Caramel Ice Coffee(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2554) Cafeaua calduta se toarna in 4 pahare inalte. Punti cate 2 clesti de inghetata in fiecare pahar. Se adauga siropul de caramel. Se adauga frisca in functie de preferinte si pe deasupra se presoara un pic de cacao(decorativ).
Cafea irlandeza(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1950) Intr-o cupa se pun 50 ml wisky, si se da foc. Nu se lasa pana se stinge flacara, ci se acopera cu ceva dupa ce a ars putin. Se face o cafea normala si se adauga peste wisky iar deasupra se orneaza cu frisca (destul de multa).
Cafea Jamaicano(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1541) O cafea normala se pune intr-o cupa, se dauga unul-doua bole inghetata vanilie si se orneaza cu frisca.
Cafea bonbon(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2055) aproape jumatate ceasca de cafea (ceasca obisnuita) se umple cu lapte condensat si se completeaza cu cafea proaspat facuta.
Cafea carajillo(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2883) O cafea normala la care se adauga cateva picaturi de coniac (mai nou se adauga baileys).
cafe frappe(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3948) se face o cafea tare, cantitatea de cafea depinde de numarul de persoane care vor dori cafe frappe. se pune la racit. se strecoara prin tifon, pentru a se separa foarte bine tot zatul; -se adauga cafeaua rece in blender, -se adauga peste cafea lapte condensat: doua linguri la fiecare cana de cafea, sau dupa gust; -se toarna cateva picaturi de esenta de vanilie(sau dupa gust); -se adauga cuburile de gheata; -se omogenizeaza totul in bender
shake(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1525) se pune intr-un pahar mai inalt o bila de inghetata de ciocolata, se adauga apoi un sfert de banana si 3 cuburi de gheata, se amesteca la blender pana devine o pasta, dupa care se adauga lapte si putin topping de ciocolata.