Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
cristiana70 spune:
Salut fetele, m-am trezit ca batuta, ma dor toate cele, dar mai ales spinarea si bratele, asta mi se trage de la scurmatul prin gradina, in loc de aerobic! Azi am program de infipt cepele de gladiole, ca deja le dau coltisorii, apoi mergem la cumparaturi, ca bebe are ce manca, dar mami moare de foame.
David are iar o zi din aia in care nu prea mananca, una e mancacios, una tine la silueta. Acum sta in balansoar si vorbeste cu jucariile si trage de ele.
LILISOR, cred ca Lisa ta e minunata, ma intreb ce as face eu sa fiu in situatia ta. Si eu iubesc animalele, avem doi caini, vreo douazeci de porumbei si cateva zeci de broaste si soparle prin gradina, si nici de astea din urma nu m-as atinge sa le omor. Dar e la fel de greu sa vezi ca animalul sufera, ca nu poate manca si nu se poate misca, sa-ti dea Dumnezeu intelepciunea sa iei decizia potrivita.
O sa caut si eu azi o cremuta pentru David, dar n-as da un milion si jumatate pe doua creme, nu va suparati. Adevarul ca se exploateaza puternic dorinta parintelui de a da copilului ce-i mai bun.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
laura ionescu spune:
apropos de creme de protectie - noi avem Mustela- am dat pe ea tot 50 Ron. dar dupa ce se termina ne dam pe Niveea ca asta e pastoasa rau, ca o argila, se intinde greu si lasa urme pe fata, iar pe hainute nu mai zic, zici ca se tavaleste fie-mea prin pamant.![]()
noi am trecut la programul de vara- iesim dimineata si seara. Eva e super incantata si cred ca de aia doarme toata noaptea. si iesim afara in pantaloni scurti si tricou, rochite scurte cu bulanele grasune pe afara 

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
eli1977 spune:
multumesc mult pt raspunsuri fete, va pupacesc..
Dana, asa e, ma gandeam si eu ca toate fac acelasi lucru si nu stiu daca are rost sa ma arunc asa..da pe urma vine si gandul ala de mama disper..daca alea sunt f bune, tre sa-i dau gupiluli ce-i mai bun...stii tu, din astea..am cautat pe forumuri discutii despre si am vazut ca sunt multe mamici care au folosit cele vazute de mine si de la Nivea, cea spray, colorata, dar la bebici mai mari, peste 1 an..in fine, ma hotarasc si ii iau ca vad ca se ingroasa gluma cu soarele, oricat de mult incerc sa-l tin la umbra tot se bronzeaza. mai ales pe fatuca..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
Liuda spune:
fetele va pupam salutam
am citit tot
nu mai apuc sa raspund ca plec sa cumpar costumatie la copchil, ca e cald rau si hainele de acasa mai subtiri sant cam maricele, ca asa le-am primit, altele sant prea groase, asa ca fug...
va pup Aelita - fata ta e o scumpete si ce rochite are fata si sta asa serioasa!!!!
daconst - dupa ce terminati cu protectia - fa-mi si mie un rezumat - ce crema sa folosesc, apropo nu te speria de crema de 1 mil ca in Romania asta cam asa sant preturile, cum e ceva mai bun - cum e si un pret din ala de te doare capul.... ceva normal pentru romania , pe cand aceleasi produse costa de 4 ori mai putin in alte tari, ca de , acolo nu isi permit, romanul isi permite ca are omu' bani!
va pup si revin mai tarziu
cristiana70 spune:
Fetele, sunt tare suparata, cred ca n-o scoatem la capat cu arsurile astea din stomacel fara medicamente. Dupa ce am terminat sa scriu a inceput sa planga, au fost vreo patruzeci de minute de urlete si dat din picioruse si spinare arcuita, e clar ca nu ii estebine. Am reusit cu greu sa-l calmez si sa-i dau niste ceai cu anason si chimen, a adormit dupa ceai in bratele mele, bine ca s-a linistit ca-mi venea si mie sa plang odata cu el.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Catalina spune:
deci al treilea kk pe ziua de azi. acu era verde, fara miros (credeti-ma ca am bagat nasul in pampers) si trecuse prin pampers deci am tras concluzia ca era lichid. era o cantitate mai mare.
pana acum a mancat cam 400 de lichid, mucilagiu de orez si humana hn si nitel ceai de menta...
ce ma enerveaza e ca habar n-am care ar fi semnele de imbunatatire a situatiei
eli1977 spune:
Cata, cred ca e verde de la ceiutul de menta, asa ma gandesc.
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
rali spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa cresteti sanatosi, mari si voiosi!
Am vazut toate pozicile... ce bebei frumosi avem unu si unu... iar fetitele care de care mai cochete...
Cristiana,Dianamizzi, Catalina- multa sanatate piticutilor...
Catalina- poate are dreptate Eli o fi verde de la ceai... eu cand am mancat salata (de salata verde, spanac, ceapa verde) si piticu meu a facut verde... - multa sanatate lui Mateias si poate reusesti sa mai vb. cu doctorita si te linisteste ea...
O zi buna!
(31.01.2007)