Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)
Buna fetelor,
poftiti continuarea de la Copilasi de iunie-iulie (69):
02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catya (Catan), plus Rayan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
07 iulie Calin si mami Papadia, plus Costelus
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda
Mai fetelor, uite ca se termina martie si nu mai scapam de iarna... Dar in aprilie trebuie sa vina primavara, si atunci poate reusim si noi sa ne intilnim cu copilasii, ca banui ca le-ar placea acum si copiiilor nostri sa se converseze ![]()
Noi sintem bine, am avut un week-end cumintel pe acasa, ne-am plimbat prin Herastrau si Cismigiu, am fost pe la strabunica si ne-am uitat la Parisul vesel (mai tineti minte genericul de la desenele noastre din copilarie, de duminica, cu motanul galben care tinteste soarecele?!
)...
pup u,
Andra
Raspunsuri
cgaby spune:
neatza!
iar ploua!!!
a inceput sa ma enerveze vremea asta! asa frumos a fost ieri...si acum...![]()
ne-am plimbat ieri, ne-am jucat...tare mult mi-a placut!
am observat ca am un baiat mare care stie sa se descurce la joaca, s-a dus la copii, s-a prezentat..i-a intrebat cum ii cheama.s-au jucat...tare mi-a placut de el.![]()
abia astept sa se faca vremea frumoasa sa iesim cu totii in parc!
pupici si o saptamana cat mai buna tuturor!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
alexandrueduard spune:
Salut!
Eu sunt suparata si ingrijorata! Sora mea e internata la Victor Babes de vineri noapte cu pojar (rujeola). Si nu stiu daca eu am avut. Alex e vaccinat, normal, dar tot imi fac griji, mai ales ca m-am vazut cu ea acum vreo 10 zile. Si am inteles ca e contagios inainte cu 3-5 zile sa iasa bubele. Sper sa fie totul bine pana la capat. Si am mai auzit si la TV ca ar fi epidemie de rujeola.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
cgaby spune:
magda - multa sanatate surorii tale!
ce frumos e afara!!!! am chef de plimbare....
vreau bb 2!!!!!
cred ca s-au trezit hormonii in mine...
pupici.
Andra_ spune:
Buna fetele,
Magda - multa sanatate surorii tale, dar n-ai de ce sa-ti faci griji, adica nu ptr Alex, o data ptr ca e vaccinat, si apoi ptr ca la copii oricum se face usor boala, mai nasol ar fi daca tu n-ai fi facut-o... De ce e internata totusi, eu mi-amintesc ca am facut boala in copilarie si stateam acasa, nu era mare lucru, doar ca trebuia sa fim izolati (normal c-am facut-o mina-n mina cu frati-miu
)
Gaby - pai apuca-te de bb2, ce mai astepti?!?
Crixia, Mirunaa - voi ziceati ca o sa mai scrieti ce mai faceti, dar n-ati mai facut-o demult tare: ne mai cititi?
Pojo - cum e cu noul job, nu mai zici nimic pe-aici?
pup u,
Andra
alexandrueduard spune:
Andra: pai a fost destul de complicat ca a facut febra mare (39,7) si plus ca abia ieri au fost siguri ca e pojar, pana atunci au zis ca are altceva (angina); probabil se gandeau sa nu aiba gripa. Au urmarit sa nu aiba complcatii la plamani. Si a fost rau ca de la urgenta i-au dat antibiotic(augmentin), care i-a intarziat aparitia eruptiei.
O sa ma duc azi la Babes sa-mi fac testul, sa vad daca am avut sau nu pojar.
Hai ca v-am inebunit cu problema mea.
Gaby: pai cred ca e momentul de bb 2, daca spui ca-ti umbla hormonii razna. Auzi, unde ai vazut tu ca ploua, ieri?
Carmenutza: chiar nu mai dai nici un semn? Nu de alta, ca poate nu intrebam, dar te-am visat aseara si imi ziceai ca ai vrea sa-mi faci o vizita.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
romana spune:
Andra: Da. Stam tot in zona, pe Decebal linga linia de troleibuz 70,79,92. Am vazut o gradi pe str. Moise Nicoara la nr11 si nu mi-a placut zona in care iau masa copiii. Era o bucatarie mica si in mijloc o masuta de pitici cu 8 scaune. Deci se manica in bucatarie printre olae , cratite si foc ceea ce mi se pare periculos si nu sint prea incintata ca trebuie sa manice pe rind. O sa ma duc sa vad si gradinita de care ai povestit. Pe Criti il dau din toamna, iar restul trupei cind face fiecare trei ani. Cu Maria nu stiu cum o sa fac daca ma duc la servici. Mai vad eu pina atunci.
Dar oare nu stam acasa trei ani?
As fi vrut sa-l dau pe Cristi la o gradi de stat dar vad ca e greu cu inscrierile si in plus nu au transport.
In alta ordine de idei trebuie sa fac scoala de soferi si sa ne luam masina ca altfel nu ne putem deplasa pe distante lungi cu trio do, re, mi de nazdravani. Iar eu am evitat pina acum acest lucru. Astept sfaturi de la cele care au facut recent scoala si au luat permisul . Gaby?
Martta: Dar la a citea neprezentare se da amenda? Ca si tata trebuie sa mearga la un proces in legatura cu nu stiu ce pamint. A fost un termen in martie si nu s-a prezentat nimeni, nici cei care au deschis procesul. Acum e iarasi o citatie, dar tata e aici iar procesul la Turda. Asa ca nu merge acum , poate mai incolo daca e musai.
In rest Cristi nu prea maninca dar acum e racit, de fapt toti sint raciti. Alin si Maria suporta mai usor boala, dar Cristi e ingrozitor de terorist cind e bolnav. Vrea numai in barte la mine si nu pe scaun ci sa stau in picioare. Noroc ca nu are kg multe. Oricum sint terminata de somn deoarece azinoapte l-am tinut in brate o gramada. Daca as fi numai eu cu el l-as lasa sa urle pina nu mai poate ori de cite ori are cite o criza de isterie. Ma dispera uneori. Daca eu fac de mincare si spal legumele imi zice ca "nu trebuie sa speli molcovii" sau " nu asa de aplinde focul". Ma contrazice mai mereu. Asta nu ar fi nimic dar uneori daca nu fac cum vrea el e jale mare, urlete, tipete. Oare cit timp tine perioada asta ca ma dispera. In plus Alin care e ca o maimutica a inceput sa-l imite. Face si el crize de isterie din solidaritate. In rest Alin e cuminte, doarme toata noaptea. Acum Cristi e cel care se trezeste noaptea.
Maria e o dulce. Nu mai vrea sa stea in patut asa ca o las sa misune pe jos in camera unde se joaca copiii ( avem o camera doar cu jucarii, o masuta si scaune, si masa in care maninca copiii). E plina de jucarii si e atrasa de toate cele. Nu are dinti si nu e asa de grasuta ca Luca al Romanei_74. Uneori e asa de comica deoarece se tine in mini si isi ridica funduletul pina ajunge cu talpile pe covor si sta ce sta, apoi isi ia avint si buf in nasuc. Se pune deja singura in fundulet ceea ce baietii nu faceau la virsta asta, asa ca sint multumita de ea.
Pufulet: Am inceput si eu diversificarea si te inteleg foarte bine. Eu ii dau mar pe razatoare si de citeva zile pireu de legume. In rest lapte de la sin ori de cite ori cere . E asa de usor sa iei una bucata bebe si sa-l pui la sin fara sa mai fierbi sticle si sa prepari lapte.
Magdone: Sa nu ne uiti si sa ne mai scri ce mai faceti.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Magdone spune:
am facut copy paste
nu vazusem subiectul tau Andra...
Buna fetelor,
sa mai scriu si eu printre picaturi...au venit ai mei cu copilul in weekend si a crescuuuuut si vorbesteeeeeeeeee si are niste coarneeee , fratilor nu mai pot sa spun nimic ca ma da de gol una doua ...
am fost si eu azi pe la Casa Retro, e ceva de vis ce-i acolo, minunatii nu alta, dar eram si cu Razvan si n-am apucat sa ma uit pe indelete, asa intr-o fuga am ales 3 chestii si am intins-o pana nu darama Razvan tot magazinul, am luat un set de forme cu plastilina la 100 mii, apoi un joc de construit un avion din lemn, am zis ca se nimereste ca tot i le-am luat sa-l tina ocupat in avion, ca 8 oreee e destul, si inca un joc, e o rama din lemn cu niste animale desenate si cu niste spatii pe unde trebuie sa duca animalul(figurina separata) la desen, nu stiu daca se intelege ce spun...oricum e super, pe asta am dat vreo 200 mii, dar la cate erau acolooo, ma mai duc o data sapt viitoare pana plecam dar singura sa am timp sa ma uit.
In rest despartiri si luat la revedere de la toti, momente foarte triste , in fiecare zi stau si ma gandesc cum plecam noi acolo asa in necunoscut...in fine, dar pe de alta parte sora-mea de-abia asteapta...
va pup si o sa mai scriu o data pana plec...sambata golim casa si raman si fara net...
multumesc inca o data de urari si de gandurile voastre bune si va doresc asemenea!!
multa sanatate Magda surorii tale, nu-ti face griji pt Alex ca e vaccinat.
Gaby - spor la treaba ![]()
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
pojogam spune:
Mama si cand credeam si eu ca deschid un capitol nou!!!
AM sa reiau ce am scris acolo:
Sunt la noul job si e tare fain! Imi plac colegii care sunt extraordinari de tineri , multi studenti in ani terminali si maxim cei de aici au 30 de ani! asa ca eu sunt cam coapta ...evident ca varsta!![]()
E foarte mult de lucru si mult de invatat dar imi place...
In biroul meu suntem doar 5 persoane si e o incapere spatioasa; e fain ca toate sunt noi si e curat; cand ma gandesc ca de unde am plecat ieseam zilnic ca de la ocna din punctul de vedere al hainelor murdarite... Acolo era mai lejer, dar de...
Am reusit sa-mi iau pantofi , dar la cum evolueaza vremea cred ca am gresit: imi trebuiau sandale si apoi rochii subtiri...
Si daca ma aude sotul ma trimite la colt sa mai fac o cheta!
.cred ca asa sunt toate femeile... cand le cauti le mai trebuie ceva!Dar daca nu am fi noi, cum ar mai cheltui eficient banii?!
cgaby spune:
neatza!
magda - a plouat nitel pe la mine la serviciu luni...de asta am zis!!!
magdone - drum bun...
romana - eu am facut anul trecut scoala, dar nu am fost in stare sa iau carnetul..asa ca nu sunt un bun exemplu!
bey, sper sa nu fie aviara pe la mine...am gasit o pasarica moarta in fata firmei cand am venit la serviciu...am chemat laboratorul...sa vedem cand vin!
pupici.