Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Aelita- ma adresez tie ca tu ai postat ultima schema de diversificare care seamana cu cea de aici din state si aici se incepe cu cereale. Poti sa ne spui, daca ai informatia, ce cantitate, la ce ore din zi , cat de cat un orar pe zile, ceva de genul asta. Sper sa nu par exagerata intreband asa ceva.

Multumim

poze

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Hihi, ma bucur ca v-a placut micul gimnast.

Mariana, sa-ti spun ca in realitate macii sunt roooosiii, dar din cauza soarelui puternic au iesit culoarea aia?

Aelita, bine ai pus tu linkul cu diversificarea aia. Am vrut sa-l pun si eu de dimineata ca m-a socat destul de rau. Bine macar ca nu a zis ca-i da si whisky, ca poate totusi pofteste.

Bai fetelor nu se mai poate cu caldura asta. Am 27 de grade in casa si e abia inceputul caldurii. Eu stau in costum de baie si bb in pampers ca ne coacem.

Intrebare de baraj. Ati vazut pe undeva umbreluta de soare ptr carucior? Aaa...si ce servetele umede folositi ptr fata lui bb. Ptr ca daca acum e asa cald eu zic ca ar trebui sa folosim servetele ptr a incerca sa-i racorim macar putin. Parerea mea. Voi ce ziceti?

Noi am fost de dimineata pana in Dragonul Rosu, am plecat la 7 dimineata si vorba aia atunci nu era cald. Si cand am ajuns acolo era Anelin tot un lac. Transpira copilul asta in draci. Si la 25 de grade in casa transpira. Asa ca de acum incolo nu-mi mai ajunge inca un rand de hainute de rezerva la mine. O sa arat de parca am plecat cu sifonierul dupa mine.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul.Multumim mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina imi pare rau fata ca matei nu s-a reglat si la fel de rau imi pare ca nu stiu cum sa te ajut, nu ma pricep. offf

kate dar de ce l-ati luat pe ane cu voi?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

kateryna

quote:
Aelita, bine ai pus tu linkul cu diversificarea aia. Am vrut sa-l pun si eu de dimineata ca m-a socat destul de rau. Bine macar ca nu a zis ca-i da si whisky, ca poate totusi pofteste.

nu ii va da whisky ,dar cu siguranta ii va da tuica de pofta de mancare !

cunosc de aproape pe cineva care dadea VISINATA pe stomacul gol ,inainter de mese,cate un paharut din ala mic mic.eu am vazut prima data ca s-a intins copilul de trei ani la sticla de visinata si eu zic: nu,puiule,ca nu e sucul tau ! l-a vazut rosu si de-aia ! (eu ca proasta haha) si nu imi imaginam raspunsul bunicii si a matusei: aaaa,nuu,ca el bea visinata !!(in timp ce ii punea deja in pahar ).
eu atunci bineinteles ca i-am spus ca nu e bine,mai sa le iau paharul din mana,dar ele au insistat ca II FACE POFTA DE MANCARE CA NU PREA MANANCA !

ralu
eu inca nu am inceput ,dar cand am fost la vaccinul de 4 luni mi-au dato foaie ,nu m-am uitat pe ea pt ca nu am ajuns la 5 luni jumate-6 luni .o sa ma uit sa vad daca acolo scrie ceva de cum se dau cerealele.
dar am o monstra de pliculet de cereale,trimis tot prin posta de la astia,si pe el scrie cam cum sa faci:
4-5 luni: 3-4 linguri la 150 lapte
5-6 luni :4-5 linguri la 180
6 luni: 5-6 linguri la 210.

dar nu mai stiu pe ce am citit sa nu se dea nici la prima masa nici la ultima..probabil ca sa nu fie nici pe stomacul gol o masa prea mare,nici la cina,sa se culce cu el plin.

nu stiu exact cat se va da,probabil asta depinde si de kg copilului.

am sa ma mai intersez si scriu ce aflu.

CEEA CE MA INTRIGA PE MINE SI NU AM APUCAT SA INTREB,E CA SCRIE CA AU ZAHAR !!! OR EXISTA SI FARA ZAHAR?

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Marina, pai nu aveam cu cine sa-l lasam. Si cand am plecat de acasa era destul de bine afara. Si am plecat in ideea sa ne intoarcem pana se lasa caldura mare. Oricum Anelin in casa la 24 de grade e transpirat tot. Cred ca-l mosteneste pe tac-so. Cand am vazut acum 2 sapt ca are talpile asa ude in casa ma gandeam "ce naiba a ajuns sa si le bage in gura?". Dar era transpirat.

Aaa, si apropo de zahar ca tot zicea Aelita de el..Nu mai stiu cine zicea de zeama din compot ptr bb. Vedeti ca are zahar si nu avem voie zahar la bb.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul.Multumim mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

dupa ce v-am scris a mai avut un scaun. de data asta a fost NUMAI morcov. exact asa cum l-a mancat. o fi bine, o fi rau ...
am sunat asistenta si am incercat cat am putut eu mai bine sa ii descriu scaunele. zice sa avem rabdare si sa continuam cu dieta pe care ne-a dat-o doctora.
ma intreb, daca nu imi mai primeste laptele sau daca il deranjeaza la stomac cand incep sa i-l dau? o sa i-l dau treptat, dar acuma imi este si frica sa ma gandesc la introducerea a ceva nou in mancarea lui.
mai fetelor, dati-mi si voi vreo doua palme ca sunt fleasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Catalino,fata,ia-te si du-te la spital sa-i faca ceva analiza la scaun ca asistenta aia parca nu-mi inspira incredere.O fi sambata si n-are chef de tine,nu stiu,dar eu una as merge la alt doctor,categoric.Ar trebui sa iei si un pampers cu kk la analiza.
Mie nu-mi suna bine ca ti-a spus sa-i mai dai morcov.Eu zic ca trebuia scos din alimentatie tot ce era introdus pe linga lapte si l-ar fi putut strica la burtica.
Eu nu ma pricep,dar inca o parere in plus nu strica.Decit sa stai si sa-ti faci o mie de ginduri si sa te consumi.Asta e parerea mea.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Catalina,, si eu sustin ideea sa te duci si la spital.
Macar pentru linistea ta!
multa sanatate, si sper din tot sufletul sa se rezolve repede

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Catalina, Diana - multa sanatate puiutilor si voua calm si putere. Imi pare rau ca nu ma pricep sa va ajut cumva...

Aelita- bunicii, parintii dar mai ales mamica cu diversificarea sunt inconstienti ... sper ca o sa-si dea seama ca gresesc cat mai repede si nu cand va fi prea tarziu...
Cu diversificarea ... poate pun pediatrii de un congres si fac o schema globala, ca tot e la ordinea de zi globalizarea

Shine- eu iti citesc mesajele si ma amuz copios (in unele parca ma vad pe mine). De fapt citesc toate mesajele (am ajuns sa povestesc la toate prietenele mele despre voi) dar cu raspunsul e mai greu... caruselul la noi e ca la Marinar- adica mai sus ca avem patut de panza si el e pt. patut de lemn.

Liuda- tatal meu va incepe chimioterapia

Mihacarm- si eu mai sparg seminte si la fel se cam foieste Vlad...

Miha, RB -si mie mi se pare aberant ce e in articol... vroiam sa vedeti ce "probleme" au unii si mai ales ce solutii propun

Kate- nu am vazut umbrelute... astept si eu raspunsul fetelor la intrebarea cu servetelele... Vlad al meu nu transpira asa mult dar ii miroase transpiratia... seara spalat... dimineata sub brat - culmea e ca numai sub bratul stang - miroase a transpiratie (a barbat vorba lu sotu' si nu ca nu l-as spala bine )

Lili- oare maine ce ne mai povesteti? De abia astept mesajul tau... Nu cred ca se supara nimeni daca se mareste cercul (sau sa zic "secta" ) cu inca o mamica

Puiut- bine ai venit!

Delfinuta- mult succes la diversificare.. e incapatant puiu mic

Mariana - inca o data iti spun cat de mult te admir... 4 copilasi, servici, sot si ai timp si de forum ...

O seara placuta!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Aelita- multumesc , nici eu nu am inceput diversificarea si nici nu o fac pana la 6luni, inca il hranesc exclusiv san si multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat pana acum si sa ma ajute inca 2luni. Cerealele astea se combina cu lapte, banuiesc ca de la mine daca oi mai avea 150ml la fiecare masa, ca formula nu vreau sa ii dau, daca nu cu sucuri ????
Cat despre zahar nu sunt nici eu de acord, poate gasim pe piata si fara desi ma cam indoiesc. Si aici toate au zahar si nu inteleg de ce atata zahar, mama lui .

poze

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput