Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
marinar spune:
alinuk nu stiu daca suntem sectante ca nu umblam sa-i convingem si pe altii sa ne urmeze, si oricum nu conteaza... mie-mi place ca ne-am imprietenit.
diana sanatate bebelinei!
catalina pup si pt matei!
kate sunteti niste draguti! aaaa, da de paturici am uitat sa mentionez dar am vazut si asa.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
alinuk spune:
quote:
Originally posted by marinar
alinuk nu stiu daca suntem sectante ca nu umblam sa-i convingem si pe altii sa ne urmeze, si oricum nu conteaza... mie-mi place ca ne-am imprietenit.
aidi bei ca am glumit... si oricum sotziunea ma alinta cand imi zice ca's sectanta..
sper ca nu te-ai supi!
sigur ca e un lucru minunat ca se leaga prietenii si ca ne impartasim una din experietna celeilalte..
hihih chiar ma gandeam ca la anu cand implinesc gupiii un anishor de viatza sa le facem si un party comun (in afara de sarbatoarea din familie)!!
Inchiriem undeva un spatiu si ducem picii la bairam!!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
cristiana70 spune:
Mai fetelor, chinuiala mare pe aici de cand cu diversificarea, dintii et co. DIANA, multa sanatate si micutei tale, poate ca va trebui pana la urma sa-i faca si o analiza de urina, sa vedeti daca e infectie.
In alta ordine de idei, aflati ca nu-s toata la cap. I-am dat in sfarsit lui David pe la sapte un supozitor cu glicerina, iar la noua cand l-am luat in brate sa-l hranesc, a inceput sa impinga la kk. A impins saracutul, nu gluma, si era tare ca unul de oameni mari. Pai cum sa nu fie daca pe borcanas scrie ca piureul asta de morcov intareste scaunul? Noroc ca am citit azi, cand am spalat borcanasul, pai de ce nu scriu astia chestia asta esentiala cu litere mai mari, ca imbatranesti cu lupa in mana pana citesti eticheta. Asa ca ma gandesc ca e ca la oameni mari cu alimentele astea, cum e si cafeaua, de exemplu, pe unii ii constipa, pe altii viceversa.
Bine ca n-am repetat eroarea, ca a inceput sa sughite dupa ce a terminat de mancat, ma gandeam sa-i dau si eu ca LIUDA, suc de morcov, taci ca si pe ala scrie ca intareste scaunul. L-am bagat in spais, steie acolo pana o fi nevoie.
Nici nu stiu ce sa fac maine, la cartof care e reactia de scaun, se intareste sau se inmoaie? N-as continua cu fructe, sa nu prinda gustul de dulce. Am intrebat-o si pe sora-mea cum a facut cu micutul ei, ea zice ca-i dadea cereale cu cate-un pic de pireu de fructe din borcanas deasupra, dar asta dupa sase luni.
Ma bucur ca sunt membra
ca altfel poate ajungeam si eu sa infofolesc copilul, mai stii? Sa vedeti cum se uita mamicile la mine cand il duc pe David la masaj, parca a fi aterizat de pe Marte. Fie sanatoase, dar mi-e mila de pruncii lor.
Shine spune:
astept sa aruncati cu oo stricate...
io pana ieri l-am scos pe alexandru cu 2 straturi, na!
pe principiul, daca mie mi-e rece si lui ii este.
si pana saptamana trecuta, ii puneam si paturica in carut
e drept ca atunci cand sunt singura merg NUMAI pe la umbra, si cand zic umbra, inteleg alei unde nu bate soarele niciodata, deci este racoare.....
da' promit ca in wkd mergem la shopping de chilotei cu manecuta scurta
si promit ca schimb si link-ul de la semnatura, sa nu va mai impiedicati de poze cu pisicile si alte alea..... da nu azi, maine... su poimaine
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
cristiana70 spune:
SRALUCA, tinem pumnii lui Bila sa scape repede cu dintisorii!
KATERYNA, foarte frumoase pozele din parc, vad ca si Anelin a stat la piciorutele goale!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
marinar spune:
alinuk normal ca nu m-am suparat. 
cristiana eu stiu ca in general morcovetele mai intareste kkdar cred ca depinde de organism.
hai ca am pus-o pe emmi in patuc si ma duc si eu langa soatza mea.
noapte buna
anis spune:
quote:
Originally posted by kachi
Buna felelor,
Noi avem botezul sambata si avem ceva emotii...
In rest super bine in continuare. Va citim cu drag.
Anis Aveam si eu o intrebare: ma uitam pe pozele tale si am vazut ca ai cadita ca a mea. Pana acum ne caram cu ea in casa pe suportul de metal, dar dupa botez vreau sa o folosim in baie, ca ne-am saturat de carat apa. Tu pe ce o sprijini pe cada?
Merci mult.
Va pup pe toate si pe bbii vostri frumusei.
Varsta Matei
12.01.2007
Poze cu bebe
vezi ca ,gasesti de cumparat bara metalica de inox.O tai cat e pe latul cazii, 2 bucati.Cadita are dedesupt 2 santuri , e si prin santurile alea pui barile.Pe marginea cazii eu am fixat si 2 chestii din alea pe care se sustin barile de uerase in dulap,tot metalice sisunt de inox.
Si asa nu te mai cocosesti in baie, sau stai cu suportul dupa tine.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
quote:
Originally posted by aelita
ma bucur ca v-au placut pozele.
anis tu il ai si mai lung,asa ca ai din ce tunde ,hehe. nu e nevoie sa il faci scurt,e de ajuns sa tai din varfuri,imediat se regenereaza.S.
da..dar varfurile le tai mai mereu..mie acum mi se rupe de la jumatate..adica fire lungi nu gluma..toata casa e plina de fire de ale mele..de zici ca naparlesc.si mor de ciuda
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marybell spune:
buna fetelor, am revenit acasa, sunt foarte trista
fiindca am avut o saptamana de cosmar, am stat in spital cu Erik cu tratament intravenos si masca de oxigen pe fata, de la o banala raceala s-a ajuns aproape la traheostomie, am trecut prin clipe foarte grele, dupa ce copilul a ramas complet fara aer in fata noastra de 2 ori. am crezut ca innebunesc, cred ca este una dintre cele mai grele experiente pe care le-am trait cu bebe...
in alta ordine de idei am avut asa un sentiment de...nu conteaza, cand dupa ce am citit paginile restante, am observat ca nimeni nu ne-a simtit lipsa,
nimeni nu a intrebat de noi, cu exceptia lui Lily
, cu atat mai mult cu cat eu postam in fiecare zi cateva mesaje si nu de genul: buna, ce faceti? sau scurt: eu sunt bine, bebe doarme. am incercat mereu sa comunic cu fiecare din voi asa cum s-a putut.
mai mult de atat, inainte cu vreo 2 sau 3 zile de seara urata pe care am avut-o, si in care am ajuns si la spital, va scriam un mesaj dragutz zic eu, pentru voi, pe care se pare ca nimeni nu l-a citit fiindca nu am vazut nici o reactie, deci se pare, ca nimeni nu l-a citit ![]()
quote:
oricum voi sunteti cu totul deosebite, sau poate doar am avut noi norocul sa ne strangem cateva fete aici, care sa ajungem sa tinem una la alta, (tot virtual vorbind) astfel incat sa nu mai treaca nici o zi din viata mea fara sa ma gandesc la voi, fara sa imi beau cafeaua dimineata, sau la ce ora ma trezesc... si sa intru repede pe forum ca sa vad, ce mai fac prietenele mele si puiutii lor.
VA PUP SI VA IUBESC PE TOATE (asa virtual)
in concluzie: in speranta ca totusi poate cineva mai citeste si mesajele mele, va spun ca si eu si Erik suntem mai bine si sunt bucuroasa ca sunt acasa. e atat de urat in spital...
P.S. am vazut multe poze si filmulete cu stelutele noastre, intalniri in parc, mi-au placut toti foarte mult, si parca au mai crescut de cand am lipsit eu si nu i-am mai vazut.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Daconst spune:
Dinamizzi,am intrat sa vad ce-ai facut cu Thea.Of,Doamne saracuta,ce rau imi pare.Sper sa scapati repede cu bine ca mi se rupe sufletul de bb-i bolnaviori.
Cristiana,ma distrez cit esti de inventiva.Bine ca papa davidutu.Frumusel la bulanasele goale.Eu inca nu l-am scos asa ca la noi e frig.Azi batea un vant,de i-am dat geaca groasuta pe el.
Noua ne-a spus ca morcovul constipa si sa nu i-l dam decit in combinatie cu alta leguma.Cu cartofi de exemplu.Credeam ca am scris si aici,nu mai stiu.
Eli,frumoas pisoiasul chinezoi.Cu cine seamana totusi cu ochii asa?Maine fac si eu poze al negru,ca mi-ai facut pofta.![]()
Imi place ciupilica galbena.Se potriveste cu Eva.Niste frumosi.
Alinuk,ce garduri sarisi fata?Ca mie mi-ai spus ca va plimbati si stati la terasa.![]()
Kate,frumoas Anelinu,dar mie mi-au picat ochii in decolteul tau.Da esti doatata fata,nu gluma.Ai unde sa pastrezi lapticul,nu ca mine.Acu iar sunt la minus la marimea de sutien,ca pina acum era de la alaptat mai mare.Asta e,macar nu sufar ca s-a lasat ca nu avea ce.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2