Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by marybell

buna fetelor, am revenit acasa, sunt foarte trista fiindca am avut o saptamana de cosmar, am stat in spital cu Erik cu tratament intravenos si masca de oxigen pe fata, de la o banala raceala s-a ajuns aproape la traheostomie, am trecut prin clipe foarte grele, dupa ce copilul a ramas complet fara aer in fata noastra de 2 ori. am crezut ca innebunesc, cred ca este una dintre cele mai grele experiente pe care le-am trait cu bebe...

in alta ordine de idei am avut asa un sentiment de...nu conteaza, cand dupa ce am citit paginile restante, am observat ca nimeni nu ne-a simtit lipsa, nimeni nu a intrebat de noi, cu exceptia lui Lily , cu atat mai mult cu cat eu postam in fiecare zi cateva mesaje si nu de genul: buna, ce faceti? sau scurt: eu sunt bine, bebe doarme. am incercat mereu sa comunic cu fiecare din voi asa cum s-a putut.

mai mult de atat, inainte cu vreo 2 sau 3 zile de seara urata pe care am avut-o, si in care am ajuns si la spital, va scriam un mesaj dragutz zic eu, pentru voi, pe care se pare ca nimeni nu l-a citit fiindca nu am vazut nici o reactie, deci se pare, ca nimeni nu l-a citit
quote:
oricum voi sunteti cu totul deosebite, sau poate doar am avut noi norocul sa ne strangem cateva fete aici, care sa ajungem sa tinem una la alta, (tot virtual vorbind) astfel incat sa nu mai treaca nici o zi din viata mea fara sa ma gandesc la voi, fara sa imi beau cafeaua dimineata, sau la ce ora ma trezesc... si sa intru repede pe forum ca sa vad, ce mai fac prietenele mele si puiutii lor.

VA PUP SI VA IUBESC PE TOATE (asa virtual)

in concluzie: in speranta ca totusi poate cineva mai citeste si mesajele mele, va spun ca si eu si Erik suntem mai bine si sunt bucuroasa ca sunt acasa. e atat de urat in spital...
P.S. am vazut multe poze si filmulete cu stelutele noastre, intalniri in parc, mi-au placut toti foarte mult, si parca au mai crescut de cand am lipsit eu si nu i-am mai vazut.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Marybell imi pare rau sa aud ca ai trecut prin clipe grele...
Sper ca acum Erik utzul este bine si sunteti acasica la voi unde-i fain si incomparabil cu spitalul.

Sincer, cred ca nimeni nu a reactionat in vreun fel pt ca eu una nu imi amintesc sa fi citit ca ai spus ca nu e bine micutzul..si atunci poate ne-am gandit ca esti plecata - multe dintre noi mai facem pauze de doua, trei zile..din varii motive, si de acum incolo incep vacantele si tot asa o sa fie.

Te rog sa nu o iei personal, stiu ca mesajele tale au consistenta si de aceea imi pare rau ca te simti frustrata si pe buna masura indreptatit...

Dar iarta-ne si tu ... ca suntem lauze, sau ma rog abia scapate de lauzie, cu neuronii in refacere samd

pupik si chiar daca nu ne-am manifestat in vreun fel, am simtit lipsa mesajelor tale!

pupici,

spre ex nici eu nu am mai scris de fo doo zile...si crezi ca s-a sinchisit careva p'aci??

ei da.. stai ca sunt in urma cu cititul si recuperez

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

La ora asta am 2 copii care dorm(aia mari bineinteles) si 2 care se uita la Eurovision.(adica cei mai mici)

Asa ca profit de situatie si intru si eu pe forum.

Rali sa nu sufere mult tatal tau din cauza chemioterapiei...

Kate chiar ma gindeam ce culori de maci au reusit sa scoata prin parcuri in Bucuresti!
In seara asta o sa votez cu Romania bineinteles.

Catalina ti se pare kaki a lu ala mic avind o consistenta neobisnuita? Ca si baietelul meu a facut uneori faze din astea si i-a trecut fara tratament...(suedezii nu prea se reped sa le prescrie nimic in primele 3 zile daca copilasi par activi,maninca si beau,nu au febra mare...)

Delfinutza daca iti zic ce faze aveam eu cu fetita cea mare si baietelul mic cu ocazia diversificarii...A trebuit sa treaca vreo 6-7 luni pina s-au convins sa guste mai mult de citeva lingurite...

Sper ca nu stric toata atmosfera in seara aceasta dar totusi as dori sa va spun ca aici pe DC am cunoscut 2 mamici,amindoua de 29 de ani,care au nascut anul trecut fetite si anul acesta au fost diagnosticate cu cancer la san,respectiv col uterin...
Ma simt ingrozitor cind ma gindesc la ceea ce li s-a intimplat lor...si le admir ca au avut curajul sa scrie pe forum si sa atraga atentia altor mamici sa mearga la control.

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Daconst

Alinuk,ce garduri sarisi fata?Ca mie mi-ai spus ca va plimbati si stati la terasa.

Kate,frumoas Anelinu,dar mie mi-au picat ochii in decolteul tau.Da esti doatata fata,nu gluma.Ai unde sa pastrezi lapticul,nu ca mine.Acu iar sunt la minus la marimea de sutien,ca pina acum era de la alaptat mai mare.Asta e,macar nu sufar ca s-a lasat ca nu avea ce.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Danutza pai cretinii astia care au facut parcarile la parculetzul din Dr Taberei, nu au lasat loc de intrat in parc. Adica parchezi masina , te dai jos cu catel cu purcel si apoi daca vrei sa intri in parc tb sa mergi cu caruciorul pe strada unde circula trolee, masini etc aprx 100m si mai bine ....idiotzii..

..sau alegi varianta "sarit de garduri", si cum io sunt mare sportista (asa credeam) m-am incumentat

Ma rog la carucior m-a ajutat Eli, careia ii multumesc pe aceasta cale

aaaaaa adica de decolteul meu nu se sesizeaza nimeni?? Nici macar acum cand am depasit si io stadiul de nasturei????? hmmmmm ...

poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mariana, in prima zi, adica joi dupa amiaza, arata diferit si ieri era mai lichid si verde, azi parca arata mai catre obisnuit. Si ce faceti, pur si simplu il lasati asa?
Tu ai mai multi copilasi, sunt sigura ca ai experienta si cu diareea zi si mie, cam in cate zile trece?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Shine

Trimise - 04/05/2007 : 21:28:50
--------------------------------------------------------------------------------

daca mai aud pe vr-una suparata pe aici, personal vin la ea, si stau pe capul ei vreo trei zile, cu copil si cu barbat cu tot, k sa va saturati de mine, si sa nu va mai simtiti nebagate in seama

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
Povestea Noastra

Poze Alexandru

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Shine

subscriu la cele de mai sus si consider ca este totusi un spatiu virtual de la care putem avea asteptari rezonabile...

Si apoi chiar nu e cazul sa ne simtim vinovate in vreun fel sau altul de ceva... fiecare citeste/scrie cat poate si are chef!

auzi Shine da limba ascutzita ai duamna draga... si n'ash fi zis cand te vazui

franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Shine

mai kate, acu' mi-a venit o intebare in minte, pentru ca l-am vazut pe anelin la joaca.

Ia sa facem un sondaj de opinie

eu am caruselul pus www.rodino.ro/DesktopModules/Gallery/Viewer.aspx?tabid=54&mid=666&path=Alexandru¤titem=58¤tstrip=10" target="_blank">asa,
oare ar trebui sa il pun pe latura mai joasa, ca sa ajunga piciul la jucarii?

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

hihi io cum particip la sondajul asta daca nu am parte joasa si inalta. Ambele sunt la acelasi nivel

franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihacarm2002

Eu am copiat toate schemele despre diversificare pe care le-ati postat,

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

fetitz daca tot ai facut tu munca asa de furnicutza cu stransul variantelor de diversificare... nu faci un pustiu de bine pt lenea unora de pe aici sa le pui in mailul comun???

adanci plecaciuni si recunostinte..

oricum io trag de timp cat pot pana la diversificare, cred ca la 6 luni ne diversificam noi

franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Catalina,eu zic ca daca sotul tau doarme,inseamna ca nu e asa rau.Poate doar tu esti mai nelinistita asa din fire si vezi mai rau decit e de fapt.Cred ca daca ar fi bb vioi si ar manca normal nu mi-as face griji,sincer.Eu zic ca maine totusi poate se va opri,daca nu varsa sau n-are febra.

Alinuk,baga si tu bluzite mai decoltate,ca eu de und sa stiu cum erai inainte.Arata-le mama daca le ai.
Ca eu cit am fost gravi am fost toata un decolteu,ca pina atunci nu aveam ce sa arat.Deja facea al meu fetze,fetze cind ma vedea.Odata chiar mi-a spus ca bine ca nu am sani mai mari ca nu mai putea iesi cu mine din casa,cu decolteele mele.Dar il terorizez cu fuste scurte,ca sa compensez.

Marina,tot vroiam sa te intreb cum mai e la sala,ai febra?Eu m-am cam lenevit si azi m-am scapat si in borcanul de Nutella.

Toata lumea se uita la Eurovision?Bai,mie nu-mi place melodia romanilor,dar de votat tot votez ca nu ma lasa sufletul.
Ce mai mult mi-a placut melodia Ungariei,dar parca vad ca va cistiga o ciudatenie de melodie.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puiut85j

Buna fetele.Citeam ultimile postari de aici ,la acest subiect si am zis: hai sa ma bag si eu in sama ,ca si eu am o bebita de IANUARIE 2007,in ziua a 2a .Ma intereseaza sa impartasesc pareri cu voi si sigur am multe ce invata.Sa va traiasca bb-ii.pa pa

elena

bine ai venit puiut85

e drept ca ai picat intr-o mica furtuna dar te asigur io ca sunt aici numai mamici una si una ...cu personalitatzi puternice si uneori vulcanice...

franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Alinukule tu vrei sa mai castigi o stea si nu stii cum?

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput