Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 27
aelita spune:
kateryna
quote:si CONSERVANTI ,si coloranti ,si etc..
Aaa, si apropo de zahar ca tot zicea Aelita de el..Nu mai stiu cine zicea de zeama din compot ptr bb. Vedeti ca are zahar si nu avem voie zahar la bb.
SI NICI MIERE! MIEREA E INTERZISA! E foarte periculoasa.
Am auzit acum pe cineva in parc care pune miere in ceai ,de la romania sfat.
catalina,mai ,eu m-as duce la spital.apoi,nu as incerca absolut nici un aliment sa il dreaga,pt ca deja ii poate face si mai rau.daca tot e pe medicamente,si daca tratamentul e bun si e corect,apai trebuie sa ii treaca asa si in rest ar trebui sa bea numai lapte pana isi revine.daca el si asa e cu problema asta,sa ii mai dai si sucuri de toate felurile,sa scoata morcovul intreg-e normal pt ca nu e stomacul pregatit .or fi altii ,treaba lor,dar al tau nu e,pt ca nu are 6 luni.
tine-l pe medicamente daca stii ca ti-a dat bine,mai mergi la un spital si vezi ce zice,dar eu sincer idei de diversificari nu as face pana nu iese din problema asta.laptele il ajuta si cu medicamentele alea la stomacel.
tu faci cum vrei,astea sunt ideile mele,dar nu dau mancare ca sa se stranga sau sa se slabeasca la stomac.la adulti da,ia o cafea si fugi la baie,sau miere sau altele.dar la un sugar,laptele trebuie sa ii fie de-ajuns ,mai ales ca nu il lasi sa te uiti la el,are totusi un tratament .
mergi la un alt medic si vezi ce zice.
el cu cat i-ai dat diversifiact cu atat a facut mai rau.daca a facut de la mere,defapt a facut acumulat de la tot pt ca nu au stomacul pregatit .si a reactionat cand nu a mai putut,s-a intamplat la mere,dar face asa si la pere si la morcovi si la orice pana ii trece.cand ii va trece,atunci poti sa continui daca vrei tu neaparat cu diversificarea asta.
atunci hotarasti daca o iei de la cap sau nu,dar pana atunci,da-i medicamentele si nu mai experimenta pe copil ca laimentele astea or fi bune pt adulti la diverse,dar pt bebelusi ..e bomba atomica.
te-oi supara iar ca ma bag...
rali,e o idee cu congresul,ce zici tu..
dar eu stau si ma gandesc,cate mii de mamici sunt numai la DC ,de ce nu se face un subiect si sa hotarti acolo ce se poate face,eu zic ca daca adunati mii de semnaturi se poate face ceva in privinta asta,adica nu cereti decat sa ajunga si ei la o parere comuna.macar daca se da morcov,sa se dea in toata tara,nu doar la brasov!nu ma pricep ce s-ar putea face,dr poate se reuseste ceva,vreo manifestatie,scrisori trimise la minister,bagata presa nitel in seama.adica ,domle,sa faca naiba un congres si sa faca toti la fel,nu unul hais si altul cea.pt ca sunt multe in care se dau cap in cap in lume,dar in anumite chestii,cum ar fi diversificarea,au ajuns la un consens.adica e totusi vorba de copii ,de niste fiinte umane fragile si e clar ca au studiat de le-au iesit fum din creier ca sa ajunga la o concluzie,ca nu se poate merge pe bajbaite in asa ceva!
multa sanatate tatalui tau !!!
ralu si eu voiam sa aflu la fel daca s-or putea combina cerealele cu lapte de mama.Stie cineva ??vad ca adinush zice ca da.
nu inteleg de ce au zahar in ele,cerealele,atat timp cat peste tot scrie ca nu e voie zahar!!
E EUROVISIONUUUUUUUUUUL !! L-AM PIERDUT,VAD DOAR VOTAREA
am uitaaaaaat
si voiam sa votez Romania .HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!e pe locul 5 pana acum ! hai ! hai !continuam...
mariana,vaai ce imi povestesti despre acele fete cu cancer!! cum asa??se spunea ca dupa o sarcina te refaci total fizic si alaptarea chiar ajuta impotriva cancerului (cel putin mamar).si atat de tinere !! s-a intors lumea asta cu fundul in sus!! doamne doamne!!! sa le dea dumnezeu sanatate si multa putere,in ziua de azi cancerul nu mai e mortal suta la suta,se vindeca dupa o lupta acerba,sper ca e totul luat la timp!
poate ne dai si subiectul,daca au scris pe forum.
catalina,cum zice mariana,nici aici nu se dau antibiotice la prima vedere ,daca nu are febra,se lasa macar 48 de ore sa vada .dar in romania stim ca se face mare abuz de medicamente si nu ai de unde sa stii cand e cazul si cand nu e cazul sa iei.asa ca,daca ti.-a dat ,tu ia-le,ca nu avem noi de unde sa stim daca e diagnosticat bine sau nu,ca nu putem juca cu asa ceva.una e diversificarea,si alta e tratamentul.
cunosc persoane care s-au dus in Romania si i-.au bombardat de tratamente grele ca sa vina aici si sa afle ca nu au nimic.si deasemenea cunosc si aici care au asteptat fara tratament si s.au inrautatit..asa ca..ideal ar fi sa ai un medic super bun.
adica,intelegi ce spun,se face abuz mare in tara de medicamente,dar nu ai de unde sa stii ca asta e si cazul tau.poate c ala tine chiar asa este si nu ai decat sa continui cu ce ti s-a dat.
singurul lucru de care zic e cu morcovul dracesc,ca eu cred ca mai rau ii face decat bine.orezul ala ar trebui sa fie ceva mai bun,cred.
ce nu am inteles eu,cum l-au diagnosticat ? pe ce baza i-au dat antibiotic?
HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAA !!!!! EU SUNT CU OCHII PE VOTARI !!
(desi s-a dus cam josssssssss
)s-a dus cam de tot,adica....
S.
Catalina spune:
Aelita, nu ma supar. crede-ma ca la momentul asta sunt disperata si nici eu nu mai stiu ce sa fac si cum. ma simt complet singura, tocmai m-am dus sa ii spun sotului ca tuseste Matei si mi-a spus ca pana nu se scoala sa stau linistita ... deci ...
Faza e ca tuseste si atat, nu se trezeste, nu are muci si i-am pus palma pe frunte, nu pare cald.
Doamne nu cred ca am fost asa disperata in viata mea.
Catalina spune:
Aelita, pai cum sa il diagnosticheze, m-au luat pe mine l-a intrebari, ce a mancat, cum, cand, de cand face kk, cum era la aspect, l-a auscultat si cam atata.
kateryna spune:
dezamagire mare la eurovisionul asta
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul
Daconst spune:
Mariana,super tare cu Anndreea de pe forum.Eu deja ma gindeam ca e Andrea Marin.
Desi n-ar fi exclus sa fie si ea pe aici,acum daca e gravi.
Aelita,sunt perfect de acord cu tine la ce i-ai scris Catalinei,desi nu sunt mama de bb2.![]()
Imi dau si eu cu parerea,ca n-o fi foc.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Messa spune:
Suntetz nashpa toate, atz scris in dracii aia mari si eu azi n-am fost pe net tuata ziua ca am fost plecata la tzara cu juma' de casa dupe mine, si acuma a trebuit sa cetesc doaua ore!!! Am citit tot, da' zau daca raspund, ca nu mai poc... ma duc sa ma arunc in pat ca torpila, sa vaz daca nimeresc peste tati sau p-alaturi fix in perna.
Cata, am mai gasit cate ceva depre diaree:
quote:
What causes diarrhoea?
The most common cause of diarrhoea is a virus called rotavirus. Nearly all children catch this virus by the time they are five years old. Rotavirus causes gastroenteritis, an infection of the gut. The infection damages the inner lining of the intestine. The injured lining leaks fluid and allows food to pass through without absorbing any nutrients.
Diarrhoea in babies can also be caused by formula feeds not being made up properly, colds, antibiotics, food poisoning, allergies, or, more rarely, enzyme deficiencies.
Deci, poate dura cateva zile daca e virala treaba... si antibioticul ala e bun ca sa previna o suprainfectie bacteriana... of, sper ca puiul tau sa se faca bine si sa razi amintindu-ti de zilele astea!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Catalina spune:
Stii care a fost faza cu orezul si morcovii si ceaiul de menta si laptele hn Aelita? Ca toata lumea cu care am vb, chiar si inca un medic, mi-au zis asa sa fac.
Fratii mei gemeni au avut dizenterie pe la vreo 3 luni si avut mult diaree, aproape un an, medicii i-au zis mamei ca nu mai au nici o sansa. Din cate mi-a zis mama pana la urma cu astea i-au dres.
Acuma .... nici nu stiu ce sa fac, stai sa vad daca inteleg, adica voi ziceti sa ii dau pur si simplu laptele lui pe care il bea inainte adica Humana 1 si medicamentele ... asa?
Auziti dar antibioticul asta de i-l dau eu pt diaree, nu i-o face bine si daca il prinde vreo raceala? Adica sunt absolut crizata de ideea ca tre sa mai adaug medicamente la toate astea, mai ales pe dieta pe care o are ... ii nenorocesc stomacul.
Va rog mult fetele care mai sunteti pe aici mai vb si voi cu mine ca simt ca ma urc pe pereti
Daconst spune:
Na,ca a cistigat femeia barbat Eurovisionul.![]()
Melodia imi place,daca nu-i vad fata.
Catalina,cred ca m-am molipsit de la tine ca de nu m-am uitat de 10 ori in seara asta la fi-miu.Cind scotea un sunet eram in dormitor deja.
Nu te mai gindi la rau,ca Doamne Doamne are grija de voi.Hai fii si tu mai tare putin ca mai ai multe de tras pina creste baiatul mare.Pai daca te consumi asa de fiecare data,cum mai faci tu fata la bb 2?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Catalina spune:
Messa, multumesc mult. Eu sincer acuma ca il vad ca tuseste, incep sa ma tem de o viroza din nou. Pt ca el miercuri stranuta si tusea nitel si avea muci. Apoi astea s-au diminuat si a aparut diareea asta si acuma vad ca iar tuseste.
Auzi, adica cum suprainfectie bacteriana? Adica ar merge si la viroza? Daca era viroza nu trebuia sa faca febra? sau nu e obligatoriu?