Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Deserturi diverse: Glazuri, sosuri, ornamente diverse ( 5 retete )

Glazura alba (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 4164)
Se bat bine cu telul doua albusuri spuma si continuand sa se bata se adauga zahar pudra atat cat sa se obtina o compozitie groasa. Se stoarce putina zeama de lamaie si imediat ce glazura este gata se toarna peste tort.
Glazura de cacao (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 22779)
Zaharul se amesteca cu cacaoa, se adauga treptat apa calda si se amesteca pana se obtine o crema groasa. La sfarsit se adauga uleiul. Crema obtinuta se foloseste drept glazura pentru checuri si prajituri.
Sos de vanilie (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 5557)
Se pun intr-o cratita zahar tos si galbenusuri crude si se freaca bine cu o lingura de lemn pana cand compozitia se inalbeste. Dupa aceea se pune faina si se amesteca. Compozitia astfel preparata se dilueaza treptat cu lapte fierbinte, amestecand mereu cu lingura, se lasa la foc mic pana nu ajunge sa dea in clocot. Cand sosul s-a ingrosat, se ia imediat de pe foc si se adauga praf de vanilie.
Se serveste cu budinca, crema si altele.
Glazura de cream cheese (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1764)
Folosind un mixer la viteza medie,se freaca untul cu crema de branza pana se obtine o spuma.Se adauga laptele,apoi zaharul lingura cu lingura.Dupa ce ati adaugat tot zaharul,mariti viteza mixerului si mai amestecati timp de 1 minut.
Se pastreaza la frigider pana la 2 saptamani.
Glazura cremoasa de cafea (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 3926)
Se dizolva cafeaua in apa,apoi se combina cu unt,zahar,vanilie si lapte intr-un castron mare.Se bate cu un mixer,la viteza medie,pana glazura devine usoara si cremoasa.
 
Pagina 1 din 1

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput