Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
eli1977 spune:
iar aici va salut pe toti saluut
ne-am intalnit cu tati aicisi ii alatam limbuta mea...
iar aici..mi se facuse foaaame, nene
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
eli1977 spune:
Alinatxa, cum mai esti?te simti mai bine?
pisoiul meu drag
cristiana70 spune:
Na, ce isprava mi-a trecut prin minte, si anume daca tot m-a sfatuit MESSA sa schimb biberonul, am incercat sa schimb doar culoarea laptelui, sau, ma rog, sa-l maschez. Asa ca mami a pus biberonul intr-un ciorap de-al ei, si bebe a crezut ca bea ceva albastru, si nu lapte. Si David a lipait frumos lapticul. Trebuie sa vedem ce culori de ciorapi mai avem, orice dar alb nu.
Apropo de tema zilei, eu i-am luat lui David crema de la Nivea Baby, cu factor de protectie 50 de la Selgros, zic eu ca e ok. Si i-am luat si o sepcuta, si un pachet mare de pampers, si s-a dus bulionul. Si dupa asta ne-am intors acasa si fiindca afara e tare cald l-am dezbracat asa, noroc ca nu ma vad vecinele ca urla ca disperatele ca raceste copilul.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
aelita spune:
daconst.gigi contra
liuda,pai daca ma cert cu ea,eu de cine ma mai amuz?? ee,nu stii tu cum ii folosesc eu replicile si e amuzamentul nostru ! ca le am memorate toate
si cand ma plicitisesc de ele,vine cu alta noua!si-uite-asa ma distrez si eu.
cu suzeta: daca imi aduceau argumente ratinale contra, ma mai gandeam .dar asa,faze ca " ce e aia" sau " ii sta urat" sau "nu sufar copiii cu suzeta in gura cand merg in picioare" ..etc
foarte bine cui nu a dat,dar sper ca au fost altele motivele,nu ce e mai sus.
am mai auzit o bunica in cartier care a venit s-o ajute pe fii-sa cu copii de 2 si 3 ani si cum a venit i-a scos suzeta celei mici.E ADEVARAT CA TREBUIA SCOASA,dar eu ma leg acum de modul inc are a facut.o si motivele.asa brusc,adica nici nu vine buncia bine,copiii au si ei nevoie de adaptare langa ea,nu? sau pleaca mama vine bunica pe care nici nu o stim bine si inepe militaria! cerea noaptea suzeta si ii zpunea: " ce,esti animal ?numai animalele sug suzeta" -motive solide,adica!
ca si alea cu pusul ardeiului iute pe suzeta.
eu zic ca or exista metode diverse,de oameni normali, ca sa dezvatam copiii de suzeta.
numai pe mana unei bunici fara suflet nu as lasa-o sa se dezvete.auzi,urati cu suzeta si eu mor de dragul lor cand incep sa vorbeasca si isi scot suzeta din gura ,spun ce spun,si apoi oindeasa la loc !!
sa fi vazut a mea cum tinea cu falcile de ea,cand verisorul care e cu 9 luni mai mare ca ea i-o tragea din gura.ala nu vrea suzeta,mai bine de el,dar cand a vazut-o pe ea cu suza s-a terminat smekeria,o tragea de lantz! si asta mica o tinea din falci ,si el o tragea cu cap cu tot .ea avea vreo doua luni atunci,nici nu stia sa o tina cu mana,si cand a vazut ea ca nu mai tine piept,a pus ambii pumni la gura,pe suzeta siii iesiser ochii ,si tot nu i-a dat drumul!
apoi cand nu a mai vrut-o ea,verisorul a gasit-o prin pat si ce a mai luat-o la ros!!!
daconst,pai ,ce-ai ,mama,sa ii dai suza cu forta? e vorba de copiii care se simt minunat cu ea,ca eu una nu vad nimic rau in asta.
LIUDA
quote:
cand ma intorc dupa ce am intins niste rufe.... copilul meu cu kk calda la cur dormea dusa!!!

eli,scumpic Andrei!
S.
Liuda spune:
bei suspectez copilul de alint, moft... ma scoate din pepeni daca nu o sa incep s-o las sa mai si boceasca... ca am ajuns sa-mi fie frica sa ies pe usa ca incepe muzicuta.... acum sta de 20 de minute in pat si se joaca dar doar din cauza ca ma vede alaturi la calculator, daca incerc sa ies - nu cred ca ajung la usa si incepe... deci o sa inceapa mama sa-si calce pe dragostea cea mare si s-o lase sa mai si boceasca ca prea "m-a educat ea pe mine" sant ca la militarie asa - numai la comanda Dansei - pai nici sa ma mai pis nu se poate?
Liuda spune:
Aelita mie chiar mi se par haiosi copiii cu suzy in botic si daca ma si ajuta ... atunci sa fie nene suzy ca creste si o "s-o dam la catei", purcei, scapam noi ca nu om fi primii....
eli ce frumosi santeti... asa da!
si noi am ras acum 50 ml de suc de morcov....
sraluca spune:
LILISOR simpatica catelusa (rasa). Mama se chunuie din august cu o catea (mama adoptiva a lui Bobi) care a paralizat de la perfuziile inteligentilor de vets.Si se tot gandesc de atunci la eutanasiere. Acum cica e mai bine, se taraie prin toata sufrageria asa ca o mai lasa. Ce numai doctorii umani sa fie galme, vets-ii ce au????
Cred ca ne ies si noua dintisorii ca s-a trezit pe la 5 dim si plangea cu lacrimi de croco si cu mainile in gura. A sfarsit prin a dormi cu mine in pat pana pe la 7.30 cand a luat-o d-acapo. Plangea cum plang copilasii cand se lovesc de sarea camesa pe el. Mai sa ma apuc si eu sa plang cu el.
A si sa vedeti ce s-a bucurat cand a venit tati ca a fost toata saptamana plecta si acum s-a intors si asta micu era numai un ras, nici nu ziceai ca azi noapte a plas de a rupt.
Azi ne-am chinuit sa mancam mar pasat cu putin biscuit (adica biscuiti cu lapte de la milupa). Si ii dadeam cu lingurita si se stramba de ziceai ca ii dau kk. La un mom dat zic, tu nu vrei las ca mananc eu si m-am apucat sa ma fac ca mananc dar nu ma uitam la el ca era la tv un film pe care il\ urmaream. Sa vedeti scandal, scandal si cand ma uit la el facuse gura mare sa ii dau merele lui sa nu mananc eu ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CATA de la mere are Matei probleme. Si la mine a facut urat odata ca i-am dat la un mom dat cam multe mere (2 mere suc) plus o multime de pasate (l-am scapt pe tati la incarcare si el cat are in fata atata baga, noroc ca l-am oprit eu o data) si am oprit merele cateva zile dar am mers pe lapte normal si si-a revenit. Poate totusi nu e asa grav cum zice pedi.A, i-am dat saruri de rehidratare ca cica alea aduna kk, nu il lasa imprastiat. Cata si incearca sa faci laptele cu apa de orez, fierbi o lingurita orez in apa o multa, aprox 1litru. Eu as ai-am dat cand a fost bolnavior (tot kk inainte de faza cu merele).
(eu citesc ce ai scris ieri, poate azi e mai bine dar trebuie sa ajung acolo
)
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
eli1977 spune:
Cristiana, hihi, ce idee cu biberonul in ciorap!si ce frumusel e Davidutu si cu sapca si fara..l-ai imbracat f bine, cred, avand in vedere ca azi chiar a fost caaald
Aelita, si mama mea e un fel de Gigi contra, dar s-a mei potolit in ultimul timp..am vrut de dimineata sa-ti zic ca Sofia (btw, imi place mult numele)e scumpa tare, cu rochitele ei si mi se pare mare, parca ar avea mult mai multe lunite frumoasa de ea
multumim pt aprecieri, fete
Raluca, si Biluta al tau vrea sa se faca iepuras?uof, dragutul de el, cred ca il doare..nu-i dai cu nimic pe gingiute?
pisoiul meu drag
eli1977 spune:
Raluca, stai ca vreau sa te intreb ceva-de care mere cu biscuit?cereale milupa?sau borcanas, sau ce?
pisoiul meu drag
sraluca spune:
Si eu pierd la par pe toate drumurile. Dupa dus scot un pumn din scurgerea de la baie. Ma gandeam sa ma duc sa ma tund dar abia am reusit sa il las sa creasca cat de cat ca pana acum numai scurt l-am avut. Nici nu stiu ce sa fac.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare