Copilasi iunie-iulie 2003(71)
Raspunsuri - Pagina 2
bibi spune:
NE INTALNIM AU BA CU COPII IN PARC SAMBATA?
TRAG de voi caci vreau sa-l duc pe David la Breaza pentru o saptamana si trebuie sa stiu daca plecam de sambata sau de duminica.
Ei....va bagati?
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
martta spune:
Buna, fetelor!
Noi suntem bine, numai ca nu prea mai am timp sa scriu, caci iarasi trebuie sa invat! Imi dau definitivatul acum in mai. Nemultumirea mea este ca nu am reusit sa-mi iau concediu de studii. Noaptea trecuta am stat pana la 3 caci maine am de predat pt definitivat o lucrare...Dupa 13 mai sunt si eu disponibila pentru intalniri!
Sunt tare dragalasi la varsta asta, in ciuda micilor/marilor incapatanari. Vladut in continuare face figuri la masa. Nu stiu daca vom reusi sa rezolvam problema asta in viitorul apropiat.
De Bychi mai stiti ceva? Nu a mai scris de ceva timp...
Renisor ne scria acum cateva luni ca e ceva mai bine, dar nu a mai dat nici ea vreun semn de viata...
Ma bucur ca a reinceput sa scrie Catan!
Multi pupici!
Magdone spune:
Buna fetele,
Azi se fac 3 saptamani de cand sunt aici si incep si eu sa ma mai dezmeticesc cat de cat.
Saptamana asta am tot cumparat chestii pentru casa ca ne mutam in weekend (s-ar putea sa nu am net o perioada, depinde cand vin astia sa-l instaleze). Am gasit niste lucruri foarte frumoase pentru dormitorul lui Razvan, de-abia astept sa ne aranjam, o sa fac si poze sa va arat cum iese. Si pentru noi am cumparat dar numai strictul necesar, ca am zis sa nu ne aruncam asa cu banii, desi e tardiv
faza nasoala ca m-au picat astia la testul de condus 
, de fapt e numai vina mea, dar am avut niste emotii cat casa, nu stiu de ce, ca nu m-a pus sa fac cine stie ce, dar nu mi-a reusit nimic, nici o parcare etc, asa ca masina trebuie sa o mai amanam pana iau carnetul, trebuie sa ma programez peste vreo 10 zile, sper sa iau de data asta.
Bibi, as veni eu in parc sambata daca as putea, hehehe ce mi-e dor de intalnirile astea, aici unde sta sora-mea daca ies cu Razvan noi si veveritele in parculet ![]()
Romana, cele 2 faimoase legaturi de stevie le-am pus in borsul de miel corespunzator de Paste, ca in rest nici eu nu stiu sa o gatesc altfel ![]()
Apropo de rasfat, eu nu stiu cum educa astia copiii pe aici, ca n-am vazut unul sa faca scenele pe care le face Razvan cand intram intr-un magazin, cu tipat, tavalit pe jos, etc, trebuie sa iau niste lectii la faza asta, ca nu mai stiu ce sa ma fac cu el, efectiv nu putem pleca nicaieri cu el, daca nu e unul liber sa stea pe afara cu el si restul sa faca cumparaturi.
Cornelia, drum bun si petrecere frumoasa!
Magda, unde-ai disparut???
Va pup si va mai scriu dupa ce ma mut si am si net.
Weekend placut!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
romana_74 spune:
Hristos a inviat! Dragelor fetelor, baietii mei sunt bine, putin cu muci, lui Matei ii place foarte mult la gradinita si nu s-a imbolnavit asa cum m-as fi asteptat sau mai mult decat ar fi stat acasa. E foarte bine si ma felicit pentru alegerea facuta. Eu nu prea pot sa merg la serviciu pentru ca pe cel mic nu am cu cine sa il las desi ma ajuta mama, nu pot abuza chiar asa de ea si de asemenea Matei vine de la gradi la ora 1 si nu poate sta cu amandoi, sa ii culce pe amandoi sa se ocupe de amandoi. Deci ii trebuie ajutor! Asta e... mai pierd un an!Am sustinerea lucrarii de dizertatie de la master si tare ma agit cu ea, scriu de nebuna, salvez, streg, revin, fac slide-uri, ma stresez. Imi place de Matei ca are un bagaj de cuvinte urate foarte bogat de cand merge la gradi, desi la noi in casa nu a auzit nici un cuvant urat. Din perlele lui Matei:- proasta de mami si proasta de buni au facut mancare, proasta ce esti, reao, raule ce esti, p..a lula , nebuna DECI????
Nu am decat sa il ignor si sa ma fac ca nu l-am auzit. Scooby- Doo e preferatul si ma omoara ca se culca tarziu din cauza lui, iar dimineata pe la 7 cand trebuie sa se trezeasca tragem de el... mi-e asa o mil, dar face parte din procesul de pregatire pentru viata! Merg repede ca s-a trezit urlatorul mecanic! PAAAAAAAAAAA
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
romana_74 spune:
Am uitat sa va spun ca am primit masina si sunt happy! E o dulceata si merge excelent si E NUMAI A MEA! Va pupi!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
nicol74 spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Iar seara ma enervez cu barbatul. Stiu ca munceste foarte mult si imi propun de 5 ori pe zi sa nu mai adaug si eu la stresul lui. Stiu ca este foarte bine intentionat si este genul de om pe care daca il rogi ceva, face, chiar daca uneori mai uita si trebuie sa ii spui de cinci ori. Dar, cum vine acasa, se posteaza la TV. O iubeste foarte mult pe fi-sa dar in loc sa se joace cu ea prefera sa stea cu ea pe canapea sa se uite la Cronica Carcotasilor. Trebuie sa ii spun eu sa faca si altceva. Nu inteleg cum dupa ce nu a vazut-o toata ziua nu isi doreste altfel de interactiune cu ea...
suna asa de familiar, la carcotasi si la stiri neaparat !
dar se inteleg tare bine cand e vorba de
plimbareala, fani si fata si tati !Magdone bafta cu mutarea ! Cred ca secretul e ca aia pareau mai relaxati ca noi, sincer, eu ma agitam ca pestele pe uscat ca nu mergea ceva, ei nimic ... procedurile ne salveaza, cred ca si cu copiii e la fel, tipa copilul, ei si, nu-l aude nimeni.
Bibi eu vreau sa ne intalnim ! si David si cu mami si cu burtica !
hai fetele ne mobilizam, mie mi-e dor de voi !
De Elena mai stiti ceva, Carmenutza ?
va pup,
nicol
cgaby spune:
romana74 - felicitari pentru masinutza! sa o folosesti sanatoasa...
romana - eu pun stevie in ciorba de miel, de zarzavat. ca orice leguma. doar ca da un pic de acreala la ciorba.yammii...
gio- multa sanatate taisiei...si pupici.
eu maine nu pot veni in parc, e ziua cumnatei mele si mergem pe la ea.
magda e plecata la munte, de asta n-a mai scris.
pupici tuturor si sanatate.
weekend placut!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
pojogam spune:
Salve
Trebuie sa anunt si eu prostia anului si a saptamanii.... ieri am fost intr-o stare precum STEUA: de la extaz la delir.
AM gasit sa ma mut si cum spuneam ca mai susu de Domenii nici nu vreau acum mi-am gasit nasul: voi sta pe str. Varful Inalt pe bucurestii noi... spre iesirea din bucuresti-straulesti; nu chiar la capat dar cred ca nici mult nu mai e!!! E o casuta la curte f luxoasa si are si o vila in curte ... nu vreaus a va povestesc cum am reusit o astfel de nazbataie 
. Dar acolo cu siguranta nu mai ies seara sa ma plimb ca nu are sens ... nu e nimic in jur!!! Banii inapoi nu am putut sa-i mai iau asa ca am luat ... o noua locatie;
Asa ca dragele mele, dupa ce ma instalez va astept la un gratar la curte, daca va da mana sa veniti pana acolo!![]()
Nu-mi mai spuneti voi nimic caci mi-am zis eu si altii destule; pretul e acelasi ca in centru
Ma duc acasa si luni voi fi apta de mutare! oricum mi-am amutit sotul, fosta proprietara de la garsoniera si chiar si pe mine!
cgaby spune:
pojo - bravo tie! oricum, avantajele de a avea o casa nu se compara cu statul la bloc. iar faptul ca te-ai mutat unde se termina bucurestiul, vei fi surprinsa sa vezi peste 2-3 ani ca nu e chiar asa! eu una te felicit pentru alegere. sa dea dumnezeul sa o folositi sanatosi si sa-l aduci si pe flaviu!
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
madic spune:
BIBI, NICOL - precum se vede, fetele sint inca in vacanta, cred ca saptamana viitoare avem mai mari sanse sa ne vedem, poate se intoarce lumea pana atunci.
MIHAELA - felicitari pt casa, important e sa va simtiti voi bine acolo, sa stiti ca e "acasa".
MAGDONE - bune si veveritele in lipsa de altceva
, las' ca te tinem la curent cu ce mai facem pe-aci.
V-am pupat si w-e placut si insorit va doresc.