Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 24
Daconst spune:
Imi mai amintesc si eu ce vroiam sa scriu.Sunt ca o baba,sau sunt baba deja.
Marina,ce mi-ar place sa te aud si eu cintand.Nu ai cd ceva cu tine?Sa pui pe youtube?
Liudo,eu abia astept sa slabesc sa pot intra in fustitele mele.Si eu tot in concedii purtam mai mult ca aici nici vorba de asa ceva.
Ma omorati cu semintele astea.Cred ca-mi fac si eu o tura ca mi-ati facut pofta.Eu le prajesc la microunde.Dar ies tare bune.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
rali spune:
Danaconst- eu le cumpar gata prajite
... din timpul sarcinii am ramas cu semintele...si daca nu ma insel parca si tu ...
(31.01.2007)
kateryna spune:
Shine, hai ca am uitat sa raspund la sondajul tau.
Eu pana ieri am tinut caruselul mai sus. Ieri l-am pus mai jos special ca sa ajunga la el ptr ca se enerva rau ca nu ajunge.![]()
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul.Multumim mult.
adinush spune:
Ralu sunt 2 feluri diferite..unele cu lapte,astea se fac cu apa si unele fara lapte in compozitie care se fac cu lapte de la tine.Eu am luat o cutie de la humana,scrie pe ea de la 4 luni dar sta prin dulap.nu m-a pasionat s-o deschid.Stiu ca tre sa fie fara gluten,de zahar iaca nu m-am uitat dar dk are zahar un motiv in plus s-o arunc ca si-asa nu ma incanta ideea cerealelor,mai buna supa mea.
Astazi am papat si un pic de piure,i-am pasat un pic din legumele alea,a luat vreo 5 lingurite dar n-am mai vrut zeama
Mie mi se pare ca o sa dureze o vesnicie diversificarea asta,pai la cate alimente trebuiesc introduse x4zile intre ele pana la sfarsitul anului am ocupatie sa vad dk ii place/are alergie la una alta
aaa..si mi-am propus eu cand s-o face fata mai mare sa nu mai mananc porcarii ca sa stiu o treaba ca n-am ce sa-i dau gupilului prostii
si e mai bine si pt ulcerul meu.
Deja ma vad cu punga de Mc "nu mama ca e cah,nu e bun pt fata"![]()
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Catalina spune:
Dana, Shine ... acuma doarme. Adica somnul de noapte ... nu imi vine sa il trezesc ... i-am facut si baie ... imi e frica sa nu raceasca pe acolo. Offff, eu oricum nu ma pot linisti pana nu il vad ca e ok. Sotul zice ca nu e cazul sa mergem ... nu stiu, sunt absolut bombardata cu pareri ...
Doamne, orice dar nu sa iti fie copilul bolnav.
Chestia e ca el mananca bine ... azi de exemplu a mancat 980 ml lichid (humana hn cu apa de orez, supa de morcovi, ceai de menta). Macar mananca, nu are febra si nu varsa .. .
Sotul s-a culcat. Ce n-as da sa pot si eu sa spun ca totul va fi bine si sa ma culc ...
Sper sa avem o noapte buna. Oricum am zis ca daca cumva face kk la noapte, il duc la spital, orice ora ar fi.
marinar spune:
kate si emmi transpira la labute dar sunt si reci in acelas timp si asta numai in casa. si eu sunt curioasa cu servetelele...
dana nu am cd...am facut scoala de muzica de placere si oricum am in sange chestia asta (fratele meu si mama sunt instrumentisti). spre rusinea mea in ultimul timp nu am mai cantat dar acum imbin utilul cu placutul, ad mai cant dar nu cantece de copii ci ceva ce-mi place.
adinush tare as vrea sa te vad cand zici tu ca mc-ul e chhh.
catalina sper din suflet sa aveti o noapte linistita. sanatate baietilor tai!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
delfinuta spune:
Buna seara la mamici si bebici!
Dupa cum v-am spus...noi am fost afara si am haladuit pana la 21. Am venit, am papat si Erik deja doarme. Nu cred ca e deja somnul de noapte, ca noi mai papam o data pe la 12, dar era tare obosit...plangea si ii cadeau ochii in gura..
Catalina nasol cu kk asta...daca tot nu-i trece eu zic, ca si fetele, sa mergi la spital. Vad ca se ingroasa gluma!
Bai fetelor...mi-ati facut pofta de seminte..
eli1977 spune:
buna seara la fete si bebici,
am bananait rau de tot azi dar am venit si ..repejor, sa va "vad".
Cata, , si eu zic , daca nu trece, maine fa o analiza de scaun..tin pumnii sa fie Mateiasu bine
Dianamitzi, sanatate puiutei Thea
Delfinuta, am fost si noi in ferastrau azi dar de la 3 la 4 si un pic, dar daca am plecat de dimineata de acasa, nu am citit mesajul tau de aici decat acum..poate ne vedeam..
in fine, next time
mercic de compliment, caciulita i-a facut-o buni , tot nu stiam ce mestereste intr-o zi si...surpriza, i-a facut tichie la pisoi.
ma duc sa ii fac baie lui Andreias, pe urma nani, maine avem o zi de bananaiala tot ca azi, plecam la casa de la Alexandria, sa stam la aer si la un gratar..tre sa ne mai vizitam si neste preteni, sa ii invitam la botez...avem treaba multa maine
va pup, noapte buna
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
kateryna spune:
nu uitati de eurovision. suntem nr 20
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
delfinuta spune:
Eli da un semn cand veniti prin Herastrau! Distractie placuta maine..
Lili imi pare rau de micutza Lisa. E tare greu cu animalutzele astea cand imbatranesc...
Va pup si noapte buna, ma duc la Erik ca s-a trezit si urla.
Pupici