Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Marybell, ti-am simtit lipsa, dar ma gandeam ca daca e vremea asa frumoasa esti cu bb pe afara si nu ai timp ptr noi. Prin ce ati putut sa treceti! Ma bucur ca sunteti mai bine. Dar cum s-a ajuns pana acolo? La asemenea complicatii...?
Sa stii ca am citit mesajul tau, chiar am vrut sa iti raspund dar m-am luat cu bb si sincer am uitat. Dar sa stii ca daca nu ma insel Alinuk, ti-a raspuns la mesajul tau. Si eu tin la voi, la toate. Sunteti familia mea (virtuala). Chiar daca nu scriu de fiecare data si eu ma gandesc la fiecare, daca sunteti bine, ce va fac copilashii...deja pe cei din familie i-am zapacit povestindu-le despre voi
marybell, nu mai fi supi. Suntem aici alaturi de tine!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul.Multumim mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La multe luni puiutului meu!!! Avem 4 luni!!!!

MULTUMIM FETELOR PENTRU URARI alinuk, eli, mariana

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marybell,acum nu te supara si tu ca fiecare mai pleaca in concediu sau are probleme si nu da raportul aici.Eu chiar m-am gindit la tine si vroiam sa intreb azi,dar ma luam cu altele si uitam.
Imi pare rau ca ati trecut prin situatii asa grele.Doamne fereste pe toata lumea de asa ceva.Dar cum de ati ajuns aici?Ce simptome a avut?Mi se ridica pielea pe mine,zau.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

marybell stii ca s-a mai discutat problema asta,ca unele ne simtim uneori ignorate,nu esti nici prima,si nici ultima care a simtit asta.
Unele dintre noi(ca mine) citesc dar nu prea raspund,altele citesc mai pe diagonala ca sunt cu bebeii,nu tre sa te supi.Eu la inceput ma ofticam mai ales ca eu fiin prima din odisee in primele zile am avut parte de toata atentia,apoi a trebuit sa vin in romania si nu am avut net o perioada si cand m-am intors m-am simtit data la o parte,venisera o gramada de fete noi dar pana la urma e doar un forum,fetele cu care m-am imprietenit aici stiu ca se gandesc la mine si fara sa ma pupe dimineata si seara pe dc,o fac in gand,la telefon sau fata in fata

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by sraluca

Katy, am bagat destu, se simte un coltisor. Oare cat o sa dureze chinul. Binenteles ca ta-su si-a pus palma in c si s-a carat ca are nu-s ce intalnire. Si eu ma chinui sa il adorm si el e umflat de plans saracul. I-am bagat o suzeta la congelator poate il ajuta.

Ralu, n-as putea sa spun cat dureaza. La noi, primii dinti s-au simtit asa pe 21 martie si pe 1 aprilie a iesit primul si pe 4 al doilea. Poate sa dureze cateva zile sau o sapt, doua, trei..Depinde de la caz la caz. Cu suzeta..nu o mai baga la congelator. E prea rece si risti sa raceasca. Nici jucariile refrigerante nu se baga la conge. Doar la frigider. Eventual poti sa o ti sub apa rece la robinet inainte sa i-o dai.

MArina, Cristiana, Dana, ne bucuram ca v-au placut pozele.
Cristiana, pai daca si la cum a fost imbracat si a transpirat de era leoarca, iti dai seama cum ar fi fost daca il imbracam cu pantaloni si sosete (ma rog ceva mai gros decat era)?
Dana, pai la ditamai burta si fundul...macar decolteul sa il bag la inaintare ca sa mai treaca lumea cu vederea burdihanul si posteriorul.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul.Multumim mult.

Mergi la inceput

E si na sa va povestesc si eu,fie ca va intereseaza sau nu ieri am facut vaccinul,am fost foarte bine,un picut de febra dar i-am dat o lingurita de eferalgan si nu a avut nimik.
Cadou de ziua noastra ne-am pierdut un cercel asa ca am batut apropuri la nasa-sa sa-i ia cercei ca si-asa s-a plans ca pe primii i-am luat eu,sa vedem dk se simte
Referitor la intrebarile zilei...crema de protectie o sa-i iau Avene,la recomandarea pediatrei,ziua doarme max 3-4 ore in reprize.
Cu diversificarea am ajuns la 120 ml supa de morcov,cartof si pastarnac,patrunjelul nu ne-a placut,mai incercam luni.Miercuri i-am dat niste piure de cartofi facut cu lapte praf..l-a ras
Adela stiu ca erau 4 intrebari dar nu le mai tin minte

Mergi la inceput

aaa...cu carutul,pediatra mea mi-a interzis sa-i ridic spatarul pana la 6 luni,eu o mai tin cate un pic in fund dar asta doar pt ca nu e doctorita langa mine sa ma vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai,si eu il mai tin in fund,ca asa-i place si se trage de ce apuca sa se ridice.Nu exageram,dar tot il ridic.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARYBELL, imi pare tare rau ca ai trecut prin ceea ce ai trecut cu Erik, cum s-a putut asa ceva? Mi se rupe sufletul cand aud de bebelushi in spital, parca e mai strigator la cer decat orice altceva, mai ales in spitalele noastre.

Stiu ca te simti suparata pe noi, dar vad ca e o parioada in care multe mamici lipsesc cu zilele, unele mai pregatesc un botez, altele pleaca din oras, si nu prea e usor sa tii minte programul la toate. Fiindca tot ai pomenit de LILI, ea nici n-a intrat azi (retin ca ultimul mesaj era de ieri, disperata cu mesele lui Adam), si sunt atatea care n-au intrat de saptamani. Alteori, e adevarat, citim in diagonala, ca bebelusul din dotare urla, sau vrea in brate, sau face sau nu face una sau alta.

Sa stii ca si eu percep grupul nostru ca pe o familie, am avut parte de multe sfaturi si vorbe bune de la fetele de aici, tin foarte mult la ele, ca altfel n-as deschide calculatorul asta care-mi mananca mai multe ore decat sunt eu dispusa sa recunosc, si imi pare rau ca nu prea se arata ocazia sa ne intalnim si fata in fata. Hai, nu fii suparata, bine ca Erik e mai bine si ca ai putut sa te intorci acasa si printre noi.

Uite, un de la Davidut pentru Erik!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADINUSH, bine ca n-ati suferit mai mult cu vaccinul, noi am fost tare maraiti dupa cel d-al doilea, dar a trecut demult.

Ma tot gandesc la ce scrieti voi cu ridicatul in fund, unul dintre exercitiile de gimnastica pe care le face David e tinut de genunchii desfacuti cu coatele si ridicat in fund de manute, interesant e ca daca-i fac eu rade, iar daca-i fac astia profesionisti urla...

Cred ca-mi fac si eu curaj maine pentru cartof, ADINUSH, ai pus si altceva in afara de lapte?

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput