Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Giova si eu abia astept sa o culc ca azi in parc ne-a mincat ficatii!
Bianca Bia deschide toate usile prin casa asa ca daca vreau sa stau linistita in baie ma inchid cu cheia si tot se smiorcaie la greu sau tipa "mama"

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cata, ciudat...Dani numai usa de la intrare o deschide, celelalte usi daca le vede inchise nici nu merge acolo.
Cand merg la baie,deobicei vine coditza dupa mine si in 98 % din cazuri ii inchid usa in nas si nu plange si nu face isterii. Se intorce in camera mare si ma asteapta, sau merge in camera lui.
Daca stau in camera la Sandra si invatz sau dorm, daca nu ma aude e ok, daca ma aude ii trebuie sa ma vada si daca nu ii deschid bate in usa. Dupa ce m-a vazut se calmeaza si pot sa stau iar in camera.
Giova, baie in rau? Pai nu era rece? Apa curgatoare e mai rece decat cea din bazin. Da-i nurofen sa nu ai probleme, mai ales ca sapt asta a fost bolnav, sa nu recidiveze cumva boala. Despre concediu, si eu sunt de pararea lui Clau, mergeti singuri si distrati-va daca ai cu cine sa il lasi O data pe an meritati sa stati si voi linistiti, fara grija unui copil.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Mai nou cand il las in baie ii trebuie sa il spal pe dinti, se intinde dupa periutza de dinti si nu tace pana nu i-o dau.Alataieri l-am spalat de 3 ori. Ma lasa 1 minut sa il spal eu si apoi ii trebuie lui si nu ma mai lasa sa il spal eu. Bine macar ca ma lasa si minutul ala ca e mai sigur sa il spal eu Ma bucur ca ii place si o face cu drag, si deasta il las de cate ori vrea el.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca baie in rau inseaman statul cu piciorusele in apa, dar de dezbracat tot l-a dezbracat tat-su. eu eram la patura. si apa in rau era pana la genunchii lui marco, era mica acolo.
In concediu sa merg eu cu marco, caci Clau va pleca de la firma cam in 2 luni, se va pune pe cont propriu si deja are niste lucrari mari.
Dar numai eu cu el nu ma pot duce, imi va manca zilele.
Cata uite ca a inviat dupa baita, nu mai ii e somn. sper ca pana cel tarziu la 21.30 sa doarma, ca de nu...va fi greu sa-l trezesc maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Giova, sus nu ai scris explicit, se intelege orice.pai ce concediu e ala?aia e chinuiala, nu concediu. Eu decat sa merg cu Dani singura undeva departe mai bine stau acasa
Lasa ca poate o sa mergeti undeva pana la urma.
I-am facut si eu baie si a baut laptele, i-am pus 300 ml si a baut 290 ca la ora 16 numai un iaurt a mancat si de atunci nimic.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Gata a adormit si Marco de 5 min..
Lapticul il dau imediat, caci a papat o branzica topita pe la ora 19.
azi iar a mancat prost si putin, sper ca de maine la gradi sa-si reintre in program.

Bianca normal ca nu merg eu cu piciul. daca nu se poate sa mergem toti 3, asta e...poate la iarna. oricum nu e 100% ca nu mergem nici unde, dar....

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

vorbiti de plecat cu picii,singuri,io anul trecut am plecat numai cu dav,adik fara tati,ca nu a putut sa mearga din cauza serv,la 6 luni am fost la mare dar am luat-o si pe mama cu mine si a fost super,acum in schimb mergem cu tati........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si noi,am fost la unchiu-meu si a fost super!
Am spus si poze de azi aici:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070513&ctime=115845

O culc pe Diana si revin,ca n-am apucat sa citesc inca p-aci.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

70 ml lapte+cereale a baut .

Anasol pai nu ti-a fost greu ca erai cu mama ta, daca erai doar cu dav., era dificil.
Nu te-am uitat cu invitatia pt. botez. maine ti-o trimit in mail.
Moni faina plimbare ati facut. si ce casa are unchiul!!! e tot in Arad?

mai adaugam azi 2 cuvinte in vocabular: nana= nani si da-te.
era la iarba verde un pusti de 1 an si 7 luni, repeta tot dupa mama lui. cica de la 1 an si 3 luni si-a dat drumul. sper sa fie asa si Marco peste 3 luni.

_

Mergi la inceput

Moni vazut pozele ...e fain sa stai la curte...sau cel putin sa mergi in vizita. Chiar i-am spus sotului sa ne cautam niste prieteni cu casa sa mai mergem la gratare la ei cand nu e prea frumos afara de iesit la Mures, ca la padure nu imi place
Anasol, pai poate cu mama ta ai avut mai mult noroc decat cu sotul ca te-a ajutat mai mult. Eu azi vara l-am lasat acasa cu mama mea si noi am fost la mare . Anul asta as face la fel dar mai vedem. Daca vin si socrii il iau,ca stau ei seara cu el, daca nu ..ma mai gandesc .
O singura data pe an mergem si noi mai mult timp sa ne distram si nici atunci sa nu o pot face? Cand e mai mare si pricepe Da, il voi lua, pe Sandra dupa 3 ani am carat-o dupa noi peste tot. Si La discoteca la mare am dus-o si la ora 1 a trebuit sa venim acasa ca adormea pe scaun. Si canta Voltaj.
Giova, putin a papat, dar bine ca a mancat si atata. Eu nu stiu ce e aia mancat in somn.
Eu ma retrag la garaj, nu mi-e somn dar ma pun in pat ca poate adorm la vreun film.
Maine trebuie sa fiu fresh macar cand merg, caci cand vin sigur voi fi zombie. Sa imi tineti
Noapte buna .

Craciun 2006

Mergi la inceput