Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Cristiana las' ca creste bebe imediat...

Liuda i-am dat o sapt numai suc de morcov, o sapt numai suc de mar si acum le-am combinat...asa ne-a zis si noua tanti dr..si nu vrea...neam...

Hai ca noi fugim in parc, ca vaz ca nu vrea nimeni in Herastrau! :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina tinand cont de faptul ca am facut, in paralel cu liceul, scoala populara de arte- clasa de canto muzica usoara, cred ca am ceva voce si oricum conteaza sa-i canti acolo ceva pt ca bb sigur nu stie daca falsezi sau nu.

lili nici nu stiu cum sa reactionez. intrebare: cum de mai rezisti?

puiut bine ai venit! cum o cheama pe bebitza ta, spune-ne despre e?

adela vrem poze cu noua culoare.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

cristiana - am cunoscut pe cineva care are un baietel fff dragalas, insa a fost nascut la 7 luni ca si David si abia acum imi dau seama cat de mici sunt acestia. In poze David arata ca unul "de-al nostru" nu as zice ca s-a nascut inainte de termen, insa imi inchipui ca ti-a fost foarte greu. Mamica in cauza inca mai alapteaza, insa si ea zice ca e pe ultima suta de metri. Chiar azi i-am dat tel sa ii spun ca la mine Metoclopramidul si-a facut efectul + cei 5 litri bauti/zi. Parca as vrea eu ca ea sa alapteze mai mult...Baietelul ei s-a nascut pe 2 martie, dar cred ca daca ar vrea sa intre la noi in familie, nu ar fi o problema, nu? (ma gandesc ca ar putea schimba experiente cu tine, si ea fol PRENAN si cea am mai auzit eu pe la tine)...
Daca va deranjeaza sa ma trageti de maneca, sa nu spun prostii...

delfinuta - cu placere! anytime Lisa...nu e bine, e anchilozata pe picioarele din fata (ca pe spate era mai bine, ca sa spun asa), mi s-a sugeratsa iau legatura cu serviciul de ecarisaj al primariei pt eutanasiere, insa nu ma lasa inima sa o dau pe mana celor care spanzura cu laturile lor cainii la ghenele de gunoi, doar de placerea de a-i vedea zbatandu-se...pe aici lumea ii fugareste cu pietre! Cine imi asigura mie ca animalul o sa aiba parte de un final linistit? No way! Cred ca va ramane la mama pana la sfarsit...
puiut85j - bine ai venit printre noi!Mai multe detalii...

hai ca mai sunt pe aici...

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by Liuda

bei ce inseasmna culoare de femee maritata cu copil? eu am o fusta din aia cum sa zic, mica rau, adica scurta, - ziceam s-o dau cuiva ca nu mai sant eu de asa haine - ca acum sant doamna cu copil, la care al meu a zis ca nu cumva s-o dau.... ca cine stie ca ai copil? ce scrie in frunte? cand pleci fara copil pui fusta! ca cu copil nu am voie s-o imbrac ca nu o sa mai pot apleca la copil in carut in veci....

Noi doua va pupacim.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

LIUDA, da nici al tau sotz n-are multa tigla sus, va potriviti!

LILISOR, e intr-adevar un pic altfel cu bebe inainte de termen, David saracutul a invatat abia la sfarsit ce si cu cu tzatza, dar nu i-a placut ca n-avea debit. Cand te aud pe tine si pe fete ca le curg sanii, imi pare rau ca n-am prea stiut cum e aia, la mine erau picaturi, la voi robinet! Spune-i mamiccii cu pricina ca e binevenita in familia noastra, eu una m-as bucura enorm. Om fi noi stelute de ian-feb 2007, dar unii am mai dat si pe langa!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

cristiana pai altfel cum ar rezista langa mine? tre sa fim la fel, eu nu pot cu oameni morocanosi - eu sant ardei si caut oameni veseli, adica nu caut, ci ma lipesc de ei ca cu ceilalti nu am rabdare... sant mai sarita

deci nu mai ppot lasa copilul in pat.... 30 de sec si e calare pe marginea patului si se uite in jos si tipa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Catalina,important e ca Matei e bine acum!
imi pare rau mai mult ca ia medicamentele alea,asa mic.

cu diversificarea asta,cum zice si ADINUSH,la ea a mers bine.La multi merge bine.Acum ,fiecare isi studiaza copilul si stie mai bine.Eu una nu vreau sa incerc sa vad daca ii va fi bine,pt ca nu vreau sa imi asum riscuri.Cine e sigur sigur ca nu pateste copilul nimic,si a nimerit-o bine,foarte bine,cine nu e sigur,mai bine asteapta.

catalina,sa stii ca e foarte bine daca a avut o reactie prin caca,inseamna ca trebuie sa te bucuri ca ai copilul sanatos si reactioneaza imediat organismul cand nu ii place ceva! Altii au acceptat,al tau nu ,asta e,ce sa facem acum,mergem mai departe si invatam,vorba ta.Nici eu nu as fi fost vreo desteapta daca traiam intre pediatri cu aceleasi sfaturi.
plus ca am auzit si pe aici diversificari aiurea...nu stiu daca li s-au dat intr-adevar asttfel de liste sau vreun pediatru e dus cu pluta,ca doar nu or fi astia buricul pamantului!
deci,eu inca o data iti spun,nu te mai uita in jur ca ala e gras,ca aluia ii merge bine mancand asta si asta,ca aia e bun sa dai,ca ailalata nu e.tu ia informatiile cele mai bune,si nu inseamna sa le iei nici de la mine,nu stiu,gaseste o sursa care sa fie fiabila pt tine.eu asa sunt,nu ma iau dupa vorba unui pediatru,nu ca ma cred eu mare si tare,dar stiu ca s-au descoperit multe intre timp si multi nu sunt pusi la punct cu noile norme.
asa ca mie imi trebuie stampila,si scris negru pe alb .acum,zic si eu ca oamenii aia din cercetare sunt ceva mai tari decat pediatrii,nu? ca doar de la ei stiu ce stiu..
eu fac ca la masina,nene,eu ma uit in cartea tehnica sa vad daca pun benzina sau motorina ca daa eu habar nu am ma iau asa dupa oricine?
asa si cu bebelusii astia,mai rau ca masinile sunt hahaa.
pe mine ma bate mama la cap sa ii dau MIERE cand se constipa,degeaba ii spun ca e interzisa pana la 1 an,mimie si frica sa nu ii dea ea pe furis.Sa ii dau morcov ,una alta ca sa se ingrase ca ea vrea sa o vada grasa-grasa.Si tot asa...

acum ,fiecare face ce vrea,nu vreau sa bat la cap pe nimeni ca pana la urma tot ce stim facem si ce vrem,eu mi_Am facut datoria tocmai pt ca stiam ca in tara nu sunt informatii intocmai corecte si pt ca inca se ghideaza toti dupa vechiul sistem de alimentatie care la ora actuala nu este acceptat.

Shine
,pune mana si manaca!!!
daca ajunge piticul la carusel,il smulge cu totul!lasa-l asa ca ala e de vazut si de invartit ochii dupa el,nu de bagat in gura.

cristina
nu-.i stiu pe parintii copilasilor ,c am cunoscut doar bunica pe-afara.aa,si copilasii sunt niste fetite defapt,chele,tunse la zero,am crezut ca sunt baieti,si tare se lauda ca le tunde si ca o sa le mai tunda toata vara de cateva ori,cu LAMA DE RAS!

mihacarm,nu are cum sa fie tarziu la 6 luni daca toti spun ca la 6 luni e ideal,si nu mai devreme de 4 luni.
cine nurezista,sa incepe la 4 cu cereale,dar cine rezista e cel mai bine asa.la 5 luni jumate iar ar fi ok.

dianamizzi pup pe Thea ,sa se faca bine!
liuda asa si pe a mea o doare doar cum numa mai vede si cand apar rade.
liliana

quote:
Adam are o pozitie favorita numita "rastignit pe cruce" nu se intoarce pe o parte (decat f rar), pe burta nici atat, manutzele le impreuneaza doar daca ii arati ceva, la jucariile dimprejur nici vorba...zici ca e handi
- la san e mult mai interesant sa stea decat sa suga urla de smintit de foame si cand ii dau sanul parca a uitat de ce plangea.

mai,foliile alea sunt si ele facute cu cap,nu sa sufoce copilul,ca doar nu e etans!

marybell,am inteles ca erai sub amprenta sprieturii cu Erik !m-am prins ca nu erai suparata rau.

puiut-elena ,bine ai venit ! da-ne mai multe date despre tine. fata e nascuta pe 2 ianuarie cu fata mea odata?

marinar eee,daca ai scoala de canto ,atunci e diferenta mare intre ce aude Emma si ce aud puradeii nostri
zici tu ca ei nu fac diferenta??? ca eu ,oricum,i-am interzis lui tati sa cante in casa!

lilisor si cristiana ,mie imi curg sanii,nu scap de scosul cu poma dar macar nu mai facca inainte la 3 ore ca imi plezneau.am rezistat cat am putut ca sa se obisnuiasca sa dea mai putin lapte,acum e mai bine.
a fost lenesa,a invata greu sa suga,acum ma incapatanez sa continue desi tot la biberoane ajungem,dar ma tin de ea si mai suge din cand in cand cand are chef.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Marybell ai primit PM-ul meu? Eram gata sa mai trimit unul fiindca nu primisem raspuns de mai multe zile.Imi pare atit de rau sa citesc ce vi s-a intimplat.

Liuda te-am citit azi la odiseee, sa stii!
Acusi ti se face si tie dor de inca un bebe...
Sigur ca sa porti fusta aia scurta,sotul tau are dreptate! Crezi ca eu daca am mai multi copii nu mai bag si o "minijupa" in vacante in strainatate?(ca la suedezi nu se prea poarta oricum).

Aelita foarte interesanta diversificarea voastra de acolo.

Mihacarm2002 nuu,tipa de care scriam nu a intrat in cartea recordurilor desi avea 8 cezariene.Mi se pare ca sotia unui presedinte american de la inceputul sec.XIX a avut 11!!
De obicei 3 cezariene suporta majoritatea femeilor.Daca nasterile au intre ele mai mult de 2 ani la unele femei uterul rezista chiar si peste 4.Am o vecina cu 5 si e o bucatica de femeie sub 160 cm/50kg...

Adinush si noi tot cu cartoful o sa incepem.In Suedia cica ar fi un aliment usor digerabil si nu produce alergii + cartofi noi au si vitamina C.

Kate e super Anelin linga macii aceia galbeni!

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

aelita sunt sigura ca nu stiu ei ce si cum important este sa le cantam pt ca ei ne cunosc vocea, asa cum e ea...

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

fetelor, incepusem ziua bine dar va rog sa ma credeti ca sunt cu lacrimile in gat. am numarat la 6lea scaun azi. deja ... nu stiu, dupa humana hn facut cu apa de orez, dupa morcov (100 ml), dupa ceai de menta, deja 4 doze de antibiotic si mai multe de Debridat ... vad ca situatia e tot aceeasi. pana la 13 a fost ok si de atunci a inceput ... . m-as duce la spital dar pe langa groaza care ma ia numai gandindu-ma la asta, ma gandesc ca dau de alt medic care imi da alt tratament ... si il zapacesc de tot.
pe de alta parte, sotul a stat mai toata ziua in pat, sunt 100 de grade afara si el e cu pulover si caciula, fac curat de azi dimineata si casa tot vraiste e ...
ce sa va spun ... sunt ...

da aelita, si mie imi pare nespus de rau ca ii dau medicamentele alea. dar ce pot sa fac ... sa nu i le fi dat si apoi sa continue asa, nu ma mai baga nici un medic in seama, iti dai seama. si pana una alta, prosti buni am nevoie de medici. daca se putea rezolva cu altceva ... oricine are o idee, mai dati-mi ...
ieri i-am dat si smecta ...
ce nu inteleg este cum peste noapte nu a facut deloc si acum o tine langa ...
of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

catalina bineinteles ca trebuie sa ii dai medicamentele,daca asa ti s-a recomandat.
mergi si la alt medic si nu are de ce sa iti dea alt tratament,pt ca ii spui ce tratament ai,nu cred eu sa isi dea unul in cap altuia.

fetelor,s-a deschis un subiect despre diversificare AICI:

"In rest e un bebel cuminte,mancacios(apropo de iaurt cu fructe, eu i-am dat de la 5 luni,si nu am avut nimic),ii dau de toate,chiar si branza topita, i-am dat sa molfaie chiar si mici, si da i-am dat chiar de mic(5luni) biscuiti,covrigi,mere ,banane sa pape singur si nu s-a intamplat nimic.Nu l-am avut racit decat dupa botez, si mi-a dat Augmentin si nu mai stiu ce,dar dupa aceea nu a mai avut nimic,sanatos tun.
Nu prea l-am crescut dupa carte,ca nu mai aveam timp sa fac si treburile de la birou(lucrez acasa,casa mea am transformat-o in birou, ca sa pot sa am si grija de el),si cred ca e mai bine,in sensul ca nu e mofturos,papa orice ,bea orice(i-am dat sa guste si putina bere,vin,cafea,iar suc cappy bea la greu).

Cred ca poate gresesc dar nu prea am timp sa pregatesc numai pt el,ce mancam noi aia papa si el,si el e ok."

S.

Mergi la inceput