Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 29
marybell spune:
eu cred ca isi va face efectul antibioticul cu siguranta, vad ca are un spectru mai larg. asa ca mergi linistita langa el la culcare, somn usor si vorbim maine dimineata sa vedem cum se mai simte.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
messa ce fel de material trebuie sa cumpar pentru mei-tai? da-mi o denumire ceva, ca nu ma pricep.
plssssss
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
mihacarm2002 spune:
Adela, multumesc pt invitatie! Sincer, nu am niciun chef de mers la Timisoara, dar daca voi ajunge poate reusim sa ne vedem la o plimbarica. Cumnatul s-a indragostit de Timisoara (cred ca o asociaza cu fata) si ne-a povestit ca aveti parcuri f. frumoase pe acolo. Nunta cumnatului e pe 4 aug. si am intels ca au inchirat Sala Tineretului (parca).
Ce culoare ti-a iesit la par? Pune o poza sa te vedem.
puiut85j, bine ai venit! Spune-ne mai multe despre tine si bb.
Alinuk, pun fisierul d. diversificare in mail-ul comun dupa ce postez. Insa nu e aranjata ca dadeam doar copy&paste.
Catalina, cat de mult ma bucurasem ieri dimineata cand ne anuntasei ca Matei e mai bine.
ca sa se faca cat mai repede bine ca e groaznic prin ce treci.
Noi azi am fost la un gratar pe malul ghiolului. Cum se anunta vreme frumoasa, mi-am echipat mandra mai lejer (totusi nu in maneca scurta). Am luat un costumas mai grosut si o paturica si f. bine am facut ca a batut vantul in rafale de ne facea marul maciuca (eram pe o mica peninsula). Ghinionul meu ca am uitat sa imi iau pulover, eram intr-o bluza cu maneca scurta si mi-a fost cam frig pana a venit C cu o bluza mai groasa.
Fata insa a dormit mai tot timpul, la inceput, pana sa ii pun si costumasul, s-a trezit de vreo 2 ori si ii dadeam sa suga. Apoi a dormit ca la un moment dat m-am uitat la ea sa vad daca mai respira.
Cand ne-am intors eram asa de obosita de parca trasesem la jug (si nu ma ocupasem decat de alimentarea burtii). Ma gandeam ca fata nu o sa mai doarma ca a dormit prea mult. De unde, a papat si am dormit amandoua pana la 22 cand m-am trezit pt baie. Asa as fi sarit peste ea, insa tot trebuia sa ii schimb scutecul. Am trezit-o, am imbaiat-o (nu a zis nici pas), am alimentat-o si a adormit imediat. Iar pana acum am recuperat de citit.
Liuda, de vreo sapt. Eva doarme cand vine timpul pt baie asa ca o trezesc. Vreo 2-3 zile mi-a cam plans, acum vad ca e iar cumintica. Tu de ce nu o trezesti pe Diana? Adica, dezbrac-o usurel vorbind cu ea si bag-o in cadita. Mie mi-ar placea sa doarma in continuare ca ma descurc sa ii fac baie si cu ea adormita.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
Am trimis fisierul cu diversificarea in mail-ul comun.
Mariana,pana la urma de care Andree e vorba daca nu de Marin? Si eu care imi notasem si nick-ul ca sa ii citesc mesajele!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Catalina spune:
Am reusit pana la urma sa dorm vreo trei ore. Matei inca doarme, muci vad ca nu are multi si a mai tusit doar de cateva ori. Problema este ca am luat si eu raceala desi sotul a stat departe de mine .. nu avem pe nimeni sa chemam sa ne ajute cu Matei pt ca mama lucreaza si socrii nu pot ... nu stiu cum sa fac. Deja mi-am agatat o masca de gat si astept sa se faca o ora decenta sa sun la asistenta. Va rog sa ne tineti pumnii sa nu ia si Matei. Si daca merge cineva la biserica azi, sa se gandeasca si la noi.
Numai bine si va multumesc mult ca m-ati suportat azi noapte.
alinuk spune:
Catalina
multa bafta!!
Sa dea Domnu sa fie bine!!!
te pupik si sa stii ca eu cred ca esti o femeie puternica si o mamica exceptionala ... cred ca sunt lucruri inerente peste care vom trece fiecare dintr noi la un moment dat...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
kateryna spune:
Cata,
pentru Matei. Sa dea Domnul sa se faca repede bine. Ai incredere in tine. Esti o mamica puternica. Nu ai de ce sa zici ca esti moale. In momente din astea fiecare din noi ar reactiona la fel, cand e vorba de copilul ei. De pe margine fiecareia i se pare ca ea e mai tare, dar fiind pusa la incercare...Ma rog pentru voi sa fiti bine. Asteptam vesti!
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul
kateryna spune:
anne_ispas, pe unde esti mami? Voi cum mai sunteti ca stiu ca si Irinuca era bolnavioara cand am vb si ziceai ca mergi la spital cu ea. Sunteti bine? Asteptam vesti si de la voi!
Fetelor, multa sanatate la puiutii bolnaviori!
Marybell, nu merge link-ul ptr umbreluta. Zice ca e reclama.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul
Catalina spune:
a fost salvarea. de la 961 a venit in 15 min, m-am si mirat.
l-a consultat,a vazut un scaun pe care il pastrasem si mi-a zis ca are f putin rosu in gat si secretie si ca sunt multe scaunele pe care le are. mi-a zis ca doza de antibiotic e mica conform cu kilele lui si ca sa o maresc dar daca nu se imbunatateste vizibil situatia pe maine dupa amiaza sa merg la victor babes pt internare. Doamne, sper sa nu fie nevoie!!!!
a zis ca ce ii dau e bine. doar mi-a mai zis de niste picaturi de nas, vibrocil insa a uitat sa imi dea reteta.
m-a criticat ca nu ii fac masaj bine ca de aia nu sta pe burta si ca de ce nu il scot din cada de cap. si in general nu prea fac treaba buna la faza asta. oricum, nu ma intereseaza asta acum.
a zis ca nu are semne de dezhidratare sau anemie dar ca daca nu se regleaza nr de scaune pana maine sa merg la spital.
vom vedea.