Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
Catalina spune:
Neata fetelor. Nu credeam ca voi fi vreodata asa de fericita sa nu vad kk in fata ochilor. Ei bine, Mateutu mamii mi-a facut surpriza si de ieri de pe la 8 nu a mai facut. Sper sa nu o ia de la capat azi. In orice caz, a mancat ieri mai mult ca oricand, aproape un kil de lichid (950 ml) plus nitica supa de morcovi.
Cu aceasta fericita ocazie, recunosc cu mana pe inima, ciocu' mic si capu'n piept, ca am constatat in cel mai rau mod posibil (sau ma rog, Doamne fereste de mai rau) ca Matei nu era gata pt diversificare si ca nici sucul de mere nu a fost cea mai fericita alegere. Acum sunt convinsa ca daca incepeam cu supa ca Adinush (fata desteapta nene) nu aveam aceste probleme. Omu' cat traieste invata, mai nasol e ca sufera altii pana invata el.
Din pacate si eu si Cornel suntem captusiti. Ne doare in gat si avem muci. Bagam la greu medicamente si incercam sa nu ne bagam in sufletul puiului pt ca asta ne mai lipseste (bine, eu i-am mai dat Panadol si in dimineata asta ... sper sa fie ok).
Marybell, m-am ingrozit ce am citit. Ma bucur ca sunteti bine si te felicit pt calm si putere. Da si la altii mama ... . Io sunt o mega kkcioasa, ca doar acuma e trasatura de familie, astept oferte cine imi trage vreo cateva shuturi ca nu sunt buna de nimic cand tre sa trec de o criza, fie ea cat de mica.
Aelita, am copiat ce ai scris tu acolo de diversificare, foarte interesante sfaturile, multumim. E clar ca acum la Matei nu voi incepe pana la vreo 5 luni, chiar 5 luni jumate. Imi vine oricum sa imi dau palme si pumni ca ii mergea copilului bine cu lapticul si m-a mancat rau de tot in cur sa ii dau mar. In orice caz, felicitari acolo la voi la directia de sanatate ca au grija de voi, nu ca aici.
Oricum, cred ca o rog pe Adinush sa imi dea schema aia a ei minune ca vaz ca la madmoazel Ayleen merge brici.
Messa, stai mama linistita ca stim ca te gandesti la noi. Multumim de urarea de dop. Se pare ca un dop mic a pus el.
Lili mama, ce faci? Ne parasisi? Sper ca esti bine.
Diana, ce iti face fata?
Sanatate tuturor bebeilor si la multi ani cu multa sanatate celor sarbatoriti azi.
Gata, azi avem treaba curatenie si alte alea, sper sa fie ok Matei. Va tin la curent
Pupici
kateryna spune:
Hai sa va arat ce facea www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070512&ctime=062050" target="_blank">Anelin la 6 dimineata. Cand m-am trezit nu pricepeam ce se tot aude in patut, ca se auzeau bubuituri ( de la dat cu picioarele in pat) si tot felul de zgomote de la carusel cand dadea cu picioarele (ca mai sunt si bulele alea de plastic si cand se lovesc de suportul caruselului fac un zgomottt (bine, doar daca dai cu sutul in ele
). Si...ia vedeti...stiti unde sunt manutele lui Anelin? Ati ghicit! In gurita, le roade de zor ( si acum totusi nu si le roade chiar asa rau, se poate si mai si)
.
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070511&ctime=201924" target="_blank">Stiu si sa citesc
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070511&ctime=202031" target="_blank">Oare pot sa ma uit sub fusta?
Cata, ma bucur sa aud ca e mai bine Matei. 
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul.Multumim mult.
adinush spune:

Am dormit pana la 7!! Vai ce bine e,uitasem ce frumos e sa nu te trezesti la 6 in fiecare zi(toata viata i-am compatimit pe cei care incep serviciul la 7,eu sunt pasare de noapte,ma culc la 3 ma trezesc la 10).
Cristiana stai linistita ca nu ma pisezi.Nu,nu i-am pus inca ulei in piure pt ca a fost un episod sporadic,in mod normal noi papam numai supa.De astazi o sa incep usor,usor si cu piure.2 lingurite de piure si 100 ml bibe cu supa,maine 3-4 lingurite si tot asa.Schema mea spune ca o masa de piure ar trebui sa aiba cam 125 gr,eventual dupa aia niste zeama cu bibe asa de sete.De abia cand o sa ajungem sa papam o portie intreaga de piure o sa-i pun si ulei
Catalina n-oi fi eu cea mai desteapta nici schema mea cea mai bengoasa dar bottom line e ca fii-mea n-a avut nici o boala cat de mica,are 7,600 kg,papa cam 200 ml lapte la masa asa ca eu sunt impacata ca am luat decizii bune pt ea.pana acum
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
marinar spune:
haha kate ce gimnast e anelin. asa face si emmi, doar ca ea nu ajunge cu piciorutzele la carusel, asa ca tot tranteste picioarele de pat ca sa se zgaltaie jucarioarele. sunt inteligenti tare copii astia. acum mai noi da cu unghiutele de plasa de la patut si rade de nu mai poate.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by Pantera28jp
Buna,fetelor!Aveam si eu o intrebare la mamicile care au fetitze.A mea v-a face 3 luni pe 22 mai si l-a inceput mi-a baut foarte bine(lapte praf)respectiv 750-850ml.Acum nu bea mai mult de 600-650ml.E vioaie ,rade,doarme linistita ,are scaun o data la doua zile ,destul de mult. La nastere a fost micuta,respectiv 2650g,doctorul zice ca e ok ,ca cica a luat mult in greutate primele luni si ca acum face o pauza .Cert e ca si eu cred la fel dar o alta parere nu mi-ar strica .Cam cat beau ai vostri ingerasi?
Arissa 2007-02-22
in curand 3 luni
exact si al meu la fel. pana pe la 2 luni manca asa de bine...pe urma a inceput sa scada cantitatea si acum uneori ma rog de el sa pape... si cu kk la fel. mai rar, poate chiar la 3 zile, uneori ii bag supozitor.(si eu alpatez exclusiv)
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 
Shine spune:
Trimise - 04/05/2007 : 21:28:50
--------------------------------------------------------------------------------
tre sa va zic:
ma simt tare vinovata... nu mai reusesc sa intru decat cam la 2 zile, si nu mai am rabdare sa citesc tot, si din cauza asta ma enervez, pentru ca nu mai inteleg unele mesaje, o iau de la cap. incep cu prima pagina, apoi citesc pagina 7, apoi im iaduc aminte ca nu am mancat, apoi citesc iar pagina 1, si imi dau seama ca am mai citit-o odata.....
ieri am mancat un iaurt si un mar, si azi nu intelegeam d c mi-e rau
as mai avea si eu cate o vorba de zis, dar nu mai apuc sa va scriu,
ideea este , ca si MArybell... VA
PE TOATE
..................................................................
bey manca-v-ash eu voua limbutele alea ascutite.
ca tot am piedut acu juma de ora ca sa cutesc ce s-a scris peste noapte.
mie imi sar e greu mustaru' da si cand sare musc.
Acu' am intrat spacial sa vad ce fac bebelushii bonaviori.... si nu mai nominalizez, k mi-e sa nu sar vreunul,
am si eu vrei 300de mesaje scrise pe forumul aceste, nu stiu daca sunt multe sau putine.... nu imi raspunde cineva la fiecare mesaj, si chiar nu ma supar, k doar stiu cum este sa ai un copil, si casa de tinut.
Da cand citesc mesaje d-alea cu " pe mine nu m-a citit nimeni, nu ati zis nimik de pozele copilului meu, da de ce nu imi raspundeti la intrebare..... " ma simt ca dracu.
Va rog din suflet nu ma mai faceti sa simt timpul petrecut pe acest forum ca fiind timp pierdut.
Dovada ca am amintit si eu de mesajul mentionat de tine Marybell, si tu nici macar nu ma bagi in seama.... IA zi , cum te simti acuma. usor ingretosata, nu?
oficial suntem vro- suta aici, active zi de zi, mai putine, e drept....
si cu asta s-a facut o ora de cand bananai pe acest subiect
in loc sa fac mancare, sa fac curat , sa imi fac un dush, sau pur si simplu... Sa dorm.
daca mai aud pe vr-una suparata pe aici, personal vin la ea, si stau pe capul ei vreo trei zile, cu copil si cu barbat cu tot, k sa va saturati de mine, si sa nu va mai simtiti nebagate in seama
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
Povestea Noastra
Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Helenutza23 spune:
Shine bine spus!
eu ma uit la toate pozele bebelusilor nostrii! dar nu am timp sa spun la fiec in parte, desi mi-ar placea. oricum ii admir pe toti pt ca sunt asa de dulci si scumpi!
de fiec data cand citesc de bebelusi bolnavi, ma rog pt ei si pt voi la Dumnezeu, sa treceti cu bine.
nici mie nu mi se raspunde la fiec mesaj, dar ma gandesc ca nimeni nu a avut un raspuns la problemutele mele si .. asta e, nu ma supar!
va pup si weekend placut!
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

Shine spune:
mai kate, acu' mi-a venit o intebare in minte, pentru ca l-am vazut pe anelin la joaca.
Ia sa facem un sondaj de opinie
eu am caruselul pus www.rodino.ro/DesktopModules/Gallery/Viewer.aspx?tabid=54&mid=666&path=Alexandru¤titem=58¤tstrip=10" target="_blank">asa,
oare ar trebui sa il pun pe latura mai joasa, ca sa ajunga piciul la jucarii?
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
marinar spune:
shine 

eu am caruselul pus mai sus, nu ajunge emmi la el cucracii si e pus la capul patului. mai jos oricum nu am cum sa-l pun pt ca am pat de panza si caruselul este pt cat de lemn, deci l-am prins cum am putut.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
cristiana70 spune:
Salutare la toata lumea!
David iar a fost de treaba, si a dormit cumintel in patutul lui, de pe la 0:30 pana pe la 7, eu zic ca e un baiat rezonabil. Bine ca am reusit sa-l fac sa doarma in patut la el, ca zicea tati ca se culca el in patut, daca tot l-am luat.
AELITA, copiez si eu schema de diversificare de la voi, din pacate in Ro daca te duci la Directia de Sanatate in cel mai bun caz nu te da imediat afara, auzi, sa-i intrebi ce sa le dai de mancare la bebei! Doctorita mea de familie e clar pe langa, ca mi-a zis sa-i dau suc de portocale, pai acid la stomac ii lipseste pe langa cat are.
"Draguta" bunica aia, parintii copiilor stiu cum se comporta cu micutii?
Si zici ca ati avut parte de o
la lumina lumanarii? Pe mine ma amuza episoadele aste care imi aduc aminte de anii cu pauze zilnice de curent si apa!
RALI, multumim de urari si aprecieri!
MARYBELL, bine ca ti-a mai venit inima la loc, hai, nu mai fii suparata pe noi!
CATALINA, sunt vesti foarte foarte bune, ai vazut ca Mateias si-a revenit? Mai lasa-l o perioada in pace, eventual vezi si tu cu sistemul cu supa, ca si ADINUSH. Cereale nu ti-as recomanda, am inteles ca Matei e cam marisor.
ADINUSH, multumesc, o sa mai pun cate-o intrebare. Azi cred ca-l las in pace, doar cu laptele.
SHINE, lasa acum mustrarile de constiinta, ca ma apuca si pe mine. Dar eu chiar TREBUIE sa fac dush si curatenie, ca toata casa zboara.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)