Nectar de piersici/caise(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2717) Caisele bine coapte se dau prin separatorul de rosii (poti sa faci asta cam de doua ori). Pulpa si sucul obtinut il amesteci cu apa in proportie de 1:1, adica atatia litri de apa cati litri de suc si pulpa ai obtinut. Adaugi zahar dupa gust ( e bine sa il faci mai dulce pentru a pastra aroma fructelor) si il pui la fiert intr-un vas cu fundul gros ca sa nu se lipeasca. Il lasi sa fiarba si dupa ce i-ai adunat spuma il pui imediat, fierbinte, in sticle pe care le capsezi. Le acoperi cu o patura si le lasi sa se racesca incet.
Apple Kir(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1217) Se amesteca sucul de mere cu sucul de portocale (ambele bine racite in prealabil). Se adauga zaharul pudra. Se toarna intr-un pahar decorativ si se completeaza cu apa minerala.
Mango Monkey(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1265) Mango, sucurile de fructe si gheata se bat cu mixerul la viteza maxima cca. 3 minute. Se toarna cockteilul intr-un pahar decorativ si se orneaza cu felia de lamaie si cu firul de menta.
Bloody Orange(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1099) Toate ingredientele se amesteca cu mixerul, la viteza maxima. Se toarna intr-un pahar mare de Martini si se aseaza inauntru un pai mic.
Fruity Dream(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1146) Amestecul de fructe exotice se aseaza intr-un pahar decorativ, impreuna cu gheata si sucurile de lamaie si portocale, apoi se completeaza cu sucul de mere sau apa minerala. Se orneaza cu firul de menta.
Cool Basilico(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1187) Intr-un pahar se aseaza 4-5 cuburi de gheata si cateva frunze de busuioc (sau menta), care se zdrobesc putin. Se completeaza cu limonada.