Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am pus niste pozici noi, de ieri de la iarba verde si Iarina chelita...nu e mare diferenta la podoaba capilara

O saptamana superba sa aveti in continuare.

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

vreau sa va spun ca mi-a topit tot lapticul aseara cand m-am pus eu in pat .
azi dim. s-a trezit la 8.15, a dormit 12 ore.
la gradi s-a marait putin, sper ca e ok, nu am primit nici un tel. inca.
eu m-am dus sa-mi iau bat pt. perdeaua din dormitor si am intrat si in Bazar. Mi-am luat o pereche de saboti si o camasa. La Marco i-am gasit cu 170.000 lei sandale super de piele cu talonet si inalte pt. glezna. nu stiam ca sunt asa ieftine, sincer.

aici e o caldura....de mori. cred ca e musai sa-i duc haine subtiri la marco la gradi. ma uit printre tricourile de anul trecut, poate mai ii sunt bune, ca i le-am luat mai maricele, unele.

Moni stiu eu ce am la casa. Daca vede suzeta o ia, daca o ascund sta si fara ea.
am vazut-o pe Dia, doamne ca am ramas muta.super gagica!!!
Cata spor la facut mancare.
Ali, Cosmi .

azi cica fac curatenie...sa vedem cat chef am.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO fain ca ai gasit sandale asa de ieftine, precis gaseam si eu in Arad prin en gros sau piata,da' mi-a trebuit din Oradea din magazin Atat ca-s dragutze imi plac si sunt usor mai lungi,asa ca i-or fi bune pana la toamna sper.
De ce te-ai mirat,de datul peste cap? Si stai ca n-am reusit sa o filmez cum se da direct din picioare,se apleaca si hop,acolo in film nu e in pozitia perfecta,sa o vezi in pat unde e mai moale Ghitza e oripilat Cica nu-si rupe gatul?
Apropo de ce nu-l inveti si pe Marco? Dianei i-am aratat odata ieri acasa si i-a mai aratat tati de vreo 2 ori la Simand,dupa care atat a incercat pana i-a iesit

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SI aici e foarteeeeeeeeeeee cald ar fii buna o dar ............

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Hello hello
Giova de unde ai luat sandale asa ieftine pentru Marco? eu caut de ceva vreme si n-as da 800mii cu cat am vazut la Kappa ... ai fost in Bazar pe Brancoveanu?

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi........
Noi am fost ieri la ZOO.
A fost frumusel....se tot uita Matei la toate animalutele si nu stia ce sa faca....
Dupa ZOO am fost la un restaurant cu gradina superba....
A fost foarte cald...si ne-a luat prin surprindere in sensul ca nu prea avem lucrusoare de vara....trebuie neaparat sa mergem la cumparaturi ca lucrurile de anul trecut i-au ramas mici....
In rest, asteptam cu nerabdare concediul...dar mai e asa de mult pana in septembrie....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

CANDA CE-TI MAI FACE MOTANELUL FILIP?
Acum m-a sunat mami ca cica Diana e tot cu degetul in gura si plange ,de cand a plecat Ghitza (la socru)i-am zis sa ii dea nurofen .Si azinoapte a cam plans in somn de mai multe ori

Mergi la inceput

Si eu trebuie sa-i reorganizez dulapul,sa scot la aer rochitzele puhoi ,palariutzele de soare,pantalonii scurti,fustitzele Cu body cu maneca scurta stam mai prost,are doar maieuri simple mai multe.
E o musca p-aci ... fac cu nerviii sper s-a o termin ... toucheee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poze din weekend:
http://new.photos.yahoo.com/ioana14nemes/album/576460762401164557

I-am scos si eu tricourile de anul trecut, sigur ii sunt bune, cel putin pt. inceputul verii. asa ca m-am scos.
I-am bagat o parte din hainele groase. Nu mai imi cap in valiza . si eu i le pastrez doar pe cele care imi plac mai mult. pe celelalate le duc la mama sa le dea.

Moni si mie tot de gat mi-e frica, cand am vazut-o pe Dia. La marco numai asta ii mai trebuie. lasa-l pe mai tarziu.
Canda de pe Brancoveanu le-am luat, cum mergi pe stanga, Menphis sau nu stiu cum ii zice la complex. sunt misto de tot, si pt. banii aia....
Moni am fost la iarba verde, e o zona amenajata pt. plaja si baie, am platit 2 lei de adult si 1 leu de copil. iti pun la dispozitie si gratare.
Raul nu stiu cum se numeste, poate stie Canda...la Albina am fost.
e fain sa mergi devreme sa prinzi o umbrela dintr-aia, noi am stat sub un copac.
Toanca ma bucur ca i-a placut lui matei la Zoo. caldura a luat pe toata lumea prin surprindere.

ma bag la curatenie, cat oi mai apuca.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

buna fetele!
vad ca toate faceti bine...dadu cu caldura prin toata tara si va raspandira-ti prin parcuri cu prichindeii!
Eu suport din ce in ce mai greu sarcina asta. Obosesc extrem de repede si mi se lasa cumva greutatea pe piciorul stang, asa ca suport cateodata niste junghiuri de nu mai pot face un pas si ma enervez tare rau ca eu vreau sa fac o multime de lucruri, mai ales cele care ma implica in activitatea ioanei, si ma vad pusa in situatia ingrata de a nu putea face absolut nimic...si atunci lacrimi de frustrare si ate cele. sa dea Domnu sa duc sarcina cu bine pana la capat ca recuperez eu cumva timpul asta pierdut...Oare??
Ioana mea acum doarme, in continuare avem 2 somnicuri pe zi, unul acum de la 12 la 14 si mai baga unul de la 17 la 18. Seara se culca imediat dupa baita, adica la 22 doarme dusa si de trezeste undeva intre 7 si 9, oscileaza programul aici. De mancat mananca bine, nu-mi fac probleme din cauza asta. A mai scazut din cantitatea de lapte insa. de unde bea cam 600 ml a scazut la 400ml.
Va pupic pe toate.
Denisa, Bumbita, Bee, voi cum va descurcati fetelor????

daniela26w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput