Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
mariana_1976 spune:
Intru si yo in sfirsit ca azi mi-a venit sotu cu febra de la serviciu si am deja 5 copii.
Catalina si eu am avut dispepsie cind eram bebe,am constatat cind am fost ultima data in Romania si mi-a aratat mama fisa mea medicala pe o hirtie ingalbenita...
Tot asa faceam kki de multe ori.Cauza a fost o bacterie,nu alimentatia.
Liuda,Rali statul suedez nu prea ne ajuta financiar vorbind:daca avem unul sau mai multi copii cam tot asa iesim. De ex. stiu ca aici si alocatia pt. primul copil este mai mica decit in Germania.
Peste tot la zoo,la oferte de vacante se fac reduceri numai pt.familii cu 2-3 copii...
Delfinutza foarte dragute pozele cu Erik si smecheriile lui.
Nu are rost sa te tunzi daca nu doresti.De fapt nimic nu ajuta,nici macar vitaminele,cred ca este ceva hormonal.(ca sa te mai incurajez:eu am 4 copii si tot mi-a mai ramas par)
Nadia vai ce rochita eleganta are Lidia!
Mihacarm2000 si tie ti-am vazut papusa!
Da,famiile suedeze au in general 3 copii.
Lili multumesc pt.lamurire.Ne gindeam la 6 pitici ca sa incapem in masina Nuu,n-am cum sa lucrez de acasa,eu muncesc in...bazinul de innot.
Aelita a mea se trezeste EXACT ca si Sofia,din 3 in 3.Cu 6 copii nascuti natural mai e cum mai e,dar cu 8 nascuti prin cezariana am ramas absolut impietrita aici in Suedia cind am cunoscut o asemenea mamica.(si mai arata si traznet,supla,aranjata..)
Gio am vizionat si mai papusica ta cu cercei.Ce-mi plac pozele alb-negru!
Helenutza poti sa maninci cirese si capsuni daca alaptezi.De obicei capsunile date la bebei sunt cu potential alergen.
Dana imi pare bine ca v-ati distrat la innot.Bebelusii care au peste 3 luni si peste 5 kg sunt tocmai potriviti pentru asemenea activitati.
Messa mie sarcinile nu mi s-au parut cine stie ce grele fizic,mai mult psihic poate.Nici ceea ce a urmat dupa nastere nu a fost dificil.Un singur lucru a fost mai nasol decit toate: cezariana la penultimul copil.N-as dori sa mai suport o asemenea operatie niciodata daca e posibil...(am fost atit de fericita sa pot naste vaginal al patrulea bebe)
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
mihacarm2002 spune:
Catalina, imi pare rau sa aud ca bb Matei e bolnavior. Oare nu ar fi bine sa mergi si la alt dr. pt o alta opinie?
Azi Eva a fost un bb model, sa nu-i fie de deochi. A dormit mai mult ca de obicei, cred ca recupereaza ziua de ieri cand a dormit f. putin. La baie nu a zis nici pas desi am trezit-o din somn, doar pus un mic botic cand a simtit apa si cand i-am pus caciulita. Apoi a asteptat cumintica lapticul pana m-am spalat pe maini si pe tzatzi. Acum a adormit, ma duc mai incolo sa ii iau caciulita si suzeta.
Ieri, pt a 3-a oara a dormit de la 23-5,30.
Cam atat pe ziua de azi.
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
alinuk spune:
Fete
va multumesc mult pt urari si pt telefoane... sunteti dragutze, bb Teo e mandru ca are atatia prieteni...
Am fost haihui azi toata ziua... care a debutat cu vaccinul, apoi parculetz, vizite si pe seara am fost cu tatik la spectacol - e fain, am vazut Dialoguri muzicale la TNB!! Mai e putin si se incheie stagiunea :(...poate mai mergem la cateva piese pana atunci.
citit despre Matei sper ca e deja mai bine...
Katenaspa si nemernici aia cu salariul lor de ajutor mamici... mie sa stii ca mi-au dat 3!
Auzi ma gadeam cand pove tu de Anelin ca urla si ca nu mai papa mult ... urla cumva si inainte de masa sau in timp ce. Nu cumva o fi ceva ca refluxul de care pove fetele pe aici...!?
BB Margicutza e oki dupa vaccin!
pic de somn!
pup fete cucuiete
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Daconst spune:
Nadiuta,am studiat inca o data pozele Lidiutei si parca seamana cu Lucas in anumite pozitii.Sunt ochiosi amandoi.
Messa,da sa te pup ca buna esti la casa omului,enciclopedie,nu alta.Acum il suspectez totusi pe al meu de reflux ca la dr spuneau pina acum ca nu e reflux ca nu are dureri.Na,ca au venit si durerile.Maine merg la dr ca azi iar a plins saracutul si eu ziceam ca e alintat.
Aelita,Doamne ce frumoasa e Sofia.Si in rochita e superba.A crescut mare sau eu o vad mare tare.asta apropo de neamuri,care o vad mica.
Delfinuta,e pe baza hormonala caderea parului.Am intrebat si eu moasa si spunea ca n-am ce face,trece de la sine.Eu m-am si tuns si tot degeaba.
Mariana,astia aici spuneau de bazin ca de la 4 luni.ca daca era dupa greutate,noi cred ca mergeam de la 2 luni.Acum ne apropiem de 8kg deja.
Frumoasa meserie ai,mai mare dragul sa muncesti asa.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
ylilimic spune:
Mda, mi-a frecat sotul ridichea s ama uit la Eurovision si uite la ce am ajuns sa ma uit...Notoc cu Katy ca m-a lamurit, altfel stateam pana dimineata sa vad Romania concurand .
aelia - frumoasa fie-ta, iti vine sa o mananci cu suzetele ei cu tot...
cristiana - subscriu la o alocatie tarzie, luna asta abia ar trebui sa o primesc+ indemnizatia integrala de la stat. In martie am primit juma de la servici si juma de la stat (care nu a intrat, inca). Si maine m-au chemat sa iau banii de trusou dimineata pana la 10 Chiar e imposibil cu 2 copii sa ies din casa asa repede (adica fara antrenament) si prin urmare am chemat-o pe mama sa salveze situatia, oricum la ora aia tata nu se trezeste, deci avantaj eu. Mai nasol cu Lisa, catelusa noastra, care in ciuda tratamentului nu se mai ridica pe picioarele din fata (se intrevede o paralizie) si nici eutanasie nu fac la Mangalia...e groaznic sa iei o decizie ca asta, insa si sa ma uit la ea cum sufera si nu mananca...Dumnezeu oare ma va ierta? Sa astept sa moara de foame?
aceats e rasa ei doar ca ea are culorile unui Colie la fel distribuite pe corp (tot nu am gasit poze cu ea pe PC).
Adam m-a tortureaza cu mancatul lui...Cred ca raman fara resurse si asa, de la o zi la alta... De cand mi-a intepenit spatele am avut probleme cu cantitatea si el cu nervii (mai rau ca fitele de alta data) si ieri-alaltaieri a tot mancat la 1,30 -2-3-4 ore ca nici nu mai stiam ce vrea de plange...Aseara a mancat la 22, apoi la 2:20 (ambii sani-in speranta ca astfel vom mai stimula si lactatia) si la 4 :30 cine racnea de foame? Adam. In viteza a pregatit sotul 90 ml de lapte si i-am dat ca eu eram vlaguita + ca de grija lui nici ochii nu i-am inchis pana la 4...la 7 eram fresh, insa azi a fost un pic mai domol, doar la 3 ore a cerut lapte, iar seara de la 17 la 21 a rezistat fara scandal. Totusi a papat la 21 si la 22:20 iar urla de foame: formula 80 ml si acum nani. Mananc in continuare la fel, ca o vaca, beau intre 4-5 litri lichide pe zi si voi mai incerca si Metoclopramid vreo 3 zile (am citit la voi ca ajuta) desi parca vad ca intru pe niscai boraturi de legume, macar sa suplimentez cu laptic de la mine, nu cu formula...
Cam atat, imi mai arunc un ochi la diversificari caci e tare grea decizia (parca m-as pregati inaintea unui mare examen) si plec la nani.
Noapte buna si voua si bbilor!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
delfinuta spune:
Mariana esti o scumpa! Multumesc pt...incurajari!
Mihaela...asa ca sa-mi laud si eu odorul..al meu doarme de pe la 23 pana dimineata la 8-9. E drept ca este mai marisor, insa avem programul asta inca de mici...
Kate si Cristiana nu cred ca e cazul sa ne facem griji pt senatori si deputati care isi umplu buzunarele de peste tot de pe unde apuca..Mie una tare rau imi pare ca nu traim intr-o tara in care sa-ti permiti "luxul" de a avea mai multi copii si bineinteles a avea ce sa le oferi...apropos de Mariana si de Suedia...
Anis si Kate mi se face frica cand va aud prin ce treceti cu bebeii...sper sa ne apara dintii mai tarziu, desi cred ca o sa fie mai nashpa!
mihacarm2002 spune:
Aelita, ce frumoasa e Sofia! Ce mult a crescut. Stii, tocmai ma gandeam la tine acum, cand faceam dus, ca nu ne-ai mai pus demult poze cu Sofia. Gand la gand cu bucurie! A, si nu mi se pare deloc slabuta. Arata f. bine!
Noua alocatia ne-a venit fara nicio luna intarziere. Adica in aprilie pt martie ca am inteles ca pe feb nu se da.
Katy, pe Anelin ca mult mai trage mititelul cu dintisorii.
Mariana, 8 copii nascuti prin cezariana? A intrat in Cartea recordurilor?
Si eu am indraznit ieri sa ii dau Evei caciula jos. Asta pt ca eram cu masina unde sotul ma tot fenta cu aerul conditionat (zgarcitul) si era f. cald in masina. Afara insa batea vantul destul de tare, dar nu i-am mai pus-o pt ca nu aveam pozitie. Ce sa spun, am avut ceva emotii sa nu raceasca insa pana acum nu are nimic.
Ii voi pune un baticut/ palarioara pt ca aici e soare puternic de la 10-18.
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
ylilimic spune:
uitai sa va pun link-ul www.chip.ro/stiri/comunicatii_si_internet/yahoo_le_cere_utilizatorilor_sa_isi_mute_pozele_/16023" target="_blank">despre inchiderea site-ului de poze la yahoo
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
delfinuta spune:
Lili imi pare tare rau sa aud ca Lisa nu e bine.. Este intr-adevar foarte greu sa iei o decizie ca asta...trebuie sa faci insa ceea ce e mai bine pt ea. Daca tu crezi ca doar ii prelungesti suferinta tinand-o in viata, atunci mai bine...Daca mai sunt insa ceva sperante, atunci mai asteapta.. Cainii de talir mica traiesc mai mult de obicei, dar depinde de stadiul bolii ei acum..
Vb cu medicum si vezi ce spune...am trecut prin asa ceva de doua ori..nu am procedat la fel in ambele cazuri...insa ambii caini au avut aceeasi soarta in final..
alinuk spune:
lilica
ti-am scris pe mess ce am vb cu pedi despre Adam
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!