su,Diana la fel si mie si lui Ghitza El o foloseste si cand nu doarme? Nu stiu cum sa fac sa scapam de ea,dar de cand "vorbeste" , cum e obosita,cum cere "bibiii" cu o voce disperata si plagacioasa,de nu i-l poti refuza .
Mi-am amintit un cuvant,acum seara voia in scaunul de masa ,tragea de el si zicea "aun aun" N-am mai auzit-o pana acum zicand nicicum la scaun.
A zis ceva si pe masina de ne-am distrat,da' nu mai stiu ce ,ma lasa memoria se pare
Avand in vedere ca-s singura p-aci, va zic noapte buna!
Si eu am o saptamana "de singuratate" - colega-mea e plecata in Italia pana vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata..eu la cratita..Maine facem vaccinul
O sapt. usoara...!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina

Mergi la inceput

V-o pierit piuitu' la toate???

Mergi la inceput