Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna fetele,

catalina, nu stiu daca ti-a mai scris cineva, dar daca bb are mucisori, e normal sa mai apara si in kk, ca mai si inghite. cat despre diversificare, nu stiu ce sa zic...acum citesc continuarea..mie imi suna f tare a viroza, mai ales ca ati debutat cu mucisori si asta e continuarea. oricum tratamentul e cel corect, mai putin nurofenul, bine ca nu i-ai dat..pai ala face scaune moi, nu se da atunci cand sunt problemute digestive, ma rog. ce miros au scaunele?

dana, eu fac poze alb-negru si sepia umbland la setarile aparatului. In loc de full color selectez sepia sau alb-negru. Trebuie sa ai si tu ceva asemanator.

lili, cerceii sunt mortali, mai ales ca i-am pus invers. asa s-au nimerit si i-am lasat asa pana se mai vindeca.

am vizionat poze, va pupam,

ne pregatim sa iesim afara ca in casa s-a facut cald rau, poate in parc e mai bine,

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

mai eli, sa stii mai ca asistenta zicea ceva de smecta. dar doctora nu mi-a dat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Gio, iti multumesc si tie de raspuns. Si eu tot viroza banuiesc. Nu, nu i-am dat nurofen ca pe el scria de febra si durere si din fericire nu are. Slava Domnului pt asta! Dar i-am dat nitel Panadol (2 ml dim si seara). Acuma ... sper din tot sufletul sa nu fie mai rau, mai ales ca vine si weekendul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

eu cu creme mea de soare...am treaba multa si eu..

am fost la helpnet intr-o zi, sa testez piata la creme din astea, mi-a recomandat duamna farmacista pt bb asa: de la Vichi (cum s-o scrie, ma rog)cu factor 30, si pt fata alta de la Bioderm, cu factor si mai mare..amandoua erau in jur de un milion jumate..acu' daca or fi bune, cred ca merita, mai ales ca nu ii dam cu muuult pe copii, ajunge cred toata vara...

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eli,sunt multe creme de soare pentru copii,de exemplu Nivea are,dar e mai scumpa.Asta a mea are factor 30,dar e tot ca cea cu ecran total ca nu se bronzeaza deloc.Eu oricum il intorc sa nu stea la soare.Ca la carucior se poate schimba directia si asta ma ajuta mult.

Gio,am si eu la aparat,dar deh,e lenea mare.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aoleu,Eli,1 milion pentru o crema la bb????
Fata,eu zic sa nu dai atatia bani ca n-are sens.Toate fac acelasi drac.Asta la Bübchen a fost 5€ si la Nivea e 10€.Eu zic sa nu te arunci asa ca n-are sens.Oricum folosesti putina,si-ti ramane mai mult de jumate care la anul nu mai e buna.Dar tu fa cum crezi.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by eli1977

eu cu creme mea de soare...am treaba multa si eu..

am fost la helpnet intr-o zi, sa testez piata la creme din astea, mi-a recomandat duamna farmacista pt bb asa: de la Vichi (cum s-o scrie, ma rog)cu factor 30, si pt fata alta de la Bioderm, cu factor si mai mare..amandoua erau in jur de un milion jumate..acu' daca or fi bune, cred ca merita, mai ales ca nu ii dam cu muuult pe copii, ajunge cred toata vara...

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Eli eu am gasit in Cora de la gerocossen, scrie pe ea 100% naturala si are factor de protectie 50...

si e in jur de 10 ron!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Eli am intrebat si eu pediatra ce-mi recomanda ca-s ma multe pe piata si mi-a zis ca dk vreau sa dau mai multi bani sa o iau pe cea de la avene ca e naturala)toata gama avene e pe baza de apa termala si chestii naturel)..e vreo 70 ron

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

UAU!!!! azi e ziua Evei si deja am primit urari!! ce frumoooooos! multumim fetelor din suflet. ce bine e sa fi sarbatorit1
De ziua ei Eva mi-a facut o super surpriza: si-a schimbat programul de masa. De vreo 2 sapt tot incerca ea sa renunte la una din mese, ca avea 5 - la 6, 10, 14, 18 si 22. Uite ca azi m-am trezit la ora 7,30 speriata de moarte de fie-mea nu m-a strigat. Am crezut la un moment dat ca am dormit ca o valiza si nu am auzit-o, asa ca am dat buzna la ea in camera si dormea bustean ca un ingerash
S-a trezit in cele din urma, a mancat numai san si eu iar am aruncat 120 ml de lapte. Deci o sa incepem si noi diversificarea in week-end, sa fie si tati acasa sa o vada prima data cand mananca morcovel. O sa-i bag suc de morcov la 10 ca sa manance bine la 14,00 si in 2-3 sapt bagam si piureul de legume.
Pantera - daca iti spun cat mananca Eva te sperii. Am tot vrut sa va zic (mai ales lui Messa si Liuda ): la 6 si la 10 intre 60 si 90 ml, la 14,00 baga scurt 160 ml, la 18,00 maxiiim 120 si seara iar mananca mai mult. Deci adunati abea face 500. Dar ea a mancat putin din prima zi (30 ml de ma baga in boale!) si creste frumos, ia in greutate, deci nu mi-am facut probleme. In plus daca manca numai la san mai puteam io sa numar mililitrii?!?! Noooo.

Ne-au ramas hainutele miciiii. In week-end mergem la shoping..

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

adina eu am vazut la sensi de la avene cu factor 40 protectie la 50 ron. cred ca pe aia o iau si eu.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput