Stelute de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei lasati parul in pace!!! Sa va zic de mine - eu am mai mult par prin casa decat in cap!!!! Zau pe cuvant! cand ma spal pe cap - aoleu ca cu pumnul scot, ma pieptan - cade, il usuc - in jurul meu e numai par, mai baga si Diana mana in cele 3 fire ramase si e treaba cea mai buna! daca dau cu aspriratorul si apoi numar firele de par adunate in el - sigur sant mai multe ca in cap la proprietar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,tu i-ai mai dat picaturile de colici?Eu vad ca azi a fost ok dupa ce am reluat picaturile.
La noi faza era ca l-a dereglat dr cu bilutele ei homeopate.Adica i-au oprit vomitatul dar in schimb a facut colici sau asa ceva.Am renuntat la ele sa poata sa ragaie ca inainte si vad ca e mai bine.

Aelita,maica-ta e Gigi contra.Orice spui tu,ea e impotriva.
Macar bine ca poti face haz de necaz cind iti mai spune cite una.
Si eu sunt cu hainutele pe masura,ca destul am purtat eu o viata de la sor-mea mai mare.
Doar ca eu le-am spus cu tupeu,la botez,cam ce marime am nevoie si ce anotimp.La nemti asa se procedeaza si am adoptat si eu metoda.

Liudo,la mine e simplu cu cremele ca nu dau banii aiurea,doar pe firma.Si sa-i am.Asta e tot de la nemti,ca de asta e totul mai ieftin aici.Neamtul nu da banu pe ce nu merita.Si sa fie putred de bogat.Ca bla bla pot sa bage orice producator pentru reclama,dar rezultatul e acelasi.Sa fie protejat copilul si gata,asta e important.

Pai Catalino,vezi ca fi-tu nici nu-i bolnav daca e vioi si gangureste ca inainte.Are si el saracutul deranjamente la burtica,dar trec si astea.O sa fie bine,o sa vezi.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

daconst voua v-au revenit colicii? Hai ma! ca am auzit ca a patit cineva dupa ce a trecut la numarul 2 la formula! Multa sanatate, dar de creme, nici nu imi fac mari griji, am intrat in marmacie, aleg eu acolo ceva, si basta, ca nu o fi o casa de cumparat....
daconst lasa copilul sa verse, adica eu nu stiu cat varsa al tau, dar la mine fata nu a varsat deloc, insa de 2 saptamani de cand a dat Dumnezeu si s-a apucat si ea de halit....(mai nou cere si noaptea!!! fix la 4 parca ar sti la ceas) uneori mai varsa... deci concluzie, o fi bine ca mai dau copiii inapoi, ca a mea nici nu varsa, nici nu manca ca oamenii, acum mananca bine - uneori mai varsa (dar nu in jet) asa un pic ca sa am eu ce spala!

Aelita - auzi eu cum sant a dracu de gura - daca aveam o mama ca ta, cred ca eram certate si nu vorbeam de cativa ani deja!!!! cred ca nu mai cu asta ne ocupam - cu intepaturi si pe mine daca ma calca.... of , cred ca nu isi mai vedea nepoata daca tot comenteaza si tot nu ii place... ii ziceam zau sa nu mai vina. Stii care e treaba... daca vede nepoata si o are alaturi - comenteaza, se dau in pareri, sant toti destepti, daca sant departe - plang de dor (cazul meu)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna fetelor!
Rali, super faze. Nu stiam nimic din ce-ai povestit tu acolo... Cu spalatul cea mai tare...

Adela, eu am fost mai nesimtita si nu i-am dat nici un leu postaritei... ma rog mi-a si dat bani de 50 (era alocatia) si nici nu m-am sinchisit sa caut... Si ca data viitoare sa evit situatiile de genul asta m-am dus frumos si mi-am trecut si indemnizatia si alocatia pe card... Ce tot atata spaga? Mie imi da cineva ceva fara 10 mii? Ca tot venii vb de bani, sa va zic cat m-a costat pe mine nasterea? 1mil...
Sa-ti raspund la intrebari..
1. Copilul meu sta treaz cam o ora dupa ce papa, apoi doarme o ora, apoi se trezeste si papa si tot asa... Ultima masa e pe la 22-23... Noi facem baita cam pe la ora aia, cat mai tarziu, apoi papa si apoi face nani pana dimineata la 6h-7h... iar de aici incepe programul de papa cam la doua ore dupa ce termina de mancat...
2. Eu n-am scaun de masina... Am un balansoar in care mai doarme din cand in cand... De regula doarme pe pat sau in patutul lui...
3 si 4... N-am inceput inca diversificarea...

Liudo, super tare faza cu indianul... Nu vreau sa aud de nespalati... Noi stam in zona rezidentiala Rahova, suntem vecini cu Ferentari... unde populatia majoritara e mai colorata asa... Nu vrei sa stii cum e in autobuze, unde toata lumea miroase precum vecinul si unde mai pui ca sunt si super aglomerate si se mai si lipesc de tine diversi... (n-am gasit o mutrita expresiva)...

Eu sunt pro suzeta. Decat sa-si suga degetele mai bine suzi pana la 2ani sau cat o vrea...

Mai voiam sa zic nu stiu ce dar s-a trezit copilul... Fug sa-l pacalesc sa adoarma la loc...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

loremunteanu - eu sant de 10 ori pentru suzy sa zica cine si ce vrea, dar eu nu am treaba cu copilul cand boceste - poc si s-a inistit, noaptea am bagat-o si adoarme la loc! acum ce sa zic, dar eu nu stiu cum e fara suzy - o fi tot bine pentru cei care nu o acceptat-o! dar noua ne este draga de ea, o pazim ca ochii din cap ca daca o pierdem... o incasez de la fiemea!!! mai avem ceva rezerve pe acasa, dar dansa prefera pe una (sant toate la fel ca forma, doar alta culoare dar, de, ca donsoara o vrea pe cea galbena nene, nu merge cu albastru sau roz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adela,al meu nu are program fix de somn.manaca si apoi 1 ora jumate-doua ore sta treaz si apoi somn pina la urmatoarea masa.Noaptea doarme de la 9 seara(cind e lege ca trebuie sa fie in pat)pina la 6 dimineata.
De dormit mai doarme in scoica daca suntem pe drum,ca in rest nu sta in ea ca e cam stramta la gabaritul lui.

Liudo,aici este o vorba la nemti ca copilul care vomita,ala si creste.E mai greu de tradus,dar e ca o zicala ca e semn bun ca si ia in greutate.Acum nush ce sa zic,ca eu sunt mai fericita sa vomite decit sa urle.Il schimb si gata,e vioi si n-are treaba.Colicii nu stiu daca s-au intors,cert e ca ceva il deranja care a trecut acum cu sirop de colici.

Si eu sunt pro Suzy,dar al meu n-o mai vrea.El adoarme fara.Isi cinta singur ceva acolo si gata,adoarme.Si cu forta nu i-o pot da.In schimb suge tot ce apuca,pumn,jucarii,cearceafuri...asta e,n-am ce face.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

daconst a mea a prins smecheria si da cu mana pe la gura sa-i zboare suzy si baga in loc doua degete... si ce fericita clenfaie ea cu ele in gura!!!! si-a dat seama ca - cat nu s-ar chinui toata mana nu ii incape in gura si doar o lingea, asa ca acum e "mai desteapta" - doua degete incap in gura si le foiesti pe acolo cat vrei si le rontai pe ce "dinte" poftesti!
Apoi isi aminteste de prietena si o cauta , dar inca nu prea poate sa manevreze cu mainele asa ca cat nu incearca sa o prinda in mana, tot pe alaturi trece... asa ca la un moment dat stie ea ca "daca o stiga pe mami" adica se moftureste un pic - pok mami vine (ca zorro) si stie mami mai bine , ii iese faza cu mana si o baga direct in gura la fata!

Mergi la inceput

hai ca am plecat va las
si sa aveti numai sanatate pe la toate colturile!!!
catalina nu dispera ca pana face copilul tau vreo 20 de ani o sa-l mai apuce kkrea si tot mama buna ai sa fii si atunci. stai ca creste el si sa vezi dupa ce o sa roada toate verzaturile din copaci... ca tare mai sant bune alea si mai ales cand nu vede mami ca le "pofteste" !!! atunci nu o sa mai schimbi pampersi ci o sa tot pui suluri cu hartie la baie.... !!!

atati ca mi-am amintit, aseara a mancat fata la 19-00 150 ml, dupa care a scos aer cam mult incat a apucat-o sughitul.... ce sa facem sa ne treaca? Ii dau lapte (ca mai ramasesera vreo 10 ml - nu vrea! e satula! da mama ceai - nu vrea!Avea deja 15 min de cand tot sughita, ce sa fac? Ii pun eu niste suc de mircov - cam mult ca ma scapaseram! Mama cand a prins ea biberonul - nu l-a mai lasat! si cand s-a terminat a inceput sa boceasca, se uita la biberon.... hai ca ii mai pun inca 50 ml. Era mancata deci ma asteptam la reactii - lapte cu suc de morcov - vai ce dureri de burta ne pasc pe noi! In loc de asta - am avut parte de un pampers plinnnn cu varf, Am vazut ca face kk o las in pace 3 minute sa-si face copilul nevoile... cand ma intorc dupa ce am intins niste rufe.... copilul meu cu kk calda la cur dormea dusa!!!
ei si seara am fost si la o terasa, dar nu prea a fost fata incantata ca nu era nimic interesant acolo, a studiat ea cat a studiat cu lanternele in jur - s-a plictisit... asa ca a plecat mami cu carut si buburuz acasa, ca se apropia ora de baie, care e fix la 9! nu am voie sa intarzii ca primesc papara de la fie-mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Liuda, da, sper sa nu disper pt ca tocmai ce l-am schimbat dupa al 5 lea scaun ca face din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

HaI Cata, poate acum ca i-ai dat smecta ii trece

am facut niste pozici, sa vedeti un pisoi la masa de 12, diversificata adicatelea, azi a papat raznt 6 lingurite cu vaaarf, deci cam 10 normale, rase, cu merisor si 160ml suc de mar cu morcovcam asa arata un Pisoi diversificat
si aici ma gandeam...mai e mult?
in sfarsit...am iesit in parculet cu Eva si Teo
si cu Alexandru si Shine

ia uitati-va ce bine ii sta lui Alinuk mama eroinadar lui Margelutza nu prea ii convine, repede si-a pus gogosica pe avutul lui...

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput