Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Preparate la microunde: Deserturi ( 7 retete )

Banana braziliana (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1481)
Se taie banana felii si se asaza pe o farfurie. Se presara zahar. Se lasa 3 minute la microunde, la putere maxima.
Grapefruit la cuptor (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1487)
Se taie fiecare grapefruit in jumatate. Se curata de coaja cu atentie. Se unge fiecare jumatate cu 1/2 lingurita de unt si se acopera cu o lingurita de zahar. Se pun pe o farfurie si se lasa la microunde 4 minute, la putere maxima. Se garniseste fiecare jumtate cu o cireasa.
Mere cu dulceata (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1274)
Merele se curata de coaja, se taie felii dupa care se pun intr-o forma de yena si se introduc la cuptor aprox. 5 min. pana se inmoaie. Se amesteca cu dulceata, nuca pisata, zaharul vanilat, esenta rom si biscuitii, in functie de cat suc au lasat merele. Se intoduce vasul in cuptorul cu microunde si se lasa circa 9-15 min, in functie de cuptor.
Merengue cu lamaie (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1729)
Se amesteca zaharul si amidonul intr-un vas de sticla. Se adauga apa. Se lasa la microunde, la maxim, 2 minute jumatate. Se amesteca si se mai lasa un minut, la putere maxima, amestecandu-se la 30 de secunde, sau se lasa pana incepe sa se ingroase. Se toarna cate putin din amestcul fierbinte peste galbenusurile de ou fierbinte. Se pune vasul la microunde 30 de secunde, la maxim. Se toarna untul, sucul de lamaie, coaja de lamaie peste amestecul din vas. Se asaza in vase blat de pandipsan, crema si, deasupra, merengue, facut din albus de ou batut cu 6 lingurite zahar si jumatate (adaugate pe rand). Se da la cuptor obisnuit pentru cateva minute.


Prajitura de Ziua indragostitilor (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1559)
Se amesteca apa cu gelatina. Se lasa la microunde 2 minute, la putere maxima. Se adauga inghetata de vanilie in amestecul fierbinte. Se lasa amestecul sa se raceasca, jumatate de ora, amestecand doar de doua ori in acest timp. Se toarna amestecul peste blat. Se lasa la frigider 4 ore. Se pun deasupra fulgi de ciocolata in forma de inima.
Mere coapte (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2082)
Merele se spala, dupa care li se scot cotoarele cu o lingura pe la cotor, se aseaza intr-un bol mai adanc si se pune lingurita de miere in scobitura facuta in mijloc. Se pune la microunde 5 minute si se poate servi cu putina frisca.
prajitura...la pahar (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2736)
Intr-un bol se amesteca toate ingredientele (ca pentru chec). Cand sunt gate se pune compozitia in 2 cani de ceai (sau orice alt bol de sticla care se poate introduce in cuptorul cu microunde. Se seteaza cuptorul la 750W si se lasa timp de 4 minute...si gata
 
Pagina 1 din 1

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput