Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

i-am dat emmei sucut de morcovete si l-a lins nu alta. cred ca-i dau o saptamana daca e ok cu el, crescand treptat cantitatea si apoi ii fac supa de morcov si probabil si cartofior. asa m-am propus, acum...sa vedem ce iese.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Catalina, ma bucur ca Matei se simte mai bine! Dar tu ai inceput diversificarea fara sfatul asistentei in care ai incredere?

Eu am copiat toate schemele despre diversificare pe care le-ati postat, tocmai le-am recitit si tot nu sunt lamurita. As vrea sa merg la pediatra care i-a venit de hac icterului Evei ca ea mi-a recomandat sa nu incep mai devreme de 6 luni. Eu as vrea pe la 5 luni 1/2, insa in perioada aceea trebuie sa merg la Timisoara la nunta cumnatului si chiar nu stiu cum ii voi pregati mesele in deplasare. Adica, exact cand ma intorc mandra face 6 luni. Ma gandesc sa nu fie prea tarziu la 6 luni si sa nu mai accepte sa fie diversificata.

Sa ma laud sau mai bine tac ca ma fac de ras? Hai ca va spun. Ieri mandra a adormit pe la miezul noptii si a dormit pana la orele 8. Nu vroiam sa va spun ca s-a trezit pe la vreo 6, insa cum ma culcasem la 2 si mi-era prea somn, i-am dat suzeta. Se pare ca i-a fost suficienta pt inca 2 ore.

Acum iar doarme cu suzeta in gurita, insa se cam foieste; oare din cauza ca sparg seminte? (nu le-am terminat pe toate azi noapte).

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata fetelor!

mergem iar la pediatru sa o mai vada pe thea. azi noapte a facut febra mereu, doar la ora 2 noaptea i s-a oprit... s-a trezit si a mancat atunci si s-a mai culcat peste 2 ore, ca dormise toata ziua, nu mai avea somn mititica...
deci cu temperatura asta continua e clar virus ceva. deci ii dam augmentin. aseara a vomitat tot ce a papat dar azi de dimineata vad ca a mancat bine si e ok. a mai facut iar febra dar i-a scazut. deci tot asa, sus jos, sus jos...
verisoara ei de 3 ani are aceeasi problema , cica e un virus acum de trece la copii foarte repede... deci n-avem ce face decat tratamentul asta. sa speram ca o sa treaca repede. va pup si va spun mai tarziu cum e.

sanatate tuturor!

Mergi la inceput

diana sanatate si sa treceti cu bine peste viroza asta.

mihacarm ff bine ca i-ai indesat suzeta. dupa cum vezi ei nu plang numai de foame. ba de multe ori viseaza urat si de aia mai chitaie. si oricum trebuie sa se obisnuiasca sa se trezeasca si sa se mai joace putin, nu sa ne prezentam in 2 secunde langa ei....parerea mea!

Mergi la inceput

eu descarc de pe net ceva muzica de-a mihaelei runceanu pt ca i-am cantat ieri emmei si a fost ff atenta la mine si mai si zambea din cand in cand. din pacate nu mai stiu toate versurile asa ca tr sa ma pun la punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Miha, iti dai seama ca nu i-am dat de capul meu suc de mar. La sfatul atat al asistentei cat si al doctorei (doi pediatrii mi-au zis asa sa fac). Dar dupa cum stim nu e lege la toti copiii sa se comporte la fel cu diversificarea. Ma rog, acum oricum e tardiv.
Am vorbit cu asistenta si mi-a zis azi sa ii dau supa aia de morcovi la ora 14 in loc de masa de lapte pt ca dupa aia sa i-o inlocuim cu supa de zarzavat. Asa ca ... nici nu stie Matei ce il asteapta.

Marina, mama dar tu ai voce nu gluma.

Fetele, va multumesc mult ca v-ati gandit la noi si ati pus o vb buna la Doamne Doamne sa ne facem bine. Acu, daca scapam si sa nu luam raceala de la tati care e varza ... suntem chiar bengosi.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Miha, am ras cand am auzit de seminte. Si sotul obisnuieste si sa stii ca, daca manca cu el in camera, si Matei se foieste. Cred ca il enerveaza. :)))
Oau, de la 7 jumate nici un kk. Sper sa nu vb intr-un ceas rau.

Alta chestie. Pentru ca ii dau acuma lichide mai groase (mucilagiul, supa de morcov, chiar si laptele asta HN, e mai gros) i-am gaurit mai mult tetinele. Vreau sa va zic ca mananca mult mai mult si mult mai repede. Oare o fi bine? Nu vomita dupa aia ...
Acum il las ca ma gandesc ca toate lichidele astea pe care i le dau eu nu sunt asa satioase precum laptele dar ... ma gandesc ca poate are nevoie de tetine mai mari (desi pe ele scrie pana la 6 luni).
Noi avem biberoane de la NUK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata!
ha ca scriu repede

Alinuk - bai eu nu cred ca e de suparare cuvantul "sectante" mai ales cand stiu la ce se refera, noi chiar nu mai avem mult pana ajungem la secta si o sa umblam prin oras sa atragem mamicilor atentia ca "caciula asta impletita este prea groasa pentru 30 de grade" sau "dresurile astea nu au ce cauta pe sub pantalonii astea grosi" - asta e secta sigura! Pupici!

Dianamizzi eu tot nu inteleg de la ce are febra bb. Dr. ce au zis, ca e virus, raceala?

katy pozele sant super .... apropo de poze - eu vad multe poze dar credeti-ma ca nu am tim sai zic la fiecare uite poza asta imi place, uite asta am avzut , uite asta e super... doar ca le vad si nu mai scriu... dar asta nu inseamna ca nu va vad prichindeii in poze... nu munciti degeaba atunci cand le puneti aici

Cristiana 70 la noi sucul de morcov ajuta la kk - nu stiu de ce nu pot sa explic dar noi cred ca santem pe invers!!!!

Marybell - nu fii suparata, eu nu intreb de nimeni ca nu am memorie buna, ca nu am timp ca mereu ceva apare, ca stiu ca afara e cald si multe mamici petrec mai mult timp acum afara, la umbra, soare asa ca nu fac apelul.... dar mesajul cu "dragostea virtuala" l-am citit.... dar nu am raspuns pentru ca era prea frumos mesajul iar eu nu ma pricep la cuvinte din astea romantice si atunci stricam efectul cuvintelor!!!1 Multa sanatate !!!1

Daconst eu inteleg ca tu incepi diversificarea? Noi incepem cate un pic, adica de cateva saptamani ne tot gadilim in sucuri de mere si morcov si supa de legume pasate....

mai Monu - cand incepe diversificarea e o intrebare din aia de la care incep certurile... iti spun ce mi-au zis mie. Diversificarea incepe la 4 luni jumatate pentru copiii cu formula, 6 luni pentru cei cu lapte de mama, de la 4 luni copiii care sant mai constipati, si de la 5 luni cei cu probleme de reflux. Acum ca schema ce si cand si cum ii dai copilului - eu o stiu pe cea care este apropape la fel cu cea a Aelitei. Incepi cu sucuri (evitati piersici, capsuni - sant alergene)nu uitati de suc de svecla - e foarte buna pentru anemici(iar copiii la 4 la 6 luni trec prin criza de anemie) , legume pasate, pireuri de legume.... asta pana la 6 luni cand deja incepi sa prinzi curaj.

rali cine incepe chimeotarapia. ca ori am pierdit eu ceva, ca parca citesc tot dar nu am auzit de chimeoterapie de la tine

Aelita eu la fel nu am dat nimic preventiv si nici nu am avut tentatia, ca dr. la care am pus vaccin m-a linistit ca nu o sa aiba nimic de la infanrix si pot sai fac si baie. fata a mea a prins la coarne, nu o doare nimic, iti zic eu, doar ca nu ma vede in camera si incepe maraiala, nici macar nu plange si cand intru in camera se linisteste, adica o doare ceva doar cat lipsesc eu din camera si cand vin eu in camera dispare durerea? Nu fetita! e alint ! asa ca incepe mama sa o mai lase sa maraie, ca eri am lasat-o si nici nu s-a apucat de plans, doar a marait si cand a vazut ca nu am executat comanda - s-a bagat cu mainele in jucarii si a dat cu ele de toti peretii (patutului).

noi am fost la dr si nu ne-am ingrasat luna asta mai deloc doar 350 gr. Adica din luna asta 2 saptamani nu a mancat mai deloc (timp in care suspectez o slabire) si apoi 2 saptamani a mancat bine ca am trecut la NAN si cred ca a recuperat doar pierderea si nu amia reusit sa puna in plus.... Asta e....

eri ne-am culcat nespalate ca s-a culcat copchilu la 8 seara pe o parte si a adormit si nu a mai vrut sa se trezeasca, asa ca la 10 am mutat-o in patuc si asa a dormit pana la 8 dimineata (a cerut de mancare de 2 ori la 1 si la 5 dimineata ). Deci a dormit 12 ore!!!

astea cam sant toate noutatile
poate daca am timp mai revin
daca am uitat pe cineva - nu va suparati ca nu e din rea intentie doar ca asa sant mamele - mai ocupate, dar citesc si vad toate pozele, si ma gandesc la multe multe multe dintre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

abia asteptam sa intru sa vad ce mai faceti am reusit sa citesc tot cat a dormit alexia ( pusa in carut in fata balconului )
catalina ma bucur ca e mai bine matei

katerina foarte frumoase pozele in parc , chiar ca e gimnast anelin ce cuminte sta singur si se joaca

maria ce mai faci ? cum e cu urechea ai facut audiograma ? nu ai mai intrat de mult

shine la fel ca tine ma simt vinovata ca nu am timp sa citesc tot si ma enervez ; eu caruselul il am destul de jos poate ajunge la jucarii cu putin efort ( pe care nu prea are chef sa-l faca )

va multumesc ptr raspunsuri e bine sa vezi ca si la altii e la fel
nu mai pot sa scriu ca s-a trezit si vrea atentie
dar revin

lilica pe unde umblii ? iti simtim lipsa

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

miha m-ai inebunit cu semintele ma duc sa-mi iau si eu ; auzi poate vi la timisoara si nu ma suni sa ne intalnim

ce greu e sa scrii cu o singura mana

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput