Copilasi iunie-iulie 2003(71)

Copilasi iunie-iulie 2003(71) | Autor: pojogam

Link direct la acest mesaj

Am indraznit ... cand toti dormeau:
continuarea de la
Copilasi de iunie-iulie 2003(70)

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr

02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catya (Catan), plus Rayan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
07 iulie Calin si mami Papadia, plus Costelus
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

sunt la servici la ora asta asa ca nu ma certati prea tare ca nu v-am lasat si pagina 10.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

wow, mihaela! ti-au ridicat statuie????
neatza tuturor. stef azi e la ai mei, eu lucrez pana mai tarziu ca tin locul unei colege..
nu am chef de nimik..vreau acasa!!!!
pupici tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

ADEVARAT A-NVIAT!

Buna fetele, cucuietele,

Mi-a fost tare dor de voi, dar am lipsit motivat, pentru o binemeritata vacanta, in care n-am avut net, nici prea mult TV, doar stat la aer cat cuprinde, mancare si soooomn...

Nu mi-am dat demisia, ca mai bine n-am gasit nimic (momentan), dar mi-am luat un concediu de 9 zile, sa am timp sa uit de balamuc.

Vad ca voi sunteti vesele, multe n-ati revenit la servici, nu v-ati intalnit fara noi , ceea ce ma bucura, asa ca va intreb: ne vedem si noi cu picii?

Noi am fost la bunici, unde Mariuca a fost rasfatata cat incape, am vopsit oua, fie-mea a ciocnit oua si in marea majoritate ea le spargea, ca-si lua avant cand ciocnea, am fost si la biserica, am petrecut un Paste linistit, cum n-am mai avut de mult.
Singurele progrese remarcabile la Mariuca sint nu vreau, niciodata, ba nu, taci din gura si altele asemenea , de cred ca in curand o sa dau militaria jos din pod, ca nu mai tine. Eu, care spuneam ca al meu copil n-o sa-mi raspunda niciodata/n-o sa bata din picior, vad ca am parte exact de un astfel de copil, si pe cuvantul meu ca n-am lasat-o de capul ei, dar e taaaare capoasa.
A, si mai avem ceva, il spunem pe R tot timpul si foarte corect.

Cam atat am avut de "raportat" astept sa se intoarca si restul fetelor si sa vedem cum ne organizam sa ne vedem.

Va pup.

Madi si Mariuca

P.S. : Fie-mea mereu se uita la CD-ul cu petrecerea lor de 2 ani si ma intreaba daca anul asta mai vine clownul?
Vedeti ce subtila am fost....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna mamicilor !

E liniste pe aici, cred ca sunteti inca in concediu, ...
Noi am stat acasa de Paste, ne-am odihnit si ne-am jucat, am fost si in parc, cam atat.

Conelia drum bun in excursie, sunt convinsa ca o sa fie super pentru
Maria.

Vad ca gradinitele sunt un subiect fierbinte, probabil pana in toamna, cand o sa urmeze virozele, am mai orbit cu o mamica, care mi-a zis ca in primul an fiica ei a mers cam o luna da /o luna nu la gradi.

De vacanta de vara nu zice nimeni nimic ? ce destinatii ati ales ?

Bibi eu votez pentru intalniri cu copiii !

Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Adevarat A Inviat!

Ne-am intors si noi in Bucuresti si la servici, dar cheful de munca a ramas pe campii.
Am fost la Constanta, unde le-au crescut copiilor niste coarne de nu mai incap pe usa, iar pe noi astia mari ne-a pocnit o streche de nu ne mai gandim decat la vacanta (nu ca am avea vreo speranta, dar macar pe harta sa calatorim).
Madi

quote:
Eu, care spuneam ca al meu copil n-o sa-mi raspunda niciodata/n-o sa bata din picior, vad ca am parte exact de un astfel de copil, si pe cuvantul meu ca n-am lasat-o de capul ei, dar e taaaare capoasa.
Ce am invatat eu in aproape sase ani de parintzit este sa nu zici niciodata "niciodata" ca sigur aia ajungi sa faci.
Matei mai nou, cum nu-i convine ceva striga "REAOOOOOO!". Nici tavalitul nu ii e tocmai strain, si, spre deosebire de sora-sa care avea grija sa nu se loveasca sau murdareasca daca se tavalea in mijlocul strazii, Matei se arunca unde-i noroiul mai mare.
Ca sa-l mai si laud, ca prea il barfesc mereu, baiatul nostru nu mai cere in brate la plimbare ("nu prea" ar fii mai potrivit). A mers vineri vreo 6-7 kilometrii cu ta-su, din care o parte pe plaja, si n-a zis nici pas.
Si, la categoria perle, ma anunta mandru aseara: "Nu mai am muci. I-am sters de perete."

Hai sa facem prezenta, sa vedem cine, cand poate se vina la intalnire.

pupici,
madishor

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Si tot eu ca sa dovedesc ce mega-lene am, va dau adresa unui jurnal haios: http://www.babycenter.com/general/72695.html
Pariez ca o sa va recunoasteti pe ici-colo.
Spor la citit

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Lenea lui Madishor cred ca e transmisibila . Noi am fost la Bran de Pasti, nu prea ne-a ajutat vremea, a fost cam innorat si frig, dar macar am mai putut sta pe afara, adica nu a plouat. Oricum Stefania vroia afara de la 8 dimineata. Ea si cainele . Avantaj cainele care nu trebuie schimbat - imbracat - hranit si putea sa iasa afara direct din pat.

M-am cam enervat cu parintii mei, cu care am fost plecati. Am stiut de la bun inceput ca nu vor fi niciodata genul de bunici care iau copilul pe genunchi si ii spun povesti - ei sunt genul care muncesc pe rupte (tata) sau bantuie magazinele (mama). Bine, exista si avantaje, nimeni nu le da varsta pe care o au, sunt la curent cu toate evenimentele din viata sociala si politica... dar nepoata uneori parca nu exista. E draguta, e frumoasa, e buna sa ii cumperi cadouri, dar in rest daca ar putea sa stea in rama si sa taca ar fi perfect.

Asta culmineaza cu faze in care pur si simplu se poarta inconstient. Noi avem acolo o sura in care exista o scara care duce la etaj. Scara are balustrada si teoretic nu e periculoasa, dar oricum Stefania ar putea sa vina de-a berbeleacul pe ea cu capul in jos. Mama deschide usa de la sura, copilul intra, iar mama... pleaca. Nu aveam pretentia sa surce cu ea pe scari sa o supravegheze, dar macar sa vina la mine si sa imi spuna, vezi ca fi-ta e singura intr-un loc potential periculos. Cand i-am atras atentia, mi-a zis "nu era in grija mea" de parca asta scuza tot. Mentionez ca ea nu stia ca eu vad toata scena, deci nu avea de unde sa stie ca cineva o vede pe Stefi. Si multe din-astea... Asa ca, tot respectul, dar uneori... .

Iar seara ma enervez cu barbatul. Stiu ca munceste foarte mult si imi propun de 5 ori pe zi sa nu mai adaug si eu la stresul lui. Stiu ca este foarte bine intentionat si este genul de om pe care daca il rogi ceva, face, chiar daca uneori mai uita si trebuie sa ii spui de cinci ori. Dar, cum vine acasa, se posteaza la TV. O iubeste foarte mult pe fi-sa dar in loc sa se joace cu ea prefera sa stea cu ea pe canapea sa se uite la Cronica Carcotasilor. Trebuie sa ii spun eu sa faca si altceva. Nu inteleg cum dupa ce nu a vazut-o toata ziua nu isi doreste altfel de interactiune cu ea...

Gata, mi-am varsat focul.

Daca suntem in Bucuresti iesim si noi in parc dar eu tot sper sa NU mearga ai mei la munte ca sa putem merge noi (adica sa fim singuri). Pentru vara noi nu avem nici un plan, daca o fi totul bine cu asta mica poate tragem o fuga la 2 mai, daca nu, va merge doar Stefi cu bunicii (ceilalti).

La capitolul rasfat si scene ne inscriem pe lista. Faptul ca vad ca mai sunt si altii in aceeasi situatie ma mai consoleaza un pic .

In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

m-am distrat citindu-va..hehe..credeam ca numai Taisia e obraznica dar se pare ca nu.
Bona e urata, mami e urata, de obicei ne "alinta" pe toti cu : pleaca de aici esti urat" si "lasa-ma in pace du-te la tine acasa"...

Suparari pe lumea inconjuratoare incepand cu sotzul si terminand (sau nu) cu parintii nu are rost sa povestesc...

In rest, toate bune si frumoase: Taisia are muci, eu sunt in medical, mai nou am aflat ca avem 45 zile/an de medical pt ingrijire copil...So am zis ca nu mai ratez nici un muc de-al Taisiei, ca doar nu mi-or face statuie la serviciu (nici cabinet individual n-am, daramite statuie..)...

Ce frumos suna mesajul lui Magdone, exceptand stevia (apropo, ca sa te oftici la noi e 5 mii, dar dak itit spun salariul meu ma oftic eu).

Nu ne mai vedem?! Ce harnicutze eram candva....of ffff fetelor....

Va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Dar la ce folositi stevia? Cum o gatiti? ca eu habar n-am si nici n-am mincat vreodata. De fapt nu sint sigura ca stiu cum arata. La noi la Cluj nu se gaseste sau nu stiu eu.
Oricum am fost tare mirata si cind am vazut cum se dau pastele aici in Bucuresti. E piine goala. La Cluj e piine cu muuult vin. Acolo te duci la biserica cu un pahar sau un borcanel.

Kehlyer: Asa-s barbatii, nu pune la suflet si bucura-te macar tu de virsta fetitei. El o sa fie un bunic tare grijuliu si iubitor de o sa te uimeasca. Rabdare.

Dintre "perelele " lui Cristi: " Goleste tu olita ca n-am timp" scurt... am un copil super ocupat.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

ROMANA - stevia se prepara ca si spanacul, doar ca-i poti pune mai putina lamaie, ca e mai acrisoara. Mariuca e fan loboda, stevie, spanac si alte verzituri, iar eu profit din plin de asta si-i dau cat mai multe acum.

Pentru ca am uitat ieri, va spun acum ca problema ei (si a mea ) cand o imbrac e sa se asorteze. Vai de mine daca incerc sa-i dau palarie rosie la tinuta roz (asta asa ca exemplu, nu ca as face-o), ca imediat protesteaza: nu vreau, nu se asorteaza . Acum imi recunosc si eu o parte din vina, ca mereu ii ziceam "uite mami, rochita asta se asorteaza cu pantofii/palariuta/geanta ", si-acum imi scoate peri albi, ca nu credeam sa fie asa de "receptiva".

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Romana, eu din stevie fac ciorba, cu multe legume si bors. mananca pana si taisia care e o conservatoare la acest capitol....Si dreasa cu zdrente si smantana (noi o mancam si cu ceapa verde).

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput