Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna ziua la mamici si bebici!!!
Noi ne facusem planuri mari ca stam toata ziua afara si iata cum stam in casa, facem curatenie si mancare pt catei, caci aerul de afara ardeeeeeee. Asteptam pana dupa orele 17 si atunci poate sa fie ceva mai bine...apropos...VINE CINEVA IN HERASTRAU DUPA-MASA???

Elena sau Puiut85 BUN VENIT printre noi, te pupam si pe tine si pe bebe!!

Eli ce smeccher baietel ai! Caciulita e lucrata de tine sau ai cumparat-o?? E tare...

Cristiana ingenioasa ideea cu ciorapul...oare piticii chiar se uita ce culoare are bibe?? Nu sunt prea mici sa faca diferenta? V-am vazut sepcuta cea noua..foarte sic, desi e inca mare...

Catalina nu ma gandeam sa dureze atat la saracutzul Mateiut..si daca zici ca v-a luat si pe voi e cam nashpa. Edy - sotierul-pana nu a luat Amoxicilina nu a cedat. Din fericire noi am scapat...deocamdata..

Liuda felicitari pt diversificare! 50ml suc de morcovi??? Wow.....noi de-abia mancam cateva linguritze, nu pot deloc sa-l fac sa pape mai mult. Am schimbat merele, morcovii, i-am gustat, sa fie mai dulci, mai gostosi...nimik!! Sper sa fie mai bine cand trecem la supe..

Dianamizzi Muuuulta sanatate!!!

Kate ce mare s-a facut Anelin de cand nu l-am vazut! Frumoase pozuci ati facut...unde sunt facute? In Herastrau? Daca obisnuiti sa va plimbati in Herastrau da-ne si noua un semn si suntem prezenti imediat!

Alinuk suuuper ideea de party cand implinim un anisor!! Sper sa tinem leg cu toatele pana atunci si sa intalnim puradeii la un "bairam"

Marybell am vb zilele trecute cu sora ta pe messenger, mi-a zis ca sunteti in spital si ca sunteti raciti amandoi, insa nu mi-am inchipuit sa fie asa grav..offf Doamne..Slava Domnului ca sunteti bine acum! Multi pupici pt tizul nostru!

Anis La muuuulte alunutze!!!

Adinush mie pediatra nu mi-a recomandat cartof. De fapt chiar mi-a subliniat sa NU pun cartof cand incep cu supita..Presupun insa ca nu ati avut probleme din cauza lui..

Shine esti o dulce! Ma regasesc in situatia prez de tine...

Liliana am tot vrut sa...iti multumesc ca m-ai determinat sa ma intorc la voi pe forum!
Ce face Lisa?

Ma duc sa si revin mai tarziu..

Irina si Erik Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

puiut 85 bine ai venit

Marybell hai ca e bine ca e bine, ca eu ziceam ca chiar esti suparata rau, ca noi nesimtite ce santem nu am vazut ca lipsesti.... fata facem catastih din ala pentru apel ca la guvern? ca tot arata la stiri cum citesc absentele...

Ylilimic fata e frig la voi? eu azi m-am kkt de caldura - 30 de grade, copil in picioarele goale.... fata de rastignit.... pai a mea numai asa doarme nene! stii faza nasoala ca nu o pot trece pe carut din cel mai usor ca este mai ingust si nu ii incap mainele sa stea cracita cum vrea si se supara, asa ca si acum car la cacatu ala de carut mare si greu doar de dragul ei ca este mai lat si poate sta cracanata si rastignita !

daconst zic ca vin acasa si fac de haleala, si uite-am pe net de o ora..... cum dracu sa mai faci si alte alea cand e calculator in casa.... hai ca ma duc sa fac ceva de mancare

pupici la fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

eu sunt cu vopseaua pe par loreal recital preferance ( care e o prostie curge ca naiba si sunt plina toata de vopsea pe maini si pe spate ; dar cea loreal casting a fost la oferta cu 100 de mii mai ieftin si nu mai aveau nuanta mea de zici ca toata timisoara s-a vopsit ieri pe par )

puiut bine ai venit in spune-ne mai multe despre tine si bebita ta

marybell e groazic prin ce ati trecut si ptr mine voi sunteti "familia mea virtuala " , citisem mesajul tau si m-a emotionat ; i-am inebunit pe toti cunoscutii cu forumul

lilica vad ca ai avut o zi "obisnuita"

ma duc sa-mi dau prostia asta jos din par si sa vad ce a iesit ( e saten inchis asa ca ptr o femeie maritata cu copil )

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

mda ....macar iasa ce scrie pe cutie , adica saten inchis

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Adela de asta ma duc eu la coafor ca daca o fac acasa - sant si eu si toata casa numai vopsea cu copil cu tot !!!
adica eu acum fac de mancare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIUDA pai tu faci de mancare cu mana pe tastatura si mouse? Ia pune draga si scoate oalele si lingurile de lemn!

ADELA, zici ca ti-ai facut culoare de femeie serioasa, maritata si cu copil?

DELFINUTA, pai asta e cea mai mica marime de sepcuta pe care am fost in stare sa o gasesc ieri. Mi-e ciuda de mor, saptamana trecuta cand am fost cu David la doctor am trecut pe langa cateva magazine cu lucrusoare de copii, dar crezi ca se putea intra cu caruciorul? Marfa pusa si-n usa, de abia treceai normal, sau trepte....

Si eu ma dau harnica, ma duc sa spal pe jos si in bucatarie, dupa care ma intind un pic langa scumpetea mea de copil, care s-a cracanat pe tot patul nostru!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Liuda

quote:
Marybell hai ca e bine ca e bine, ca eu ziceam ca chiar esti suparata rau, ca noi nesimtite ce santem nu am vazut ca lipsesti.... fata facem catastih din ala pentru apel ca la guvern? ca tot arata la stiri cum citesc absentele...

adela sper sa iti reuseasca culoareape care o vrei. eu ma vopsesc tot la coafor, fiindca am incercat o data cu un loreal si mi-a placut mult ce era pe cutie, insa mie nu mi-a placut cum mi-a iesit in cap deloc.

delfinuta si noi va pupam dulce pe amandoi.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Cristiana ca sa vezi ca cam asa fac de mancare... ca sa nu lipsesc de nicaieri, grea viata asta - cand eram gravida stateam zi si noapte... acum numai pe fuga printre altele ca tipa "aia din burta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, jos palaria pentru ambitia ta, eu renuntam de mult sa ma lupt cu piticul. Poate ca daca ma ambitionam sa nu-i dau altceva razbeam, dar mi-era mila de el ca era atat de mititel, ambitia mea si grame in minus ii mai lipseau. Hai ca-ti tinem pumnii!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

delfinuta - tu ii dai azi una maine alta? eu o saptamana am tinut-o numai pe morcov, am inceput de la cateva lingurite, apoi am pus in bibe diluat cu apa un pic ca sa treaca prin gauri mai usor si acum cand vede culoarea in bibe, deja sta ranjita si asteapta sa o bag in gura.... ii place, si chiar daca e mancata si satula nu se lasa pana nu il crapa tot pana nu baga si aerul din sticla...., Apoi alta saptamana trecem la alt succ si tot asa pana ajungem la mamaliga!!!

bei ce inseasmna culoare de femee maritata cu copil? eu am o fusta din aia cum sa zic, mica rau, adica scurta, - ziceam s-o dau cuiva ca nu mai sant eu de asa haine - ca acum sant doamna cu copil, la care al meu a zis ca nu cumva s-o dau.... ca cine stie ca ai copil? ce scrie in frunte? cand pleci fara copil pui fusta! ca cu copil nu am voie s-o imbrac ca nu o sa mai pot apleca la copil in carut in veci....

Mergi la inceput