Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 28
marybell spune:
alinuk, aelita multumiri pentru intelegere. 
mariana am primit de la tine un pm la care am raspuns si dupa aceea nu am mai primit nimic. mai trimite-mi inca o data plsssss, ultimul pm de la tine, daca il mai ai...
katy l-am vazut pe Anelin dragutzul de el pe langa floricele, e un scump. vezi ca umbrele de soare pentru carucior gasesti si aici
catalina sanatate multa sotului care am inteles ca e racit. am trecut si eu printr-o viroza groaznica acum 2 saptamani dupa care a fost si Erik, si stiu ce inseamna. sanatate multa si lui Matei, si totusi daca nu te superi imi permit sa-ti sugerez si eu o idee si anume, ca probabil Matei are o sensibilitate la morcov din ceea ce spuneai tu. intreab-o totusi pe pediatra. cine stie?
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Catalina spune:
Dana ai mare dreptate, sa stii ca tocmai asta ii ziceam lui Adinush asta seara pe mess. Doamne de m-ar intari nitel si pe mine Dumnezeu ca cum o sa fac eu fata la ce mai e de venit? Sunt o fleasca, asa cum v-am zis. Imi pare rau ca te-am molipsit, n-am vrut.
Eu fac tare urat daca sunt singura ... si acum sunt. Chiar daca sotul doarme in camera cealalata.
Daconst spune:
Catalina,nu renunta la tratament inca citeva zile.Ca stiu ei dr aia ce spun.Doar cu morcovul nu eram in clar,pentru ca Matei nu a apucat sa fie diversificat si de aia nu-i vad sensul.La alti copii o fi valabil tratamentul asta,daca au apucat sa treaca la diversificare.
Dar continua regimul,mai ales daca Matei in rest nu are alte simptome.Si maine mergeti la dr daca continua tot asa.Eu nu am experienta,dar spun ce as face eu.
Incearca sa te linistesti si sa adormi,ca altfel maine vei fi si mai agitata.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Catalina spune:
Mary, eu in prima zi de diaree din asta mare, adica vineri nu i-am dat mai mult de 20 de lingurite mici de morcov, tocmai pt ca imi era sa nu fac vreo nefacuta. Apoi am vb din nou cu asistenta si i-am spus ca nu i-am dat mult ca n-a mai mancat pana acum si mi-a zis ca nu sunt probleme cu morcovul.
Acuma ... scaunul ala morcov a fost singurul care era perfect inchegat. In rest cele de azi aveau asa cat de cat aspect de mustar si culoare la fel.
Ce i-au dat lui Erik pt viroza? Cat ai stat in spital? Cum era acolo? (adica stiu ca e groaznic, dar ce zici, in caz ca e nasol cu MAtei sa ma duc acolo sau la gr alexandrescu sau la gomoiu?)
marybell spune:
catalina nu esti singura suntem aici cu tine, te inteleg perfect, asa am simtit si eu saptamana trecuta...daca are viroza cu siguranta ar fi trebuit sa fac febra.
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Catalina spune:
Dana, slabe sanse sa ma linistesc, mai ales ca vad ca acum apar si mucii. Si ma enerveaza ca nu ii pot lua temperatura acuma ca doarme. Parca mi se pare si cam cald. Dar poate e paranoia mea. O sa ma duc sa dorm pe fotoliu langa el adica sa stau pe fotoliu langa el.
marybell spune:
catalina deci la Grigore Alexandrescu nu stiu cum este la bebelushi fiindca nu au vrut sa ne interneze pe motiv ca "nu aveau locuri", am ajun la Budimex la dr stanciu adrian, un doctor bun. acolo sincer am vazut noaptea cativa gandaci pe pereti, insa in alta ordine de idei personalul mi s-a parut ok, atat timp cat am "cotizat". lenjeria la fel era schimbata numai la cerere si cu "plata la zi".
pentru mine a fost foarte greu sa il vad cu masca de oxigen pe fata si cu tratament intravenos, dar a trecut.![]()
la voi, eu sper totusi din suflet sa nu fie nevoie sa ajungeti in spital, vezi cum va fi maine cand se trezeste Mateiutz.
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Catalina spune:
da marybell, e cumplit oricum dar am zis sa intreb si eu unde e mai bine dintre rele ... iti dai seama ca si eu sper din tot sufletul sa nu fie cazul
Catalina spune:
in primul rand imi cer scuze si sper sa nu mi-o iau dupa ceafa de la nimeni pt ca am acaparat discutia in seara asta si am postat atatea mesaje, sper sa ma intelegeti ca sunt disperata.
in al doilea rand, am cautat pe google prospectul de la antibioticul pe care i-l dau, sumetrolim, si iata ce indicatii are:
Indicatii: Infectii de cai respiratorii superioare si inferioare, bronsiectazie, pneumonii inclusiv cea cu Pneumocystis carinii, sinuzite, faringite, otite medii, amigdalite. Infectii de tract urinar: pielonefrite acute si cronice, cistite, uretrite. Infectii gastrointestinale: salmoneloze, dizenterie bacilara, enterocolite, colecistite, colangite. Infectii ale pielii si ale partilor moi ; piodermite, furunculoza, abcese. Infectii ale sferei genitale: uretrite gonococice, prostatite, anexite. Alte infectii bacteriene: osteomielite acute si cronice, bruceloza acuta, nocardioza.
Deci pot trage speranta ca l-ar ajuta si in caz de raceala acuma si nu va fi nevoie de alt antibiotic oare?
Messa spune:
Cata, eu stiu ca biseptolul (sumetrolim, tagremin etc) are spectru destul de larg...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!