Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 26
mariana_1976 spune:
Bine ai venit Puiut85
!
Catalina depinde si de ce e cauzata diareea.Am avut de ex. 6 zile problema asta cu baiatelul mare si am mers de 2 ori la urgenta dar nimeni nu mi-a dat nimic in afara de sfaturi sa-l hidratez...
Daca zici totusi ca nu mai e verzuie,as inclina sa cred ca e spre bine,mai ales ca spui ca maninca si e activ...
Dana eu am votat cu Romania desi mi s-a parut f.talentata cintareata sarba.![]()
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
kateryna spune:
Iote la Alinuk, Cika a lipsit 2 zile si nu am bagat de seama. Pai madam..normal ca nu sesizam ca lipsesti ziua, ptr ca...tu intri noaptea
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul
alinuk spune:
quote:
Originally posted by adinush
Alinukule tu vrei sa mai castigi o stea si nu stii cum?de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
beeii ai si tu dretpate ca ma intind ca o placinta
insa vroiam sa scriu cu trimitere directa la mesajul celei careia ii raspundeam
si mi-o fo lene sa dau copy uri [\paste uri si culori si alea alea...
na ca ma mai facui de un post!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
ylilimic spune:
Alinuk - buna seara si bine ai revenit! Eu de exemplu iti simt lipsa pe forum, cu toate ca si eu sunt in umbra destul de mult, insa daca te vad pe mess cred ca sunteti ok, nu? Apropos, Adam nu are nimic la "cucu", doar branzica pe cre de cateva zile nici macar nu o mai produce...poate e de bine...eu asa sper!
mihaela - ia da tu ftita o mana de ajutor la alea mai lenese (adik je) cu diversificarea asta, ca io cica am pus bine schema Anisei, si ciu-ciu - ca n-o gasesc nicicum
catalina - eu stiu una si buna cu morcovul (sa comenteze mamicile de bb2): la diaree se intra pe regim de lapte fara lactoza, morcov fiert si orez fiert simplu. Acum orez la Matei nu e cazul, dar sper ca nu ii dai morcov crud nici chiar suc. Cu laptele nu ma bag ca nu stiu semnificatia lui HN. In rest daca nu apar complicatii gen febra, muci, tuse, poate fi doar un episod de indigestie, asa cum ai presupus: bb nu e pregatit...
Of, si cat am vrut azi sa te sun cand eram pe strada...dar era prea frig afara {cica 20 de grade, dar pe seara e sigur doar 12 si se mai pune si vantul...
} si imi ingheta mana pe tel...
astept vesti mai bune despre toti!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
mariana_1976 spune:
Alinuk eu am inceput diversificarea mereu pe la 4-5 luni ca suedezii m-au prevenit ca se poate instala o lipsa de fier.(desi le-am subliniat de "n" ori ca laptele pe care il folosesc contine fier!!)
Mariana
Daconst spune:
Mariana si aia mi-a placut mult.Si melodia rusilor mi-a placut,daca ma gindesc bine.Numai a nemtilor nu mi-a placut deloc.
Tare sunt curioasa cine cistiga.
Alinuk,pai daca stai in conferinta,e normal sa nu simta lumea ca lipsesti.![]()
Eu am zis ca n-ai chef de forum,atata tot.![]()
Bai gupilu meu s-a purtat ciudat azi.Cred ca trebuie sa-i schimb laptele cu numarul doi.Intrebasem si pediatra cind ar trebui sa-l schimb si raspunsul ei mi s-a parut mai plauzibil decit al moasei.Si anume cind bea gupilu 250ml si nu se satura,e semn ca trebuie schimbat.In seara asta a baut 280ml si a adormit de la 19.30.El care in conditii normale halea 180ml si adormea doar la ora 21.Sunt curioasa cind se trezeste,ca nu prea cred sa-l tina pina la 6 dimineata.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
alinuk spune:
lilica de ce ai bagat semnele acelea multe de intrebare la linkul cu povestea nasterii lui Adamutz...???
mi-a scapat ceva???
Mariana adica sa inteleg ca recomandarea ta ar fi sa incep putin mai devreme adica pe la 5 luni? Sapt trecuta pedi a verificat hemoglobina piciutaniei (11.7 nustiuceunitatedemasura)...si mi-a zis ca am fost cuminte si ca am papat bine cu dedetoatelea... imi era inima cat un purice ca io chiar nu am avut un regim atent si ingrijit ci cam haotic, dar se pare complet totusi ...
Danutza, Kate stati fete linsitite ca io nu ma ofuschez deloc, puteti sa nu ma bagati deloc in seama ca tot nu scapati de mine.........

Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Daconst spune:
Mariana,cred ca ai gusturi bune ca se pare ca Serbia ia multe puncte.Mi-ar place sa cistige ei,numai ciudatii din Ukraina nu.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Catalina spune:
fetelor sunt terminata. acuma a inceput sa si tuseasca. nu stiu ce sa mai fac. pe sot nu il pot trezi, oricum el e racit cobza ... . imi e groaza de ideea ca a luat si raceala acuma.
lili, i-am dat exact ce ai zis tu, lapte fara lactoza (aia e hn), morcov fiert si orez fiert simplu. cu astea am mers. plus medicamentele.
maaama, lunga o sa fie noaptea asta. imi vine sa ma duc si sa ma pun in cur langa patutul lui. chestia e ca muci nu are. doar tuseste asa cam din sfert in sfert de ora cate o data.
mariana_1976 spune:
Alinuk Al meu anul trecut avea 136 hemoglobina si tot ma pisau cu fierul !(
(da cum e el alb ca zapada...)
(deocamdata Magdei nu i-au facut fiindca inainte de 6 luni nimeni nu-i controleaza aici).
Daca are peste 110 e bine,sigur ca poti incepe si la 6 luni.
Dana asa este:nu prea mi-ar convine nici mie sa cistige Ucraina...(Andreea care prezinta in Romania este Witchie de aici de pe forum!!!
)
Catalina astazi vad ca si a mea tuseste si sper sa nu se coboare la plamini...
Mariana