Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
sraluca spune:
Eli cereale cutie milupa. a, am un gel gingival l-am luat de la targ ca ma asteptam la aventuri dintoase.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
marinar spune:
laura ionescu ete ca de ziua ei am vazut-o pe eva in pacr, o frumusete nu alta. mai cred ca noi Dc-istele (am fost in parc cu anca ventura si adinush) am fost cam singurele care am lasat copii la bulanele goale, cum era si eva, in rest parca au inebunit: am vazut copii can de 1 an cu caciula, bluza cu maneca lunga, vesta sau hanorac pe deasupra, pantaloni lungi...uffff.
adela hai sa-ti raspund la intrebari:
1. emmi doarme inainte de masa de la 11 cam o ora, apoi afara mai doarme 2-3 ore, depinde ca e de obosita, si noaptea de pe la 11 pana la 6.30-7
2. eu inca nu am ridicat sparatul carutului nici un strop
3. diversificarea...inca nu putem vorbi de ea.
4. daca ii e sete de ce nu-i dai apa?
catalina sa nu clachezi pt ca matei te simte. offfff...sanatate muuuuulta!!!
aelita pai nu seamana numai cu mine ci si cu tati. si ar fi fost ok sa semene la figura numai cu el dar macar parul sa fie de la mine pt ca al lui tati e drept drept si sarmos.
eli e un scump pisoiul tau.
cristina70 hai ca m-ai facut sa rad. ce inseamna sa fii mama...gasesti fel si fel de tertipuri numai sa pape bb. si ff frumos bb la bulanele goaleeeee
sraluca deci a prins ideea bb... sa pap acum cat apuc!
bai sa nu va mai minunati ca emmi face piruete pt ca azi a cazut din pat. am lasa-t 30 de secunde singura in mijlocul patului si cand am aparut in camera am vazut pur si simplu cum se duce jos. va dati seama ca mi-astat inima-n loc. bine ca nu a patit nimic, doar s-a speriat dar in 2 minute ranja gingiile la mine si eu tremuram toata.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
cristiana70 spune:
AELITA, si eu mor dupa prichindeii cu suzeta, ma uitam acum cateva saptamani la unul care era cu mama-sa la cumparaturi, sedea in cos si o ajuta pe mami sa puna cumparaturile pe banda, si molfaia totodata din suzeta. Si eu sunt de parere ca se poate dezvata de ea, dar cu degetele e mai greu, auzi, sa-i pui ardei iute pe ele, daca se freaca la ochi? Mi se pare o barbarie. Ma gandesc ca o sa-i propunem sa le dea lui Ringo si Bonnie, "uite mama, ei n-au suzeta si plang" sau ceva de genul. Iar faza cu bunica care in loc sa se faca acceptata de copii incepe cu instructia, si mai urat.
Ma bucur ca v-a placut piciutania cu bulanele goale, lasa-l sa simta aerul, sa se bucure de el. Dupa poza si biberon l-am tras la umbra sa doarma, si ma-sa a infipt, in sfarsit, gladiolele.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
alinuk spune:
Mariana76 multumesc mult de urare. Este in avans, ziua mea este vineri - sapt viitoare!!! Margicutza insa a implinit ieri 4 luni!
Eli faine pozucile. Ne-a placut in parculetz azi...daca saream gardul cela fara sa-mi atarn pantulonii in el era si mai oki...Si nu-mi era de nadragi ca i-am mesterit io, ci de genunchi ca am facut si o zgaiba si abia m-am epilat..ma gandeam ca umblu si io la fustitza...bulanelu' golutz... si can' colo ..cu jenunchii belitzi ca picii 
Marinar mai cred ca noi Dc-istele (am fost in parc cu anca ventura si adinush) am fost ... si cand ne zice sotziunea mea sectante ma infurii...da creca are dreptate!!!
vazut gupii pe aici cu bulanele goale si fara zgaibe pe ele 
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
dianamizzi spune:
buna seara fetelor... nu am apucat sa citesc ce ati scris... ca am fost plecata cu thea pe la usile doctorilor ....of doamne... nu e fetelor de la dinti... deci de azinoapte a avut febra fara oprire chiar si cu supozitorul cu paracetamol odata la 4 ore!! i-a scazut un pic dar se intoarce febra imediat... are 39 acum deci gata, nu mai era de asteptat. i-am dat antibiotic. a zis doctora ca in 24 de ore ar trebui sa ii scada febra daca nu e infectie... de la urechi nu e, la plamani e clara. in gat nu are decat puuuutin de tot iritat, dar nu are gatul rosu sau infectie... deci a zis ca s-ar putea sa fie infectie urinara de nu se vede nimic... de la dinti nu ca e prea mare febra. nu ar ajunge la peste 39 daca ar fi dintii... asta e, acum vine noaptea, am asteoptat destul. mai bine sa se faca bine decat sa alergam pe la spital la noapte, doamne ferteste. i-am dat 1 ml. de augmentin. of... nici nu are rost sa va zic cum ma simt ca orice mama cred ca e asa cand se intampla ceva cu puiul ei... acum doamne ajuta sa treaca. am incercat sa evit cat se poate. dar nu ii scade febra ...
saraca se trezeste si maraie si adoarme la loc... a dormit 3 ore dupa amiaza si cand s-a trezit zambea, febra scazuse un pic. dar acum iar e rau./..
va pup si sanatate multa va doresc din suflet...
noapte buna. va zic maine cum e.
kateryna spune:
Ralu, exact asa plange si al meu de la dinti. D-asta ziceam eu ca imi vine sa plang langa el.
Si...la noi se vede un varf de canin. Se simte bine si la mana. Acum sa reuseasca sa erupa ca asta e partea cea mai naspa. dar trecem noi si peste asta...si pe urma vine urmatorul
.
Daca tot va laudati cu poze...hai sa va aratam ce am facut noi in parc. Anelin nu a fost prea cooperant la poze. Era ocupat sa-si roada mainile din cauza dintilor.
A avut si cateva ture de plans
de se uita tot parcul la noi ca la nebuni.
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070511&ctime=155224" target="_blank">admiram macii
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070511&ctime=160227" target="_blank">pe malul lacului
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070511&ctime=160313" target="_blank"> la arteziana
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070511&ctime=160351" target="_blank">ne uitam la mormoloci
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070511&ctime=160522" target="_blank">ne jucam
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070511&ctime=160537" target="_blank">nu ma lasa mami sa bag mainile in gura
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul.Multumim mult.
kateryna spune:
quote:
Originally posted by marinar
laura ionescu ete ca de ziua ei am vazut-o pe eva in pacr, o frumusete nu alta. mai cred ca noi Dc-istele (am fost in parc cu anca ventura si adinush) am fost cam singurele care am lasat copii la bulanele goale, cum era si eva, in rest parca au inebunit: am vazut copii can de 1 an cu caciula, bluza cu maneca lunga, vesta sau hanorac pe deasupra, pantaloni lungi...uffff.
Am vazut si eu azi copii in panataloni de raiat gros, cu dres pe sub pantalon, bluza groasa peste body si caciula in cap. Ca sa nu mai vorbesc de cei acoperiti cu paturi groase

Kateryna si
Catalina spune:
Diana, stiu ca toate fetele te inteleg si iti tin pumnii sa fie bine dar eu una ... sincer, te inteleg perfect. Imi pare rau sa aud ca printesa ta nu e bine. Doamne ajuta, sa fie bine! Ce ti-a zis sa ii faci?
Matei e ... el e bine asa ... doarme, se trezeste, gangureste, mai plange (dar nu mult), de mancat pana acum a luat cam 600 ml de lichid sub diferite forme: mucilagiu de orez, Humana HN, ceai de menta, si vreo 20 lingurite de supa de morcovi (pasata). In rest i-am pus nitel smecta intr-un bibe pana acum si i-am dat medicamentele. Cu toate acestea pana acum am numarat 7 scaune. Am trecut prin toate culorile. La momentul acesta ultimele scaune incepusera sa semene nitel cu mustarul si ca culoare si la consistenta. Dar tot multe face ...
Am sunat din nou la asistenta si mi-a zis ca daca mananca si are stare generala buna e ok. De asemenea nu a facut febra si sper sa nici nu faca.
Mai avem nitel si facem baita si apoi ii dau lapte din ala HN facut cu apa de orez.
Mergem inainte ...
Pupici
kateryna spune:
Diana, multa sanatate puiutei!
Cata, il pup si pe Matei
. Sa se faca si el bine cat mai repede.
Off, ce rau e cand sufera puii!
Kateryna si
sraluca spune:
Katy, am bagat destu, se simte un coltisor. Oare cat o sa dureze chinul. Binenteles ca ta-su si-a pus palma in c si s-a carat ca are nu-s ce intalnire. Si eu ma chinui sa il adorm si el e umflat de plans saracul. I-am bagat o suzeta la congelator poate il ajuta.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare