Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

nici cafeaua nu am baut-o pana nu am citit si nu am raspuns
aum bag cafea si plec sa cumpar de haleala si apoi acasa sa fac ceva de haleala si apoi plimbari si seara santem invitati la o zi de nastere - nu stiu daca ajungem , ca tati e pe la Brasov , vedem daca vine mai devreme, si chiar daca ne ducem eu ma intorc acasa la 9 ca trebuie sa-i fac baie la fata ca eri nu am spalat-o asa ca azi nu mai putem sari...
pupuci si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mama,cit ati scris azi.Ma bucur insa ca la toata lumea e de bine.Se insanatosesc copii si asta ma bucura tare.

Liudo,te-ai intrecut pe tine,cit ai scris fata!
Eu nu diversific nimic,pina la 5 luni.In schimb citesc si bag la dosar tot ce apare nou.

Aelita,multumim de informatii,eu le-am salvat deja.

Nu mai stiu ce era de raspuns,dar am vazut poze si filmulete.sa nu credeti ca scap ceva.Fug la cumparaturi si mai scriu ce-mi amintesc.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cum barbatii mei dorm m-a mancat in cur ca pe maimuta si am intrat si io la Parintii intreaba, parintii raspund, la subiectul cu viroze. Maaaama, mai bine stateam in banca mea. Sa vedeti acolo nenorociri, cu copilasi de un an care au murit de viroza ... Mi-a stat mintea. Adica bine ar fi fost daca imi statea ... ca sa nu mai produca ganduri.

Stati departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare! Am vazut ca va amintiti de noi, asa ca nu mai intreb degeaba daca mi-ati simtit lipsa...

Nu respect ordinea raspunsurilor, mai bine zis sper sa tin minte ce am de zis:
Marybell - este cumplit prin ce ai trecut si ma bucur din tot sufletul ca sunteti mai bine acum! Erik curajos si mamica puternica.
Catalina - sa iti zic "stiu cum e"? Si eu am inceput diversificarea tot la Matei inaintesa fie copilul pregatit si tot la sfaturile dr si asistentei + lumea inconjuratoare
dianamizzi - ai grija la scaune moi (sa nu inceapa diareea) si varsaturi (acestea AR MAI PUTEA insoti febra mare). Si incearca sa mai domolesti febra si cu un supo cu algocamin sau paracetamol, dureaza mai mult efectul. Deasemenea nu uita de sosete cu apa (e suficient si fara otet, care acid fiind ar putea sa provoace iritatii pe piele-eu nu practic otetul). Sanatate multa micutei!
shine - bine punctat mamica! Insa promit ca nu ma supar daca zici ca vii peste noi imi sunt arhisuficienti cei pe care ii am acasa!

Insa nu trebuie sa uitati ca dupa momente grele simti oarece deznadejde si probabil refulezi, unde altundeva decat aici, unde "bucurosi le-om duce toate/ de e pace, de-i razboi" Si eu v-am mai spus si nu mi-e rusine sa repet, ca imi sunteti dragi cu toatele si va port cu mine in gand mai mereu pe timpul zilei, asta insemnand chiar si cand am zile mai ocupate... Asa s-o traduce dragostea de forumista?

katy - te invidiez de-a dreptul ca ai o asa inspiratie sa pozezi copilul in ipostaze inedite! Asa era pe vremea cand aveam doar unul, studiam fiecare zambet si nu ratam momentele haioase...De Anelin nu e cazul sa iti mai zic, cucereste pe toata lumea!

Despre noi ce sa va spun? Sa va spun ca:
- Adam are o pozitie favorita numita "rastignit pe cruce" nu se intoarce pe o parte (decat f rar), pe burta nici atat, manutzele le impreuneaza doar daca ii arati ceva, la jucariile dimprejur nici vorba...zici ca e handi
- la san e mult mai interesant sa stea decat sa suga urla de smintit de foame si cand ii dau sanul parca a uitat de ce plangea...
-ieri, de draci pe atat plans, i-am facut piure de dovlecel (nu aveam cartofi in casa) si dupa vreo 3 lingurite i-am dat si san. Credeam ca o sa il devoreze ! Aiurea...dupa 2 ore urla iar de foame. Azi la 10 i-am dat piure de cartofi (desi nu trebuia introdus asa repede) insadupa 4-5 lingurite cam strambate a urmat aceeasi poveste la san. acum ma incapatanez sa astept ora 1 sa ii dau san, desi iar urla de foame. Ma oftic de mor ca am luat si Metoclopramid si lapte e destul, azi noapte eram iar fleasca precum in zilele bune, iar el mai mult se joaca. Trage de 2 ori si sta, trage iar si sta, in total cam 5-7 min. Un supt normal inseamna 10 min cuplate ferm la san si halit angros! N-ai sa vezi! In rest ii place foarte mult in brate
-Ieri mi-am luat iar papara de la o taximetrista care stationa, cand eu traversam pe trecere. A iesit din masina ca sa imi strige ca sufoc copilul sub folia de plastic, omor copilul ca o nebuna, sa il las afara, dom'le! Ia-m zis ca daca e sigura o astept sa il resusciteze ea, ca tot le stie pe toate Afara era un vant de mi-a facut creierii varza, ma durea o ureche bine de tot, la meteo spun ca doar pe litoral sufla vantul cu putere, dar sa las dom'le copilul afara! Si nici macar nu era etans, ca la carte pusa folia, doar sa nu ii vina in fata...
- azi stateam si eu pe buda ca omul si cand am tras apa la sfarsit un val de apa mi-a inundat baia si implicit picioarele , mai, mai sa iasa in hol! Eram ca in Titanic cand orice usa deschideau apa navalea inauntru. Adam plangea, iar Matei voia sa repare, iar pe mine m-a bufnit rasul...am tras usa dupa mine si am plecat cu mana pe telefon. iesise furtunul de alimentare cu apa, dar acum a venit un instalator si e ok.

cred ca mai erau cate ceva de zis, dar hranesc copilul si plec la pomana tatalui Madalinei, poate trec sa iau si bratara lui Adam de la bijuterie ca am lasat-o la inscriptionat. Asadar o viata dereulata pe fuga, dragelor!

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lili ... fa mama un film. Ca eu m-as uita, pe bune. Supcese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Catalina- stii vb aia "m-a prins cu chilotii in vine"? Cam asa a fost
Am hranit dinambii sani, si doarme, sotul hraneste bb1 si eu tre sa ies la poamana, ca chiar vad o foameeee! Vesnic foame! Mananc ca vaca, am lapte si bb sa nu vrea lapte...voi ce ati face?

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

shine

quote:
Dovada ca am amintit si eu de mesajul mentionat de tine Marybell, si tu nici macar nu ma bagi in seama.... IA zi , cum te simti acuma. usor ingretosata, nu?
ingretosata? un cuvant cam dur zic eu, dar in nici un caz nu simt asa ceva
quote:
daca mai aud pe vr-una suparata pe aici, personal vin la ea, si stau pe capul ei vreo trei zile, cu copil si cu barbat cu tot, k sa va saturati de mine, si sa nu va mai simtiti nebagate in seama
te astept cu celmai mare drag, asa poate mai imi trec si mie "gargaunii" de la cap daca am cu cine sa mai stau de vorba.

mihacarm pai tot cu metoclopramidul incerc, si sper sa imi revin.

multumesc tuturor pentru raspunsuri, dar trebuie sa lamuresc ceva si anume faptul ca nu sunt suparata deloc, probabil ca trebuia sa inserez prin mesaj mai multe fete zambitoare ca sa dau un alt "ton" mesajului. aseara pur si simplu asa am simtit si asa v-am scris, probabil ca trebuia sa stau sa ma linistesc si abia de azi sa revin pe forum. dar repet suparata nu sunt deloc, chiar mi-a fost teribil de dor de voi si poate tocmai din cauza ca mi-ati lipsit am avut reactia de aseara. va pup pe toate.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

liliDespre noi ce sa va spun? Sa va spun ca:
- Adam are o pozitie favorita numita "rastignit pe cruce" nu se intoarce pe o parte (decat f rar), pe burta nici atat, manutzele le impreuneaza doar daca ii arati ceva, la jucariile dimprejur nici vorba...zici ca e handi
eu am mai zis: e frate cu fi-miu cumva?

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Buna fetele.Citeam ultimile postari de aici ,la acest subiect si am zis: hai sa ma bag si eu in sama ,ca si eu am o bebita de IANUARIE 2007,in ziua a 2a .Ma intereseaza sa impartasesc pareri cu voi si sigur am multe ce invata.Sa va traiasca bb-ii.pa pa

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

puiut85 bine ai venit printre noi. sa-ti traiasca puiutul sa creasca mare si frumos.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput