Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
cristiana70 spune:
DELFINUTA, pai dupa nastere, la mine e a cincea luna!
Cu parul am avut si eu probleme mari, asa am ajuns sa ma tund. Sunt super-multumita, parca am intinerit de cand nu mai am coada de cal.
cristiana mamica de David (21.12.2006)
delfinuta spune:
Hmmmm...Cristiana de ai sti cat am asteptat sa-mi creasca si mie putin parul, ca m-a tuns o cretina muuuult mai mult decat ii cerusem eu, iar acum parca-parca e mai bine..si sa-l tund???
ylilimic spune:
Pentru cine nu stie, la TVR1 e Eurovision!
Sunt curioasa ce voturi primim...
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
kateryna spune:
Lili, noi concuram pe 12 mai (poimaine). Azi e semifinala.
Aaa, cika eu nu iau salariu bonus ptr ca sunt functionar public si noi nu primim. De parca luam multi rau Saracea statul...
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul.Multumim mult.
anis spune:
MAMA MIA...
Cand citesc despre diversificare..ma gandesc ca cresc bebelusii nostrii...si ma apuca nostalgia.
Iarina e ok,,maraita cu dintii de ma omoara..papa lapte numai de la tzatica...si rade non stop..in hohote.
Eurovisionul???Azi???
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
m-am lamurit cu eurovisionul.
EU am inca probleme mari cu parul..desi am luat vitamine si iaula greu..plus pun fiole..da nu-mi vine sa ma tund.
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cristiana70 spune:
DELFINUTA, cum sa-ti spun eu daca sa te tunzi sau nu? Acum eu nu stiu daca la mine cade mai putin par, dar macar sunt firele mai scurte. A inceput caldura, ma spal dimineata pe cap si adio uscator, ca daca fac figura asta seara nu-ti spun cu ce ma trezesc!
LILISOR, cand ai tu vreme sa te uiti si la televizor? Ma duc sa-i bag lui David ultimul bibe pe seara asta si tragem pe dreapta, ca nu mai pot de oboseala.
kateryna spune:
Anis, macar e bine ca iti mananca. Anelin se chinuie sa pape, dar il dor destul de rau si trage de 2 ori si incepe sa urle de zici ca-l arzi. Nu stiu daca de aseara de la 22 pana acum mi-a mancat 300 de ml.
cristiana70 spune:
Asa ca noapte buna la tot poporul, ma supar rau daca faceti iar nu stiu cate pagini peste noapte, ma simt vinovata cand le gasesc dimineata.
KATERYNA, ai dreptate, bine ca nu saraceste statul umfland parlamentarii astia hamesiti. Nu naste vreo deputata sau senatoare, sa vada cum e?
kateryna spune:
Cristiana, pai crezi ca daca naste isi creste copilul cu 8 mil pe luna? Nu le plang eu lor de mila. N-ai vazut ca si ptr amaratul ala de cos ptr nou-nasct s-au chinuit aproape 3 ani sa-l voteze? Dar cand e vorba sa-si voteze lor vreun beneficiu material cat le ia? Ajung la o ora cu dezbaterile?