Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
eli1977 spune:
Alinuk, pai ce sa-ti fac mai mama daca te apucasi de sarit garduri...aia e disciplina sportiva grea, trebe antrenament mult, da hai ca ai inceput binisor totusi..te pup
Diana, sanatate multa multa la bebelina!
Kate, hai fata nu mai fi modesta, ca esti slaba, crede-ma pe cuvant, ma uitam la tine..ai niste betisoare de picioare, super decolteu, ...
si Anelin e super dulcic, asa cu pumnisorii in gurita, cum are el chef momentan
Cristiana, cum zicea si Marina, e posibil sa intareasca ccaca morcovul, dar nu la toti bbicii.Vad ca al meu n-a patit-o si vreau sa-ti zic ca i-am dat mult suc de morcov si simplu si combinat cu de mar..dar nu i-am dat inca pasat, ii dau asa cand trec la supa de legume..cred ca impreuna cu mr.cartofen..
Marybell, draguta, daca iti spun ca aeara m-am gandit ca n-ai mai intrat demult, oare ma crezi?ma gandesc de multe ori la fete care n-au mai intrat demult..si sper doar ca sunt ocupate sau sunt plecate si nu intra..hai nu te supi, te log eu..bine ca e Erikutu bine si v-ati intors!
n-au mai intrat...Criss, Oana Bucur, Aventura, Salina, Mcbeal, Megbeng..azi deloc Lili, parca nici Messa..mai sunt fete..
Dana, fata, eu nu sunt lamurita cu cine seamana Andrei, da cred ca..cu tat_su!
ti-a placut gandire de blonda??da, mai, cu sotiunea seamana la forma si cu mine la culoarea ochilor si la gurita, in rest...n-am fost acolo!
Adinush, ce bine ca ati trecut si de albinutza 2!imi pare rau de cercelus, poate are nasa idee..
mi-e somnic, va pup pe toate
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
adinush spune:
Nu Cristiana,un cartof fiert in coaja(cica isi pastreaza mai bine vitaminele) pasat si o masura de lapte praf(cu 30 ml apa aferenti).Noi de obicei inca papapm supa strecurata dar mi-e venit mie asa sa vad cum reactioneaza la lingurita ca supa o bem cu biberonul.
De prisos sa spun ca avea cartof si-n urechi,baga mana in gurita si-l intindea peste tot.Am lasat-o sa-si faca damblaua ca nu pateaza cartoful si era foarte mandra de ce face ea acolo![]()
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Messa spune:
Apucai sa intru si io az'...
La multe lunishoare Evei, Adrianei, Iarinei si Elizei! 
Laura, ce spui tu de Evici-scumpici ar trebui deci sa ma linisteasca daca Arienutza-mofturutza o sa manance putin si peste o luna 
cristiana, nu dispera. La noi efectele tratamentului descris de mine acum doua-trei postari a dat roade dupa vreo saptamana de cand l-am "instituit" - a trebuit timp sa se vindece mucoasa esofagului, care era iritata de acid. Acum nu mai vad sa aiba fi-mea vreo problema, decat daca e ma-sa putoare ordinara si o aseaza in patuc mai repede de alea 20-40 de minute de tinut vertical dupa haleala. Mamaaaaaa, super faza cu mascatul cu ciorap!!! Tare de tot!
Panthera, a mea a avut 2 kile 700 si acum la 3 luni si 2 saptamani are 6 kile 300... deci... cresc bebeii!
adela, ce cocoasa? pai atunci la bebeii cu reflux s-ar mai recomanda sa stea proptiti la 45 de grade?
aelito, nu m-am vindecat, e boala veche
pe vremuri mi se parea ca le am pe toate, si draci, n-aveam nimica. Acuma mi se pare ca le are fi-mea pe toate
auzi, cu suza... eu i-as face lu' maica-ta o faza... mi-as lua o suzeta si as sta cu ea in gura cand vine in vizita... si daca ar intreba "de ce stai cu aia in gura", as spune "pai, mama, numa' cu asta-n gura ma abtin sa nu-ti zic cateva de fiecare data cand ma dadacesti ca pe un copil mic! Si daca tot te porti cu mine ca cu un copil mic, care nu stie ce face, macar sa fiu si eu in ton!"
Rali, cum mai e tatal tau?
mama... diana... tin pumnii sa scada febra la noapte!
Fetelor, eu am fost azi pe seara in parculetzul Romniceanu si m-am intalnit cu Wannajo
si bebitzul Andreiutz, e un ochios frumos si cuminte!
alinuk, super ideea cu bairamul de un an! Dar lasam picii acasa cu tatzii lor si noi ne punem in cap!
cu morcova, chiar depinde de organism, pe a mea am desfundat-o cu morcova, ca se kka la doua zile, acuma de cand cu morcova umple pampersul in fiecare zi.
marybell, dar cum naiba s-a ajuns la asemenea belea? Aoleu, ce ghinion... bine ca ati ajuns acasa si sunteti bine, doamne fereste, traheotomie... bine ca n-a fost cazul, era groaznic... brrr, mi s-a zbarlit parul pe mine! In alta ordine de idei, eu am vazut mesajul tau, acel mesaj superb, si io care-s emotiva de fapt, desi nu se vede, n-am avut ce sa raspund la el... ca si eu simt acelasi lucru, practic tot ce am facut dupa ce am citit a fost sa ma sterg la ochi si sa-mi zic "bai, si eu la fel!" de asta n-am raspuns... ca intram in butoiul cu melancolie.
adinush, vad ca piureul de cartof cu lapte i-l dai cu linguritza - si a ta se umple pana in crestetul capului de piure, sau numai a mea inca nu s-a prins exact cum se inghite fara sa dai pe afara?
eli, Messa e pe baricade, numa' ca am avut treaba azi + parc pe seara.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
cristiana70 spune:
Pai, ADINUSH, si piticila al meu da din maini cand vede linguritza, dar cu morcovul nu l-am lasat sa-si faca de cap cum zici tu. O sa incerc maine cu cartof sa vedem ce parere are, il mai las cu supa. sau sa-i fac supa? Mi-aduc aminte ca tu ai spus ca ai inceput cu supa de morcov cu cartof, apoi ai mai bagat cate-o leguma. Ai pus si vreo picatura de ulei de masline in supa? Iarta-ma ca te pisez.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Mai, dar inghit la litere, tot trebuie sa editez raspunsurile, sa nu credeti ca-s analfabeata!
MESSA, pai m-am inspirat de la tine si de la LIUDA cu morcovul, dar pe noi ne-a constipat, vorba ta, matzul baston si caca beton! Ma enervez si maine dimineata ii dau o cafea, ca la tot omul...
Gata, ma duc sa sun stingerea la tot poporul, ca parca vad ca Aschiuta asta ma ia de proaspata dimineata.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
marybell spune:
mi-au spus ca a fost o infectie virala care s-a suprainfectat, si i-a afectat in mod special traheele. simptomele au fost tuse, temperatura, varsaturi, plansete, urlete mai bine zis. nu am stat cu el acasa decat 1 zi crezand ca isi revine, i-am administrat doar humex pentru tuse si panadol ptr temperatura, si nici astea dupa mine, ci la recomandarea doctoritei de familie pe care am sunat-o, care e si pediatra in acelasi timp. a 2a zi daca am vazut ca ii era tot mai rau copilului am plecat la Budimex. internare de urgenta, l-au bagat pe perfuzii, la oxigen ca cica nu mai putea respira singur fiindca ii erau afectate in mod special traheele. acum e bine, doarme linistit, si mananca normal. problema cea mare este ca dupa o saptamana in care mie mi-a fost groaznic de rau, a urmat saptamana grea cu Erik, am cam pierdut laptele, mai curge foarte putin. am inceput sa ii dau NAN, la care cam stramba din nasuc dar pana la urma mananca cam 150 ml la o masa. nu cred ca o sa mai imi revina laptele, multumesc lui Dzeu ca macar am avut pana acum si a contat enorm de mult zilele astea pentru sistemul lui imunitar.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Messa spune:
catalina, mi-am recitit mesajul si tocma' tie nu ti-am scris! sper sa isi puna dop kkciosul mic, imi imaginez ca esti varza cu nervii si cu nasu-n pampersi... ![]()
--------------------
Messa spune:
Of... marybell... bine ca s-a rezolvat si ca acum sunteti bine!
--------------------
monu spune:
Marybell, doamne prin ce ati trecut! bine ca e Erik bine. poate nu ii place NAN. Ai incercat si alta marca. nu toti copii accepta din prima un anume lapte praf.
pt copilasii alimentati exclusi cu lapte praf medicii pedi de la ce varsta recomanda diversificarea? ca a noastra s-a sucit. zice de la 6 luni.
Antonia nu stiu cand a crescut! absorbita de cresterea Alexiei care urla f des de mofturi nu am bagat de seama cand puiu meu cel mic a inceput sa se joace cu manutzele si sa le vorbeasca. e atat de dulce! Alexia nu a facut niciodata asa ceva. La ea ma rugam sa vad ca se joaca cu mainile dar..nema. Antonia in schimb este o vorbareata, o zambareata si se joaca cuminte. E un bb super si e topita dupa Alexia.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
monu spune:
Catalina ai incercat sa ii dai Elektrolit de la Humana? e pentru deshidratare. daca a fost cu burtica si a facut multe scaune nu ii strica. si cand a veni canicula la fel e bun. sunt saruri pt bb pentru hidratare. daca ii dai scuze ca am m-am bagat.
Diana e infectie urinara dupa analiza sau cu presupusul? analiza de ce nu ii face?
ma doare sufletul cand aud de bebelusi bolnavi. stiu cum este si stiu ce este in sufletul vostru. noi va dorim multa sanatate si mamicilor calm si putere sa treaca peste toate. si... tupeu. ca fara el nu treci de sistemul asta de kk. (ma refer la sistemul de sanatate din Ro)
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia