Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, imi pare tare rau pentru Matei, dar habar nu am cum se face mucilagiul cu pricina. Crezi ca merele sunt de vina?

MARYELA, eu n-am primit pana acum nici un ban alocatie. Am fost sa ma interesez, o sa-i primesc pe toti gramada luna asta, adica luna curenta + 3 luni restanta, 8 milioane ! Am facut si cerere sa mi-i puna direct pe card, postasul e spertar, daca nu-i dai nu mai vine, nici bilet in posta nu lasa, te lasa sa umbli de nebun.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Catalina, in cuvinte normale, dispepsia este sinonima cu indigestia. E posibil ca Matei sa nu fi tolerat marul, dar mai posibil e ca cine stie cum sa fi ajuns in burtica lui vreo bacterie si sa-si fi facut de cap - asadar, vad ca ti-a dat sumetrolim, asta e un antibiotic, antimicrobian din gama "sulfa", adica e o combinatie de sulfametoxazol si ceva trimetoprim, eficient impotriva scarbei de bacterie numita E.Coli (Escherichia Coli) care isi face veacul la noi in burtzi. Sumetrolimul este Biseptolul de pe vremuri. Vezi ca Biseptolul poate fi mult mai ieftin, si gasesti si sirop din cate stiu. Nurofen i-a dat sa calmeze eventuale dureri si sa reduca eventuale inflamatii si Debridat ca sa faca kk si sa scoata tot ce e rau cat mai repede.

Acum am citit si ca a avut 4 scaune nasoale, deci cum a zis si Capraru... (pana sa citesc de asta ma si gandeam cum nene doar de la doi kk, ca si a mea mai face cate un caca mai ciudat, dar pe urma e ok si e vioaie si vesela asa ca banuiesc ca nu-i vreo problema...) dar deja 4 kk pe zi - bine ca ai mers la medic, si ti-a recomandat foarte bine ce ti-a recomandat.

Tinem pumnii sa se faca bebe repede bine! Uite reteta de mucilagiu de orez pe care o stiu eu (nu e asa scarbos pe cat suna): La un litru jumate de apa se pune o cana de orez, la fiert, sau proportional, la 750 ml de apa o juma' de cana. Cand apa incepe sa fiarba se micsoreaza focul si lasa sa fiarba cam o ora, cu capac peste. Cand s-a inmuiat orezul, se paseaza prin sita din aia marunta, sa iasa ca un purée si se pune din nou la fiert, il clocotesti de doua-trei ori. Si gata. E ca o gelatina, asa, cand se raceste. Si gustul e bunicel. Il poti tine la frigider o zi maxim.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

bai Messa, de mult vroiam sa zic:
cum naiba le stii tu pe toate, fata? Parca esti enciclopedie umblatoare. Io nu mai caut pe google d-acuma. te inteb mai intai pe tine,ca scap mai repede

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Pai... de sumetrolim stiu de cand am avut o infectie urinara acu vreo 3 ani, de dispepsie stiu ca asa zicea tata cand eram mica si degraba kkcioasa (ca mancam toate prostiile de prin copaci, gen corcoduse) si facea pe savantul cu maica-mea si o enerva, ca ea avea de facut mucilagiu de orez si morcov strecurat si el isi dadea aere de inginer cu potential de doctor, si de mucilagiu am aflat tot din Capraru si am facut intr-o seara de curiozitate si sa fiu pregatita daca am nevoie vreodata, sa stiu cum il fac, nu sa stau sa bajbai cu gupilu' kkcios urland langa mine si uite ca poate o sa ii foloseasca lui Cata pentru Mateiutz cel repede si mult kkcitor.

--------------------

Mergi la inceput

Catalina, fii antena mai jos, am mai gasit ceva, mai bine verifici, ca parca ziceai ca are si muci, i-o fi inghitit cu virusel/bacteriutza cu tot si i-au stricat burtica... ca marul nu cred eu ca i-a facut asta, mie imi dadeau ai mei mar ras casa-mi dreaga burta, nu sa mi-o destupe...

quote:
Diareea apare de cele mai multe ori datorita infectiei virale sau bacteriene, cu focar in intestin, dar si in alta parte precum gat sau urechi (rinofaringita, otita). Aceste focare pot fi depistate prin controlul urechilor si in gat.
Cand diareea persista, medicul poate recomanda coprocultura, examenul de laborator al scaunelor.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna seara la mamici si bebici!!!
Mihaela, Lili, Aelita, Marina, Liuda, Nadia, Dana va multumim tare mult ca v-ati uitat pe pozutele noastre. Eu sunt tare mandra de pisoiul meu si il iubesc muuuuuuult de tot! Sa le dea Dumnezeu sanatate tuturor bebeilor, ca toti sunt frumosi si haiosi!

Dana foarte buna treaba cu bazinul, mai ales ca esti si sub indrumarea unui cunoscator. Mare pacat insa ca noi inca n-am ajuns la asa nivel. O sa ma interesez si eu, contra cost sigur gasim si noi sa mergem...acum sa vedem si cat..

Catalina multa sanatate pt Mateiutu. Citeam ca marul si morcovul nu strica stomacelul si dimpotriva...mai degraba sa fie ce zice Messa..Eu una nu i-as schimba laptele daca a mers bine cu el pana acum..nu cred sa fi avut influenta laptele..

Maryela si eu am cerut sa-mi vireze alocatia pe card (la sect 1) si mi-au spus ca se poate NUMAI daca am cont deschis la BCR...asa ca am renuntat...

Cristiana nu ai primit si niste bani de acolo de unde ai depus actele?? Vreo 1.950.000lei, care se primesc o singura data, asa cado ca ai nascut...

Ma duc sa fac baie si revin, ca azi n-am stat deloc...

Mergi la inceput

DELFINUTA, banii de nastere i-am primit, aia e unica suma cu care au fost atat de prompti, ca nu stiu ce-au mosmondit la alocatia copilului meu timp de 4 luni... ne-or fi vazut pe noi mai boieri, cine stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cristiana,multumim pt capitol nou!
liuda daca-ti arat eu cum o iau pe-afara....dezbracata,nene,ca e cald!in chilotei !
uite-o AICI
daca la aproape treijj de grade punem caciuli ca bate nitel vantu',apai normal ca imediat racesc copiii si daca trece o masina pe langa ei si face vant...
RB,e ceva gresit pe undeva.ori cand faci COPY nu faci la poze(tre sa dai sus in bara copy atunci cand tu ai deschis o poz din album),ori nu le-ai dat SHARE-PUBLIC.ori ,cand ti se deschide fereastra aia mica si tre sa scrii poze si la urmatoarea sa pui PASTE,tu poate ai inversat,in prima ai dat PASTE si in a doua ai scris "Amalia" .nu are cum sa numearga .

daca nu,da copy macar la adresa de la poze si pune direct paste aici,si ti le aranjez eu.

messa,ai facut medicina? ca prea le stii !

sa creasca mari : !

Ayleen -Alexandra(adinush)
Teodor Ioan (alinuk)
Amon Mateus (bits)
Eva Florina(mihacarm)
Matei (megbeng)

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Cristiana eu in a treia luna dupa nastere am luat alocatia.

Aelita frumoasa rochita aveti si tare gingase mai sunteti.

Imi cade paruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rau...mai rau ca niciodata...

Mergi la inceput

AELITA, moooor, mor dupa Sofiuta ta in poza asta!

Mergi la inceput